LIDER

Idag är det inte bara första advent utan det är också kattens dag! Det ska firas med tända ljus och en skål vispad grädde till Svea.

Själv ska jag äta på restaurang med familjen och gilla livet helt enkelt. Fram tills nu har jag även gjort  en skiss på min framtida look.

ME LOVEEE!

<->

Jag kom precis på att precis hela lördagen har gått åt till inget alls. Tokdissade alla mina planer av ren lathet. Åkte till Ica Maxi istället och köpte två filmer, läppglans, läppstift och nagellack!

Nu, tagga bad+bok+läsk och sen film♥

Om någon känner sig taggad på att traska ut i kylan och ta lite mysiga porträttbilder i den ljusa miljön så hojta! Jag vill ju så gärna..



RIHANNA - Only Girl [In The World] (JAMES RENDON REMIX)




Harrys

Igår natt fick jag ett jobb på Harrys. Skulle fota åt arbetarbladet på Sister Sin som åkt hela vägen till Gävle! Dom var grymma tycker jag.

En utav låtarna som spelades igår!



Asså nej hahahaha :'D


Mitt hjärta

Snart så packar jag den lilla rosa resväskan och tar Svea under armen. Vi ska nämligen på utflykt "övernatta hos mormor och morfar som bor i Hofors". Åka en lång busstur, mycket nytt folk att se, lite åksjuk men två underbara dagar full med en massa skojigheter!

Hon blev så glad senast vi var på besök hos dom då Mormor och Morfar hade köpt en liten kattkoja med flisfilt, dekorerat den med en stor fluffig sidenrosett och även en massa nya leksaker! PARADIS!

För övrigt ska jag springa ner och göra mina kvällsbehov "bada och läsa bok"♥.

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag också säga att jag genomgår en slags volymterapi nu. Har beslutat mig för att det inte är nödvändigt att skutta omkring med ett hår som har en volym på en kvadratmeter... Platt hår.. hmm =(

"Septemter" wooow! Älskar hennes val av kläder. Varje gång man har sett na är hon "♥"! Inte nog med att hon äger Petters låt i det här programmet!

Häftigt!

Har aldrig tänkt på hur en kattunga ser ut. Ser ju en som en hel drös med konor som är samlad på ett och samma ställe "tungan"..

Tjollahopp!

Har skuttat omkring med kameran i högsta hugg här hemma. Inte för att bilderna blev skrytsamt bra men slänger upp dom ändå!

Här är då lite trista vattenbilder!























Och här kommer en bild på mitt söndagsmys! Julmust & majskrokar♥


Och givetvis en bild på min förvirrade Svea♥


Pulla i vått väder

Okej, gårdagen kan jag beskriva med ett enkelt ord, PRUUUUTT!

Bärjade med en lätt förfest hos Niclas "Alex bror" där jag mestadels levde på vatten. Därefter Frasses då halva gänget vart hungriga. Där jobbade Ida-slida så det gjorde min dag!

Sen en lätt fråga... men vem döper en kiosk till Jubba oriental gross?!?! Det namnet levde jag och Åberg på hela kvällen..

Borde man tagga?!

Sitter just nu färdigfixad och väntar på skjuts till en okänd adress.

Outfit:
Slarvigt hår
Sotig sminkning
Skinnbrallor
Grå glittertopp
Converse
!!

Träffa Alex och Åberg och en hel hög med tokigt folk! Ensam tjej ogillas men brydde jag mig för det? Får la se om kvällen slutar tidigt eller sent!

GODBAJS ALLESAMMANS!

Vill ha alla =(







HAHAHAHAHAHA OMG :'D

Jag har så mycket tid över till att inte göra något alls på praktiken. Roar mig genom att hitta sjuka videoklipp. Jag avled när jag såg detta.. Kanske det mest brutala och roliga klipp i mitt liv. Önskar jag också var så där lättroad..


Så här ser hon ut på riktigt! Då tycker man ju att hon är sjuk i skalleballen. Men fortfarande APAKUL♥

Men pluppen♥


Onormalt

Begriper inte vad saker och ting kostar...

