Paradis!


Heeeeej!

Nu har jag varit borta från Sverige i ca en vecka. Jag och Fredde hade bokat en resa till Alanya för några månader sedan men tyckte det skulle vara kul att inte säga något till någon. Bara pysa iväg lite lömskt ;)

Men nu är jag hemma igen. Inga 30 grader mitt på natten här inte. Besviken Olle återvänder till ett regnigt Sverige... Vi har i alla fall haft en otroligt fin resa med dagar som har innehållit många spännande saker! Skriver mer om resan senare samt laddar upp nån bild. Orkar liksom inte nu... klev upp halv nio igår och nu är klockan halv fyra mer än ett dygn senare. Lagom putt!

Well hellooo

Från och med idag dissar jag er alla ;) Och det kommer vara ett bra tag tyvärr... Men vill inte se nå putta miner här inte. För bra, ja det ska jag ha det :)


Lite klurig så där

Känner mig lite lurig ;) Det är spännande, kul och oberoende... Kan man säga så?

Nu över till skrytet. Har hunnit med att göra väldigt många saker idag. Bland annat så har jag införskaffat mig en mycket flickig almanacka. Kan vara bra att ha när man är poppis och börjar högskolan. Mer om det strax. Har även gjort en massa ärenden i fliken (hemligt).

Högskolan var det ja, har registrerat mig idag så nu är det spikat att jag kommer gå en linje om foto. Läser på distans (hur bra) :) ?!?! Pinsamt nog är jag inte mer insatt än så... linjen heter inte ens något på foto!

Inte helt fel

Skickade en bild på mig till Fredde som han har fått leka med i photoshop. Tycker han är riktigt bra! Diggar bilden måste jag säga :)


Fredagsmys Reggae


Nu myser vi!

Idag bänkar jag mig mer än gärna framför en film med en stor skål fylld med allt de goda. Myser med mamma och Svea denna söndag!


För övrigt hade jag en awesome time igår då Milla spontant frågade om vi skulle ses. Vad ska man säga. Allt var så overkligt.

För det första, när två väninnor har en konversation om döviktiga ting och den ena av dem upptäcker att en Iphone snurrar omkring som en megacool drinkpinne i hennes grogg? Mycket lustigt. Och vem om inte jag och Milla vet hur den mystiska löken som på ett perverst vis kladdat sig fast på en fönsterruta kom dit? Och vem kunde ana att Milla-den-glittriga skulle sluta upp som en rånare i en oskyldig liten korvmoj?FREDAGSMYSHej hopp!

Det mest otroliga som hände mig idag var den lilla varelse Svea släpade med sig in. Blir ett ljuvt skumbad för henne senare idag. Mohaha


Lika spännande varje gång and I love it!

HI-JA

En mycket glad tjej har precis äntrat rumppartiet på en mycket bekväm plats. Datorstolen!

Hela helgen har jag och Fredde slitit, skrubbat, rengjort och allt som hör till när man flyttar till ett nytt ställe. Äntligen säger jag bara. Tackar gudarna för att han hittade en så fin och mysig lägenhet. Eftersom I am in love är jag också en nyckelägare till denna lya ;)

Men nu är helgen slut och veckorutinerna kommer igång igen. Körskola, gymma, sola solarium, klippa klor på Svea osv.

Helt klart bästa låten♥


Evighetsprojekt

Jag och Jenna håller på att slita ett par utav mina jeans. Fast besluten om att det kommer bli grymt...OCH ta en jävla tid att greja. Lite smakprov på ena benet som inte är helklart ännu :)
Vi kör på gym & körskola idag


HIHI

Hittade ett ganska lustigt halsband senast jag var iväg och shoppade. Bara för att, så köpte jag det ;)


Stadsflicka på land

Har nu kommit hem från Kramfors. Ett ställe som ligger 32 mil från Gävle mitt ute i skogen.

Jag är så tacksam för att vi gjorde denna resa. Få komma ifrån Gävle en stund, inte bry sig om något speciellt och komma vildmarken så nära ;) Som ni ser på bilderna nedan fick jag komma en liten rävunge väldigt nära. Den var helt fantastisk. Ensam, troligtvis mist sina föräldrar och otroligt människokär.

Det skar i hela mitt hjärta när vi var tvungen att åka vidare och jag tvingades lämna denna lilla gobit.Kramfors

Hejhopp, om några timmar sitter jag och mamma i en bil puttrande mot Kramfors. Skönt att komma ifrån Gävle och få njuta av en festfri underbar helg bland frisk luft, härliga skogar, helt sagolika vattenbryn och givetvis anledningen som i ska åka dit för, träffa Gösta och Gunhild. Mammas farfar och hans sambo.

Blir borta hela helgen. Jag längtar redan dit! Då jag gått och kärat ner mig totalt i en pojke som inte följer med på helgens nöje kommer en olidlig saknad att uppstå. Helt sinnes, men vi har inte varit ifrån varandra en enda dag de senaste veckorna...hmm..månaderna?!?!

Slänger upp en lustig bild jag tog inne på Interpool. Ska föreställa LOVE

Om ord fanns...


RSS 2.0