FIXTRIX

Nu så! Äntligen sista April. Dax för en utav kvällens höjdpunkter "göra sig snygg"! Sen bär det av mot Jonas hus där det sjukt bästa folket väntar!

Heippa

19 då!


Fick besök av världens bästa mormor & morfar igår. Vi var ut och käkade på restaurang och allmänt mös ute i solen!

Av mamma fick jag en undervattenskamera (HIIIHIIII, STOLT OLLE♥). Alla dessa bilder är tagen med den! Löv life!

Avslutade kvällen med en snabb titt på lilla Jönsonligan med Mr.D!


Första skoldagen ✔

Man ska aldrig ropa hej innan man har gått över ån... Jo minsann det har jag lärt mig idag.

Då jag och Milla stannade kvar extra länge i skolan för att göra klart vårt spel blev vi så glada över att få sitta kvar så fasligt länge. I vanliga fall brukar lärarna köra ut en vid 17-18 tiden. Men den här gången visade de all respekt och hänsyn i världen till oss. Vi fick nämligen äran att stanna precis hur länge vi ville. Vid 18.30 tiden insåg vi att skolan var öde och vi var inlåsta.

Efter många om och men fick vi tag i Tony som fick brumma hela vägen från Valbo för att hjälpa oss ut. 19.45 marscherade jag och min tomma mage till bussen. Inget slår någonsin när vi blev utelåsta i ett främmande land och tvingades övernatta i ett garage. NADA!

TOA♥

Är det bara jag som tänker, pluggar & skriver som bäst när man sitter på toa? Jag vet att detta en hederlig plats för många där man får sitta ifred. För mig står alltid dörren vidöppen och välkomnar hela världen om det vore så väl. Ändå lyckas jag koncentrera mig som bäst här inne.

Sak samma "Toa is the shit" ha-ha!AHA!

Har letat runt efter studentskor idag. Fick lite beslutsångest så jag har därför lagt upp bilder på dom. Hjälp mig någon!?!?!AAAAAVLIDER! VEM KÖPER NÅGOT SÅ DYLIKT?!?!?!

INTE FÖRVÅNAD

Ja OJ så bestämd jag var att den här helgen skulle bli så lugn. Fredagen var hur chill och behövlig som helst. Lördagen däremot satt jag hemma i mitt rum och jämförde mig med Askungen när hon sitter i sitt lilla rum och drömmer sig bort om en dag på slottet. Suck... en hemmafest på stan, den kanske är... världelös, eller så är den alldeles alldeles underbar.

Hejdåååh rummet och tjabba tjena folket! Landade på hemmafest hos Jonas där inga andra än Danne, Skalle, Backman & Gille gjorde kvällen! Vidare till Interpool där vi hade hur kul som helst!!

❥Älskar dig Mamma


Huvud alxar knän & tår

Vad gör man inte för att aldrig bli uttråkad? Jo man sätter på den här låten och dansar till! Helt slut efter så där sju omgångar.Svea ッ♥

Har tagit det lugnt och nyktert hela helgen vilket har varit helt makalöst skönt! Idag cyklade jag iväg till Ica och fick syn på ett nytt kattschampo och en helt ny typ av kattmjölk. Köptes dirr!

Nu har jag badat Svea och hon luktar hur gott som helst! Hon har suttit och desperat sökt värme på en liten fläck där solen sken in på mitt rum! En blöt kissekatt på min stereo, weeehoo! ♥
Lite uppträdanden!

Baron Bane på SpegelnMelody Club på Slick City!
En grym kväll, jag lovar :D

JAO IDAO


Nu ska jag iväg och fota på Spegeln. Det är tacksamt att folket sitter ner och jag kan knäppa kort nästan vart jag vill. Men deras ljussättning suger pulla och de har ett så kallat blixtförbud i den lokalen. Senaste gången skämdes jag att leverera mina bilder till tidningen. Riktigt uruselt vart det! Får se om jag avlider även idag...

K BRY

Idag har jag varit och tagit bort två födelsemärken. Ett i nacken och det andra på magen. Jag antar att det är bedövningen för är galet stel i hela högra axeln. Svullen är jag också...

