=)

Idag efter skolan skjutsade snälla Åberg mig och Amanda till Köpis där det blev storshopping för vissa av oss. Amanda köpte smågrejer för säkert 1000 kr! Själv nöjde jag mig med att köpa en sparkdräkt! Det är min personliga favorit just nu. Varm och bäst på alla sätt och vis!


Min sparkdräkt är dock helsvart med muddar nertill. Inte nog med att den har utmärkta delar med glitter i! I LOVE CUBUS♥

HAHAHA SE DENNA VIDEO :'D♥


Min konst -_---


Precis som alla har även vi estetisk verksamhet i skolan. Här är då min framtvingade konst? Jag tycker kursen är kul trots att jag suger på att skapa och med hjälp av mina händer göra något bra! Men brist på fantasi lider jag absolut inte av!

En fråga?

Okej hur många bh:ar brukar en tjej normalt ha?

Jag tog mig precis tid till att räkna alla mina användbara bh:ar och når ett högre antal än X antal skor jag äger och har... Illa för jag har 34 par skor och antalet bh:ar ligger på hela 36 st..


Shopping

2 st bh + en string, Gina tricot

Skinväska, Lindex


Mibilstrumpa, Cals Ohlssons




Träffade Nadja efter skolan igår och snacka om att det var på tiden! Vi hann göra alla tänkbara saker som tex:
  • Solade
  • Bakade kladdkaka (resultat= skorpor)
  • Åkte ner til BomhusC där Nadja slösade pengar på spel
  • Vidare till Sätra där vi träffade Nadjas pöjk
  • Sen till Brynäs där vi träffade skalleman! Inte igår det heller men han var sig lik xD

Skolfoto fail?

Okej, jag sitter nu här i klassrummet och gruvar mig över hur vårat absolut sista skolfoto kommer att bli. Alla ska se asfeta ut och till de har jag och Milla ansträngt oss till att göra en skylt "It-media var fett".

Men nu när jag kom bärande på mina kuddar och placerade mig i klassrummet känns det som att alla tittade snett på mig och tänkte "seriöst, tar hon detta på allvar".

Men man ska aldrig säga för mycket eftersom fotot inte ens är taget än.

I LOVE SHOES♥

Var och handlade skor med Moderkakan idag i Valbo och kom hem med två par underbara och ett passande armband!

Armband från Scorett, 69 kr!

Nya uggs från Skohuset, 499 kr!

Mina BÄSTA skor från Scorett, 899 kr!


En underbar dag♥ My oh my!


Gav en dikt ett försök iaf ^^

När vi stod där och kramandes vid en vacker skogssjö,

Ville jag förvandla stämningen med mitt påhittade trollspö.

Röran i mitt huvud var värre än en trafikmiljö,

Då vi båda förstod att detta var tack och adjö.


Mys

Hur underbart är det inte att bara ta det lugnt hemma, lägga ner tid och energi på att fixa naglarna och krypa ner i sängen med datorn som spelar Idol för fylla muggar?

Vad skulle jag vara utan tv 4 play egentligen? Älskar att inte behöva vara fast vid att samma tid varje vecka sitta som klistrad framför tv:n ♥

Kärlek vid första ögonkastet ♥








E&J sen SLICK

Hade en grym kväll igår med alla tjejkompisar! Började med fix till fest hos Amanda och redan där ville jag bara gråta sönder eftersom min hårdag var lika med platt och ful. Inte nog med att Milla värmde på lite fisk som stank otvättat underliv.

Vidare till Evelina och Jennifer där vi laddade upp oss lite efter utgång! Sen vart det Slick utan tvekan där alla tappade bort alla men troligtvis hade vi lika kul ändå.

Nu kommer vi till det roligaste, Amanda blev lite extra draj så jag fick stödja henne hela vägen hem. När vi väl är hemma sätter sig Amanda på golvet och sluddrar något om en dubbelknut. Jag hjälper henne att dra av sig skon, går in och duschar mig varm och när jag kommer ut har Mändii lagt sig raklång över golvet med fortfarande jacka, med en sko på sig och noll pigghet.

