Folk kan inte köra bil.

Har varit i Rättvik hela dagen. När vi ska hem kör en amerikanare in i vår bil, krossar rutan, ställer till med en redig smäll. Ja, smärtorna kommer fram mer och mer. Tillståndet är inte jätte allvarligt men jag ljuger om jag säger att det är bra. Nu ska vi vänta på bärgningsbilen.

 


Restaurang med F<3


Ritar på iPaddan


Jo faktiskt!

Det här tyckte jag var riktigt häftigt. Jo jag skulle kunna tänka mig att ha så här om jag inte hade vetat vilket jobb det var med mitt röda hår. Snacka om vågat och ballt. Jag skulle antagligen slänga upp håret i en rufsig knut and go with the flow.
 
Fast nu fick jag en till Idé. Inte till mig själv utan till en punkare med tuppkam. Blå hårbotten som övergår till rött sen gult. Som eld. Det här kallar jag ett kreativt tänkande även fast många redan har fört fingrarna ner i halsen och läser mina idéer med ett frågetecken? 
 
Mums!

En längtan hem!

Efter att ha åkt ner på stan och fönstershoppat i min ensamhet kunde jag inte sluta tänka på mitt liv som fortfarande var hemma. När man öppnar ytterdörren och hon ligger där. Som en uppenbarelse! Det är kärlek de!

 


Mot city!


Katastrof

Jag kattvakt åt denna skrikande gam ännu en gång. Hon kommer inte så bra överens med min Svea. Mamma går ofta och dammsuger bort stora hårtussar efter deras ljudliga catfights!


Tillstånd: Bära eller brista?

Jag är så in i bomben dålig fortfarande. Har sovit ute i solen, sovit på köksbänken, sovit i skuggan på en träbänk, sovit i badkaret och har nu tänkt avsluta denna lördag med att lägga mig i sängen, hmm, klockan 20:14! Mina ögon praktiskt taget dinglar som slänggungor, mitt huvud är ihåligt fast ändå sjukt tungt, ja, jag tror nog de flesta vet hur baksmällor kan bli ibland.

 

Detta känns skumt, men Godnatt då?!


Ger man sig in i leken...

...får man leken tåla!
 
Gelénubbar, värdelöst! Trodde man skulle bli golvliggande efter att ha sugit i sig 12 shotmuggar och en hel isbricka med sprit... Utöver det lite annat också. Det enda jag fick sota för var dagen efter. En konstant hunger/kräk känsla och huvudvärk som en laddad bomb.
 
Huvudsaken är att jag hade kul vilket jag också hade! Ska snart belöna mig med thaimat och läsk. En stor jävla läsk! Mums!
 
 

Jello shots

Idag ska jag utforska hur det är att festa på jello shots! Jag har gjort några geléhjärtan och några i glas. Jag måste säga att för att vara första gången vart de både bra och goda!


At the gym!


Anus

Jag måste gå till försäkringskassan och fråga vad de håller på med! Jag hade räknat med att minimum få 5000 kronor mer än vad jag fick!?!? Ska pumpa upp mina muskler nu så jag ser läskig ut, därefter gå dit med bestämda steg... Jag är irriterad. Med måtta!


All Star, mums!

Igår till sista sommarkväll valde jag högklackade skor som inte tål regn, jag svettades hårdare än ett gympass, livet när det helt plötsligt började regna, blev totalt nollställd när det gällde att tagga till. 
 
Efter att i princip ha gått till varenda uteservering i Gävle hamnade vi tillslut på All Star. Mitt tillstånd just då var nära ett grina-anfall. Jag tror ingen förstår hur svettig jag var eller att jag för en gångs skull orkat göra mig fin vilket vid det här laget inte märktes. För att lösa ut en gladare Olle satte jag mig i ett hörn, längst bort från mängden och tiggde åt mig en vatten. Mina linser började skava också...
 
Efter min vatten fick jag ett glädjerus och var jätteglad hela kvällen lång!! Mitt humör :'))
 
Jag drack för första gången en Rosa panter. Det ska bli en standard när jag går ut. Så god var den. Ja men GUD så himla god den var. På fredag ska jag ha två!
 
Btw, jag som inte ens tycker om mjölkdrinkar. Det råkade just bli mitt liv.
 
 
 

Men hallå...

...det är sommar ute??

