Äventyr!

Har testat ett nytt sätt att sminka mig på. Eller jag har snarare lekt med den svarta pennan. Det ska strax förstöras då jag tvingas ge mig ut i stormen.

 


Godnatt!

Jag har blivit en riktig kvällsmänniska. Mer nackdel än fördel. Somnar ju aldrig. Att ta massa egobilder till partymusik kanske inte är det optimala.

Untss untssss....


Flera fartfyllda dagar

Idag har jag träffat det sköna gänget. Det vill säga de jag träffar en gång i veckan för att komma någon vart i andevärlden, ungefär. På tal om andar, jag ska boka in mig hos ett medium inom snar framtid.
 
Imorgon börjar jag med spinning. Senare ska jag och Mor äta fiskburgare på Max, my wish! Därefter pumpa-umpa hemma hos Natta. Öl, vin, vattenpipa och ett skönt gäng får avsluta fredagen.
 
På lördag köper Fredde en kissemiss. Så från klockan 14,00 har Fredrik en klösig framtid att ta vara på. Plus att Greveholm börjar. Mina ögon kommer slicka med blicken en kvart om dagen 24 dagar framåt
 
På söndag är det första advent! Hur det ska firas har jag inte tänkt ut än. Ska iväg och slåss med Emma åtminstone! Och därefter Ki-balans, en mer aktiv form av yoga.

Vad duktig du är Olivia!

Min blogg kommer bli dötrist nu när jag inte har min mobil. Delvis för att jag inte kan uppdatera när jag vill och för att jag inte orkar föra över bilder till datorn och senare ladda upp dom på bloggen.
 
Idag har jag varit en riktig hemmafru. Emma pratar dagligen om familjens fikavanor och om vilken duktig bakmorsa hon har. Vill man vara sämre? NEJ... Så idag har jag bakat kakor hela dagen. I don't know whyyy?!? Jag brukar inte ens fika, ska inte fika, borde gå ner några kilo, ska gå ner några kilo.
 
Hemmafru grejen fortsätter. Har nämligen stått och hackat sallad hela dagen också inför middagen. Vi ska äta en form av tacos. Jag byter ut köttfärsen mot kebabkött och kör med fullkornstortilla i stället för vanligt vitt bröd. Perfekt mat att äta innan spinningpasset ikväll!
 
Jag påminner mig själv igen, FAN vad duktig JAG är!!

Jag vågar inte titta ut...

Min rutin varje morgon är att kolla upp alla nya händelser på Facebook. Idag är det en som skriver att det är snöstorm ute och en annan säger att det inte är det. Det är ju klart att jag blir tvwstad.
 
Allt handlar egentligen om lathet. Just nu exempelvis sitter jag och äter Läkerol till frukost. Det här är inte hållbart!! Jag måste ta itu med både vädret och frukosten, nu... Se så se så.
 

Ren och fin ;)

Idag har jag gått runt på stan med Emma. Om 5 minuter plockar hon upp mig ännu en gång då det bär av mot yoga!
 
Jag kom hem med detta vax i alla fall. Har läst om det. Det ska tydligen vara krångligt att ha o göra med men ska ge bäst resultat av alla hemmavaxningar. Att betala 450 kronor varje gång man ska göra sig len känns ju löjligt! Att raka sig är egentligen bara onödigt. Det växer ändå ut dagen efter...
 

Upptagen av fantastiska tankar!

Jag funderar dagligen varför de inte säljer liknande LMFAO-kläder ute i butik. Varför hela Sverige inte kan förstå att det är så vi ska se ut. Färger, leopard och glitter / tights, fladdriga linnen, stora balongjackor och helt crazy-mönstrade skor. 
 
Alla klädkedjor säljer det typiska klädesplagget, Gina, HM, Veromoda osv osv. Mina favoriter är New Yorker, Carlings och Monkey. Monkey framför allt. De har moderna kläder som ingen annan klädkedja säljer! Hatar bara att den inte finns här i Gävle och att butiken i Uppsala suger.

I en djup sorg...

Eller? Kanske inte? Fast JO! Buuhuu...
 
