Ner mot stan och möta Jenna :)


Oljefärg!

Jag köpte lite oljefärg och penslar för några dagar sen. Jag kanske inte är någon naturbegåvning i ritvärlden men kan ändå tycka det kan vara rätt så kul. Ett underhållande tidsfördriv!

Det här blev resultatet efter 40 minuters intensivt kladd!


Lång dag!

I väntan på att tiden ska hoppa fram några timmar:
 
Köpte den där trestegs-concealern från MakeUp Store. Jag har aldrig haft problem med ringar under ögonen förut. Nu för tiden när jag sminkar mig tycker jag att jag ser trött och blåslagen ut, oavsett vad... Testade mitt nya inköp och OJ vilken skillnad. Jag är beroende efter en gång. Den här kommer få följa med mig överallt. Concealer och läppstift, always!
 

Som sagt, om några timmar ska jag fota på en Rockabilly gala åt Arbetarbladet. Jag älskar sån musik så jag längtar som en fjant till kl 21.00. Det var länge sen jag fotade åt tidningen. Senaste gången var kanske i April? Jag hoppas på många fler helgjobb nu när skolkarriären börjar rulla mot sitt slut...
 
Dagen har varit lång. Jag och Fredde har till och med hunnit ut till Valbo och köpt en TV. Jag har tjatat mig hes om detta inköp sen 1 år tillbaka. Nu ska jag tjata om soffbord, matta, myslampor, kuddar, golvmopp, tavlor, hyllor, målarfärg, badrumslampa och en jävla massa grejer till köket. Han måste verkligen avguda mig och min glappa käft.
 
Min nya älskling ↓

Cookies N beans med F!

Sitter på konserthuset med Fredrik och en öl i handen och väntar på att cookies N beans ska dra igång.

Kul att jag fått med Fredde. Jag kan inte fatta att han aldrig satt sin fot här. Han som tycker om musik så mycket. Jag tror att efter denna gång kommer Fredde hålla koll på vilka mer som kommer hit.

Egentligen vet jag inte vilka det är vi ska se. Har aldrig hört någon låt med de förut. Det är det som kommer bli spännande. Allt är bra live. Nästan allt i alla fall!


Morgonstunder...

...när de är som bäst!


Laddad på nytt!

Nu har jag varit med älskling i fyra timmar. Jag har pussat på han så mycket att mina mjuka läppar fått inslag av en viss torrhet.

Vi har pratat, myst, myst och pratat samtidigt som jag i all evighet pussats! Det är helt fantastiskt att ha någon man tycker om på det viset.


Kräks på bah!

Efter att jag uppdaterat min iPhone kan jag inte längre lyssna på musik eller andra ljud högt utan måste ha hörlurar?? Ibland fungerar inte ens det och då måste jag koppla ur och i dom igen.

Jag kan inte ens höja eller sänka volymen. Så här ser det ut med och utan hörlurar...


Åååh nä...

Tidigt imorse slog det mig att jag skulle till Öregrund och arbeta. Det var här jag och Fredrik firade vår första midsommar tillsammans. Vi kampade typ utanför skolan.

Jag grinade gata upp och ner rullandes på en trixhoj. Jag trodde just då att Fredde, Liam och Danne var döda. Sen grinade jag för att jag var lycklig, fortsatte därefter att grina för att alla tyckte jag var jobbig. Det är jag som har fyllt upp hamnen här... Haha!

I alla fall så diggar jag skolan. Det är helt fantastiska lärare som mer än gärna välkomnar mig. Det är verkligen stor skillnad på alla skolor.

Jag sitter egentligen bara och väntar ut tiden tills jag får åka hem nu. Har jag tur kommer några barn som vill bli fotad. Det är nämligen frivilligt porträttfoto på den här skolan .

När jag kommit hem ska jag och Fredde beställa från onlinepizza. Har aldrig gjort det förr så det ska bli spännande! Och gott. Hoppas jag.


Olle on tape.

Jag videobloggar och jag tvingar mig själv att visa er hur jag måste låta på jobbet samt låter er lyssna på, tjaa, inte speciellt nödvändig information.
 
 

Churchstreets melondrink!

GOTT!


Lite nytt!

Din sagt, det kanske är oundvikligt att missa att Expert håller på och rear ut allt i hela butiken. Man vill ju inte vara sämre än någon annan små jag åkte också dit.