Har precis kommit tillbaka från ett uppdrag då vi tog en massa bilder inne på Ica Maxi. På tillbakavägen tog vi en sväng förbi tryckeriet då jag passade på att ställa alla mina tusen frågor.

Att annonsera reklam över en hel tidningssida kostar 100 000 kr.
För att få en annons i veckan i ett år går på 7 miljoner kr.

My mama!

HAHAHA HALLÅ?!?! <3



Tillbaka

Nu sitter jag på min vanliga arbetsplats på praktiken och väntar på att morgonfikat ska dra igång. "Jag anser inte att det ger mig någon vuxen poäng för att jag dricker kaffe så därför skryter jag inte om det som vissa andra Emilior Sjöbergor ;)

Ska snart iväg på ett  eget uppdrag med en reporter. Ska nämligen fotografera en tempelriddare. Hur det kommer att gå, vad för galenskap det kan vara eller hur grym jag är visar sig!

Slänger upp två bilder som Elina tog på mig förra veckan för att göra detta inlägg ultimat to the max!


NU ÄR JAG ARG!

Det här är valfritt att läsa. Lär få skriva av mig :@

Begriper inte hur folk tänker. Hur folk har mage att bete sig så fruktansvärt omoget. Jag blir arg, vibrerar av ilska av att tänka tanken att vi alla är av samma ras "människor".

Mitt beteende mot dig liknar en igelkott. Bara av att tänka på dig får DU mig att vända taggarna utåt. Men så svårt som du har att förstå mig lär du väl inte begripa vilken jävla tyngd du har lassat på mitt liv. Det är som att bära en hockeytrunk fylld med cement!

Det bästa vore väl ändå om jag raderade dig från mitt liv? Ta den där jävla trunken, svinga den som ett lasso och häva i den i sjön.

Anledningen till varför jag inte har gjort det är för att du skulle bete dig så fruktansvärt omoget. Titta bort om vi skulle korsa varandra på stan tex. Men och?! Går inte ett jävla skit att lösa så skiter jag i det "precis som alltid" och det vet du...

Just nu varnar jag allt och alla att om denna person kommer på tal kommer atmosfären vi befinner oss i att förvandlas till en bastu då jag kommer att glöda av ilska -_-

Tack för mig!

;P

Idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen! Firat fars dag en dag tidigare. Fick klippa till mormors hår och som vanligt blev hon väldigt nöjd "kanske för att jag är grym"!

Nu väntar jag bara att tiden ska ticka lite till då det blir tvmys med mammsen! 21:30 "What happens in Vegas" på kanal 5. Har dock sett denna film för många gånger men det sket väl jag i! :O

Fredag

Idag har jag inte gjort så mycket på praktiken. Varit runt på stan och tagit kort på fem personer som lyckligtvis fick svara på dagens fråga till GD! Svårt att ragga folk säger jag bara!

Har även tagit ett farväl då praktikant-elina hade sin sista praktikdag idag. Dock går vi på samma skola och samma linje så ett evigt farväl vore ju att ta i från tårna. Vi var SÅ motsats till varandra men klickade ändå SÅ bra! Bara en tapper vecka kvar nu på praktiken innan jag går ut på lov!♥ "Kanske det underbaraste i mitt liv".

Nu ska jag leva rövare till musiken jag lyssnar på och sen tappa upp ett galet rykande bad med ett ton badskum :O

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Fotat lite bara


Praktikant Elina ;D


En lysknapp med skills från Olle-bolle ;) Två hjärtan i ett!

My paint! Oh YÄ

 


 

 


Vi delar våra problem. Vi är alltid i farten och hittar på alla tokigheter från a-ö när vi ses. Än vän ska inte svansa efter en, hålla ens hand hela tiden eller lova för mycket. En vän ska vara som du. Man ska med andra ord alltid finnas till hans i de mest behövliga situationer, förstå och värma!

Nadiiiaaah♥

OMG


Stötte på en gubbe som var sjukt lik Gandalf :O Va bara tvungen att redigera in snubben i Gandolfs look :'D

Gifta sig?

