Putt

Det där med att krympa magsäcken suger. Jag kanske inte har nämnt att jag gör det tidigare? Hur som haver, jag äter som en häst, mer än min pojkvän. Inte undra på att jag gått upp i vikt så jävligt när jag går och äter hela tiden.

Träningen gick inte alls bra idag. Kände mig sjuk för att min energinivå låg på noll. Mitt sista pass innan flytten dessutom... Nu ska jag hem och äta lchf pizza, faktiskt!!


Hur vet man att en bok är bra?

Mitt mål, läsa ut den förbannat bästa boken innan Norge!

Med en lycklig känsla i kroppen stegade jag ner i det tomma badkaret. Som i vanlig ordning satte jag i pluppen och började tappa upp vanligt varmt vatten. Boken öppnades och placerades därefter på min icke blöta mage.

När vattenvågorna började komma upp i samma höjd som min navel stängde jag nästan av vattnet. Endast en smal liten stråle tilläts rinna ner i den djupa kloaken.

Ögonen plogade igenom en massa text. De var så utstående att de nästan tippade på högkant. Några fniss, grimaser och upprepade utryck mumlades ut från min mun.

En och en halv timme senare piper min katt otåligt och vill ut (hon tvingas alltid vara med mig under tiden som jag badar). Det är först då jag inser. Vattenvågorna hade lagt sig, det bildades enkla vattenringar från strålens tunna stråle. Med millimetrar ifrån att orsaka ett fläskigt vattenfall fick jag i stilla fart stänga av strålen med foten.

Det var i samma veva som jag insåg, min bok är för sjutton ASbra!!!


Haha!

Jag sitter och tänker på vad jag skulle kunna säga till mina barn när jag blir gammal.

I mina unga dagar...

...tog jag en hora på axlarna
...petade jag på en dromedarnäsa
...satte på mig högklackat när jag lagade mat och (varför haha)
...bajsade jag på mig 30 meter från mitt hem
...blev jag akut kissnödig men kom inte in i huset så fick märka revir på vår gräsmatta
...rapade jag en lärare i ansiktet av misstag

Osv... Jag lever ett spännande liv!


ÖNSKELISTA!!!

 

Haha, sant'E!


Kattkyssar!


Lördagssyssla!

Jag försöker hinna med att säga farväl till alla nära. Hur jag väljer att säga det på KAN variera från gång till gång.


Ingen lögn!

En mascara som håller vad den lovar. Så här långa och perfekta fransar erkänner jag att jag inte har naturligt.

Nu ska jag möta upp Fredde så ska vi tåga till huvudstaden. Shopping och middag står på spel!


En pendel som talar

För de som inte vet vad en pendel är. Det är som en spetsig sten som hänger i en kedja. När man håller i den snurrar den olika (ja eller nej) beroende på vad man frågar. Jag skrev upp en massa namn som står mig nära på olika lappar och la de upp och ned på bordet.

Jag har skrivit upp nedan vad jag frågat och vilka svar jag fick. De är klockrena. Bara man tolkar de rätt.


Valbo med blubb!

Shopping, mat och kärlek står på menyn!


Söndag = vilodag!

Jag inser att jag har och har haft ett fullspäckat schema denna vecka. Söndag någon? Öppen för förslag. Vill hinna göra allt innan jag åker. 8 dagar kvar.


Men hallå?!?

Jag har just börjat lista upp de grejer jag måste ha i min necessär. Grejer som alltså inte får glömmas. Inte. Är uppe i 31 saker. Får inte glömma att lägga till tvål och skrubbhandske sen bara...

Om jag vore en man... Då skulle...


Äntligen guldmedlem! :D


Färgar ner!

En mycket kort sväng efter min extremt röda hårfärg (poppy-red) hade jag en annan färg som hette Rose-red. Den var mer extremt lyslila. Jag saknar den. Hade det inte varit så illa att jag inte kunde tvätta håret utan att tappa flera kilo med färg, att jag färgat ner alla sängkläder/vanliga kläder och att jag var tvungen att tokbleka håret varje gång har jag behållt den senaste färgen. Känner mig så fruktansvärt tråkig i håret nu...
 