Jag har lämnat ifrån mig min mobil. Den är på lagning. Sen flera månader tillbaka har den varit trasig. Inte speciellt kul när ljudet inte fungerar. Så för tillfället har jag min gamla walkman-fån och på den har jag bara nummer till de gamla hederliga. Har dock fört över allt jag någonsin varit beroende av på min iPad så helt tom är jag inte. Det känns bara väldigt fel att inte ha en telefon med pekskärm och internet. Man blir beroende...
 
 

Olle tipsar ER!

Vilken kvinna ska inte älska sitt hår. Det hör liksom till. Jag tänkte dela med mig om mina tips som funkar kalas för mitt hår.

Jag tvättar håret max två gånger per vecka. Två gånger med schampo och därefter hårinpackning (som är anpassad för skadat/färgat hår). Efter tvätten låter jag håret handdukstorka i ca fem minuter innan jag applicerar två droppar olja. Min favorit är den som är på bilden från Schwarzkopf. Den går bara att köpa hos ett fåtal frisörer i stan. Kostar kring 230 kr. Finns en budget variant som jag också har, dock inte lika bra men fortfarande helt okej. Den går att köpa på maxi och alla dom där matbutikerna.

Sen råkar jag ha världens bästa mirakulösa torrschampo!!! Köps på Åhléns för 80 kr. Den fungerar även på hopplöst hår!


Titta<3

Idag har jag gått på stan med Jenna. Jag kom hem med detta förtjusande fån-skal, hårolja och en tvättkorg. En kopp svart på stans mysigaste fik vart det vist också.

Lite löjlig tycker jag faktiskt att jag kan få vara. Jag har nämligen döpt min nya katt (inspirerat av Svea). Hon heter Sveza^^


Gosa!

Ni kan kalla mig för Björn idag igen. Jag kommer nog använda min lurv så länge vädret tillåter. I'm in löv!

Jag har en fullspäckad fredag att se fram emot. Nu ska jag och Fredrik testa ett nytt soppställe på stan. Där efter hem och röra runt i håret och sedan fet-kväll hos natta med mysigt folk.

Imorgon ska jag träffa Jenna och det set jag minst lika mycket fram emot!


Kräks blod på Facebook

När ska alla JÄVLA bilder på Facebook läggas ner:

*Gilla om du älskar din pappa, ignorera om du vill att han ska dö.
*Like for one respect.
*gilla om du tycker synd om han.

Det är ett as utan fritid som sitter och gör dessa, WHY?!?!! Jag orkar inte läsa fler fåniga texter, hotas eller se några fler döda hundar. Och alla debatter om olika matkedjor. Att någon ramlade in i mjölkhyllan, blev bestulen och matkedjan bjöd på allt han hade i vagnen?? Varför är halva min Facebook fylld av sån här information? Kanske borde ta en vila från den sidan...

OM-JAG-INTE-VORE-BEROENDE-DET-VILL-SÄGA!


Svea din sötnöt!!

Hennes liv för tillfället ryms i en liten låda. Jag går runt och bär henne som vanligt, fast i lådan. Om jag ställer ner kartongen bredvid henne kliver hon argt ner i den, lägger sig på en gång, ser allmänt förbannad ut och daskar hårt med svansen. Jag hade förstått detta beteende om jag hade tvingat dit henne.

För tillfället ligger hon där nu med halvöppna ögon som gått i kors!


Idag heter jag Björn.

En dyster dag som denna inviger jag min pälsjacka och mina nya skor! Är på väg till arbetsförmedlingen.


Taadaaaah!

Mina nya dojor. Älskar dom!! Egentligen har jag varit inne på vinröda/glansiga sånna här skor men kände ändå efter många om och men att det fick bli ett par svarta. Jag kan ju alltid byta ut skosnörena till något roligare.

Kommer kunna kicka många otrevliga rumpor med dessa!


Köpt nya skor.

Hann inte mer än plocka ut den ena skon innan framtassarna var i lådan. Väl ute med den andra hade kartongen en helt annan funktion!

Skorna läggs upp senare!


Svårt att säga...

Jag känner mig superseg, trött, hängig och övermätt. Jag mår illa för att jag är så mätt. Min röst är bättre, hostar lika ofta och känner mig tung i kroppen.

När jag kommer hem ska jag tappa upp ett bad. Sitter på tåget nu åtminstone!

För övrigt så har jag haft en behövlig tid med Elina i Uppsala. Både hon och jag behövde en axel att luta sig mot.


Asagudarnas fel...

