Nudlar+Pepsi max+Kärlekskomedi= My wonderful life♥

Med texten ovan kanske ni förstår hur jag har tillbringat denna bedårande söndagskväll =)

Vaknade kanske en aning för sent idag så jag varken hann gymma eller komma i tid till mitt arbete (punkt,punkt,punkt) Gick inte så bra heller då jag var sämst av alla telefonförsäljare enda fram tills rast. Kvällen slutade lyckligt då jag fick iväg 4 mobila internet iaf.

Det här är så ointressant att inte ens intresseklubben antecknar... Men i alla fall, när jag väl var hemma så var det en stark lukt som piskade i mitt ansikte. Lukten av Johan! Min beskrivning kanske lät en aning negativ men det var inte så jag menade. Så nu har jag stått i mitt rum och sniffat mig hög på lukten.

Tänkte passa på att slänga upp ett "kvällstrött klipp" från hur barnsligt kul jag och Johan hade sent på kvällskvisten... Prutthumor...


Jag, Johan och Lördagen






Detta fina hjärta fick jag av Johan i julklapp. Köpte en lampa som kunde lysa upp den på ett fint sätt. När jag ändå höll på att shoppa passade jag på att köpa mig en Body splash, 5 pack svarta strumpor, en vit kajal (se första bilden i detta inlägg på ett mysigt exempel), 2 påsar chips, 2 filmer och fika ♥


Oplanerade planer

Okej.. jag gillar inte att ha planer när man inte vet hur det blir, planer?! Hmm

En oväntad gäst



Internt


Detta är då Milla ^^

Inte sant...

Någon har precis dragit upp mig ur graven så jag känner mig mer död än någonsin... Kom hem från huvudstaden halv ett igår natt och det var inte så där "super" uppskattat..

Chillidill

Sitter nu i skolan och njuter av livet. Ja ni läste rätt, jag njuuuter! Började nämligen kvart i ett idag och slutar kvart över 3. En av de timmarna ska vi arbeta på ett arbete som jag redan är klar med "skryt skryt skryt" =)

Mina nya skor ♥


Intern humor, okej..

Emilia blir äcklad och springer iväg och blir spårlöst försvunnen när hon fick reda på att kycklingar har hår. Ett gäng tuffa flickor tar på sig uppdraget om jakten på Milla. Här i de två filmsnuttarna får ni föjla den ljuva resan genom JB:s koridorer och även då vi hittade den skrikande Milla.

Ps. Jag är väl medveten om att jag skrattar som en kycklingtant hela tiden under filmen. Men hahah det speglar bara verkligheten ^^

Humor på hög grad! Oj oj

Här jagas tönten HAHA

Wonderful Friday


Jag har inte bara varit trött och skrattat åt allt i min närhet. Jag har även gjort en massa annat o_O Eller har ja? Aja, snart blir det gym med Ida. Därefter blir det myskväll. Jag som ville se premiären på en film som jag inte ens kan namnet på. Men myskväll med Ida duger bra det. ♥

What a wonderful place, my life


Inte vilken dag som helst, det är torsdag



Born to be an idiot


Hur drygt det än är har jag en anledning till att fixa mig på morgonen… Jämförde med en för och efterbild som ni kanske ser.

 

Utöver det så blev det skola och sen arbete. Jag vann en macka för att jag var en utav de fjärde personerna som fick något sålt ^^ De andra mumsigheterna hade jag gynnat mig själv med.

Gråter floder

Min mamma envisas med att hacka lök i min närhet vilket till hundra procent av gångerna leder till "Stockholms flodbad" i mina ögon.

För övrigt har jag haft en annan anledning till att gråta av skratt, pinsamhet och ja... Mitt passfoto. En bild jag måste dela med mig av. Och ja Milla, jag vet att du tycker jag kommer likna en seriefigur xD

LOL varning på hög nivå. Here I am... xD

Här har vi lite sötare bilder från imorse.

Svea och hennes bästa vän Silvia =)


Otrolig dag

  • Ny tjej vid namnet Malin började i klassen idag
  • Bekräftat att åka till Gran Canaria med Milla
  • Natta slickade mig längs hela armen -_-
  • Snart gymma
  • Johan kommer ikväll
  • Ska på premiären "Snabba Cash" har även de bästa platserna ;)

Gran Canaria

Jag är så glad glad glad idag!!! Ska nämligen åka till Gran Canaria med Milla i en vecka. Strax före påsklovet bär det av. Skolan betalar resa, boende och alla måltider och vi kommer få arbeta med ett filmprojekt när vi är där. Tre av skolämnena kommer att grundas under denna resa. Gryyyyymt =)


Uttråkad Olle= LOL

Vissa undrar hur jag fördriver min tid då jag har absolut noll fantasi. Passade på att spela in en snutt på hur "kul" jag har. Jag tycker det är lika pinsamt som ni men herre gud, man lever bara en gång!


Fejk ooh yes!

 

Äntligen har jag fått tag på en praktik plats. Efter 33 nej fick jag ett ja. Blev inte det ställe jag ville. Absolut inte, men vad gör man inte när man är desperat och har ringt till de 20 "kan tänka sig ställena"?! Bikbok i Gävle fick det bli. Nära och bra till både jobb och gym!

