MUMS!

Igår fyllde jag år. Det firades med en lång jobbdag och visning runt stället som jag kommer ansvara för. Därefter en flera timmars på stan med mor och Jonas. Jag fick bestämma så då blev det en röd kavaj, en topp, bh och mat på en indisk restaurang.

Idag gäller samma. Jobba, ner på stan och gå gå gå! Ska besöka en park med kända statyer bland annat.


Godmorgon!

Idag skiner jag som solen. Vilken. Bra dag det här kommer att bli!

Känner mig duktig. Köpte en frisörsax igår och klippte både Malin och Anton. Man kanske skulle hitta på och skriva på "svenskar i Oslo" Facebooksidan och säga att man är frisör och klipper billigt^^


Taggar!

Sitter hemma hos Astrid och Malin och taggar dem. De ska ut om ett tag. En annan ska hem och tagga till för gym tidigt imorgon. Sen bär det av mot Nadja och därefter möta upp mor och Jonas vid flygplatsen. Längtar så mycket efter morgondagen!

Tjoho!


ALLTSÅ!!!

Mitt jobb är så jävla grymt! Hela tiden en massa förmåner osv. Gode Gud! Tjoho :D

Vilken bra fredagsstart!!


Beröm till mig själv!

Som jag tagit i idag på jobbet. Riktigt skönt fast ändå slitsamt. Trots att jag varit hur trött som helst tog jag mig till gymmet ändå och gick bort 100 kalorier. Inte speciellt mycket men alltid något. Ska köra vidare med mage nu.

För övrigt har jag smidigt planer inför helgen. Lördag är lite oklar. Söndag ska jag eventuellt till Nadja och därefter möta upp mor och Jonas på flygplatsen.


Jobba är kul!


På kontoret och glassar!


Hahahahaha!!!

Det här händer ju bara i Norge! Det värsta är att det inte är ett skämt!


FOTBOOOLL!!!

Japp, här sitter jag bänkad framför tv:n och kollar på fotboll, BAY-BAR. Det är nämligen så att ett par leopardmönstrade converse står på spel. Anton har tippat på på att BAY ska vinna med två mer mål. Vinner han ska han köpa skorna åt mig. Like a boss! Men med min vanliga otur lär väl aldrig två mål inträffa eller så blir det fler.

Nu måste jag fokusera här!


O ÄTER GLASS :O<3

Jag som inte i vanliga fall äter glass. Isglass annars får det vara. Så köpte mig faktiskt en sådan här om dagen. 19 kronor... Inte en stor summa men för en glass? Hm.

Den var riktigt god åtminstone!


Ser man på!

Jag har lyckats få Anton att var med på en bild. De andra är inte så svårjagade. Vill ha massa mer bilder på alla de jag bor med. När Amanda kommer hit blir det fotokrig!


Blogg.se......

Den här appen fungerar lite nr den känner fört. Som det verkar fungerar det nu.

Mitt jobb äger! Jävligt chill för dom pengarna. Det jag gör är att jag varje dag åker runt till olika kontor som har kaffeknappen-maskiner, öppnar de, tömmer på sump, fyller på kaffe osv samt rengör maskinerna. Fantastiska arbetskollegor har jag också!


Nom nom!

Lyxen att få bestämma själv. Japp! Nu ska jag ta på mina mina air-skor och göra ett bus på Lindesbergs gator. Hemlis.


Livet rockar!


JAAAAAA!!!!

JAG HAR JOBB!! JAG HAR JOBB!! En heltids mån-fre 8-16 :D

En helvändning i livet. Ska installera en massa kaffemaskiner på kaffeknappen. Hygglig lön åå! Mums!

Nu ska jag ner på stan och hitta mig ett par skor. Vill helst ha Nike air. Företaget står för 1000 kr så nu jävlar. Billigare än tusen blire då ej! Haha!


Planera!

Smarta knep som tro det eller ej spar in flera minuter. Att planera frukosten, lägga fram kläder och smink packa väskan och att ha matlåda packad och klar i en påse i kylen.

Tid är just precis det jag vill spara imorgon så jag får sova så länge som möjligt. 5.55 slår alarmet igång och då kan jag ta en powernap på tio minuter innan morgonstressen sätter igång. Fredagslyx...


WHO?!

Vem har krympt min ena strumpa? Hahaha!


GLAD!!

Har jag anledning till att vara det? Ja en! ;)


LÄGG AV!!

Du/ni som läser min blogg och drar egna slutsatser om att Fredrik är utbytt mot Anton kan ju vända er ut och in! Att jag får höra det av min egen mamma är ju skandal. Man blir ju inget annat än upprörd. Hallå?