En natt i Uppsala och jag vaknar upp med igentäppt hals, en krattig röst och förkylningstårar. Inte nog med det började jag blöda näsblod också. Just love my life right now.

Jag har inte ont i halsen men hostar-hostar-hostar. Därför min röst tar sina egna stämmor.


Right now!

Jag har just intagit sängposition med ett ansikte nedprutat av brun-utan-sol-spray. Känner att det var en snabb utväg från det bleka livet.


Varför inte?

Jag tänker testa att sy ett eget linne. Jag menar, hur svårt kan det vara?

Jag har sett ut lite alternativa tyger jag vill använda mig av redan. Jag är inte ute efter något skit-avancerat. Det roliga är att få designa, komma fram med nya idéer och framförallt ha något eget.

Så här tänker jag göra för att få fram min klädmall!


Mot staden.

Ska möta Emma vid Buddys. Där ska vi borra ner våra dallriga vid ett bord och äta kyckling. Mums!!


Mitt barn <3

Jag blir tokig. Päls-päls-PÄLS! Skulle kunna ligga på Sveas mage för resten av mitt liv. Bara rulla runt och andas.
 
Varmt, gosigt på en otrimmad mage!

Det är kallt ute idag!!!!

Och blek är jag också... Tänk vad skönt att lägga sig i ett solarium. Hmm!


Vecka med ös!

Ja den här veckan har jag längtat efter! Jag har fullt upp från morgon till kväll måndag-torsdag, love it!

Måndag: idag ska jag träffa Emma! Min träningspolare. Vi ska ner på stan och äta middag, därefter gå runt på stan (innan träningen).

Tisdag: åka till Uppsala med älskade Elina! I Uppsala har man inte tråkigt.

Onsdag: åka hem från Uppsala, hem och äta och byta om, därefter blir det box med Emma.

Torsdag: till arbetsförmedlingen, klippa mormors hår och umgås lite med mor och far föräldrarna. Städa övervåningen, därefter hem till Natta och träffa alla skönheter!


ÄNTLIGEN!!!

 
Vilken tur jag hade! Det fanns bara en jacka kvar i den färg jag var ute efter i min storlek och på rea dessutom. Fick den för halva priset! Köpte även ett par Baggy-pants som jag skickat efter. Dom är inte lika grym som min mega-lurv-fluff dock.
 
Satt eeeeh! :))) LYX!

PÄLS LURV JAG DÖR!

Jag har verkligen svaga knän för päls och lurv. Päls på djur och fuskpäls på människor så klart!
 
Jag har letat nästan varje gång jag varit ner på stan efter en passande päls. Problemet är att man ser FET ut i dom. Man tappar alla kvinnliga former. Det kanske är en vanesak. Ska strax ner på mer jakt innan passet på Friskis.
 

Svea...

Nu igen. Hon har snott min nu mera enda kudde jag har. Min nya kudde... Känner mig inte till freds när jag har en roterande svans i ansiktet när jag ska sova.

Fast den roterande svansen är inte mitt huvudproblem. Det är att hon är så söt att jag inte har mage att flytta på henne. Hon sover så djupt att snarkningar träder fram.

Min lilla ååå-gummsi-plupp!


Hahaha så vi möts igen ;)

Min dåliga humor. Tog kort på en snubben skor för en månad sen ungefär. Nu möts vi igen, öga mot öga!

Då och nu.


Ny dag, nya tag!

Jag hoppas på mer lycka idag. Sitter på bussen med en guppande kasse fylld med paket. Efter gårdagens misslyckande är jag ute i tid idag.

Idag har jag vila från pass och gym. Det har ju varit fullt ös på mig de senaste dagarna. Man vill inte sluta upp som en träningsnarkoman, herregud! Fast funderar starkt på att gå på yoga ikväll i alla fall... Det är bara mental träning och balans!


Agdas pulla!!

I sinnestillstånd efter yogan begav jag mig hemåt. Jag låste upp hemdörren med belåten min och accepterade läget att jag var tvungen att gå iväg med paket. Jag tog det paket som låg framme och lunkade vidare till Ica.

När jag väl var framme fyllde jag lungorna fulla med luft och höll andan ett tag innan jag flåsade ut. Ica var stängt. STÄNGT!!! Och oj så glad jag blev. Min sinnesro liksom följde med andetaget ut.