Jag stod och bet mig i läppen under tiden jag väntade på att få betala. I handen höll jag grejer för fem/sex hundra kronor. Med lite ångest lade jag fram allt på disken och lät köpet gå igenom trotts allt. När jag skulle betala ser jag att något måste ha blivit fel, jag menar, 260 kronor för allt det här? Så jag försökte, med all min kraft, leda bort blicken på säljaren och hoppas att han inte skulle komma på sig själv. Snabbt som fisken röck jag åt mig min påse och skyndade mig ut till bilen. Risken att någon skulle se mig var stor. I stilla frid i låst bil tar jag upp kvittot och synar det.

Historien slutade med att alla varor var dragna. Det var bara en makalöst grym rabatt!

Minneskort, batterier och nya hörlurar från Pioneer (grymma)! Mössan köpte jag igår på Åhléns.


Vimmel!

Idag har jag vimlat runt lite med kameran. Jag letade upp Martin denna gång som ställde upp på en bild med sin kompis. Det var hans bror jag fotade här om dagen.

Jag smälter så söt dom är. Martin är till vänster!


Hallå in Hell

Halloween börjar närma sig. Jag vill spöka ut mig. Någon mer som vill och kan? En blodig nygift brud kanske skulle vara årets utklädnad? 

 

 

 

 

 

 


Mitt emo kladdas ut, på bild.


Ibland går det inte.

När känslorna stormar omkring i ens huvud. Då funderingarna börjar tas på allvar. Känslan när en våg sköljer över en.

Man har tillfällen då man ser suddigt, då både kropp och själ tonas ut. Egentligen bara när man känner sig svag. Att ständigt gräva sin grop djupare är inget jag vill göra om. Jag vill bestiga ett berg, inte hasa runt i ruttna träsk och falla ner i gropar.

Jag tror jag ber om mer uppmärksamhet. Jag är också människa. Nadja... Jag saknar dig. Varför är du i ett annat land. Bor där? Jag vill också göra som dig. Fly. Men ta med mig min katt och mamma. Jag vill bli något. Något riktigt stort. Något som chockar människor.


Äta

Snart ska jag och mammas Jonas ta bussen ner på stan. Ska möta upp mor och några till för att senare äta på churchstreet saloon.

Mums!


Fille-fjant!

Just nu är jag på en skola där bland annat Filip och Martin går! Det är mammas väninnas söner som kanske är hur go sim helst!

Idag har jag tagit lite vimmelbilder på Filip. Han till vänster!


My lovely sweets!

Egentligen har jag lite ångest över att jag köpte två par skor på en dag... !MEN! Det är skor jag velat ha länge. Plus att jag kände mig ensam.


På tal om ensam, jag är fett ensam. Jenna har nu mera Liam hemma i Sverige, Nadja bor i Norge, Elina bor i Uppsala och Fredrik bor nu mera mer än halvtid i Norge han med. Jonas is the only one och han ska jag först träffa på lördag......

Nya vänner sökes. Uppskattas om du:

Älskar katter och ja, andra lurviga ting.
Har en udda humor, skrattar när ingen annan gör det.
Du ska inte gilla skor utan senare hjälpa mig.
Helst inte dricka alkohol (men fortfarande ha kul ändå).
Ha en förkärlek för mysiga tjejkvällar.
Inte vandra omkring på stan i mjukisar. Och definitivt inte i trasiga skor.
Inte grina om vinden pajar din frisyr, bjud på dig själv.
Ett plus är om du dansar fult men åtminstone försöker.

Känner du dig manad att bli min vän uppskattas omedelbar kontakt. Nej jag är inte oseriös. Jag är redo för fler folk i mitt liv.

Här är skorna!


Orange VS hud!


Flyt?

Med lortiga fötter trampar jag vidare. Runt runt i cirklar.

Det är så mycket som går fel just nu. Mina elektriska saker på jobbet strular till det för mig. De går sönder. Min skrivbordslåda gav upp hoppet nyss och olyckan att få ett äpple i pannan. Ja det är egentligen mycket mer. Men jag ska försöka vända den här cirkeln ut och in och vandra långt långt bort. Bort från cirkeln.


Nu bara blev det så.

Nu har jag bestämt mig. Jag beställde uggsen. Jag måste nämligen ha ett par nya för i år. Spillde välling på mina förra. Plus att de kostade 49 kronor på ica maxi. Nu säger jag inte att det är något fel på priset. Skorna var mitt liv för cirka ett år sedan och de har gjort sitt nu. Vad förväntar man sig för det priset? Plus att det är stelnad välling som sitter fast på dem...
 
Nog om skor.
 
Jag har börjat kolla på en ny serie då jag sedan ett tag tillbaka plogat mig igenom alla gossip girl säsonger. Denna heter Pretty Little Liars och är sjukt bra och spännande.
 
Det här är introt. Påminner om Kicksreklamen.
 
 

Fingrarna bultar och vill.

