Nyårsfin!!!

Igår fick hon bada och idag blev hon borstad. Det konstiga är att när man lyfter henne och kramas håras hon inte. Men när man borstar henne får man loss en hel pälskrage.

Hur som haver, Svea hatar både att bada och bli borstad så idag belönas hon med blötfoder och myntatabletter!

 


Tänk om...

Jag kan tänka mig hur kär jag skulle bli om jag fick honom till husdjur! Jag skulle borsta dig varje dag, pussa på din mun, gå ut och gå med dig, ge dig kärlek och föda och sist men inte minst läsa godnatt sagor för dig. Åååå....

 


Opppaaah

Inatt fick jag 11 timmars sömn och oj vilka förändringar det gjorde!! Snacka om att sömn gör underverk.

Idag är jag mycket piggare, bihålorna har lättat på trycket vilket har medfört mindre huvudvärk och snor som rinner ner i halsen. Det kan jag leva med.

Nu tittar på jag på Harry Potter på tv. Samma film visades igår men jag sov större delen av tiden. Sicken tur att jag fick en andra chans att glo på den idag också. Sen ska jag ut och lufta lungorna. Skööönt!!!

 


Xoxo

Idag har jag lärt min morfar första lektionen om en dator. Hur man startar den, att man klickar på kryss om man vill bli av med en ruta, hur man drar in bilder i en mapp och skillnaden mellan vänster och höger knapp på musen. För att vara första gången morfar petar på en dator är jag jävligt stolt!

För utom det har jag suttit gömd under en tjock filt och huttrat och sovit till och från.

Nyss tog jag mig ut på en långsam promenad runt kvarteret. Det gick trögt!! Min fjällrävenjacka, täckbyxor, mössa och uggs fick bli min täckmantel. Under det grundade jag mig på tights, en tröja och över det en jumpsuit gjord av fleece med inbyggda tofflor. Jag glömde nämna att jag tog med mig två vänstervantar ut på promenaden...


Klockan 05.25...

... Ligger fortfarande och fördriver tiden.

Den här gången är jag sjuk på riktigt och med det menar jag värkande bihålor, huvudvärk, hosta, kväljningar, feber och täppt näsa.

Det är verkligen frustrerande att inte kunna sova. Jag har legat och försökt i 6 timmar. Bihålorna har värkt för mycket när jag legat ner att det helt enkelt inte har gått. Fredde har legat och tagit upp större delen av sängen. Inte nog med att han har varit glödhet så jag själv fått lida av värmeslag. Som om det inte räcker, nej, han har också tryckt ut mig med sin vassa armbåge.

Som tur är har jag inga festliga planer för nyår så någon panik över att vara sjuk behöver jag inte oroa mig över.

Nu började Snobben på tv. Det var länge sedan!


Tå töt!

Jag ligger i sängen och fördriver tiden genom att spela lite och med jämna mellanrum snabba tittar på mon pojkvän.

Jag älskar hans kala sidofläckar i hårbotten!


Dålig dag!!!!

Bara för att jag har ont i halsen måste jag äta halstabletter. De ger mig som i vanlig ordning magkatarr. Därför går jag omkring och är döhungrig hela tiden, är trött, känner mig febrig och får magknip.

Nu har jag med min hungriga mage fått gå i bitande kyla från sörby ner till stan i klackar, tights och en midjelång jacka. Tackar Gud att jag hade en skal med mig som jag först virade runt min öppna hals och sedan virade runt huvudet för att täcka öronen och där efter gjorde en knut.

Är så hungrig att jag kräks luft. Nu sitter jag på bussen och tar vara på varje varm minut innan jag måste hasa mig ut i kylan igen. Dessutom glömde jag ta med hörlurar och bara det är en anledning nog att säga upp kontakten med livet.


Kär på nytt, AGAIN!

När jag gick i 6-7:an var jag en sån där dregelbrud som slickade på allt som hade med Darin att göra. Han pyntade mitt skåp i skolan bland annat. Sen vet jag inte vad som hände. Han liksom hamnade i lä och kärleken mellan oss tonades ut.
 
Nu efter att ha slagit stort världen över deltog han i programmet "Så mycket bättre". Nu står han i rampljuset igen och jag ballar ur av glädje ungefär på samma vis som jag gjorde för 6 år sedan. Kärleken mellan oss  kom med stormkliv. Han är inte jättesnygg, ser lite löjlig ut och ja... Men ändå när jag tittar på han så finns något där. Det sanna. Haha....
 
Den här låten i alla fall. MUMS!!!
 

Hur sur kan man va...

Hon ska alltid tigga mat. Denna gång åt jag kalkon och hon fick inte smaka. Då blir det så här!


Mina dagar!

Jag har haft två, verkligen jättetunga dagar. Det börjar gå åt rätt håll men det går trögt. Jag försöker ploga iväg alla bekymmer och stressen. Ju mer de spottar på mig desto snabbare blommar jag, som man brukar säga.
 
Igår bastade jag med flera hemma hos Elina. En riktigt fin bastu och ren blev jag. Därefter vidare till Maxim där vi egentligen bara spelade pingis och drack.
 
Idag ska jag träffa Nadja. Tiden börjar rinna iväg men en stund lär vi ju hinna ses tycker jag.
 
