=)

Den här veckan har varit full av roligheter. Inte lönt att lämna sin lathet för att skriva alla händelser på bloggen -_-

De senaste dagarna har jag gungat rumpa på Slick med Nadja, sovit som en gudinna och levt livet med handen i en chipspåse! Nu Har jag packat resväskan eftersom mamma bestämde sig för att beställa en sista minuten resa till Thailand :D :D :D, om det vore så väl... Jag har packat väskan för 3 nätter som ska spenderas väl i Kramfors!

Slänger upp lite fräsiga bilder från midsommarafton som firades i Rättvik själv♥

Livet äger

Jag kanske har varit otydlig att gå ut med att jag sommarjobbar på JB (måndag-torsdag). Första dagen var precis som jag förväntat mig (ganska spänd stämning, lite halvjobbigt att behöva stå inför en okänd klass, våga prata med eleverna). Andra dagen var betydligt roligare och mer chill. Just nu ser jag fram emot nästa år då vi kommer få ta hand ny grupp elever och eventuellt få arbeta med samma underbara gäng!

Idag har varit en toppendag. Soligt, hur pigg som helst, inget som gick emot min vilja. Ett skönt flyt är vad jag pratar om! Jag har haft det askul, kanske för att det är så kul att fejkbråka med Emilia?! (haha)

Jag har testat en ny metod som gör att jag sover lite bättre. Har nämligen en ögonbindel på mig så jag slipper störas eller vakna i förtid av olika sken. Jag är stolt över mig själv (heeeheee)

ASKUL

Just nu sitter jag i skolan med Emilia. Vi har gått och blivit lärare i en vecka för att undervisa 14 åriga tjejer om vad vi gör här på JB. Det är ganska chill/roligt MEN jag kommer behöva stiga upp kl sex hela veckan.

Nu ska jag återgå till jobbet. HEHE =)


Tant Grön med Nadja!

freaky awesome

Har varit i Stockholm med Milla, apakul! Men eftersom jag bara vill somna till en film just nu så får ni läsa millas inlägg om resan istället! Klicka här

Kvällens film blir Mean Girls. En film jag tror alla borde kunna utantill. Det sitter fint de till mitt tillfälliga tillstånd♥

babe...


Sommarlov!

Jag älskar sol och värme! Har varit i högsta hugg med min kamera idag så inte bara jag kan njuta av min dag!
asregn

Idag har det asregnat hela dagen så därför har jag och mamma varit på stan och shoppat lite. För min del blev det en ny spegelborste. Har köpt 3 likadana nu och alla har försvunnit. Nu har jag köpt en i en annan färg, den kanske ger mig mer tur...eller nå.. Köpte även 3 par osexiga med söta trosor från vero moda! Sen kan man ju inte leva en helg utan godis så köpte galet mycket godis som jag och Johan ska mysa till ikväll ♥


Bilder från idag!
Jag njuter!

Min för/eftermiddag har varit underbar. Skoldagen bestod endast av minigolf. Jag sög och förväntade mig inget annat heller! Här kommer lite boring bilder från resterande tid efter skolan som jag har valt att tillbringa ute i solen!

Jo jo ni får skapa era egna ord för den här bilden!


Man måste vara tacksam när det är soligt och bra väder i så många dagar i rad. Ber till solguden eller något..


Hade för mycket tramsig energi till att bara ligga och steka!


Min kära Vitnos som också steker!


En välkänd kisse på min blogg!


Min middag som bestod av endast 300 kalorier! Den ni.


:D<3


Så här glad är jag just nu!!

Har precis haft betygssamtal i ergonomi och idrott B. Eftersom jag är så ohurtig man kan bli så satsade jag stenhårt på g i båda ämnena. MEN, bara för att ja är så cool, ball, grym och ja ni vet allt det där så fick jag VG i idrott (WTF<3) och MVG i ergonomi.

Som sagt var, bilden talar till mitt humör idag!

1,6 år med babe!
Vi var och käkade på Olles, var ute och gick osv. Hur mysigt som helst, toppen väder och allt var på våran sida!

Kvällshumör!


En finne i näsan?

Ja jo min överskrift talar för detta inlägg. Jag vaknade inatt av att jag hade en så otrolig värk i näsan. Lol. När jag insåg att jag hade fått en finne i min ena näsborre visste jag inte vad jag skulle göra. Det är ingen böldfinne utan en sån där jäkel som växer innanför huden. Det var en kung som dog av att klämma sin finne på näsan en gång så jag ska låta bli. Jag måste helt enkelt härda. Men hallååå, en finne i näsan?! Jag kommer nog snarare dö av lollighet om jag inte klämmer den jäkeln.

RSS 2.0