Just nu sitter jag några centimeter ifrån ETT knapptryck. Alltså jag vet inte hur länge jag har letat efter indianskor?!? Och så uppenbarar de sig på HM.se?? 199 kronor?!? Uggsen är ju bra mys, kanske är det dem som kommer mest till användning. Men de andra, lite vågade kanske? Fast störtsköna på mitt vis. Indian.
 
Ja sen har jag letat efter ett par kilklackar nästan som dessa. Lite högre klack och platå vill jag ha, inte i mocka kvalle.  

Hatar.

Ungefär så här känner jag mig nu. Förfärlig och blöt.

Jag hade tillåtelse att parkera på skolgården. När jag står och fotar erbjuder sig en lärare att parkera bilen längs vägen eftersom ungarna spelade fotboll.

Jag hittade inte bilen förrän kanske 5 minuters spring i regn. Yipppiii jaj..


Jag är kung... Eller?

Jag stod och väntade på bussen i den där "galler-buren". Jag tuggade äpple för fulla muggar samtidigt som jag taggade till för gym.

Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle kasta mitt äpple så långt jag kunde över galler-buren. Det blev fel och jag kastade äpplet iiii buren jättehårt. Äpplet studsade tillbaka rakt i min panna. När bussen kom hade jag krossade äppelsmulor i håret och äppelsaft i pannan.

Hahahaha! Ja, hur många lyckas?


Dejt med Jenna

Just nu sitter jag på bussen. Det var länge sen sist nu när man är bortskämd med hyrbil. Får dock bara använda den när jag jobbar.

Jag ska möta upp Jenna på stan. Mys!


:D

Jag har just kollat klart på Barbie 2... Och jag grinar till sista scenen?? Kul, sova på en blöt kudde!!


Fotat i min "studio" :D

 
Och min favorit från dagens studiofotografering!
 
Ja har tagit jättefina bilder på hela min familj (mormor, morfar och Mor) som jag lägger upp vid ett annat tillfälle. Puss ;)
 
 
 

Grattis Mor!<3

Jag älskar dig!

 

 


Se där!

Ett par sjukt tråkiga skor som tål ur och skur, svarta och vanliga, booooring! Bytte skosnörerna till ett par blå och nu helt plötsligt diggar jag dem!

Tadaaah!


Hahahah mitt jobb, jag älskar er!

Åå ett paket, vad spännande! "fippel, ritsch tatsch, hmm"...

Ett brev med tillhörande tillbehör! Tänk vad lite kan göra så himla mycket!! Det är småsakerna som räknas.


Just nu

Svenska Hollywodfruar på tv3 play.

Imorgon bär det av mot Sandviken, kommer inte ihåg skolans namn. Brukar aldrig kunna sova bra natten före jag ska till ett nytt ställe. Jag drömmer mardrömmar om lokalerna, vart jag ska sätta upp mina studios osv. Dagar då precis allt strular.

Jag ska försöka andas som en kung och tänka bra. I will try!

Så kan det vara!

Det där Norgejobbet alltså!! Fredde skulle egentligen vara hemma i 2 veckor. Det blev nedkortat till 8 dagar och nu igen har de hört av sig och han åker imorgon?!?

Jag tror jag grinade hela dagen till kvällen igår! Jag har fått sova en natt med min älskling och under dagtid varit med varandra i 8 timmar.

Nu blir det skollunch, banbiff!


Far åt skogen...

Ännu ett Norgeanfall. Fredde blir bara hemma tills på söndag/måndag. Idag ska han till sin syster, imorgon ska jag på pizzaträff så slutar inte jobbet förrän kl 21 på kvällen. Att bara få vara med dig från onsdag till söndag skär i mig. Jag hatar det här.

Om 4 veckor slutar jag jobba. Då kommer jag få all tid i världen till att tänka på hur ensam jag är. 2012, jordens undergång aha...

Under de veckorna ska jag gå på bio, träffa Jenna och Jonas, åka till Uppsala i några dagar till Elina och samtala med Fredrik varje jävla dag. Det är lite smygplaner. Jag är öppen för förslag. Vill så gärna göra något varje dag. "dränka mina sorger med positiv energi" typ!


Något nytt kattgodis...

Först blev hon helt hysterisk glad, kort därefter superkelig och inom en minuts tid så här?!?! Hahaha<3

På bättre humör nu iaf!


Läckert!

Jag kikade igenom en tidning med tips på frisyrer och fastnade just för denna. Simpel. En inbakad fläta mitt på skallen och trix och fix med en hårmunk. Älskar mitt nya läppstift skarpt!

Tadaaah


BOOH.

