iPad 3

Testar att blogga från min nya iPad. Fick den i förskottspresent av pappa. Älskar livet eller vad säger man. Haha! Snart så, om 18 minuter faktiskt, är den stora dagen kommen, typ! Jag hoppas på tusen glada miner och en dag fylld av allt som jag begär.



Mamma mia!

Jag praktiskt taget DÖR av glädje. Jag kan inte beskriva känslan med ord men jag ska försöka. Solen skiner, jag har världens bästa vänner och pojkvän, min katt är den bästa katten på jorden, lika så min mamma och mitt bankkonto bubblar av glädje. Nu har jag råd med en ny tatuering OCH fickpengar för hela resan till Tunisien.

I said what what ;)


ÖS KLÖS!

Nu var det länge sen Svea fick synas på bloggen. Hon ville inte, jag ville!

Annars har jag haft en toppenstart på dagen. Var till Folkets Hus och lyssnade på en riktigt bra föreläsning. När hela faderullan slutat tog jag och Jonas en spontan långpromenad. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, en jävla trevlig/bra/snäll grabb det där.

Ikväll ska jag jobba. Ska knäppa kort på två band som jag inte känner till. Lika spännande som vanligt då det oftast är riktigt begåvade människor. Jag hade hoppats på en påse chips och lite värme från Fredde men jobba är inte helt fel det heller. Älskar att jag älskar mitt jobb och att jag kan säga så. Fredde är ändå alltid med mig, i mitt hjärta!


De tappra hjältarna på MiROi!

När man inte gör något vettigt gör man något ovettigt.

Johan, Jonas och kungen!


Mitt-i-veckan-lyx!



Omvandling

Har sprungit runt på stan hela dagen och letat efter eventuella dekorationer som jag kan smycka min "rock-outfit" med. Mina skinnbyxor är det för klen knapp på. Går det inte att fixa får jag helt enkelt ta ett par klent slitna svarta jeans... Eftersom jag har jeansväst kommer jag se ut som en rockig raggare. Fint.

Jag köpte ett armband inne på Gina som jag gjorde om till ett halsband. Kom även hem med lite ansiktskritor. Det som återstår är en leopard-tygbit som jag kan sy om till ett pannband. Bara skinnbrallan skärper sig tror jag det hela kommer sluta riktigt bra!

Frågan är om jag ska ta bort guldkedjan.


Besvärligt!

Vaknade tidigt i morse av att liemannen försökte hugga ut min ena visdomstand. PMS på det! Inget av det ska hindra mig från mina planer idag. Ska handla det sista inför sista april, träna och gosa med Fredrik.

På tal om annat. Perfekt väder idag för att ge sig ut i dimman och spela in en skräckfilm. Haha!


Solen skiner, glada miner!

Det blev en bra dag till slut. Det börjar bli väldigt långtråkigt gällande allt jobbsökande på MiROi. Nu har jag turen att jag lärt känna två balla grabbar under de här veckorna som gör det betydligt mer värt att ta sig dit varje dag.

Idag visade sig solen i några timmar och bidrog med lite värme. Skiner solen skiner Olle! Hann även med en 16 minuters solarium innan hemfärd. Ska försöka sola 1-2 gånger till innan söndag. Söndag, den stora dagen.


Mums ;)


Klantskaft!

Hur?!

Ofta när jag har ätit mat och reser på mig har jag spillt mat under stjärten. Jag förstår inte hur jag lyckas med det? Verkligen, hur kan maten hamna där. Jag blir lika besviken varje gång av att se denna "forever alone matbit" ligga på sitsen. Snacka om fisjummen mat (aaaahaha)...


Jag är sjukt konstnärlig!


Jag njuter

Min helg har varit toppen. På fredagen var både jag och Fredrik trött, så en myskväll hemma med en påse chips satt inte helt fel. På lördagen blev det öl! Jag vart lite besviken på att fler folk inte var ute och firade Brynäs-segern? Dom kanske var någon annan stans än på stan.

Idag har jag vandrat runt på stan med Nadja. Det blev en långfika, snabbshopping och en sväng på Bingohallen. Jag älskar att N lider av samma koncentrationssvårigheter som jag gör. Hahaha! När man helt plötsligt vandrar iväg i andra tankar eller tappar förståndet om någon öppnar en dörr, hostar till mm. Annars brukar jag vara den svaga länken. Jag och N kan bilda vår egen starka länk. Woop!


På 8 månader. Grymt :D


Fredag

Jag har precis kommit hem från ett "döden så trist" föredrag på Folkets Hus. Jag förstår inte hur politiker orkar leva med sig själva. Dom väljer att leva det livet?

Jag tänkte ta en öl på BB innan jag skulle hem men de stora regn-snö-dropparna förde mig till bussen i stället. Mina vita skor gav upp hoppet och absorberade varenda lerig droppe på backen, läderjackan gav mig en förvarning och mitt nyfärgade röda hår grinade blod. Jag däremot hittade tusen anledningar till att skratta och må bra.

