HEJ....

Mitt liv är för tillfället inte glamoröst någonstans.
Så kan det gå när haspen inte ligger på... HA HA!


LEVA

Jag ÄLSKAR sommardagar och sommarkvällar! Vara med en massa underbart folk och bara leva livet. Igår var vi på stan, käkade i den underbara solen, drack läsk i överflöd, kikade på svettiga grabbar som spelade basket, kungshallen och sist men inte minst Interpool. Mums!




LEVER FÖR DAMP


MIDSOMMAR

Lite bilder från Öregrund. Ja joo...vi hade i alla fall tur med vädret!














MIN ÄLSKLING



JAG ÄR SÅ GLAD


HEY-HAPPY


Det var en flopp ute i Öregrund. Jag tänkte mig en flottig äng med så många tält att man skulle få armbåga sig fram för att kunna ha chans till en tältplats. Men icke då... Dessutom läckte tältet så jag och min älskade K fick mysa med blöta kuddar och täcke. Mer bilder från resan fixas imorgon!

Som kompensation fick jag avnjuta en hel söndag i en värmande famn. Han bjöd mig bland annat på en underbar middag samt en film på bio.

På tal om annat så måste jag plugga till körkort hårdare än hårdast nu. VILL HA NU!

WEHO

Sista dagen på sommarskolan, sista dagen som fräsch, sista dagen som vettig.

Ska nämligen iväg lite senare och handla allt tänkbart som kan behövas för en helgs kampande i partyorten Öregrund. Yääy, tälta i regn, bland en massa fulla ungdomar och inte få njuta av en dusch på hela helgen. Men wtf, vi ska ha det så brutalt kul ändå. Med mitt underbara gäng vet jag redan nu hur kul vi kommer att ha det ;)

Techno Dream Trance- Happy Fantasy



Glada toner me lacka-lacka!

LITE NYTT

Har handlat 2 bastoppar idag. Bara för att lägga pengarna på något liksom..


Och en ny nattlapp som gör min sömn till kolsvart. BÄST

PULLA, JAJEMÄN!


Vilken kackig dag det här har varit. Vaknade tre gånger inatt av att jag låg och skrek och bankade nävarna i mina kuddar. Första gången tänkte jag: vad fasen håller jag på med?!?! Andra gången: Seriöst, jag lider.. Och tredje gången: så jävla omogen stil!!! zZZzZ

Tack vare mina adhd ryck har jag varit trött, seg och oälskad hela dagen men varför klaga? Jag har ju faktiskt fått äta mina favoritkakor under hela eftermiddagslektionen, träffat på Elina en super snabbis, införskaffat mig lite nytt, varit på körskola och övningskört.

EEY-YOO

Alex överraskade mig, Elina och Fredde med en resa till Skara Sommarland i fredags. Vi åkte redan klockan 05.00 på morgonen och var hemma kring 01.00 på natten. Hade en awesome time och eftersom kameran flitigt användes under resans gång har jag satt ihop en ganska lång snutt av bilder och videos från den dagen!


Du är min lika väl som jag är din!

HOPPLA








Lite bilder jag plockat ut från videon som inte går att ladda upp...

SE DÄR











Jag hoppade fallskärm i torsdags. 4000 meter föll vi och det var en utav mina bästa upplevelser genom tiderna! Vilken frihetskänsla att bara falla. Har en video där dom filmar hoppet från början till slut som jag har försökt lagt upp på datorn flera gånger om nu. Förr eller senare kommer den upp!

GAH GAH GAH

Okej för er som inget vet fick jag en helt otrolig studentpresent av Jonas. Imorgon avslöjar jag vad det är för något.

Fick ett ryck för några dagar sen om att jag var i ett akut behov av ett par svarta, slitna jeansshorts. Eftersom behovet aldrig genom tidernas begynnelse kallat så hårt tänkte jag: man tager vad man haver. Tadaaaah så gjorde man sig ett par utom ordentliga shorts!

Ett par till i ett mörkblått tyg ligger på hyllan härnäst ッ

LEVA LIVET


Jag har haft en helt fantastisk dag idag. Trotts att jag råkat kliva på min katt två gånger så stora mängder hårtussar slitits bort... Även fast jag var sämst på jobbet...Och för att jag svikit mig själv ännu en gång till att behandla min trötthet med orimliga mängder kaffe.