Kolla på mina ögonbryn? Kan folk förstå varför jag gav upp hoppet och tatuerade in ett par? När jag log brett vinklade sig brynen sorgset, vilka grimarser jag än gjorde såg jag förvånad ut och när jag bara va var de formlösa och spretiga.
 
Remember? Färgen jag hade under längst period.
 
Den färgen jag saknar!!

En sekund innan jag dog!

Jag måste ju lägga upp en bild på min nya jacka! Mums!


En kickstart!

Idag har jag vaknat upp på fel sida. Jag går och stressar upp mig så förbannat inför Norge att jag ibland drabbas av nervösa sammanbrott. Detta samtidigt som att det är bland den största upplevelse någonsin. Jag flyttar hemifrån! Jag blir en utlänning. Den tunga punkten ligger hos Fredde. Jag grinar nu mera varje gång vi ses samtidigt som jag räknar ner dagarna. Det blir Emmas uppgift att få mig på andra tankar när vi är där borta! Det är nog jobbigast första månaden bara. Man ska lära sig hur de lever/pratar, få in andra rutiner och skaffa ett jobb samtidigt som jag måste sakna mor, särbo, missarna och vännerna! Puuh... Haha.

Nu är det däremot andra bullar som gäller! Sitter på gymmet och laddar med denna! Tänkte ställa mig på rullandet en snabbis innan yoga 2 börjar. Sen sussa hos plupp<3


Fix trix

Mina silvernaglar fick mig att må dåligt till slut. Dåligt nagellack! Så jag satsade på ett lite dyrare lack denna gång. 300 kronor för ett överlack och ett vanligt lack som är vitt. Får se hur länge det sitter och om det är värt pengarna.

Snart ska jag hem till pappa och äta mat och träna. Sen väntar jag finbesök från Jenna.


Se på fan!!

Idag har jag fått ett ryck som jag med all världens kraft ska ta vara på. Jag har dammsugit hela 3-våningshuset, skurat toan, dammat, tvättat samt hängt upp tvätt och nu ska jag bada.
 
Min nyaste ring har tappat en sten. Ledsen i ögat är jag för mitt kvitto är borta. Som tur är handlade jag med kortet så köpet borde finnas i databasen. Om inte finns det på min bank, arrrrgggh, måste jag dit och köa... Ska även ner på stan för lite andra ärenden också. Bland annat köpa en väska jag suktat efter i någon vecka och även kolla upp priset på en dösnygg jeansjacka med tryck på ryggen. Den kostar säkert över 1000 Agatas bull-hönor.
 
Bada var det JA!

Hahaha min humor!!!


Kvällsmål: grönt te och kiwi!


Vad gör man?

Grannen i trädgården bredvid pratar så mycket dalmål att jag aldrig riktigt hör vad han säger.

När jag går förbi han brukar jag pressa fram ett leende med rynkad näsa. Varför gör jag så... Haha? Eftersom jag aldrig hör vad han säger brukar jag sända ut ett osäkert skratt blandat med fraser som jaa-aa hehe mmm. Och detta enbart när han pratar med mig, vilket han gör 98/100 gånger! Man kan ju inte säga VA hela tiden.


På AMF...

Väntar på att ett möte om ungdomsgrantin ska börja. Lol.


JAG HAR TRUCKKORT!!!

Snacka om coolt! Jag är så himla stolt.

Idag har vi kört truck hela dagen. Övat oss på att bli smidigare osv. Vi tävlade också i lag vem som kunde stapla flest backar på en stående back!


Jan. 14, 2013

Lite gladare idag!

Igår kväll kom jag och Emma på att vi ville ha truckkort. Idag 8.00 började kursen. Yes! På kvällen åkte vi ut till Valbo och hämtade böckerna. Det tog mig fram till midnatt att läsa de 134 sidorna samt besvara 10 kapitels frågor.

Emma fick alla rätt på provet men hon räknas inte för hon är inte normal. Jag fick 46/50 rätt. Jävligt bra det med då jag inte jobbar bra i stress och press och egentligen behöver en vecka på mig för att fatta. Jag berömmer mig själv, det är jag värd, som jag kämpade igår!

Imorgon ska vi lära oss att köra truck. Det är för mycket som händer i mitt liv, haha!


Tuff dag...