Nu ska jag tappa upp ett rykande bad och vänta på bättre tider.

Skalle fyller år idag också. Ett stort grattis till dig!

VINTAGE

På Myrorna finns allt. När jag gick in i butiken var jag ute efter en oversize jeansväst. Jag hade aldrig anat att jag var i behov av en oversize mockajacka förän jag jag höll i den.

Mitt nya fynd tänker jag matcha med bland annat den här stickade halsduken. Om inte ett slarvigt knytet skärp i midjan och en kuvertväska med axelrem.



Lev me't. Två olika bildkvalitéer vilket gör att jackan har två olika färger... Den sista bilden talar mer sanning i alla fall.

Början leder mig till styrkan

Många har frågat mig, hur vågade du färga ditt hår illrött? Jag vågade inte. Jag bara gjorde.

Jag passar bra i röda kläder. Klart jag passar bra i rött hår då? Jag tycker inte om den där "helt vanliga looken". Brunt/blont/svart hår i olika nyanser. Boring. Det passar inte mig, min personlighet eller vilja.

När jag var yngre, 13-14 år, hade jag ett grymt bra självförtroende. Sen försvann det när jag började använda jeans, färgade håret kolbrunt och tonade ner min humor en aning. Jag blev alltså vanlig, smälte in i mängden och tappade det som en gång var Olivia.

Nu, flera år senare, efter en massa trubbel har jag börjat hitta tillbaka. Tillbaka till den person jag en gång var. Tillbaka till den person jag hanterade som bäst. Jag vågar nu. Jag har snart passerat mållinjen.

Yää, you go girl!


Nya omslagsbilden på FB...


Å hej å hå!

Nu ska jag till Friskis och köra ett redigt konditionspass. Som uppvärmning kör jag en helgalen dans till låten, Calcutta! När jag fått nog på gymmet ska jag möta upp Jenna.

En mycket bra start på dagen!

Jag och Fredde!


Grattis till mig

Idag har jag tydligen namnsdag. Som present fick jag välja endast en godis från mammas godispåse. Mycket generöst. Jag har det bra jag♥


Helg, vi lever!

Gud vilken bra helg jag har haft! Kom precis hem från Stockholm efter att ha firat världens bästa Milla 20 år ♥ Vi dansade oss knäsvaga inne på Laroy på deras X antal dansgolv. Det är farligt att vara rödhårig har jag märkt. Uppmärksamhet till tusen. Ganska kul faktiskt, haha!

Nu ska jag kolla på när Brynäs tar hem guld. Bara för att jag säger så kommer något underjordiskt mirakel att ske och alla brynässpelare svimmar live. Skandal.

Kände mig lite rockig igår.



Lite morgon-mys. Fem helt fantastiska brudar samlade på hög!


Jag ska ha den...


GLAD ♥

Jag har alltid älskat Westlife. Jag har oftast flera av deras låtar inlagda på mobilen. Mitt psyke gick i tusen bitar när jag fick reda på att de inte fanns längre.

Men man måste gå vidare och det gör jag med den hår Gruppen/låten. Är inte speciellt insatt i deras musik än då de är väldigt ny. Jag har fått uppfattningen att denna grupp riktar in sig på yngre tjejer än mig så har dragit ut på tiden att lyssna på de.

Gaaah, snälla, bli nya Westlife. Sjung glada, poppiga kärlekslåtar till mig♥ Svartingen i bandet är sjukt söt/snygg! Mums

Rida, det gillar vi!

Jag älskar att klappa på hästarnas näsor. De är så mjuka och fula att jag nästan smälter. Haha, ååh ♥


LOL x MEGA + EXTRA

Är jag verkligen så speciell? Att man efter flera förjävliga år inte kan gå vidare med sitt och glömma mitt som aldrig någonsin var ditt? Jag vill sända dig till andra sidan jordklotet och radera mig ur din hjärna.

Haha, kommer ni ihåg Dr Kosmos? Barnprogrammet som gick när vi var små. När han gick på en grön gräsmatta fram och tillbaka tills det blev ett stort hål? Så gör du. Du går aldrig vidare... Bara fram och tillbaka. När Kosmos nådde botten tändes en sån där "aha-lampa". Hoppas den lampan hinner tändas för dig innan folk begraver dig levande. Det blir jobbigt annars!


TÄVLING

Jag har gått med i en tävling. Mestadels för att se vilken stil jag har enligt de som bedömmer. Enkelt. Man mailar bara en bild på sig själv, får svar inom 24 h och är då med och tävlar om ett presentkort och så var det något mer. Ja, den här stilen har tydligen jag!

 

Klicka här för att ta dig till tävlingen --> YOOO-HOOO

Gör vad som helst!<3

Inom en månads tid har jag gått på två anställningsintervjuer. Jag är stolt. Det visar att jag är intressant ändå. Den första var på Elgiganten som säljare. Det gick inge vidare då de valde en annan. Dessutom fick jag veta att tjänsten skulle vara en 5% tjänst. Vad är det att hänga i julgranen?