 


Mums, tre år...

 

Mitt lurviga barn på tre bast måste just precis ha glömt av sig..

 

Efter en hel dags längtan att få bestiga mitt heliga rum, gå med snabba steg mot sängen, lyfta lite fröjdigt på täcket and finally äntra mitt heliga revir drips jag i stället av en chock. Med förtvivlan gick jag fram till sängens fotände, gjorde en långsam bend over, formade mina ögon till kraftiga jordglober, munnen lika den. Det ligger en knöp i min säng. Svea har tryckt ut en bajsstump på hennes del av sängen. Hon har bajsat på sig.

 

Gode....


Less

Jag tycker inte om ändrade planer. Jag praktiskt taget hatar sånt! Framförallt när man tackat nej till andra! MEN som tur var vart inget ändrat ändå, wooop!

 


Smockad dag!

Just så här på förmiddagen har jag en massa strötid som jag inte vet hur jag ska spendera. Klockan två ska jag vara på sjukhuset på grund av en gammal fotskada. Fredriks mamma fyller år idag också så vi ska försöka hinna ta en fika på stan efter allt. Ett stort grattis till henne!!
 
Sen mot kvällen ska Jonas följa med mig och Fredrik och träna. Därefter blir det gemensam middag hos Fredde. Min dag kommer bli toppen!
 
 

Lol

Jag känner mig utstött. Jag vill gå ut på stan och röja. Inte ligga i min säng, superpigg, och ta en massa barnsliga kort med min iPadda. Det var länge sedan jag festade till, faktiskt... Det har bara blivit en öl hit och dit på någon servering.

 

Härligt, fick precis ett sms från min kompis. Kan inte riktigt tyda vad det står. Han är nog glad och dyng! Why like this!


Beröm till mig själv

Jag är en helt fantastisk människa. Jag är så himla duktig. Både när det gäller träning och när det gäller träning, träning alltså. Jag är bra. Dock är inte mat och sötintaget inräknat, men ändå. Duktig.
 
Jag tycker det är riktigt snyggt med kvinnor som har muskler. Måttligt biff. Det ska vara lite magrutor, tränade ben/armar, välformad röv och stadiga axlar. Det ska synas att människan tycker om att träna. Nu har jag väldigt många delar att ändra på för att uppnå allt detta. Huvudfokuset med min träning är att tappa något kilo och bygga axlar. Som det ser ut nu ser det ut som att mina armar hänger ut från halsen och att jag saknar axlar. Då jag har breda höfter kan det se kul ut.
 
Jag har gått från att knappt orka lyfta 1 kg till att kunna köra med 6 kg fria vikter i axelövningar. Andra märker inte någon direkt skillnad på mina axlar. En minimal förändring som jag ser. Fredde påpekade det senast på gymmet. Det gjorde mig glad!
 
Se så se så, huuh huuh huuh!

Är det där du är? Åå<3


Rumpor, vist är de vackra?

Snart ska jag göra mig redo för värsta dejten med Emilia. Det bär av mot Mingel & Bar såvida det inte är fullproppat där.
 
Jag hade planer att bära klackskor idag. Så planerat att jag tänkte använda dom. Men så klart ska min ena rumphalva strula. Jag vet inte om jag lyckats sträckt den men ont gör det i alla fall. Ondare med klackisar.
 
Medan jag försöker muntra upp min rumphalva till att samarbeta med mina höga klackar ska jag kika vidare på Gossip Girl. Jag är besatt och har sedan igår kväll tittat på 8 avsnitt.
 

Tillstånd: Sniglar mig fast ett tag till vid datorn.

Jag vill bli den där tjejen som ligger i olika ställningar i sängen och kollar på serier. Jag har aldrig varit mycket för att sitta still men vad Sverige har att erbjuda vädermässigt känns det som att jag måste gilla läget.

Jag kollar sällan på film. Framförallt inte serier då jag hatar att vara bunden vid vissa klockslag. Men, i alla fall, nu har jag slagit på stort och ska beta mig igenom Gossip Girl. Är nu inne på säsong 1 och avsnitt 2.
 
 

Sport

Efter ett träningspass som kommer ge underverk beger jag mig hem, belåten. Det är kul nu när Fredriks mor börjat ta träningen på allvar. Förhoppningsvis köper hon ett kort på Friskis och tränar med mig där. Redan nästa vecka ska hon följa med mig dit!

