-_-

Ibland måste man bita i det sura äpplet och gå vidare. Jag kommer att ställa dig mot väggen på ett skickligt sätt. Hur som helst ska man inte få bete sig. Jag är ingen som serveras på ett silverfat då alla får plocka mina delar hur som helst. Jag är en person som är värd att kämpa för. Gör man inte det ska man ingenting ha!

För att muntra upp mina tappra läsare kanske jag ska berätta om min absolut bästa KB dag!

Som sagt så var jag till Kungsberget idag med Milla, Nadja & Amanda. Strålande väder, världens bästa sällskap och en underbar dag helt enkelt! Är så glad, verkligen!

Åkte till Köpis med mor och införskaffade mig kanske världens snyggaste jeansshorts och bikini!!!! Bikinin är så illrosa det bara går att bli men syns inte så bra på bilderna... I'M IN LOVE! Sommar, ja tack!





ÅH..

..vad detta känns jobbigt. Jag väger nu 60 kg. Mår bättre när det står 59 kg på vågen istället! Muskler väger mer än fett eller hur va det? Ingen tvekan, klart det är mina muskler som väger, japp, mm!

Hejdå

Kul liv

Bara börja blöda i örat så där? Känns inte normalt... Som tur är har min halsfluss tonat ner sig en hel del. Frisk ska jag vara tills på måndag då Kungsberget med bästa gänget väntar. Tar det chill och en funderare denna helg istället!

O♥N


Är det någon som alltid har funnits där så är det du! I flera års tid har det varit du och jag mot världen. Jajoo du är förbaskat seg och har stora svårigheter att passa tider men det är ändå du på något vis.

Tillsammans har vi utfört alla tänkbara stojigheter samt haft våra seriösa stunder! Våra kompiskretsar är helt olika och vi lever två helt olika liv. Ändå är vi som två magneter. Precis som alltid, som det ska vara! Kan inte komma på en enda gång då vi har bråkat eller ens småtjafsat!

Du är en vän som jag kommer hålla nära hela livet! You know,
Olivia & Nadja = ON


AVLID

Kläderna gör ont på kroppen... Ögonen har visst rullat iväg 4 mil åt vardera håll och ambulansen tvingades hämta min döda kropp och akut föra iväg mig på en bår. I min värld finns det en garanti på att det gick till så! PRECIS.

Kämpar med att få ner saliven i halsen, rapar hungerrapar och varje strå på kroppen lider av ett redigt stånd. Jag lider. Du lider. Vi alla lider just nu.

MEN, inte hänga butterläpp nu när jag har fått låna ett dunderobjektiv och fetingcoola prylar till hockeymatchen ikväll! HIIHIII


wäe wäe

I några dagars tid har en lömsk halsvärk smugit sig fram och nu blossat ut till halsfluss. Så dum som jag är sitter jag ändå på praktiken med feber, slö kropp och med min smitta. Som jag har sett fram emot den här dagen då jag ska få plåta en hockeymatch. Kan bara inte missa de!

Ska aldrig mer skryta om att mina kommande helger ska bli så jävla lyckade! NEVAH!

Gaaaaaaaaaaaaaaaah, jag som ALDRIG brukar vara sjuk -____-

OMG

Jag är så häftig 

HEI

Olle är i extas, lider av överenergi och övertaggar livet en aning, bara en aning! Jag ÄLSKAR att planera. Känslan av att bläddra igenom kalendern och läsa om alla roligheter som kommer att ske inom kort tid är bäst.

Till helgen har jag tid för att både slappa och ta en funderare på livet samt leva livet som aldrig förr!

Onsdag: Jobba, träffa Emma och Nejra, kan inte bli bättre
Torsdag: Sovmorgon till 15,00 och därefter plåta en hockeymatch. Gymma?
Fredag: WTF händer då?!? Gnussa navel..
Lördag: Shake your body!!
Söndag: Tar mitt pickpack och sussar hos Amanda!
Måndag: Kungsberget för hela slanten! Jag, Amanda, Emilia, Nadja och Emelie blir susen de!


Kungen slapp gå ut på dagens fråga ♥


Woodpeckers

Old times gillas! Var som sagt med Jenna igår. Vi hade en rulle på i bakgrunden och pratade konstant genom hela filmen!