Imorgon ska jag på mitt första informationsmöte på Arbetsförmedlingen. Spännande. Man vet aldrig vilka man behöver skaka hand med så har pimpat mina naglar med blått nagellack och vita glitterblommor...


Otroligt barnsliga naglar insåg jag så där i efterhand :'D Mycket bra dag gott folk, LE!


<3


Den här bilden förklarar min kärlek till att jobba på call-up. Giftermål nästa...

SÅ JÄVLA BRA




YÄÄÄÄÄ




















DU ÄR...

...helt fantastisk. Jag blir helt snurrig när du omfamnar mig. Hjärtat slår snabbare när dina fantastiska läppar nuddar mina. När vi skiljs åt tar jag alltid omvägar hem genom skogarna där jag kan hoppa och skratta så ingen ser. Du laddar mig med så mycket glädje och energi att jag ibland tror jag fått vingar.

Vi klickade väldigt fort. Skrämmande men jag älskar det. Nog för att vi har vetat av varandra i fem års tid. Har alltid vetat att du varit underbar men att jag en dag skulle få vara din fick stanna i mina drömmar. Nu lever jag i en dröm. Jag vägrar vakna för det är här jag vill vara.



UNDERBARA TIDER

Mitt liv och mina dagar blir bara bättre och bättre. Har aldrig mått så här bra. Olle är i extas.

Slänger upp ett inlägg som egentligen skulle ha publicerats i fredags.

Hela fredagen spenderade jag med världens bästa Jenna. Vi har känt varandra i 13 hela år och har det alltid lika kul. Du är helt underbar och jag vet precis vart jag har dig. Det är vad jag kallar vänskap. Snygg har du blivit åå ;)





Vad är en kväll utan Interpool? Vi hamnade där med mitt favoritfolk♥

BRÄNNBOLL














FAIRYTALE


Jag lever i en dröm. Finns inte ord som räcker till för att beskriva dig...♥

TSS

Hade en underbar dag igår. Var först ute i fina vädret och njöt till fullo. Tanken var senare att spela brännboll men vädret sa ifrån då det blev kallt och början till regn.

Fick med mig Elina & Fredde hem till mig då vi fixade oss till inflyttningsfest. Hade en underbart rolig kväll. Även fast det spårade jag jag var hemma innan kl 00.00...... haha


Hade en liten vimmelfotograf hemma hos mig igår ;)

BRÖLLOP

Jag har blivit bjuden på bröllop nu den 1 juli. Är inte så insatt i hur man ska se ut så jag hoppas den här klänningen duger. Med lite fixat hår, en snygg makeup och glammiga smycken ska jag försöka få denna outfit att gå hem. Spännande, mycket spännande!




SÅ JÄVLA GLAD








Du gör mig verkligen så himla lycklig!♥

Den här dagen har varit fullspäckad med en massa roligheter. Först plockade Danne upp mig på hojen då vi senare brummade vidare till hans nya hem. Hur mysig lägenhet som helst. Lite senare dök Kesälä upp och vi vandrade ut på en massa äventyr. Köpte kinamat och satte oss på klipporna vid havet och njöt, gick en herrans lång vända runt i centrum mm. Livet rockar. På tal om vädret som har varit klockrent dessutom.

GAAAH

Han får mig att trilla av stolen av glädje. Har suttit hela dagen och väntat på att han ska höra av sig. Eftersom han slutade jobba kring 14.00 förväntade jag mig ett mess då. Hade dock inte förväntat mig detta?!?!

Han slutar aldrig göra mig förvånad. Vad i fråga kan detta vara, hahah♥

PS. Särstavningen är mitt liv ;)


STAY


Jag går bra ihop med många men älskar endast få av dom. De som en gång lyckats vinna mitt hjärta kan räkna med att jag alltid ställer upp. Jag kräver sällan ett tack och jag lever för att hjälpa. Det bästa som finns är att se folk kämpa, även fast de kanske inte alltid lyckas. Har man styrkan, då har man allt!

RSS 2.0