Sol = Glad Olle!

Hej hopp mina trogna bloggläsare. Livet är underbart för tillfället då man tillbringa varenda minut ute i den stekheta solen. Ett undantag till att jag satte mig vid datorn nu för att skriva ett litet inlägg =)

Igår hände det mycket. Jag, Babe och hans polare drog till Ockelbo på marknad. Jag köpte en klocka. (den gick sönder samma dag) :'(</3! Sedan drog vi till Engeltofta och badade. Det hade vi förtjänat med tanke på att det var kokhett ute... Sen skiljdes vi åt och jag och Johan åkte till Gävlestrand och solade lite mer. Sen var dagen så gott som slut så åkte hem till mig och började kyla ner mitt rum som hade stått i solen hela dagen och där efter mys och film =)

Idag har vi varit på Engeltofta igen =) Tror det var rekordmånga där på stranden idag. Det var så fullt att inte ens parkeringen räckte till. Var som sagt var där ett litet tag innan vi var tvungen att åka hem till Johan och packa ner datorn och rubbet. Han ska nämligen lana nu i 1 vecka ^^ Jag är välkommen och kommer få spela the sims 3 ^^

Nu ska jag fixa min middag och ta en sväng med Svea senare. Kanske blir att man går och köper pengar till min mobil så man kan ringa till alla offer igen =)

Tjingeling

Sola is the shit <3

Japp, idag har jag som sagt varit på Engeltofta hela dagen! Blev inte att jag solade så värst mycket eftersom jag var skapligt bränd från igår, men nu är jag brun och fräsh och är helt klart redo för en hel soldag på Brämmen imorgon med Johan och hans polare =) Det ska bli nice så tänkte packa väskan nu så jag är redo tidigt imorn bitti.

Hare!


Happy day =D

Tjabba tjena sommar fena =D

Jag gör som jag brukar. Med andra ord så går jag rakt på sak. Tidigt imorse klev jag upp för att sola. Hann göra det i några timmar innan min dag blev planerad till annat. Jag tog bussen kring lunch hem till Natte och badade och stekte fläsket ett bra tag. Det var jag, Johan, Luf, Mackan och Natte. Efter det åkte vi till donken...(enkom för att vi ville ha ett glas, okej) sedan vandrade vi vidare till Boulongen. Där satte vi oss åter igen och solade! Snacka om en glad olivia =D Sist men inte minst gick vi runt i Boulongen och det slutade med att vi hamnade i den gigantiska lekparken! Vi visade våra skills och gick sedan till stan igen.

Nu har jag precis gjort pastasallad med köttbullar, (bladsallad), pesto och svartpeppar. Ska nämligen ha med mig det till mig och Johan imorn så vi ska steka ännu en dag fast på stranden för en gångs skull!

Ses på Engeltofta imorn =)

Bilder på Egot med hennes katt =) Svea har varit duktig och dödat sin första mus -_-


Svea som är stolt          Död mus                      Jag som inte har något liv
                                     (Sveas fel)                   (skål för att saft är gott)

                                                               

That´s who I am

Hej, nu börjar jag ana lite halft att sommaren är här! =) Har passat på att njuta av solen riktigt ordentligt idag. Med andra ord har jag pressat som f*n ute i solen och blivit lite rödbrun =)

Har färgat håret idag också. Tanken var att det skulle bli rödbrunt men nej nej. Ser ingen skilnad förutom i hårbotten där det lyser neonrött! -_- Aja!

Kom precis hem från jobbet. Fick sluta lite tidigare än beräknat för att Max var snäll idag ^^ Fick 6 sålda och är ändå ganska nöjd. Om man tänker på att en timme gick bort med rast, krongel då datorn betedde sig som ett svin och att vi fick sluta tidigare =D

Kan ju inte glömma bort att nämna dagen igår heller! Var hemma hos Milla på grillkväll. Det var mysigt =) Jag, Milla, Ida, Bella och Natta blev det =) Tyvärr har jag inga bilder från igår eftersom Milla inte har skickat dom än =) Jag får väl igen för att jag är den segaste människan på denna jord när det gäller att skicka bilder ^^

Nu sitter jag med den stora frågan. Vad ska jag göra nu? Klockan är för mycket för att påbörja något roligt men på tok för lite för att gå och sussa! Någon som är villig att komma med ett förslag?