 


Fri

Fjärilar symboliserar frihet för mig. Även lycka, kärlek och ett liv efter döden! Är väldigt nöjd över mitt verk på ryggen!

 


En bättre bild på toppen


På väg

Jag kör på en lite mer strikt och spänd stil idag! Jag har den där nitblusen på mig som jag lovat att visa!

 


Kompisträff

Jag ska möta upp Emilia nu. Som jag längtar! Nu hoppa av bussen. Tjing!

 


Mamma<3

Just nu beundrar jag min glädje! När jag var i Uppsala sa jag till mamma att jag skulle kunna tänka mig att få detta linne. Efter 10 unika frågor i liknande form i följd av samma envisa svar gav jag upp...

 

Nu hängde den i köket! Jag kan ta på den. Den är min. Tack så mycket finaste moderkaka<3


DAFUQ?

Instagram, instagram följ mig på instagram, INSAGRAAAAAM!
 
Jag fattar inte det roliga? Folk laddar upp bilder på maträtter osv? Är det ungefär som bilddagboken? Jag har haft appen i mobilen i syftet att kunna redigera mina bilder. Kvalitén blir sämst på jorden, man kan bara göra kvadratiska bilder och de förinställda redigeringsalternativen, ganska lol?
 
Jag personligen ser inte intresset. Folk tävlar om vem som har mest följare. Det uppstår bråk på grund av elaka/svartsjuka kommentarer? Jag tycker Instagram är en spårad app, haha. Samma sak med Facebook. Det mesta handlar om popularitet. Folk är desperat att bli omtyckt. Det är mänskligt. Jag är också desperat.
 
Skulle kunna skriva en tre meter lång novell om vad jag tycker, men jag gör det inte. Det kan tolkas annorlunda när jag skriver det. Det är klart man blir irriterad om jag laddar upp en bra bild, får en påtvingad gillning och någon annan "cooling" skriver en punkt och får 20 gillningar? Eller?
 
En bild på Nadjas Disel. Blir ungefär lika utmattad av att tänka på FB och Instagram... Typ MEGAslut!

???

Om någon som läser detta inlägg känner igen liknande besvär skulle jag gladeligen tacka för den informationen...

 


Tillstånd: dödsförvirrad...

Hela den här dagen har varit skum. Känslan är ungefär som att någon har placerat ut dig på en helt vanlig plats, där du i vanliga fall kan känna doften av liv. Bara det att allt är tyst, ingen rörelse, inget tecken på liv? Allt är som tidlöst, hopplöst och förfallet.
 
Den känslan fick jag när jag skrapade bort mitt nagellack och upptäckte otäcka bruna fläckar på 3 av mina naglar. Jag söke fram informaion på internet, efter en lång tid, en aning klokare, fick jag fram att det verkar vara ovanligt. Det står inte så mycket skrivet om det. Aningen är kroppen i ett hormonstadie då min mens var TRE veckor tidig... Eller så är det hudcancer.
 
Mammas morfar dog i hudcancer, Mormor har haft det en gång. Ibland hoppar sjukdomen över gener vilket innebär att det är jag som blir den drabbade. Det behöver inte vara något av det jag skrivit. Det kan också tyda på blodbrist.
 
Jag ska vänta i någon vecka och se om det sprider sig. Prickarna alltså. Och i så fall OM, kontaktar jag min läkare. Jag vill inte tro det värsta. Fick ju som sagt en tre veckor tidig blödning...
 
En bild på mina älsklingar. Två hjärtan i en smäll.

Ännu mer rosa!

Stackars Fredrik... Rosa tår, haha! Han kommer hata det.

 


Rosa

Min älskade man ligger och sover fortfarande. Det kan han behöva som verkligen arbetat konstant hela veckan. Jag liksom... Hmm, kunde inte låta bli. Hans fot sticker ut utanför sängen så jag passade på att lacka hans stortå i rosa färg.

 

Min man!


Skriver från mobilen

Det verkar som att det funkar? Att skriva från blogg.se appen.

My life be like Ooo aaa Ooo aa!


Skjutsa mig till sängen.

Tillstånd: Rutten inomhus planta...
 