 

För övrigt har det varit en chill dag då jag slutade skolan kvart i 12. Har hunnit med att storstäda mitt rum. Great!

 


Mamma♡



Du är en underbar mamma! RÖD RÖD RÖD

Därför vill jag tillbaka!
















I'll tell you once, rockabilly ♡

Jag är på danshumör och då dansar jag rockabilly dansen!

 



Gör så här:

1) Starta låten
2) Stå gärna lite böjd i knäna
3) Snurra på hälarna samtidigt i golvet
4) Skaka gärna lite på rumpan också
5) Ha armarna vart fan du vill
6) Ut och äg på dansgolvet!

PANIK!


=)

Idag har jag handlat en almanacka som jag ska hålla varmt om hjärtat! Nu har jag bestämt mig för att den ska få hålla reda på mitt liv istället för att jag ska behöva göra det. Kanske blir lite lugnare och mindre stress? Vad vet jag.


Uppsala med familjen


Jag och familjen besökte det tredje största IKEA i världen och även ett stort köpcenter. Bjuder på lite bilder och delar med mig av få av köpen som jag shoppade.

Det var ett nice place och där handlade jag:

En pläd som är mjukare än mjukast och vaaarm!

3 par osexiga underkläder...

Underställ till vanliga vantar^^ Vad gör man inte för att vara het?!

2 underbara tunikor

En underbar lassange. Utöver det så köpte jag en vattenflaska med Hello Kitty... hmm det var bara ett impulsköp när jag stod i kassan och skulle betala. Barnslig men praktisk!

Hejdå önskar IKEA och familjen =)

Great

Hej hopp!

Är som sagt var tillbaka i skolan igen. Schemat blev nästan roligt att titta på då de har tagit bort 6 timmar lektionstid från förra terminen! Detta innebär en sovmorgon till kvart i ett och en dag då jag får sluta klart i 12. Hihi.

På tal om inget så har jag dragit ut tummen ur arslet och skaffat mig ett gymkort! Äntligen! Gymmar nu på Workout center i en månad, därefter hamnar jag på det gamla vanliga stället.


Well, I think it was funny

Att börja dagen med att vakna upp i samma säng som sin älskling är underbart. Lika så att fortsätta dagen med de bästa människorna (Natta, Bella, Nadja och Ida så klart)! Vi hade en mysig "tjejkväll" hemma hos Natta med spel och blodapelsin och en snarkande farsa... HAHA!

Därefter började dagens första fail...

Ida skulle hem och äta middag, vi andra fortsatte att spela, därefter skulle jag och Nadja åka ner på stan för att möta upp Ida. Hmm, jag har busskort men självklart har Nadja glömt sitt. Ordet LOL snurrade runt i min hjärna tills det att chauffören lät oss kliva på ändå!

Vi skulle gå på bio och se "New moon". En aning efter alla andra men det var så värt. Tro inte att jag har blivit ett galet Twilight fan. Galet är bara förnamet...

Därefter började dagens andra fail...

Bion slutade kvart i 12 och ingen hade tänkt på när sista bussen gick... Så klart att vi hade missat den. Men men, Nadja hade ändå inget busskort!

Det hela slutade med att vi fick skjuts hem av en ängel.

Imorgon ser planerna annorlunda ut. Åker nämligen till ett stort köpcenter i Uppsala kl 9 på morgonen. Suck... jag är van vid att kliva upp halv ett =(

Tvistad dag

Idag har jag varit och badat på Parkbadet heeeela dagen long. Det har varit kul trotts alla halssupar och huvudet för lågt under vatten ytan. Som sagt var så började dagen bra...

Eftersom jag skulle jobba idag blev det att ta sig dit direkt efter badet. Där började allt som vanligt men... Call-upps mest underbara tjej fick sparken. Hmm. Trots den stora sorgen över att jag inte hann byta mobilnummer, msn eller något gick säljandet på bra.

Dagens skryt:
Jag var bäst av alla på projektet "mobilt internet" idag. (jag jobbar som telefonförsäljare och säljer mobila internet)

Donken fick bidra till min middag på jobbetNästa steg är att logga in på datorn så jag kan få upp alla säljar kontonDärefter är det bara att läsa från manus.
1: Äta                            2: Logga in              3: Läsa från manus

I'm back

Länge sen man befann sig vid en dator vilket också innebär att det finns mycket att skriva om. Men alla som känner mig vet att jag är för lat för att ta igen så kortfattar det hela istället.

Mitt nyår var kanon trots att jag firade det på två olika ställen. Till att börja med var jag i Storvik. Därefter firade jag 12 slaget i stan med Johan och hans boys.


The only pictures from nyår, suck!

Resterande dagar efter nyår har varit mer latfyllda än vad jag någonsin har upplevt. Har gått och lagt mig tidigt, sovit till halv 1, varit trött hela dagarna och bara tjockat i min en massa skitsaker. Har dock spelat en hel del familjespel. Kulkulkul =)


RSS 2.0