Prima ballerina rasar!

Jag, eller mor rättare sagt har lagt upp en hel hög av mina kläder på tradera. Nu är det dags att posta dom. Det säger hon 20 minuter innan min buss ska gå. Jag känner mig stressad. Inte nog med att bussen var sen. 20 minuter sen...... Så klart!

Hann bara ta med mig 3-9 paket så måste gå med resten när jag kommit hem från mitt dubbel-träningspass. Känner mig dåligt taggad. Jag hatar att stressa i onödan.

Nu ska jag stressa vidare ner mot stan. In på Friskis och hämta ut biljetten och se om Emma har anlänt. Isf får hon följa med mig på lite frimärksköp! Haha.

Tror inte jag hinner inser jag nu. Om 20 minuter börjar passet och jag är inte ens halvvägs till stan :) puss!




Lång dag idag!

Nu ska jag åka ner på stan för att träffa Jonas en sväng. Ska passa på att köpa världens bästa torrschampo som jag kan visa senare!

Ikväll blir det som sagt step och yoga med Emma. Som tur är har jag nästan ingen träningsvärk alls idag?!?! Sjukt med tanke på mitt tillstånd igår.


Jag HATAR...

... När man får in något i ögat men inte ser den jäkeln. Fasar, hatar, gnatar.


Slåss lite!

Nu ska jag boxas på Friskis med Emma. Jag kan inte sånt där egentligen. Därför det ska bli stört kul!

Imorgon har vi bokat in två kvällspass. Vi börjar med step och där därefter vidare till yoga.

Kul med en träningskompis jöööh!


Mor fick en fläta hon ååh! :D


Titta vad jag har lärt mig!

Att göra fiskbensflätor. Någon som vill ha en? :D


Nytt!

Då lager 157 låg längs vägen till herrgården där vi ska övernatta var det inget snack om saken att svänga dit.

Fick med mig Svea-vantar och ett dödskallelinne!


Morgonpass!

Just! Jag åkte till Friskis imorse och deltog i yoga. Det är skönt så här i efterhand men fortfarande inget jag tycker är speciellt kul.


Titta, så söt :D


Jajamen

Alldeles riktigt Svea. Imorgon åker du, jag och Mor-(mor) till Dalarna och sover över på hotell. Där ska vi på en wiskeyprovning och äta gott! Samt gå och kolla på en massa hantverk!


Favorit i repris!

Det var riktigt kul att träna pass. Min nya passion eller vad säger man, ha-ha!

Det har varit full fart hela dagen. Det började med arbetsförmedlingen. Därefter mötte jag upp Fredde och gick lite ärende klargjorda samt tid för varandra. Därefter träning med Emma och nu blir det bio.

I stället för biogodis har jag köpt en plocksallad. Det är så himmelskt gott! Och inte alls dyrt. Jag menar, för en fulländad måltid med stor Loka knappt 50 kronor. Det gäller att plocka rätt!

Den film jag ska se med mor nu heter Call Girl. En svensk, politisk film, tillbaka till 70-talet tror jag det var??

En nyttig fredag, det hurrar jag för!!!


:D

Heey hey Olle du e helt okej hey Olle he he heey Olle!

Jag fixade precis ett Allkort! Jag kunde uppgradera det för 50 kronor. Imorgon ska jag och Emma, min nya träningskompis börja! Spännande. Hahaha!

Jag bara tog saken i egna händer och frågade en helt oberoende individ. Jag är fan impad!


Olle är på topp!

Jag har sedan ett tag velat skaffa Allkort på Friskis. Då får jag gå på alla pass också. Jag har bara ingen att gå med... Jag kan ju varken stegen, är inte erfaren och kommer göra bort mig. Därför bestämde jag mig för att jag ska tuffa på mig. Hur jobbigt ska det vara??

Idag på Facebook såg jag att en av mina vänner ville ha någon att träna med så jag slängde dit en kommentar. Dock nappade inte hon på det jag skrev men det gjorde någon annan. Så jag chansade och la till henne som vän. En random tjej. Det verkar som att jag hittat någon nu! Äntligen!!!

I början av nästa år då mitt kort går ut ska jag fixa så hon och jag kan träna med varandra. Taggaaa!

På väg till gymmet nu!


Ogillar ASmycket!