Idag sov jag länge. Alldeles för länge. Klockan tickade iväg mot lunch och jag började helt plötsligt få "en ANING tidsbrist". Jag är så fake. Vid halv 12 ringde Fredrik och ville prata. Han frågade om jag sov, lite sur ton... Jag: EEH NJAAA, sova nu? Jag ligger och läser faktiskt. Eller? Jag önskade att det hade varit så i alla fall. 
 
Vid halv tre mötte jag upp Fredrik utanför hans gym. Där öste vi. Praktiskt taget dog. Vi körde ett sånt där ös medvetslös pass med en massa uthållighetsövningar. Mjölksyran tog över mitt liv.
 
Nu när jag mättat magen med sallad står bada härnäst på schemat. Om vi orkar ska vi starta vattenpipan senare. Som sagt, är väldigt utmattad. Ungefär som att hoppa från ett 12:våningshus rakt ner i en säng. Pang, zZZzzZZz.
 
 
 
 

Det är jag!

Idag har jag handlat en skjorta, utan ärmar med taggar på axlarna. Den är svart. Slänger upp en bild på den snyggingen snart. Jag har även tryckt i lite tjockare ringar i öronen. Fick hjälp av en tjej inne på Redroom med att sätta fast pluttarna.
 
Snart borde Fredrik dyka upp, Nadja med! Myspys!

Dagdrömmer...

 

Mitt mål är...

...att grina ut mina linser denna kväll.
 
Jag kan inte förstå att det ska vara så jädrans svårt att pilla ut den förbannade linsen. Det är ju ett evighetsgöra! Jag har en hel del reflexer att öva bort om man säger så!
 
Grina har jag tänkt göra till den här filmen. Kommer inte ihåg om jag sett den förr. Det visar sig!

Ödet.

Jag har verkligen varit jätteduktig idag. Jag har städat och donat precis hela dagen. Tänkte att jag var värd en påse chips och en stor flaska läsk. När jag kommit fram till kiosken har mina 20-lappar glidit ur fickan och mitt bankkort var hemma. När jag gått hela vägen hem igen ligger pengarna precis utanför dörren.
 
Nu har jag tuggat i mig en knäckebrödsskiva och svept ett glas saft. Fortfarande besviken. Chips liksom... 

Go säger ja jö

Favoritplatsen är att sova i ett bäddat handfat. Hon dricker endast vatten direkt från kranar så platsen är ju helt perfekt. Nära till kranen menar jag!
 

Sommarkväll i bilder.

Jag invigde långklänningen.
 
Är det sommarkväll så är det. Fin blomma ju!
 
Nadja roffade åt sig en likadan blomma.
 
Vi tog en öl på Sky Bar!
 
Ja juste, MiROi Johan var också med!
 
Sen lekte jag med ett collage!

Ögon!

Jag var ju på synundersökning i Fredags. Idag har mina linser kommit så ska på en lätt utbildning hur man hanterar och gör idag klockan 16.00. Spännande.
 
Jag är översynt vilket gör att mina ögon ofta ansträngs och jag får ont i huvudet. Senare blir det sommarkväll dessutom. Sean Banan och Molly. Alltid något.
 

MEN ELIIIIN.A!!

Igår var jag med Elina från morgon till kväll. Hon frågade mig om jag ville klippa henne. Jag menar, ja visst... Så jag kammade ut håret och skulle just se till att...AS-garva!! Haha. Det var de mest ovårdade toppar jag någonsin skådat. Skandal för mänskligheten. Ja vad säger man...
 
Här är en för och efterbild. Efterbilden ser även den ojämn ut. Men det är den inte. Inte om man plattar ut håret helt!
 

Jag försökte åtminstone...

Jag fattar inte hur jag ska bete mig. Inte ens denna peppande fras får mig att tagga till ↓
Jag gjorde bilden igår kväll för att faktiskt visa hur stolt jag skulle vara. AFASTNÄ.

Regna på ba!

Jag sitter och planerar vad som kommer hända med mitt liv om det fortsätter regna på det här viset.
 
Antingen bara ligga och chilla eller varför inte "haja omkring"? Haha!
 

IT'S OVER...

Jag har just nu klippt av mina naglar. Jag har sparat topparna i en liten ask, de ska begravas. Nä, så vidrig är jag faktiskt inte. Men ledsen är jag, som jag vårdat mina döda hudceller... Jag var tvungen att göra så här med mig själv på grund av träningen. Ska börja slå på säck regelbundet och då är naglarna något som hotar mig mer än säcken. Nu ska jag måla dom röd och sedan tappa upp ett bad!
 