I sju timmar har jag pluggat stenhårt. Klar nu. Ändå är jag super nervös inför morgondagen. Hjärtat slår dubbla slag. Att vara impulsiv bådar inte alltid gott.

Tidigare idag när jag var tvungen att lämna Lex. Sorgligt...


Mammas diamanter!!

Jag är lite smått avis på mammas diamantsmycken. Jag vill också äga diamanter! Det är coolt... Därför låssades jag vara en sån där cooling tidigare idag med en diamantring på fingret.

Shine bright like a diamond!


Lat!

Idag känner jag absolut inte för att träna och jag är sugen på lakrits, chips och choklad. Eftersom jag försöker banta blir det inget av det sistnämnda utan träning står fortfarande på schemat. Det är det som är så skönt med gym, jag får välja själv!

 


Dagen!

Den började med en lunch på stan med min älskling och Jonas. Stuvade makaroner och korv, mums! Väl nere på stan passade jag på att göra lite av det jag borde gjort för länge sedan. Bättre sent än aldrig!

För övrigt har jag skrivit in mig hos några företag i hopp om att få ett arbete. Svea har som vanligt varit en riktig kelgris. Hon ska alltid gå ivägen eller lägga sig över hela skrivbordet när jag sitter där. Mitt hjärtegull!!!


Jag skriver godnatt!

Min nyårssminkning btw!


:(

Bara för att jag tidigare idag skröt för Min vän Jenna om att när jag får magkatarr så är det inte hela världen så har det drabbat mig nu.

Jag mår så illa att jag gång på gång sväljer mitt kräk, magsyran är ungefär lika syrlig som att någon pressat en citron i halsen på mig, känner mig yr och har ont i magen.

Nu kan jag skryta för alla er att så här illa har det aldrig varit. Min mun luktar ren avföring också på grund av allt det här. Tyck synd om mig... Jag kan uppenbarligen inte dricka alkohol eller läsk, kaffe är rena döden, stark mat som för övrigt är min favorit lär jag glömma smaken av och stekyta på mat är oätligt. Vackert liv.


Agatas bull-höna!!!

Sitter på bussen och får härliga besked från Emma. Typ så jag kräks av glädje. Jag är villig att ta tag i bysten på tröjan och slita upp den för att glädjen ska få komma ut. Eftersom jag sitter på bussen får jag härda ut i stället! Mums.


Blandmix

Jag är glad så jag spricker samtidigt som envisa tårar blöter ner. Jag känner att jag äntligen gör något med mitt liv. En av mina saker att göra innan jag dör ska bockas av. Det här ska gå hela vägen. Jag ska tro på mig själv. Jag ska lära mig något och kämpa även i motvind. Jag och Emma ska kanske genomgå ett utav de största stegen i livet.

Det är ganska häftigt egentligen. Något ting sa åt mig att ta kontakt med Emma för att ha någon att träna med. Det för det första är inte likt mig. Nu någon månad senare har vi livsplaner med varandra. Visserligen ska jag inte ropa hej för tidigt så jag avvaktar med att skriva ut planen. För mig är det stort. För mig är det fortfarande overkligt.

Btw, vi va på yoga 2 idag. Under sista delen (den tysta meditationen) var det någon random som hade läckage i pruppen. Med andra ord, en kvinna förstörde min harmoni genom att släppa två fisar inom 5 minuters tid. Det liksom bubblade skratt från min mun. Ibland hatar jag att jag inte kan koppla bort saker. Pruttarna ekar fortfarande i mitt huvud, haha!!!

Har kåldolmar i pannan också!


O-älskad!

Mamma är väldigt emot skönhetsingrepp. I alla fall när det gäller mig då hon tycker jag är perfekt skapt. Mammor...

Att gå och pigmentera ögonbrynen är väl inte hela världen. Det sitter i i något år inte hela livet. Dock ser jag ut som en vaselin-häxa nu och kommer göra det i en vecka. Blä!


Lexus är söt!!

Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så ska jag snart iväg och fylla på mina ögonbryn. Jag kommer ha två blodiga vaselin-dränkta bajskorvar i ansiktet precis som förra gången.

Lexus gäspar! Töt<3


Mitt tillstånd!!!


Effektiv dag!

Jag har sökt och lämnat lite intresseanmälningar på boenden i Norge. Planen är ju att jag och Emma ska flytta dit ett tag.