Jag vet inte..men är det här en väldigt populär period att gifta sig på? 

Två personer på praktiken har nu gift sig på 1½ vecka. Allt snack hit och dit om kommande giftermål är oundvikligt att missa!

Personligen förstår jag inte vitsen att gifta sig. Man ger liksom bort halva sitt liv till ett annat släkte. Förlova sig and that's it om man frågar mig. Om det är den stora festen och de pampiga klänningarna man suktar efter kan man väl satsa stort på förlovningen ist?

Usch, folk slösar pengar... men grattis till er iaf, haha♥

rip..VITNOS♥

Hatar döden. Varför ska man skapa något som ändå försvinner?

Idag när jag som alla andra dagar gick ut för att ge käre Vitnos mat, vatten och hö låg han där med mörkblå ögonlock och stel som en sten. Rörde lite på honom för att se om något liv fanns kvar. Stenhård, stendöd.. Dock blev han nästan 10 år vilket är ett under. Vanligtvis lever dom i 7-9 år.

Blev inte förvånad över att han skulle försvinna. Han har betett sig konstigt och magrat så knotor och allt började träda fram. Stackarn..

På tal om annat. Fick precis ett familjespel av GD som jag ska göra en recension på "Vem svarar först". Sprillans nytt spel som kostar 499kr i butik. Vet inte om jag har glömt att nämna det men jag ÄLSKAR min praktik♥

FREDAG!






Petter på Slick City!

Igår natt lyckades jag få tag i ett jobb, plåta Petter när han kom till Slick!




Eftersom jag arbetade åt GD fick jag kliva fram på de bästa tänkbara ställena att ta kort på!

Äääääälskaaaaa praaaaaktiiiiik♥

Jahopp! Idag ska jag få göra mitt första fotouppdrag på egen hand. Ska ner på stan vid ett tiden idag och fotografera lite bilder på en kines från högskolan. Dessa bilder kommer självklart att placeras i tidningen så blir det fel är det mig man får skylla på!

Annars tror jag att fotograferna här är väldigt nöjd över min insats då ett flertal av mina bilder jag tagit på övriga uppdrag även har funnits med i tidningen. Alla är verkligen supertrevliga och bjuder på sig själv.
Här vill jag jobba -_-♥


Praktikuppdatering

Idag har jag än så länge varit med och plåtat i Sätra vid travet på en massa småbarn och ponnys! Regnet öste ner samma sekund som vi blev klar så hade en jävla tur..




Utöver detta så har jag följt med ut till Sandviken och gjort något reportage. Det var så trist att jag inte ens kommer ihåg vad stället heter... Sandviken herre gud liksom :'D

ÄLSKA PRAKTIK!

Hur jäva bra praktik har inte jag egentligen? :O Igår "första dagen" fick jag träffa allt från en kändis från Los Angeles till vår egen glamourprinsessa Babsan!

Idag har jag till en början följt med på 2 simpla uppdrag. Bland annat att en cirkusprovning ska vara imorgon på Maxim och har även gjort en intervju med en äldre man om hans egen pappa "va världskänd i konstvärlden för 40 år sen innan han dog".

Avslutningsvis skulle vi göra ett reportage om en ny skönhetssalong som öppnat i Gävle! Vem fick bli kunden som tidningen tog en massa kort på om det inte var jag själv?! Så hamnar i tidningen imorgon med nynoppade ögonbryn♥


Oooh yeee ^^

HAHAHA








Inte så konstigt att jag ÄLSKAR djur<3











APU♥

Jag sitter just nu på GD redaktionen och väntar på att få gå ut på uppdrag. Om cirka en kvart ska jag och gubben bredvid mig åka iväg och intervjua en känd artist från Amerika! Gaaah vad kul. Å här ska jag spendera 3 hela veckor.

Kommer även att ta med mig min systemkamera till praktiken då jag får chansen till att plåta allt roligt på uppdragen♥

Hörs va :D


RSS 2.0