LIVE LIFE


Jag är definitivt en utav världens lyckligaste. De bästa vännerna har jag lyckats hitta. Världens bästa mamma som har kämpat för mig och allt trubbel som har fått mig att bli en klok och bättre människa. Jag är så himla tacksam för den jag är när jag verkligen öppnar ögonen och ser mig om. Jag är varken bättre eller sämre än dig som läser detta. Vi alla är så himla awesome♥

Beyoncé - Halo


IN LOVE♥


Har otroligt nog blivit störtförälskad igen... Jag menar det verkligen, läsk är min livskraft. Dess bubblor som ålar sig ner för strupen, läsksmaken som omfamnar mina smaklökar. NIRVANA gott folk...omg, nirvana.

Foreign Beggars



Slänger upp en bild på mitt senaste fotojobb inne på Solo. Mycket speciell musik & helknepigt folk men det var en häftig syn och musiken live var awesome!

TADA

Varit på Jasmines konfirmation idag och det här var min klädsel. Har trotsat mig själv genom att dra på mig ett par ljusa jeans. HUH

SKÅL








MYS

Hade en grymt mysig kväll på Harrys & Interpool igår.






STUDENTLUNCH


Studentlunchen var väl ingen succé med tanke på mitt hängiga humör tidigare idag. Men jag måste säga att dom hade dukat och lagt upp maten jättefint. Mums!

ÅH NEJ HAHA

Allt som behövdes var att vila lite. Nu är febern över, mitt glada jag är tillbaka och jag satte mig vid datorn dirr. Det var som att denna video uppenbarade sig på ett kraftfullt vis, jag kände en viss panik och ånger om jag skulle klicka förbi detta klipp. Jag gav det ett försök.

Nog för att jag alltid på något vis klantar till det.. men det här är ju bara spårat. Älskar att det finns fler än jag som har störd fantasi. Hahaha

SICK.

Feber, seg, sängen, sova, jobba inatt. Hejdå!

Sparkdräkten håller mig trogen!

GADDEN

Följde med K till en tatueringsstudio idag. Var där i tre hela timmar vilket ledde till ett mega-grymt resultat. Jävlar vad bra den vart! Bild på det kommer upp senare.

KNÄSVAG

Efter skolan blev jag upphämtad av Elina & Kesälä. För nöjes skull brummade vi ut till köpis då det är löningsdagen! Inne på Gina Tricot står K och skådar ett linne mycket länge. Efter ett tag frågar han vilken storlek jag har. DEN SKA DU HA... Hade ingen talan men jag älskar och tackar för linnet. Underbart.

Efter att ha roat sig väntade en fullspäckad kväll på jobbet. Nejra skulle nämligen jobba sista gången på tre jävla månader. Störd flicka som ska resa bort i en evighet. Dåligt-mega-avis... Men oj så kul du ska ha!! GAAH!

JA MEN MYYYYS

Bjuder på en random bild...

Här tänkte jag vara asduktig och hjälpa mamma i trädgården. Hon skulle strö ut jord i hela slänten på baksidan och ville ha hjälp. Jag sket i att använda trädgårdshandskar för det var ju bara jord. Helt vanlig hederlig jord... AH FAST NÄ för det var minsann KOBAJS...

Sitter inne och hatar livet nu..  Jag tar det megachill med att kobajsstanken inte försvinner efter att ha tvättat händerna i så där 100 år. ANUS

SE DÄR

Så där ja då var håret klippt och färgat. Mums, ser ut som ett troll ;)



Tagga tisdag! Då ska jag färga hela håret så slingan som jag har nu försvinner. Ska även försöka mig på att klippa mig själv. Igen...haha! Det går ju inte att göra ett pissepott med stråna på skallen.

Skulle egentligen vilja göra något drastiskt med skallhåret..slinga, göra det nötbrunt. Något i den stilen. Men innan jag gör det ska jag förbruka alla hårfärger som står här i skåpet. Sen så, kanske. Japp!


ODUGLIG

Idag har jag kämpat som en tvättäkta oxe i skolan. Ah fast nä..
"Millas bild"

Har varit en riktig oduglig flicka idag. Men ack så skönt det var att avnjuta en liten skönhetssömn.