Jag känner inte många alls som lyssnar på rocka billy, dansar tills hälarna ryker eller över huvud taget tycker om att befinna sig på en raggarklubb. Men Jenna vet vad som gäller hon!


Vi ska nämligen till Woodpeckers "en raggarklubb i Gävle" på lördag då det kommer dit något rocka billyband. Ju fulare desto bättre! Jag och Jenna ska sätta hälspår i golvet och köra på tills klubben ryker. OJA!

 


:D

Jag har just kommit på mig själv att jag inte har grinat på mer än ett halvår. Jag anser inte att gången då jag frivilligt pressade fram tårar med all världens kraft räknas. Men utöver det, inga tårar.

Jag har börjat se på livet från en annan vinkel: Varför vara ledsen när man kan vara glad? Istället för att gå och tänka på det som får en att må dåligt, varför inte bara tänka på de bästa stunderna i ens liv? Jag har försökt att le även i de svåraste stunderna och det har fungerat susen kan jag lova!

Idag är det måndag och jag är på toppenbra humör, sitter på bästa praktiken och senare blir det gymma! Taggar för idag (:

haha stört^^

Skriv ditt namn normalt: olivia
Skriv ditt namn med ett finger: olivia
Skriv ditt namn och blunda: olivia
Skriv ditt namn med hakan: po.i9v ios
Skriv ditt namn med armbåge: olivia


GAH!

Den här helgen har kanske varit en utav de mysigaste i mitt liv!

I fredags: Var på dubbelt fotojobb vilket var grymt! Kommer iväg på så många konserter som jag som privat person aldrig hade tänkt tanken på att köpa biljetter till. Man missar så otroligt många bra band och jag känner mig lyckligt lottad som ibland får gå ut på dessa uppdrag!

Lördag: Till en början lite småärenden hit och dit som tog halva dagen. Därefter väntade en helkväll med Ida♥ Vi åt bland annat på en Indisk restaurang, senare gjorde vi Gille sällskap på mötesplatsen där Yatsy, twister, kortspel och tvtittande stog högst upp på listan!

Söndag: Steg upp tidigt vilket betyder att jag har fått njuta av denna söndag extra länge! Än så länge har jag hjälpt Gille med att storstäda hans lya och slappat sönder! Nu väntar en helkväll med Jenna. Vi ska mysa med film och gotta! HIIIIHIIII♥

HAHAHAHAHAHAH

På Fokis blogg hittade jag denna grymma video :'D Snälla jag bönar och ber, kan ingen börja på skrattyoga med mig?!?!♥

EY

Igår var jag, Nadja och Gille bokstavligt talat "coola"! Vi rullade oss i den vackra snö som Sverige har att erbjuda i endast badkläder. Då isbitar fastnade på min gåshud fick jag nog. Inte riktigt nog för gick ut en till gång och  rullade oss! Givetvis pressade vi i en bastu på 60-70 grader mestadels av tiden.

Idag, ny dag, nya möjligheter! Har för omväxlings skull bytt praktikplats och sitter just nu på webben och nördar. Nu har jag fått föjla med på videoinspelningar och intervjuer som senare hamnar på både GD & AB:s hemsida. Nästa vecka ska jag få göra min egen film och publicera.

Mer intressant liv har jag ej så pysa vare!


0_o

Tänkte precis att jag skulle börja hata mitt liv. Men efter att ha tänkt till i nån timma si så där så insåg jag, ja har inget liv :O hihih hoho hahah hehe

HAHAHAHAHAH

En gammal video på mig och Milla :'D garvar mer ju fler gånger jag sett den!

MISS


Att vara hejdlöst kär, ställer till med en massa besvär. Tillsammans känner man sig så jävla hel, men när kärleken försvinner saknas helt plötsligt en del. Ändå är detta något vi alla vill ha, ta risken som kan få oss alla att må bra. Sann kärlek som varar för tid och evighet, är den som kan få dig att njuta av din egen frihet!

Alla Hjärtans Dag

Alla dagar blir precis vad man gör dom till och jag beslöt mig för att starkt inte tänka på att jag var singel, ensam, död, vissen och okramad på självaste Alla Hjärtans Dag. Jag klagar inte då jag har världens bästa mamma, mormor & morfar!

Min mamma är inte så glad i att ge bort godis, choklad eller blommor  till mig då jag är en grov missbrukare gällande sötsaker och det där med blommor...dom vissnar lika snabbt som en färdigjökad nupp! Så istället fick jag en Converseväska som jag har suktat efter i en evighet!