Jag har även sökt runt på spinningskor. Det vill nog till att beställa de då ingen i Gävlestad vet när det fylls på på lagret.

Har också pyntat naglarna så här innan söndagsträningen.


Jag mognar på kvällen!


Jan. 04, 2013

I mina dåliga tider satt jag och tittade igenom lite bilder på mobilen. Jag kommer inte ihåg om jag någonsin lagt upp den här bilden. Jag kan ju förstå om jag inte gjort det ännu för jag menar... jag är ju så oerhört oemotståndlig att folk där ute antagligen kärar ner sig totalt i mitt smicker. Emma har också talangen att finna sig väl framför kameran! Haha :D


Mums! ♡

Igår hemma hos Natta upptäckte jag världens snyggaste flaska. Att det dessutom ska vara gått innehåll i den är en bonus. Idag står en likadan flaska på min hylla redo för att göra sitt!

 


Ååh ♡

Dags att katta ner sig!


SKOR!!!

Tungan slevar runt i munnen. Dessa rackare ska jag ha. Jag nöter ut ett par såna här skor om året och jag slängde mina vita i somras. Japp ska HA!
 

Fotolivia ;)

Ibland får mamma ett ryck och vill sälja lite saker på nätet. Det är alltid jag som åker på att fota allt då det visserligen tillhör mitt intresse.
 
Här nedan är mina stiliga verk, hähä.
 
Längdskidor + stavar + pjäxor
 
Ett par gåstavar med reflexer
 
Långfärdsskridskor

Jan. 01, 2013

I julklapp fick jag den här boken av mamma. Jag är besatt, tagen, SÅLD!! Vilken bok, så bra den är.

Den handlar om en tjej som ska gifta sig men på grund av olika anledningar har ringen kommit bort. En smaragdring som gått genom många generationer värde 3 miljoner kronor. Än så länge har jag praktiskt taget känt av hennes stress och panik genom de 40 sidor jag nyss plogat mig igenom. Så välskriven. Jag gillart!

Fick även med min tumnagel i bilden. Älskar det silvriga nagellacket. Det är även små små små små glitterkorn i som gör en extra stor glans.


JAG VET INTE, GAAH??!

Efter att jag berättat för Fredrik om vad som händer uppe i min hjärna drömmer han mardrömmar om mig. Något händer med mig. Vart kommer allt ifrån? Håller jag på att bli tokig?
 
När han vaknade imorse tog han min hand och bara tittade på mig. Tillslut var jag tvungen att fråga hur läget stod till. Någon skruv satt definitivt löst. Jag menar, whaaaat, säg något (tålamod), gosse!... Tillslut ändrar han ögonformen till något smalare och säger: Du blev inlåst på ett psyke. Egentligen skulle du inte vara där och tro mig jag försökte rädda dig men... kommer inte ihåg något mer (ooh tackar för den). Tråkig dröm förresten.
 
Men jag kan förstå att han får gå igenom såna drömmar. Jag har ju påstått mig själv vara schizofren. Vad annars skulle jag vara. Jag har en fantasi som numera gör sig verklig. Går jag på en bilväg kan jag helt plötsligt se ett bildspel som utspelar sig precis där jag går. Exempelvis två bilar som krockar eller en man som är ute och går med hunden. Vid busshytten har jag sett ett slagsmål och ibland kan jag tro mig se människor gå förbi som är borta i nästa sekund. Jag kanske bara är stressad? Eller ser jag faktiskt saker? Det kanske bara kallas för verklig fantasi? Hur ska jag veta? Jag ser sånt här flera gånger i veckan. Jag skyller på att jag är udda.
 

2013

Idag räknas inte eftersom gymmet är stängt MEN imorgon inviger jag det nya året med ett Box 55 pass med Emma. Jag har saknat dig lite, eller ganska mycket faktiskt!

Det nya året firades med de jag håller närmast om hjärtat. Min mamma, Fredrik, Svea och Lexus! Vi åt gott, spelade familjespel och skålade med ett glas champagne högst upp i Bomhusbacken vid 12-slaget! En fantastisk start på ett nytt och oplanerat år!

De går framåt med katterna iaf!!


RSS 2.0