Nog om det. Ikväll blir det full fart. Ska nämligen ut på två fotojobb. Det ena är på Spegeln och det andra är på Slick City. Får se om kameran ballar ur även denna gång -.-

JAG AVLIDER

Jag har börjat spåna i mitt liv varför jag fortsätter gå upp i vikt. Till hjälp gick jag igenom listor för de vanligaste kaloribovarna... Det jag ska sluta med är att dricka latte. Mitt mål är att jag ska lära mig att dricka svart kaffe utan mjölk. Öl och sprit får mig att tuppa av. Jävlar vad kalorier det innehåller. Mjölk ska jag aldrig mer dricka med nöje. SJUKT!!!

 

En burk läsk: 127 kcal

En burk light läsk: 0 kcal

33 cl lättmjölk: 129 kcal

33 cl mellanmjölk: 155 kcal

33 cl standardmjölk: 198 kcal

En caffé latte (en del kaffe, två delar mellanmjölk): 96 kcal

En kopp te: 0 kcal

En kopp svart kaffe: 0 kcal

Ett glas färskpressad apelsinjuice: 94 kcal

Ett glas rödvin (12%): 108 kcal

Ett glas vitt vin (10%): 107 kcal

En stor stark: 188 kcal

En burk folköl (33 cl): 125 kcal

En flaska cider (33 cl): (4,5%) 215 kcal

6 cl whiskey: 120 kcal

6 cl söt likör (24%): 239 kcal

6 cl brännvin: 120 kcal

6 cl Gin (40%): 120 kcal

6 cl Konjak (40%): 121 kcal

Ett glas drickfärdig hallonsaft: 76 kcal


LATJOLAJBAN


WÄH

Som jag såg fram emot detta, hade till och med planerat vilken mat jag skulle beställa så sket det sig ändå. Alla tjejer från förra klassen träffades idag. Kan säga att jag inte haft en gnutta gemensamt med många och att jag aldrig har känt att jag passat in så dåligt i en klass som då. Men med tiden ändras saker och ting och jag hade mer än gärna velat vara med ikväll. Se och lyssna på hur folket hur folket fyller sina liv.

Tråkigt nog spikade de den enda dagen på veckan som jag skulle jobba. Detta arbetspass som sagt fick mig att tappa hakan av glädje. Så det gick jämt ut ♥

STÖRT HAPPY!

Hur ska jag kunna beskriva min kärlek till jobbet just nu? Jag ska försöka i alla fall! JAG ÄR KÄR! Det pirrar liksom i magen, jag känner att det vi fick sälja idag är pusselbiten som fattades och kan inte förmå mig själv något annat än att pilla i pannan med de spetsade mungiporna. En helt ny grej. Mitt liv =woow I'm in löööv!

Bara för att det var så kul idag tog jag frivilligt på mig att jobba en dag extra både den här och nästa vecka. Avlider om jag måste sälja mobilt bredband under de passen. Döden kommer hacka ihjäl mig.

På tal om annat. Kan inte begripa att jag senast var i skolan för tre veckor sedan. Bara acceptera att hela 2011 har flugit iväg, att sommaren snart är över och den iskalla vintern väntar på att få våldta våra liv igen. Fortsätter tiden i detta tempo kommer jag oroväckande fort bli tant. Mardrömmar till tusen!

Det råder inge tvivel... bögarnas fel..

HAHAHA


Kunde inte förmå mig själv till något annat än att hastigt stjäla denna bedårande bild från Emilias blogg♥

I söndags efter att ha länge och noga gjort ren lokalen var det som givet att avsluta allt med "dageneftermat" dvs kebabtallrik. Som ni alla säkert känner till strosar klumpigheten tätt inpå mitt liv. Kan seriöst inte minnas senaste gången jag inte spillde efter att ha ätit. Otroligt nog...

Bilden talar för sig och jag vill bara yttra mig att detta nersåsade strips som tar sig en tur i den vackra atmosfären en sekund senare begravde sig i min tröja. Men ack så gott det var ;)

BIG BROTHERLÅTEN ;)

Vet inte om jag ska tycka att låten är löjlig eller grym. Vrider man på volymen och ger den en chans ett ex antal gånger fungerar den fint!(Y)

I lördags hade jag och Milla den efterlängtade Barbiefesten! Den som vi börjat planera på sen januari. Det kunde inte bli så mycket bättre då vädret sken och värmde precis som alla gäster!