Mormor och Morfar gav mig en slant och en trisslott! Tro det eller ej men jag vann! OMG JAG VANN! Egentligen ska man inte tala om pengar med folk eftersom det kan förekomma en del svartsjuka men hallå, hela 25 riksdaler, oj oj oj ;)

Varje slant jag fick ska gå till Jenny som ska fixa mina naglar. Spännande!

Så här ser väskan ut iaf!


Boring va det ja

Jag heter: Olivia
Jag vill: Onanera
Jag har: Okul
Jag är rädd för: Oärlighet
Jag ÄR inte: Ofrivillig
Jag sjunger: Obalanserat
Jag är: OMG
Ett djur jag påminner om: Orm
Jag gillar: Offer

Svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn :)

B som i bulle..

Hej jag heter Olivia och jag floppade sönder igår. Var på fotoarbete, fotade på en minikonsert på Spegeln. Mitt uppdrag var att ta bild på de tre finalisterna som gick vidare. I lokalen var det blixtförbud och finalisterna ställde sig på sidan av scenen i mörkret. Dvs att det inte vart någon bild på dom. Hmmm... Fick en bild på alla artister som var där "lite suddig si så där". Hoppas det går igenom, en bild är bättre än ingen bild.


Jag bjuder på en oskarp bild på snubben som höll i föreställningen!

Nu ska jag ut på Dagens fråga som jag personligen har döpt om till Dagens plåga. HEEEEJ DÅÅÅH!

Åka med mig?

Ingen som har lust att åka till Kungsberget nån dag?!?! Känner hur behovet kallar. Man måste ju göra något kul och njuta på något vis av den snö som ligger på backen. Känner inte så många som gillar fart, fläkt och branta backar så vågar DU ta utmaningen? Du ja :)

ÅÅÅÅÅH♥

Tjolla-hej-tjolla-hoppsan-sa

Underbar dag! Fått min skönhets sömn och allt är precis som det ska vara!

Igår va jag med jordens tröttaste gäng, kul liv? Ah faktiskt! Föredrar hellre att sitta med underbart folk och dricka saft än att vara ute på krogen och röja.

Nu laddas kameran för ikväll blir det ut och fota åt GD igen! Kommer i tidningen på tisdag. Så det så, mm, japp!

Bjuder på en röjbild från nyår på mig och Nadja!

Madonna - American Pie




Jag

Idag fick jag dra ut på arbete väldigt tidigt. Åkte nämligen till Gävle Hamn och tog en massa kungliga bilder där. En bild vart mer kung än alla andra och den hamnar även här!

Gudars

Vet icke vad som for i mig igår men ut och jogga var jag fast besluten om att göra. Det låter helt otroligt men jag har fått sjukt mycket bättre kondition sen jag började på Friskis & Svettis. Upp till bevis, på med joggingskorna och ut och jogga samma sträcka som alla andra gånger. Denna strecka har jag så gott som avlidit när jag sprungit förr, nu klarade jag hela utan problem!

Om jag bara kunde vara så duktig och vara motiverad till att fortsätta och minska mitt gottabehov så får man ju formen till sommaren! OM!

Lördag-gag

Här är en färsk bild från i lördags då jag och Nadja var fast besluten om att röja. Röja på Max efter förfesten så klart! Det jag håller i handen är en jordgubbsöl, SVINGOTT! Lät asblä men smakade som cider. Osöt cider.


Frän ja

Förra veckan var jag på bio, idag ska jag på bio och nästa vecka på alla hjärtans dag ska jag på bio. Mitt liv är en bio!

Hur som haver så ska jag och mamma gå och se Åsa-nisse idag. Ska bli spännande haha.

På tal om annat så fick jag gå ut på ett "dagens fråga" uppdrag med en journalist. Fasan då de gav mig det jobbet var obeskrivlig... Men det vart klart på mindre än 30 minuter så denna gång var det helt ok.

Annars har jag inte fått göra så mycket mer än att ha följt med andra fotografer på uppdrag. Ena gången träffade vi en kille från Google som lärde mig en massa coola grejer. Idag har jag varit in i ett hus från 1700-talet och fick lära mig att handblåsta glasrutor släpper in 30-40% mer ljus än ett vanlig fönster. Japp minsann!