För att komma på andra tankar.
 
Jag har aldrig ätit en mussla. Mamma tyckte att det var dags nu. Inte för att hon själv diggar tanken så jag skulle få 100 kronor om jag gjorde det. Då gick det genast mycket lättare. Det var inte gott.

Tillstånd: Helt pantad.

Redan klockan ett idag satt jag och Fredde i en biosalong. Vi kikade på Ice Age. Helt okej rulle med snuttar av sjukt roliga händelser. Dock inte lika bra som de andra.
 
Jag har belastat min hjärna med en massa tankar och sovit dåligt. Därför är jag mer vimsig och okoncentrerad än vanligt. Fredde har lovat mig en massage senare ikväll. Jag kommer toksomna så fort han sätter handen på mig!
 
Jag ska köpa en läsk senare. Bara tanken får mig att, tagga till? Ännu en sak i mitt liv jag måste ta tag i. Mitt liv kan man döpa om till Läsk. Jag svettas väl snart läsk. Börjar tvätta håret i läsk? Sover i en vattensäng fylld med läsk? Ja det är ju en tidsfråga.
 
Ha på mig nya kläderna!

Ändringar

Jag glädjer mig åt att jag faktiskt har ett fåtal personer som bryr sig! Det är inte alla som gör det.

Det blev ändringar och jag har nu spenderat hela kvällen med Nadja. Vi "plankade oss in på rockfestivalen" och satt tsm med annat folk som bjöd oss på mat. Måste påpeka att vi gick från bomhus till Brynäs och praktiskt taget joggade från Brynäs till centrum. Sjöblöta i svett klev vi på bussen.

Nu ska jag försöka rensa tankarna. Mår lite si så där. Är bara väldigt irriterad över väldigt mycket. Mycket som betyder mycket mycket mycket...

True.

 

Shopping i Uppsala!

Redan 9:30 åkte jag och mor från Gävle till Uppsala. Där mötte vi upp Jonas, Jasmin och Sebastian för en hel dags shopping. Först nu 20.00 är jag hemma. Som sagt, jag hittade en del!
 
Allt nedan fick jag för sammanlagt 700 kronor så jag har gjort rediga kap. Mina favoriter är långklänningen och den stickade längst ner!
Klänning, 100 kronor.
 
Sjalar, 2 stycken för 100 kronor.
 
Väska, 199 kronor
 
Bastopp, 3 för 100 kronor.
 
Transparent överdel, 149 kronor.
 
Stickad tröja, 100 kronor, ordinarie pris 400!!!

Rullar snart...

Ännu en dag då jag ätit ihjäl mig... Det bjöds på en massa god mat och efterrätt i Storvik. Det blir träna hårt efter att ha gjort magen på helspänn i några dagar.
 
Antagligen blir det ingen Power Meet för oss imorgon. Bara jag som är taggad att gå runt i mina glitterstövlar...
 
 
 

Inget hindrar en Olle!

Fredrik jobbar och jag ska till Storvik och fira Maria 46 år.
 
Imorgon bär det av mot Västerås. Nordens största bilträff! Jag vet att det ska regna upp till 17 centimeter. Men jag har en rosa poncho och glitterstövlar, haha!
 

Lee Stafford

Idag har jag köpt Schampo och hårinpackning för en lite dyrare slant. Jag känner att det är det värt för håret ska man ta hand om, OM man inte vill få förtidsslitet hår det vill säga. Köpte det på Åhléns för lite mer än 200 kronor.
 

 
 
 

Misse kiss

Jag saknar dig Bandit. En katt som bodde utanför hotellet i Tunisien. Hon var fantastisk, och lortig.
 

Mitt hjärta!

ÅååÅååH... Jag blir så ledsen. De på zoo säger att mitt barn är lite överviktig. Han bara snackar. Den här rasen kommer i bästa fall väga 8 kg och nu väger hon 6,5 kg. 
 
Jag kan hålla med om att hon är lång/stor. Hon är liksom halva min längd när man sträcker ut na. Skulle Svea sträcka ut sig ordentligt här ockuperar hon större delen av matbordet. Helt fantastisk ♥

 
 
 

Mysig start på dagen. LOL.