Så ego som jag är förklarade jag för Amanda att jag gärna kunde ligga och sova i hennes säng och att det inte gjorde mig något att hon låg där nere på det svinkalla och hårda golvet. Vid 8 imorse vaknade hon upp, fattade inget och väckte mig xD

Mobiluppdatering

Ligger och tänker på underbara tider! Minnen som aldrig kommer att raderas! Saknar din närhet, värmen du delade med dig, alla tokigheter vi sysslade med och självklart de minnen vi har med varandra! Jag lever i en dagdröm, jag lägger mig drömmandes och förstår inget då folk ständigt väcker mig från det dvala jag hamnat i. Jag har ändå min älskade Svea. Hon som har allt mina drömmar innehåller och lite till! Den mest underbara päls man kan borra ner huvudet i, hur gosig och kelig som helst och kanske världens bästa personlighet! Jag tackar henne många gånger för att hon är min

021208-150910

För lite mindre än två år sedan hände något. Ett datum, inte vilket datum som helst utan ett datum som jag ständigt bär på fingret. Det datumet kommer alltid att vara ett utav de finaste, mest minnesvärda i mitt liv och därför kommer jag att fortsätta bära det även fast tiden har slutat räknas.


Live live livin' my life

Sitter i skolan och gör lite vettigt ifrån mig! Eftersom Pull-knullaren gick hem tidigare från skolan dissade hon mig i vårat grupparbete. Ska pysa snart jag med eftersom mina ögon har rullat ut ur skallen på mig och fortsätta med arbetet hemma istället.

Min energi ligger på topp fast ändå inte. Är nämligen as-super-duper-förfärligt taggad på att det ska bli Fredag. Då blir det Girls night out och latja hela natten long♥

Igår firade jag mamma 44 år. Massor med fika, roliga presenter och trevliga gäster!



Jag bara undrar??


Grattis!

Har helt och hållet glömt bort att dela med mig av min härliga helg!

Började med att åka ut till Söderfors för att gratta både Jonas och Jasmin på deras födelsedagar. Tråkiga bilder togs även på alla kakor och inte folket som var där..

Självklart var det jag som fick dekorera och bestämma designen av kakornas upplägg under denna speciella dag!


Jonas mamma som älskade sockerkaffe!

Avslutningsvis en bild på kissarna som var så roade över yberpartyt i Söderfors xD


Oj glömde nästan bort att berätta att jag var på Thaifest för sista gången i lördags åå! Inga bilder...känner mig tom.


Träna, vad är det?!

Imorse slog det mig hur hårt latheten har våldtagit mig! Jag skäms över hur länge sen det var jag tränade på gym..

Idag slog det i alla fall slint i hjärnan på mig! Sprang upp på mitt rum och bytte om till joggingkläder och började värma upp till grym musik. Därefter beslöt jag mig för att jogga en längre tur än vanligt för att vara extra grym!

Jag kan ju säga att grymheten inte varade länge nog. Stekhet sol, en lång omväg, tusen backar och slut efter X antal meter. Men sån tapper kämpe som jag är sprang jag i mitt eget svett och tårar fram till mitt utpekade mål!

Mitt tillstånd just nu beskriver den här blöjbajsungen ganska bra!

Till lunch hade jag till och med tänkt slå till med något extra nyttigt till kompensation för att jag smällde i mig en toast till frukost...


Gabriellas sång

 Den finaste låten i mitt liv♥

Myspys

Hur underbart är det inte att bli riktigt skitig. Rent av ut sagt äcklig då man vet att ett rykande bad och en massa väldoftande tvålar väntar på att få användas! Den upplevelsen har jag precis fått slutfölja och nu har jag hamnat i nirvana. Ligger dessutom i min nybäddade säng med ett stort och fluffigt duntäcke kring mig! Njuter av att veta att jag har sovmorgon imorn med.

Vad för illa väntar mig imorn? När det går för bra en hel dag får man förvänta sig motsatsen dagen efter. Iaf om man heter Olivia!



RSS 2.0