Vad tror folk egentligen? Att jag kanske också gått och blivit lesbisk för att Astrid sover över här rätt ofta? Nu är det mina tankar som tänker omoget...

Fredde är mannen i mitt liv! Jag trodde ni visste det. Jag ska inte behöva skriva något kärleksfullt om honom i min blogg för att bevisa något för andra. Jag pratar med han varje dag och håller nig ständigt uppdaterad på vad som händer där hemma. Jag ska försöka låta bli att bry mig.

Bloggen är en dagbok för mig. Vad som händer under mina dagar. Man kanske borde låsa bloggen och så ger jag ut lösenordet till de jag vet känner mig så det blir slut på dessa egna slutsatser.

Jaaah!Skrattar bäst som skrattar sist!

Jag praktiskt taget vek mig dubbel när Astrid fick en finne mitt på näsan. Skämt, skratt och glädjetårar vällde ut.

Som sagt. Min näsa har nu drabbats av två stora inåtfinnar och gissa vem som denna gång skrattade utan stopp?


ATTITYD!!!

Förnamnet på mig idag.

Ibland får bägaren rinna över och ibland är det tillåtet att vara pissförbannad. Man är ju inte mer än människa.

Anton börjar förstå mer och mer hur jag funkar och jag tror han lär sig dagligen vad som inte funkar också. Framförallt i väntan på lingonveckan! Hehe... Nu däremot har jag det bra. Astrid i sängen och glada miner. Har dock inte avslutat mitt tjuriga kapitel ännu. Tänkte göra det imorgon.

Godnatt!


Dagen räddad!

Tyvärr fick jag inte jobbet som bagare... Tråkigt tråkigt mycket tråkigt. Måste få ett jobb. Helst igår.

Nadja har fått underhålla mig idag, sen kommer Astrid hit. En bra nyhet är att de söker någon mer som kan jobba med Astrid så där ska jag ligga i. Astrid är ju den som väljer ut de mest aktuella kandidaterna till intervju så nu jävlar!

Nadja på Ikea och en ologisk skylt!


Här spöregnar det! :(


Nuså!

Blogg.se appen har varit nere nu i några dagar så har inte kunnat skrivit det jag velat. Har dessutom glömt bort vad det var jag skulle skriva.

Första dagen på jobbet gick bra. Ritade teckningar åt barnen, deltog på fruktstunden och var bara där som ett moraliskt stöd. Typ. Vet ingen mer dag jag kommer få jobba tyvärr.

Igår följde jag med Anton och ett par kompisar till han på en spelkväll. Biljard, pilkastning osv. Det var nice!

Idag är det annat som gäller. Antons humör har allt för ofta blivit dåligt på senaste tiden då vi har två här i huset som ständigt stökar ner men inte tar reda på efter sig. Detta ger ingen trivsam miljö och man skämms över att ta hit folk såvida man inte städar själv. Vilket är högst troligt. Det är ju Anton som står på huset och ligger ute med en ganska saftig deposition så jag förstår att han är rädd om de pengarna.

Hur som haver. Idag ska alla storstäda och ett städschema ska göras. Följs inte detta är det fuskaren som betalar en städare som får grundstäda huset. Låter som en bra idé för nu kanske de andra två på riktigt hjälper till här i huset...

Det var mina dagar de!


För första gången

Har jag följt med på en innebandymatch. Man lär ju offra sig för laget eller hur var det!

Imorgon ska jag jobba för första gången dessutom. Heja mig!


KISS MAAAH...


LIVETS UNDERGÅNG!!!

Sen jag uppdaterade min iPhone har jag inte kunnat logga in på spotify. Why?!?! Spotify är ju min livskraft. Någon annan som har samma problem? Hmm.


Wee!!! :D

Idag fyller både min pappa och Anton i huset år. Jag säger grattis till dig pappa. Jag ringer dig senare.

Anton däremot kommer få en hemmagjord tårta och en present som han kommer älska!! Dock har jag inte kunnat vara med på köpet av den då jag inte har den ekonomin ännu. Ska hitta på något annat, mer personligt, att ge. Han blir nog glad över det med.

Bild på mitt nya rum! Kanske ska man försöka hitta en 160 säng ist, får se!


Hej hej hoho!

Jag och ett hav av grabbar delar nu vårdslöst på vardagsrummet för att se fotboll. Kanske man ska gå in på rummet och kika på Barbie ist, känns mer som jag, hahah! Skämt och sido. Beckham och Zlatan kan man ju inte svika. Lol!

Dagens bild. Mina två älsklingar<3


Ballders banan!

Har en plågsam träningsvärk i axlarna. Skönt fast ändå inte.