Har dessutom plågats av extrema köldskador hela dagen... Sån där kyla som ger sig på skelettet direkt. Mycket besviken Olle!

När jag ändå har fått upp farten på mitt gnällande vill jag bara påpeka att min hårbotten ser lagomt vidrig ut. En färgning på det här så är man väl så gott som återställd!

MYS



PARKBADET








HAPP

Det där med att missbruka tider...

Jag och mitt megacoola umgänge hade lite party igår "vaknar alltid förtidigt när jag druckit" och hade askul. Klockan 4 inatt drog jag täcket över min arma kropp och tvärdog. Efter 2 timmars sömn anser sig Olle ha vilat klart och ser glatt emot en heldag på badhuset. Taggar till, kikar en snabbis på klockan och ser ett gäng hemska siffror samlad på en och samma display 05:58. Jaaaaahappp... Har liksom varit megavaken sen klockan 6.


LIIIIIVET♥

VOI VOI

Om drygt en timme är det dags att pysa på fotojobb. Ska ut på uppdrag med nöjeschefen själv så just idag hoppas jag på att det ska gå extra bra. Jag brukar dock inte ha turen med mig... Igår var jag ut på ett fotojobb på spegeln. NEVER att dom bilderna kommer upp. Sämsta i mitt liv, megahora!


Om 22 timmar (A)

MEGA Zz

De senaste nätterna har varit megadepp i mitt gladaste tillstånd.. Jag vet, hur går det ihop? Jag har helt enkelt varit för glad, pirrig, stressad & nervös att sömnen har lagts åt sidan. Ligger bara och funderar, analyserar och hoppas på något som kanske ändå inte kommer löna sig i slutet. Vad vet man egentligen? Som Milla alltid har sagt: oavsett vad blir det alltid till något bättre i slutet...

Jag är i det där stadiet där det är förtidigt att ge allt för att lyckas på samma gång som jag har gett mig in på något jag inte vet allt för mycket om.. sympati mina kära läsare. Hoppas ni lider med mig. Haha





MOGEN FLICKA


Vi var på stan tidigare idag och filmade olika känslor i "Rörlig bild kursen". För en sekund lät jag fantasin våldta mitt liv och jag kom på den ultimata idéen...om jag hoppar upp på den där skylten...kommer bli en dundersuccé! Världsstjärna dirr!

Har även hunnit med ett gympass med Milla, städat, solat, packat en megastor resväska, jobbat på en dålig konsert "hora typ", rullat mot pappa & nu jäser och chillar jag med livet.

HELT MATT

Har tusen anledningar till att inte sova samt lika många anledninger till att sova. Mitt liv är superbäst just nu men frågan är hur långvarigt det kommer vara så här? Kanske har jag stora förhoppningar, tänker jag för mycket eller är det på riktigt? Alla dessa tankar kring allting får mig att bli tokig, stressad och arg. Hur bra? Inte alls bra...

Vill bara veta dina tankar...

BÄSTA MUSIKVIDEON

Jag älskar musikvideos där någon form av streatdans är inblandad. Man sitter och drömmer sig bort att man själv var så pass duktig och kunde hoppa in i filmen och äga sönder alla. Ungefär den känslan jag får när jag ser denna.

Swingfly




LÖRDAG!

En helt vanlig kväll där gott folk chillar!

HEJ


GAAAH

Det är helt sinnessjukt så överglad jag är idag. Var nämligen ut på ett fotojobb igår. Swingfly på Heart Break. Dom var hur bra som helst jag jag fick en bild som var så jäääävla bäst! Kan inte lägga upp dom här förrän dom har visats i tidningen. Troligtvis dyker de upp i Arbetarbladet i söndagstidningen. 

Googlebild och en liten försmak på deras musik!


GALLOPP

Restaurangmys med Mor♥ yääääää



FREDAG 13:NDE

Sture-P låten har förstört mitt liv. Den är mitt liv ffs..

Gud vad skönt att man fått en lite mörkare hudton. Äntligen njuter jag av att gå osminkad här hemma.