Jag kommer få magsår om jag inte lär mig att ta det lugnt. Tror det är hormoner som spökar. Jag har en puls som slår 2,5 gånger i sekunden när jag bara sitter.
 
Mycket har att göra med att Fredrik är hemma i Sverige nu. Att jag får panik över hur han värdesätter sin tid. Det här är enda dagen vi faktiskt har tid för att träffa varandra innan han åker igen. Men vart är han? Inte med mig. Flera timmar av denna dag har redan gått. Ångest, panik och djupt deprimerad är jag. Ledsen också, det får jag inte glömma.
 
Jag vet inte vad som händer med mig. Jag känner mig ensam. Jag hatar att vara ensam. Alla tankar har fastnat i varandra vilket gör att jag har svårt att reda ut de. Jag blir trött och utmattad, illamående och ont i huvudet. Ibland kräks jag till och med.
 
Vart går gränsen till att söka hjälp? Vad mår jag dåligt över? Vet ej. Ingen som helst aning.

Helt plötsligt ingen lust!

Jag kräks på alkohol. Varför dricker man det? Bara för att det är helg? Idioti! Finns väl bättre saker att göra. Så känner jag nu.

För övrigt har inte mitt humör kunnat sjunka till en lägre nivå. Flera kräkflugor i en smäll, den ni!


Wherever I lay my hat, that's my home.

 


Fortsättning: nytt stuff!

Halsband från gina, linne från veromoda!

JuSt LoVe.


SVEA ♥

Jag är inte bara kär utan jag älskar dig. Det enda tillfälle jag kan bli putt är när du spretar på dina naglar. Jag älskar lurv, katter och framför allt just denna!
 

Lite kul kanske det var! 
 
 

Kupolen

Kupolen, ett jättestort köpcenter ligger i Borlänge. Jag passade på att svänga förbi där igår.

Det blev en del nytt, igen...

På inlägget innan det här har jag en jacka och ett dödskallelinne. Bilderna gör tyvärr inte kläderna rättvisa.

Här är två bättre bilder på jackan.


I staden!

Nu ska jag och morfar gå på Spar-Arne, det är Hofors det!


Framme!

Nu ligger jag nöjd och väldigt skönt bäddad i hotellsängen och kollar på hollywoodfruar!

Mys!


Packar!

Ikväll redan bär det av mot Borlänge. Ska övernatta på hotell där. Jag ska vara på en skola där i kring imorgon.

Vi hoppas på att jag slipper rubba min utrustning efter morgondagen. I sådana fall sover jag över hos mormor och morfar.

Det här är sån info som är jättekul att läsa. Men vad annars händer i mitt liv? Jag jobbar, går och lägger mig i 40 minuter, äter middag, försöker le, tar mitt kvällsbad och storsover 21.00 på kvällen.

Packning för en tvådagars!


I väntan på nästa klass!

Innan jag började jobba som detta var jag jättenervös. Tänka sig att jag, Olivia, skulle stå och ta kommandot över tusentals elever?

Jag är stolt över mig själv. Att jag har klarat detta galant utan att ha fått nervösa sammanbrott. Det är inte likt mig och jag gillart!

Nu sitter jag och väntar på att nästa klass ska komma förbi. På den här skolan går det kanske 85% utlänningar. Cirka 4 Mohammed i varje klass plus en massa andra namn man varken hör eller vet hur de stavas. Det råkar tillhöra en av mina arbetsuppgifter... Hur stavar du ditt namn? Hamalallilakidack, med K i början :)))

 


Kisse!


Gud.

Jag tror jag just precis har träffat på den värsta klassen någonsin. Jag var nära på att dra till en svordom och gorma rakt ut!

 


Nytt!

Ny färg på läpparna och ny orange stickad grej. Även lite annat har ersatt gamla grejer i garderoben.

Får visa sen!


Miss my N!

Sitter och lyssnar på olika låtar från "bussgatetiden". Just nu Fjortisdunk. Varför Nadja, VARFÖR ska du bo i Norge? Jag kräks på Norge.
 
"Norge är skit, lurar bästa folket dit"!

Nu ska jag gymma. Tre veckor sen nu. Man orkar ju inte efter jobbet. Många tycker att jag är töntig och att man vist orkar. Men skolfotograf är slitigt. Tänk själv att fota cirka 150 barn om dagen?!? Dessutom har jag arbetat 15 timmar övertid från mån-fre!

Mitt gömställe!

Efter gårdagens party med Jonas, Jeppe och någon namnlös orkar jag endast vara där jag är just nu. I min misse-kiss-dress.

Jag tänkte poppa lite popcorn och kila på ett avsnitt gossip girl. Senare ikväll blir det mysa med mor till tv-film!


RSS 2.0