Idag har jag varit väldigt glad! Har inga speciella anledningar, det bara blev så när jag vaknade. Så glad att jag ännu inte kunnat finna ro till att bli trött... Det suger.

Imorgon har Amir lovat att skjutsa runt mig på några dagis så jag får lämna cv och så. Spännande. Jag filar taggen och taggar till!

Natti natt!


Jajjemään!! ;)

Träningen gick super. Satan så jobbigt det var. Haha. Ja vad ska man säga. Vilka dåliga magmuskler jag har!

Storbiffen spänner sig. Lol.


Husmor!

Nu har jag hamnat i en sån där träningsfas då jag gladeligen gör allt för att gå ner i vikt. Måste ner dessa kilon nu...

Därför har jag gjort det man kan göra här hemma. Städa. Gratis träning. Har dammsugit hela övervåningen grundligt. Tänkte skura golven men hittade ingen mopp. Renbättat, städat rummet mitt som nu mera är det nya vardagsrummet för allmänheten och roffat ihop tvätten som ska in i maskinen.

När Anton kommer hem blir det ladda inför ett tufft MMA pass på gymmet. Har ännu inte gått på något sånt då annat kommit ivägen. Men idag så!!!

Vi var och köpte ett ljud så man kan spela hög musik i fredags och det är mitt nya liv. Love it! Nu kika på jobbfronten och tagga till!

Bjuder på en bild på mig och Nadja. Ungefär så jag känner mig idag.


Uppdatering!

Känns som att jag inte har skrivit något speciellt på fler dagar. Det är mycket som har hänt.

Emma bor nu i Sverige igen och i stället kommer Amanda från min gymnasieklass hit och bor. Så jävla nice! Kommer bli grymt.

Mamma och Jonas kommer hit snart och stannar i några nätter.

Var på intervju idag för ett bageri. Det gick bra! Hoppas bara jag får jobbet.

Fredde har skaffat en till katt!!!!! :D Evita!! Åå!!!


With Astrid!


The one and only!

Astrid din fina fan. Hon ligger för tillfället på andra sidan väggen i soffan och sover. Tanken gör mig så himla glad.

Vi ger så mycket energi till varandra att man blir så där övernaturligt glad. Känner att jag blivit mycket gladare på senaste tiden sen jag träffat henne. Nu brukar jag oftast vara glad, men gladare! Jag vågar mer, känner mig stadigare och får ett bättre självförtroende av att umgås med henne.

Söta rara underbara!


Lördag!

Idag åker Emma hem till Sverige och stannar för gott. Hon lämnar kvar all mat så en liten tröst blir det allt. MEN jag har kanske världens bästa nyhet att dela med mig av. Amanda, min gymnasiekompis ska flytta in hos mig istället!!!! Då hon bor i Bollnäs i vanliga fall brukar vi inte ses så ofta. Nästan inte alls. Dör av längtan tills hon kommer hit!!

Lördag var det ja, tagga om, byta om, vart är ni?


Fantastiska sol!

Livskraften man får av att sitta i solen och dunka musik, oj oj oj!

Det suger att inte få jobba men har ändå gjort det bästa av dagen. Kameran runt halsen och vårskorna på, redo för att vara lite kreativ. Jag tog en bild på hur huset ser ut från utsidan. Dock kan jag inte föra över bilderna förrän mor och Jonas kommer hit med min dator. Så ni får nöja er med en mobilbild tagen på kameran.

Nu väntar jag på att folket ska rulla hem. Börjar bli rastlös och sjukt pratsugen. Tur att Astrid kommer hit idag då! Hon kan det där med att snacka.


GAAAH!!

Jag har kanske världens snyggaste jacka!!!! KLÖS.


Varning för känsliga tittare!

På två dagar har mina händer fått stå ut med den ena och den andra smällen. Dock är bilderna inte tagna direkt efter olyckorna utan det är en bit in i läkningsfasen.

Men vem sjutton sätter en halvt inslagen spik i dörren i öppna-dörren-höjd??!? Det vart en smaskig reva. Sen att jag tokramlade ned för backen här utanför var bara ouppmärksamt av mig. Såret högst upp till höger har jag fått lida för!


JA HA JA!

En till intervju inplanerad. Yes!! Hoppas hoppas hoppas.

Stora solen!

Igår spenderade jag hela dagen med Astrid ute i stora fina solen. Lika bra ska denna dag bli. Strax blir det en stor frukost/lunch. Därefter åka ner och söka fler jobb och som avslut spinning med Astrid.

Det är så kul att äntligen ha hittat lite vänner. Nya energikällor så att säga. De har gjort min påsk till den bästa. Riktiga solstrålar och glädjespridare, me like!


RSS 2.0