Jag kan inget annat än tacka er alla för att ni gjorde min kväll! Hoppas på bilderna typ NU så jag kan bombardera bloggen och Facebook med alla vackra dockbilder. Hoppas det eviga toapappret som tydligen fick bli min skos bästa vän inte kom med på bild -.-

PS. Det här va helt klart det mest rofyllda fyllo-mat-som alltid-slutar-på donken! Fet samt bitch eller en cool barbie?

En grym låt på detta så♥ (låten börjar på 1.30)

Gåshud mot slutet, så jävla cool dans!

HELT OK!

Idag har jag sovit ut, vaknat upp till ett toppenväder och spenderat en stor del av dagen på stan och i solen!

TAGGA LÖRDAD BRUDS!Och så fick det bli ett peacesmycke från Lindex, LÖV IT

Och en puss på Svea i vårsolen!
DAGEN!

Imorse "fast jag är ledig" masade jag mig tappert upp från mitt kungarike på tok för tidigt. Det kunde inte hjälpa hur trött jag var för jag och gubbarna skulle till Nynäs och spela boll. Jag var sämst och platsade bäst på bänken! Men jag tackar gudarna för att jag klev upp för vi hade det askul!

Därefter väntade inget annat än 4 timmars jobb för min del. Nejra gjorde mitt liv precis som alla andra arbetspass!

Nu har jag varit ute och gått med Danne i 2 timmar. Började i elljusspåret i Hemlingby... Efter att ha gått en bra bit in i skogen säger det "poff"....kolsvart, alla lysen slocknade. Allt blev döden. Man kunde inte ana ett skvatt, träden, stigen, himlen & Danne försvann. Vidrigt, gick hem dirr!

Nu tillbaka till mitt kära kungarike. zZZzZzZ

FETT MED F!


Det här var bästa tröjan genom tiderna ansåg jag för ett ex antal år sedan. Om man frågar mig så säger jag: hellre lite olja på brallan än att vara STEK!

Det där raggartrollet har alltid bott inom mig & ingen ska någonsin få ta det ifrån mig! OLLEEE, yes here I am!

TUMME UPP

Sitter och kikar på "Girl Interupted" och dricker jordgubbssaft. De som inte har sett den filmen borde göra det för den är stört bra! Har säkert sett denna film upp mot 10 gånger!

Känner inte att vädret lockar mig ut eller gör mig något speciellt glad så det blir hemmamys idag! Möjligtvis att jag masar mig iväg till kiosken och hyr en film bara för att.

Villa ha värme, vill ha TRIESTE

PETTER

Jag och fotade Petter på Maxim i fredags. Till min stora besvikelse ser jag i söndagstidningen att redaktionen hade valt en annan bild på han och satt dit ett annat namn. Får så klart betalt för arbetet ändå och jag måste säga att hennes bild va GRYM! Det va en sån där "once in a lifetime" bild! Men chefen försäkrade mig om att detta misstag inte skulle hända igen! Jajajajaja

De här bidragen skickade jag in till tidningen iaf!


SOL


Nu mår Silvia & Svea som gudar!♥

WÄE WÄE

Det är så mycket konstigt som har hänt här hemma på senare tid. Saker och ting försvinner & helt plötsligt ligger de på sin rätta plats sekunden efter, det trillar ner grejer från väggarna bara så där ändå och golvet knakar i onödan. Det här är inte kul. Vad har jag dragit med mig för skit? Så här får det inte gå till.

För att helt byta samtalsämne vill jag passa på att gratta Milla som fyllde 19 år för ett par dagar sen och två dagar senare glider hon runt i sin egen bil med ett färskt körkort! Kan inget annat än att föreställa mig hur megaunderbar den första åkturen helt själv skulle vara!

Ungefär så här STOLT ;)

Silvia & Svea ッ


PETTER

Får spola mina planer för ikväll för ska nämligen plåta Petter igen. Den här gången på Maxim. Man får hoppas på att det här blir mer lyckat än den där "Rebeca & Fiona" historien. Dock va jag inte på det vilket jag fortfarande glädjer mig åt.