Blir väl mysa framför en film med Svea =) Önskar att Johan vore här nu. Det jag skulle behöva just nu är en kram från dig!

Mina döda dagar

Okej, hej! sommarlov? <Hmm>

Sitter inne framför den enda pryl som håller mig vid liv. Den roar mig med tetris och det är en dator jag snackar om ^^

Det har inte hänt så mycket skoj i mitt liv på de senaste dagarna. Johan installerade Sims 3 på min dator, det var snällt av han men skulle jag ha förväntat mig att det skulle fungera med världens sämsta grafikkort.... -_- Klart som fan inte! Så tog bort det igen. Just nu har jag det så boooring så jag inte vet vad jag ska skriva xD Ska iaf hem till den efterlängtade MillaPillaPäronPung sen ikväll =D

Snart blir det till att fixa sig och ta kattastrofen (Svea) till pappa. Ska dit och kolla på en stor resväska som jag ska ha med mig till New York ;) Sen lämnar jag det sketna Sverige i hela 2 veckor!

Som avslut slänger jag upp en video som kanske roar någon där ute i världen. Frågar ni mig så suger den xD


Shopping

Min dag idag har än så länge varit underbar  =) Träffade Ida vid halv 12 på stan. Där gick vi ett tag. Jag köpte en massa nyttiga saker och Ida köpte nada xD Det förblir min och Idas hemlighet varför!

Nu ska jag snart knata iväg till Nadya och mysa. Får se om vi hittar någon som har kubb och som vill spela med oss ^^ Får se helt enkelt =)

Bild på dagens fynd Kommer inte att bli av eftersom min dator inte kan ladda upp bilder -_-

Tack och LOV =)

Tycker min överskrift var ganska fyndig =) Johan ska ha ett stort tack och nu är det äntligen lov!

Nu har Johan äntligen fixat tillbaka mitt internet som spårlöst försvann och glada Olivia hamnade framför bloggen för att slänga in ett blogginlägg på dirren =)

Ska gå rakt på sak. Har varit med Johan sen studenten fram tills nu typ. Det har varit underbart och det kändes verkligen att jag behövde den tiden med älskling =) Vi har gjort många mysiga saker (mestadels suttit hemma och latat oss med andra ord). Oroa er inte för jag tänker slänga upp lite bilder på Johans studentdag =)<3
Kom precis hem från jobbet. Gick skit! Men hade jag förväntat mig något annat? Nej! Sedan tog jag mig tid till att bada Svea! Hon var helt full i damm liksom hela vårat hus.. Jo ni förstår att en vattenläcka har inträffat i vårat hus så en golv och slip firma har varit här och slipat, tagit bort golv och förstört en massa saker. Som ni kanske kan tänka er har ett vitt lager damm spridit sig utöver hela huset -_- KUL! Möbler, piano, katten och morsan är helt förstörd! Bara jag som kvarstår eftersom jag ska leva i detta dammåln i ett helt sommarlov =D

Utöver allt skit och skojtrams har jag redan hunnit planera hur mina 2 kommande dagar ska se ut =) Imorn ska jag och Ida (kanske Sanna) gå på stan och försöka leva en flickas liv. Sen på kvällen antar jag att jag går och köper en påse chips och tröstäter i min ensamhet. Dagen efter ska jag träffa Jenna =D Weehooo <3 Det var ett tag sen! Får se vad vi hittar på för tokigheter =)

Något jag kommer att göra varje dag fram tills det att jag får träffa älskling är att sakna honom! Saknar dig redan! Nu kommer bilderna från studenten =)