Vad går jag och längtar efter egentligen? Vad lever jag i för bubbla? Men vem å andra sidan har aldrig längtat så mycket efter någon, typ, längtat så mycket att när man möts springer man mot varandra och hoppar upp varandras famnar.
 
Du kläckte just min bubbla. Nu ser jag normalt igen. 

Puss och kram, livet!

Idag har jag varit ute hela dagen. Jag menar verkligen hela dagen.
 
Till en början åkte jag iväg med Svea till en salong på söder för att göra en nagelförkortning (vi åkte till zoo och klippte klorna), därefter lämnade jag in den gyllene lappen som gör att jag får pengar varje månad.
 
Resten av dagen har jag spenderat på baksidan i solen med läsk och bok. Jag började störtgrina. Så kraftfulla tårar att jag inte ens kunde ana orden i boken. Grannarna lär ju fundera vad det är för psyk som bor i detta hem. Hände dock en väldigt sorglig sak i boken...
 
På eftermiddagen har jag strosat runt på stan med Jenna, tagit en läsk i solen, snackat länge med stans kända alkisar, ätit samtidigt som vi har pratat i orimliga mängder.
 
Nu på senkvällen har jag tagit en långpromenad med Nadja. Lite spontant så där. Som vanligt mycket prat även där. Jag är så glad och nöjd över denna dag!
 
Imorgon börjar sommarkväll. Det innebär: träffa en massa folk och öla lite. Plus att jag äntligen får träffa min älskade Fredrik imorgon. Puss på det!

Olivia, den allsmäktige!

Mamma hjälpte mig att sätta i ett par örhängen. Helt plötsligt kläcker hon ur sig: du luktar verkligen AS illa i munnen. Detta resulterade att min dag blev fylld med glädje och skratt. Jag var själv medveten om att jag inte var kyssvänlig. Därför var det så kul, för det var sant. Att mamma blev omringad av sin dotters gröna moln. Helt fantastiskt!
 

Carema

Jag sitter och väntar på mina provsvar. Hat fått göra kissprov, blodprov och tagit temperaturen. Jag är lite nervös för doktorn tror att blindtarmen kan vara mitt besvär... Då blir det sjukhuset nästa. Jag ska inte dra förhastade slutsatser men hoppas mina besvär går att behandla enkelt. Lol. 

LA-LA-LA-LAV IT

Som jag skrev tidigare har hela min dag varit fylld av lite allt möjligt. Först nu när jag satt mig ner fick jag tid till att tänka.
 
Du är i ett annat land. Du kommer antagligen hem på tisdag/onsdag och i så fall har vi inte setts på nästan en vecka? Ingen big deal. När du är hemma, då handlar allt om val. Vi väljer att ses. Just nu kan jag inte välja. Jag vill välja. Än så länge har jag lyckats tygla min saknad. Jag känner hur känslan redan börjat gräva sig ut med vassa naglar. Hur grävandet kommer åt ömma punkter och det hugger i magen. Det känns som att jag svalt en vilsen själ som gör allt för att ta sig ut men finner motstånd.
 
Imorgon blir det fart och fläkt. Redan 8:15 på morgonen ska jag vara hos doktorn. Ska kolla upp en annan sorts magknip. Har haft besvär sedan 7 juni, då vi fortfarande var nere i Tunisien. Någon dum bakterie som ligger och lurar. Senare kommer mormor och morfar och gör mig sällskap hela dagen lång. 
 
Den här bilden har jag när Fredde ringer. Bara för att han ser ut som en avslappnad, lagom varm pudding med hår som pekar käpprätt åt skogen. Antagligen är det bara jag som finner harmoni i denna bild.
 

Marknad!

Hela dagen har spenderats på Ockelbo marknad i både solsken och spöregn. Det fick bli 16 par strumpor, en langos, en kattkam och en massa provsmakning av olika ostar och korvar! 
 
Vi har även varit ute hos Jonas bror. Han är jägare i Afrika och har därför en massa uppstoppade afrikanska vilddjur och en zebramatta. Han tillverkar gevären själv och säljer även. Farsinerande! Dock är jag emot att jaga djur. Framförallt att se de uppstoppad på väggen... 

Ligga på topp, turkos.

 

RSS 2.0