Rykten säger att Spetember också ska dit då hon kommer uppträda ganska sent i Sandviken. Och sen när kunde man förlita sig på rykten? Men hoppas kan man iaf göra!

Bild från Slick City!

Bara för att vi äger!

Här kommer filmen jag och Milla har kämpat med så länge! yeeeey :D

DAGEN!

Gud vilket dunderväder! Som givet att man skulle gå ut en stund och njuta i den underbara solen! Skulle sätta mig ner på terrassen men bedömde avståndet lite fel. Jag klagar inte, för solen skiner för fulla muggar!


BRA DAG!

Eftersom jag har varit ledig hela dagen har jag hunnit med från allt till inget! Till en början åkte jag och Danne runt i hela Gävle, handlade skydd osv som man har på sig när man åker hoj! Lurade på han ett par likadana akupunkturtofflor (se i förra inlägget) som mig.

Senare plockade Nadja upp mig på stan då det vart full gas till ut till Köpis. Där införskaffade jag mig en korv med bröd på IKEA! När vi shoppat färdigt var klockan bara barnet så vi spontanbesökte Skalle där även Anders va en huvudgäst.

Helt OK dag, så de så!

Akupunktur-toffel!

Kanske den fulaste toffla genom tiderna men oj så sköna de är! Endast 99 kr så får man en evig fotmassage! Har samma funktion som en spikmatta fast det här är "mjuka taggar". Den har två sidor så man kan alltså välja vilken typ av massage man vill ha genom att vända ut och in på toffeln.BRB, långfärdspromenad i huset nu!

Ett inlägg till Milla


GRYMT

Hela helgen har varit en fest. Var som sagt på Heartbreak på fredagen och fotade då Jenna dessutom följde med♥

Lördagen spenderade jag med Liam, Skalman & Danne till en början på bowlinghallen. Senare hamnade vi på Interpool där det spelades biljard och landade på ett par drinkar. Helt chill, kanongrymt!

Just nu väntar jag på att pappa ska hämta upp mig och Svea då vi ska fara till pizzerian dirr.


TOVE STYRKE


Igår va jag ut på dubbelt fotojobb åt både Gefle dagblad & Arbetarbladet. Så håll utkik i söndagstidningen!

Drömmar dödar

Två gånger den här veckan har jag drömt om att folk dör. Personer jag känner till väldigt väl. Jag tänkte skriva ner den här drömmen innan jag glömmer den helt.

Jag vaknade upp ganska sent. Hade sovit riktigt tungt under natten och inget lät mig bli väckt. Jag går ner till köket för att göra i ordning min frukost och ser något obehagligt där ute. Det hade snöat under natten så ett tunt lager snö va utspritt på hela gården. På marken ser jag konturer där en människa har legat, skidspår samt skidutrustning och en packad väska med kläder. Ingen människa, helt tomt. Jag fick senare veta att en person hade avlidit i väntan på min gård och blivit hämtad av ambulansen tidigt på morgonen.
Jag sneglade på min mobil och fick se för många missade samtal. Han som hade legat där på gården va Alex..

Drömmen utvecklade sig en aning och började om på nytt.

Den här gången befann jag mig i ett stort gammalt stenslott där jag och Svea bodde. Jag behövde ha full kontroll på vart Svea tog vägen då slottet var så pass stort att hon skulle försvinna för evigt om hon kom bort.
Det var regnstorm där ute och vinden yrde så pass att man kunde höra vinden tala och forma ett budskap. Någon var på väg. Portarna var låst där nere så den enda väg någon kunde ta sig in på var stenrummet högst upp i slottet.
Jag tog med mig Svea upp dit för att vakta. Det regnade in i det rummet och vinden viskade att någon försökte klättra upp för stenväggen.
När jag tittar ut ser jag Alex, blodig och arg för att jag lät honom dö på gården. Nu skulle han ge sin hämnd.
Då stenplattorna var hala på grund av allt regn slog han sig blodig flera gånger om. Men med all ilska och vrede han bar på lyckades han ta sig upp. Jag satt med Svea på det kalla stengolvet och fick se en blodig hand fästa vid slottets enda ingång. Jag lyckades få han att släppa taget.... och sen... GODMORGON!

En störd natt.

RSS 2.0