Hej bloggen =)

Jag har inte glömt bort att skriva om mitt underbara liv =) Jag har bara inte haft något internet... Sitter som sagt var på jobbet nu så därför har jag fri tillgång till nätet =) Det är mycket intressant och roligt som har hänt i mitt liv på de senaste dagarna =)

Hörs den dag jag har fått kontakt med mitt liv (internet) igen ^^ Bye =)

Nu skryter jag allt

För att sammanfatta denna dag lite lätt tänker jag göra en liten punktlista för allmänheten =D Med andra ord har den varit förbannat bra =D Kan inte sluta le! Nu kommer den efterlängtade listan som jag vet att ni alla är intresserade att läsa ^^

  1. Jag fick reda på att jag bara har halvdag imorn + att den lektionen kommer bestå av att jag och Milla ska vräka i oss godis =D
  2. Jag fick sluta väldigt tidigt från skolan!
  3. Jag fixade upp mitt betyg i matte till ett VG! =D
  4. Var på stan och köpte (______)?! =) Hemlis än så länge =D Tur att det fanns i min storlek xD
  5. Sålde rekord många mobila bredband på jobbet! 9 st =D
  6. För att det gick så bra på jobbet fick jag en biobiljett på valfri bio =D
  7. När jag skulle gå hem hittade jag 2 st 50 öringar =D
  8. För det sista, Nu ska jag äta något gott och fortsätta leva mitt flottiga liv xD

Ronny å Ragge

När jag kom till skolan var jag lite depp. Varför? Jo för att vi har mattelektion. Men vi slutar efter lunch så det är chill =D Här har jag laddat upp en video på de skönaste personerna ever xD Det är inga mer än Ronny å Ragge ^^ HUMOR på hög nivå!


 

Ett helt halvår<3

Denna dag började super... Nej, jag skoja bara! Skulle äta min ljuvliga frukost som alltid då min katt ska försöka dricka vatten ur mitt glas. Men istället välter hon det rakt i mitt knä. Vilken katastrof xD Som sagt var så var jag jävligt trött vilket jag fortfarande är så jag sket i att byta mina blöta brallor ^^ Inte smart. Men eftersom det spöregnar ute spelar det på sätt och vis inte någon stor roll eftersom jag kände hur blöt jag ändå skulle bli när jag skulle tralla iväg till bussen med världens bigga smile..

Någon som räddade min dag var min älskling =) Det är nämligen våran halvårs dag och vi ska ut och äta senare =) Längtar tills jag får träffa dig älskling och jag har sett fram emot denna dag väldigt länge nu =) Du är mitt bästa allt på denna jord och jag hoppas på en lång tid tillsammans med dig =)<3

Nu är det film i skolan. Prima det för då får jag chans till att sova lite =) Plus att jag har roffat åt mig den skönaste stolen i klassrummet =) Hehe!

SOLA

Denna helg har varit underbar! Och nu menar jag riktigt jävla kul och underbar =D

 

I fredags träffade jag en massa folk bland annat Milla och Johan =) Vi sjöng lite sing star och mös =)

 

I lördags fyllde en av Johans kompisar 20 år så var hem till honom och grillade =) Mmmm vad gott! Vi hade kul men var inte där så länge. Åkte hem till Johan och tittade på film och hade det allmänt mysigt! Sedan under dagen innan vi åkte till den blivande 20åringen åkte vi lite båt, fiskade och solade =D Oj oj hur mycket bättre kan det inte bli? =D

 

I söndags cyklade jag och älskling till Engeltofta för att sola =) Där väntade Mackan och Luf. Efter en lång dag på stranden cyklade vi hem igen. När vi var hemma insåg jag att jag var RÖD! Men det har mestadels övergått till brunhet nu ;D

 

Nu ska jag och Milla ut i solen :D Funderar på om jag ska köpa mig en cola light ^^ brb


RSS 2.0