Det finns två direkta saker jag känner att jag med omedelbar verkan vill framfara. Detta i hopp om att en hjärtlig själ skall infinna ett medlidande.

Ämne: min katt, Svea¡¡!!

Hon har för andra gången i rad besegrat kampen om min kudde. Min nya kudde....

Nu över till det viktiga!!!

Hon biter på naglarna när hon ligger därpå. Slamsor från naglarna faller av och förstör min harmoni att infinna ett lugn när jag ska sova på den.

Bildbevis...


Tänk om...

Just precis. Tänk OM det skulle fungera?

Har precis köpt Isadoras nya serum för att få håret att växa. Ja de ska ge längre fransar och bryn efter 30 dagar?

Nu var den här ändå rätt billig. 150 kr tror jag den kostade. OCH det vore ju helt jävla fantastiskt OM det fungerade för den lilla slanten.

Nu tror jag inte att det kommer göra någon större skillnad. Det fungerar på vissa och andra inte. Kanske snubblar på mina ögonfransar och kan forma mina ögonbryn till två långa spjut. Det hade ju i och för sig varit något. Haha!

Har kladdat på lite nu!


ZZzZZ

Jag har hamnat i en ond cirkel.

Har haft ont i huvudet i säkert en vecka. Riktig huvudvärk som absolut inte kan dämpas med Ipren och alla de vanliga tabletterna. Det enda som fungerar är mammas receptbelagda tabletter mot migrän.

Nu är det som så att jag har en känslig mage. Får magkatarr rätt ofta. Magen reagerar på tabletterna. Så nu har jag både svin-ont i huvudet och magkatarr. Båda delarna orsakar trötthet. Jag är väldigt trött/färdig/hängig/gnällig/irriterad och får någon form av ångest på grund av det. En ångest baserad på hur jag beter mig mot andra...

Nu ska jag hem och gosa med Svea! Det gör mig alltid glad. Vila på hennes mage kanske. Se film och äta soppa.

Btw, jag har raderat mitt zoo från mobilen. Hade samlat jättelänge för att ha råd med ett speciellt djur. När jag loggade in nästa gång hade den dött? Då blev jag arg för spelet ville att jag skulle betala med riktiga pengar för att få den tillbaka...där går gränsen!


Nä, nu du!!

Jag köpte en ny kudde idag. Hann inte mer än packa upp den innan Svea var där och luktade. Kort därefter slog hon sig till rätta och visade väldigt markant med svansen att det är hennes kudde nu! Haha....

Det är en Wellpur kudde. Typ en motsvarighet till Tempur. Den är även formad vågigt vilket är ASskönt att sova på!

 

 


Hit och dit!

Jag taggar för bädden nu. Ska nämligen upp 04.54 imorgon. Fota på ett dagis i Stockholm. Spännande!
 
I torsdags fotade jag Alina "Du måste flytta på dej". Den här bilden hamnade i tidningen.

Mot Stockholm!

Ja då är vi på väg till Stockholm för lite shopping och senare ikväll Globen. Där uppträder Cicque De Solei!! Jag har inte hört annat än att de är grym och världsrankad!

I baksätet med Sebbe.


Lexus!

Min dotter längtar efter sin lilla svär-bror Lexus! Japp, ni läste rätt! Fredde den allergiska ska skaffa kissäää!

Jag megadör av längtan! 4 december. Då jävlar händer det grejer!!

Lilla du!! Du ser precis ut som Svea gjorde, bara färgen som skiljer er åt. Jag kan ana att du är lite klumpig också... Jag hoppas det (hähä)! Du sitter på tassen. Guss-uss-huss-nuss!

 


Arbetsförmedlingen!

Är busig och smygtar bilder på mig själv i väntan på bättre tider. Väntar på att mötet här ska börja!

Snart ska jag till Stockholm! Då kommer det bli fullt ös inne på Monky. Därefter ska vi till Globen!

Imorgon ska jag och Fredde ut på ett busigt äventyr. Det uppdateras imorgon :) tihi<3

 


Såld till tusen...

Men vänta, hur var det nu igen? Jag spelar aldrig spel. Skulle liksom vägra gå och bli beroende. Heeeeey, jag är beroende... Jag har ett eget fantastiskt litet zoo som jag sköter på egen hand!


RSS 2.0