Idag var jag på den andra. Säger inte vad det är än. Jag ansträngde mig inte mer än att skicka ett mail med CV & PB. Fick napp ändå!!! Sjukt glad för det. Jag hoppas hppas hoppas!!! Dock kan mycket hänga på hur gammal jag är... De har aldrig tagit in någon på anställningsintervju som varit lika ung som jag är. Minimum åldern har varit 21 år. 



2 flugor i en smäll

Jag har hunnit med mycket i påsk. Bland annat fixat håret ultra mega rött (nästan så det blir rosa), ätit påskmiddag med Mormor, Morfar, Mamma & Svea, lärt mig att uppskatta wiskey, tagit reda på att dricker man wiskey så blir man snurrig, ser svart och flippar. Råkade dessutom skicka ett hatiskt sms till min farmor som Elina egentligen skulle få. Fel kan det bli, hahaha! Och nej, sms:et var inte riktat åt Elina♥


On fire!





Glad bästis!

Jag som vanligt gillar att krydda på det jag ger till Fredde. Jag fick ner 3 påsar chips och en påse ostkrokar och ändå skulle man kunna ha en påse till där i. Lite chokladägg ligger lite här och där i bladningen också. Mums!

Sour Cream and onion, dill, chili cheese och orginalostkrokar.

Men så är jag!

Jag har alltid hatat detta uttryck: Ja men så är jag. Acceptera!

Man kan inte alltid vara sig själv? Jag kan till exempel inte vandra in på en anställningsintervju, lyfta på benet, släppa en blötfis och därefter skylla på att så är jag. Jag har aldrig förstått hur man pallar livet när man är så egoistisk?  Bara man vet vad vett och etikett är kommer man sjukt långt här i livet.

Jag är väldigt upprörd över hur BB kan behålla Marcel (BigBrotherTalk). Han totalmobbar Hanna J. Han trycker ner henne så hårt. Plocka ut den idioten som ni gjorde med Sipan. Gaaah, bajsa på dig ditt....DITT. as! Hihi ♥


Skrajtan tajtan

Medan Fredrik håller på och strular med sin telefon sätter jag mig här och skriver lite.

Vi ska snart gå och träna på det nya gymmet som öppnat på stan. Se om det är så bra som vi hört att det ska vara. Jag ska även köpa på mig lite mer rödfärg till håret så man har på lager till behövande dagar.

Ikväll ska jag gå på bio. Någon svensk film blir det!

Påsk!

Snart är det påsk. Jag vill inte ha något godis. Tycker jag bara får äckligt godis i alla fall. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att saltlakrits och saltade kolanappar är mitt liv. I stället får man en massa ägg med sockerglasyr på. BLÄ!

Påsk innebär pynt. Tänkte göra ett gult fjöderörhänge så man känner sig lite delaktig. Måste bara hitta en fjäder först!


Jag är vuxen nu!

Visst känner man sig stolt när man går in i en butik, tecknar ett avtal och skriver under? Det är vad jag har gjort idag. Jag har äntligen förstått att har man en iPhone hör det till att man ska ha internet på den också. Det vart 49 kronor extra i månaden och då kommer jag kunna ringa gratis till Fredde, Elina och alla ni andra som har Viber.

Att jag inte har tagit det stora klivet tidigare! Då jag tecknade internet för 12 månader fick jag välja ut en valfri vara för 400 kronor. Bara så där ändå, woop. Jag som behövde ett par nya orginal iPhonelurar. Jag tappade hakan när jag fick reda på att såna egentligen kostar 440 stålar. Fick dom ändå, hiiiihiiii!

Läsa

Jag tänkte länka till de bloggar som jag dagligen går igenom. Ni som uppdaterar sällan, SNÄLLA skriv oftare. Jag skulle bli så glad då!

Jenna
Nadja
Desirée
Mikaela
Nathalie
Linda
Emilia
Jenny
Paow
Kissie
Kenza

Fine thank you!

Som sagt. Igår var jag på Dildoparty hemma hos Jenny. 11 tjejer sjöng sig hesa till gamla godingar och beställde dildosar på rullande band. Dock vart det ingen toy för mig. Tycker jag har haft så lite pengar och nu vet jag varför. Min chef måste ha glömt bort att lämna in mina lönelappar. Sjukt kul att behöva vänta en hel månad till på dom. Av ren lathet har jag inte lämnat in försäkringskassanlappen heller så ska göra det imorgon.

Nu däremot är det andra bullar som gäller. Jag håller på att förbereda en middag som jag senare ska bjuda Fredde på. Därefter blir det skumbad med ansiktsmask och skitsnack (jag vet, det låter lite tjejigt kanske), sen ska jag hjälpa Fredrik med matten och som avslut på kvällen blir det BB-live.

Åter igen, my wonderful life♥

RSS 2.0