åååååååå

Är det något jag HATAR jag menar HATAR så är det att leta upp folk som ställer upp på en bild och besvara dagens fråga. Min plikt är att söka upp mammor som har barn som går på dagis kring lunchrusset. Hatahatahata.. Inte nog med att reportern som följer med mig har vasastil, för korta tighta jeans och långa intersportstrumpor till det. Vacker dag. Solen skiner!

Nästan så ;)

I brist på annat

Fick nys om lite basfakta om blåsfisken och blev som besatt och var tvungen att söka upp mer om den lilla figuren.

Det är en utav världens giftigaste djur. Endast ett milligram av dess gift får en människa att dö inom 20 minuter. Japaner äter även detta djur som efterrätt..hmm! Endast kockar som är specialinlärda för att tillaga en rätt av blåsfisk får servera detta. Annars olagligt och man tar en stor risk för att ta livet av en människa.

Så här ser de ut. Finns en stor familj varav alla har olika utseenden.

Och det som fick mig att vilja veta allt om inte lite till om denna fisk var för att jag läste att den har en fena i analen :'D

Så bäst!

Nu sitter jag här igen, på min egen arbetsplats bland en hel hög med gött folk. Att få vara här i tre hela veckor ska bli hur kul som helst! Det är som givet att jag pratar om min praktikplats. Hoppas på många roliga uppdrag och en massa nya äventyr som förra gången. Skulle vara ballt ♥

För övrigt fick jag inte så mycket sömn inatt då jag var tvungen att kika klart på Ronja rövdotter. Just nu känns mina ögon som dallrande puddningar... En morgonkaffe på det här ska sitta fint, hiiiihi!


Allsång kan jag lova!!



Tjoa-hade-littan-lei

Igår var jag med världens bästa Nadja. Kan inte säga att något egentligen vart som vi hade tänkt oss. Men att gå ut med mottot "det blir vad man gör det till" fungerade ganska bra.

Vi hade planerat att åka till något place vid Lillhagen och mysa med en öl eller 2. Vart det så? Njaa. Spontanringde Skalleman istället då vi hamnade på den absolut mest döda förfest i mitt liv. Cirka 5 minuter senare befann vi oss i en taxi och festen fortsatte i Brynäs C.

Istället för att vandra vidare ut och parta mer fattade jag och Nadja ett mycket mer klokt val. Hamnade på Max med varsin meny!

Idag är det ångestdagen och jag ska så fort jag stängt ner datorn pysa iväg till gymmet! Sen kommer Mormor och Morfar♥

S ♥ O


Mitt hjärta!

Misslyckad


Kladdat lite!

Mamms♥

Min mamma är den som alltid har stått mig närmast! Jag älskar henne så oerhört mycket. Som hon har kämpat för både mig och henne, Gud kommer tacka henne en dag!

BTW, hon ska bjuda mig på en kebab med bröd idag. Älskvärt.

Snyft

Jag vet inte om jag är löjlig men jag har insett att jag börjar grina av glädje när det går bra för andra. När folk får vad de förtjänar. Har precis tittat klart på andra avsnittet av " den hemlige miljonären". Glädjen när de välförtjänta folket tar emot checkarna på 100.000 kr är obeskrivlig!

Hur som haver, idag åkte jag och Milla till skolan för att slafsa i oss lasange. Oj så gott det var! Därefter har jag i princip bara pillat navelludd och haft massvis med tid över till att bara fundera. Fundera på all glädje som finns runt omkring mig, ta åt mig ännu mer av det och leva livet!

Det här bilden får iaf mig att le!


Kan inte glömma gårdagen som spenderades med Milla, Nadja och Danne. Vi åkte iväg och spelade biljard då jag och Milla skulle framstå som ett lag. Hm, en utav de roligaste kvällarna, som vi skrattade!♥

Tokigt

Idag har jag och Milla varit riktigt kreativa! Ojsan så vi har arbetat med vårt gemensamma spel! För en gångs skull överdriver jag inte ett dugg. Är så gott som klar med hela spelgrunden nu. Milla har gjort en hemsida där alla kommer kunna följa arbetet med spelet vilket är såååå intressant att jag tuppar av! Men grym hemsida iaf!

Bortsett från det hårda arbetet har jag och Amanda tränat hull på gymmet. Nu tränar jag på att äta de nya Pringelschipsen! Avled icke!

RSS 2.0