För övrigt har detta varit en oerhört lugn fredag. Klev upp ganska tidigt för att utföra en massa viktiga ärenden. När jag kom hem tog jag ett behövligt bad. Efter att ha slumrat till ett ex antal gånger i vattnet ansåg jag att det var läge att gå och lägga sig i sängen. Lite halvblöt så där efter badet tvärdog jag i sängen i någon timme.

Nu är jag pigg och alert och väntar på att kameran ska ladda klart. Ska nämligen fota Swingfly som kommer till Slick City inatt!

SAKNAR FISEPLUPPEN


Nu tycker jag att vi rubbar alla planer vi någonsin haft och drar och badar på Parkbadet, sen en fest för kungar i din bastu. WTF!!! NU! OTÅLIG!!

HAHAHA

Hahaha, Mikaela behövde ha en glad person i sin video som hon gjorde på rörlig bild B. Vem om inte Olle är megaglad då? :'D


SKOLDAGEN WTF!


Megacool!

Har kommit på en ny funktion på nya kameran som får mig att framstå som megacool. Ni kan redan idag börja kalla mig för världsstjärna för imorgon rullar miljonerna in på kontot. Hade jag önskat.

Kvällen är ung

En plötslig vind yr utifrån Kesäläs rumpa. Humor gott folk, humor!


Jag bara ääälskar att jag har hittat tillbaka till mitt gamla mega-coola umgänge igen. Två kvällar i rad har spenderats hemma hos Jenny med en massa grillat kött, kubbspel och roliga lekar! Ge mig fler sommarkvällar!

Olle knäpper



Var hemma hos Jenny igår och firade lilla Othilia 1 år. Hur underbar unge som helst♥ Kvällen avslutades med grillfest andra kvällen i rad med samma glada gäng.


Mitt liv


DET VAR EN GÅNG...




DET HAR ALDRIG HÄNT :')

Jag avlider inte alls. Icke sa nicke :'D

VOLYMKÅT...

Ah fast nä. Någon måtta får det lov att vara!

Sitter och drömmer mig bort om att få gå på en maskerad, snart. Eftersom jag har spånat vidare så pass långt om detta tillfälle har jag hunnit tänka ut vad jag helst skulle vilja vara.
  1. En sliten pirat
  2. A niggah-määän med rastaflätor
  3. Ett troll

Fixa, dirr

DET NÄRMAR SIG!


STOCKHOLM

Igår var vi på Tekniska museet i Stockholm för att filma en livesändning som senare visades på Fria Kanalen "i Stockholm". Jag var bildproducenten så visades aldrig på bild men för att ändå inte gå miste om programmet finner ni andra det HÄR! Det var helt klart det roligaste momentet i hela kursen.







KUNG

Hade ett ärende på stan idag. Skulle nämligen till H&M för att köpa svarta strumpor & en till parfym! Det fanns så snygga kläder att jag inte kunde undgå från att köpa dessa↓

Transparent topp H&M, 79 kr

Transparent tub-bh H&M, 79 kr

Transparent linne H&M, 49 kr

Och sist men inte minst en cp-bäst parfym H&M, 39 kr!!

JAO IDAO

Det råder inget tvivel om att jag är megablek... Det finns inte på världskartan att jag tänker leva med denna hudton på alla studentbilder. Ska testa på ett nytt solarium på Söders sol som Milla har tipsat om.


På tal om annat. Var ner på stan igår och letade med nöje runt i olika butiker. Kom hem med en parfym som luktar himmelrike. Den är verkligen mitt nya liv! 40 kr på H&M!!♥

HAN DÖDADE MIG


Humorn som våldtar mitt liv när jag inte har något bättre för mig. Sååååårryy!

SÖTT

Någon som har gjort bort sig en aning. Som tröst har jag hetsätit godis i överflöd. Även fast det inte var mitt fel. Men nu skyller vi på mig så jag får en jävla anledning att äta på det här viset. HEJ


Skalle goes DRUNK!

Med tanke på mitt lolliga liv har jag lite slarvigt satt ihop en video på Skalle och alla hans underliga drunk-ställningar ♥ STÖRD KILLE!

Hade en GRYM kväll :D
















RSS 2.0