Imorgon ser jag fram emot. Först spinning nån gång på förmiddagen. Emma följer förhoppningsvis med. Sen på kvällen ska jag träffa mina favoriter hemma hos Natta som i vanlig ordning.
 
Angående nyår då. Det har funnits många olika alternativ att välja bland och det slutade med att jag valde inget. I stället kom Fredrik på att vi ska fira den med min mamma (och katterna så klart). De smäller ju fyverkerier precis utanför vår baksida, fet lyx. Jag ska komma på en rolig lek, kanske ett familjespel, en massa filmer ska gå på i bakgrunden och vi ska beställa hem thaimat. Lite ost och kex kanske? Hmm, jaaa!
 
Ont i halsjäveln har jag fått också!!!
 

Kyss på min Elina<3


And a happy new year!


Dör lite!!!!!!!

Lite stavfel får ni leva med. Det är det som står som jag däremot inte klarar av att leva med.

Skriver detta från mammas sängkammare...


Ha ha ha


Lexus vaktar!

Det fick bli den här ringen som jag köpte. Varje gång jag gått förbi skyltfönstret har jag dreglat över tanken att den en dag skulle sitta på mitt finger. Fel finger. Jag har till och med drömt verklighetstrogna drömmar om denna. Nån gång ibland får man unna sig något snäppet dyrare.

Fredde tycker jag är löjlig som ska blanda in en katt i de flesta av mina bilder. Jag diggar det!! Ett katt-tass-underlägg.


Gubbjävel...

Eftersom Fredrik inte vill förlova sig på ett bra tag blir jag lite putt. Jag vill ha en ring. En skinande ring i vitt guld med högt värde (gärna från Tiffanys). Jag vill med stolthet kunna visa att jag har en karl som älskar mig. Som det är nu har jag inga bevis på det. PUTT!
 
Därför tänkte jag gå ner på stan och kolla på ringar på eget bevåg. Lixom en förlovning med mig själv... Skämt och sido. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller jo. Jag ska i alla fall kolla och drömma lite och sedan berätta vad jag varit ute på för äventyr!!! 
 
 

Mina gubbar!!! :D

Jag vaknade till världens finaste morgon mms! Just so simple.

Varje morgon när man vaknar blir Lexus så glad att han kliver en i ansiktet, slickar en på munnen och i näsan och tilldelar oss sitt kraftfulla spinnljud. Han luktar till och med bebisfjun<3


WHYYYY LIKE THIS??!

Innan julkonserten satt jag och läste en bakblogg och fick helt plötsligt ett starkt sug att baka bröd.

Efter konserten plockade jag fram alla ingredienser till ett morotsbröd. Det lät ju asnice så jag smällde till med en dubbel sats.

Jag hade känslan i fingertopparna och kände mig som en riktig husmor. En perfekt överraskning till mamma när hon kliver upp och får äta färskt bröd till frukost. I know she loves me!

Tiden gick. Degen i ugnen. 15 minuter. Fortfarande deg. Efter dubbla tiden 30 minuter fortfarande deg. Halv tolv på natten fortfarande deg. Nu ligger en uppskuren deg på ett fat i kylen och ska överraska mor min.

 


En bra tisdag!

Idag har jag tränat på gym. Valde att göra det i stället för spinningpasset imorse. Kände att jag hellre ville gå igenom speciella muskelgrupper. Rygg och mage.
 
Nu sitter jag och självtorkar i världens största handduk. Ska göra mig extra fin till ikväll då Julkonsert i Bomhus kyrka står närmast på schemat. Senast jag var där var när Liams mamma gifte sig.
 
 

Fet jävla ångest!

Usch, tycker inte om att ta uppehåll från träningen. Visst, en dag men ändå.

Jag har ett mål som jag måste uppnå. Det kommer ta ett bra tag innan jag lyckats ta mig dit, därför finns det ingen tid att spilla. Nu tränar jag inte samma muskelgrupper varje dag. Så det är inte skadligt på något vis.

Imorgon bitti blir det spinning medel och på onsdag eftermiddag blir det spinning igen och som avslut yoga.

Måste liksom bli av med mina 7 kilo jag lagt på mig sen jag blev tsm med Fredde. Jag känner mig inte attraktiv.


Matadoren Olivia...

Jag sliter mitt hår i stycken i psyket. Halva min Facebook består av dessa jääävla debatter om chokladbollar, prinskorvar, pepparkakor, snögubbar och vitlökar. Ändå kan jag inte låta bli att läsa om vad folk skriver.

Jag känner: i stället för att plocka bort den svarta dockan i Kalle anka kan de väl lägga till fler, varför inte hylla den svarta? Eller se svart och vitt hålla handen?

Jag hittade i alla fall en kille som skrev så här och frågar man mig ligger det en sanning i det!!


Vår väg!

Jag kan inte påstå att jag och Fredrik är lik varandra till sättet att vara. Vi har något annat i stället, något unikt!

Han och jag förstår oss sällan på varandra. Jag är djup i mitt språk och han är otydlig. Det krockar många gånger. Stunder som är så misslyckade att man skrattar bara för att.

Fredrik intresserar sig sällan för den person jag tycker om att vara. Andlig, yoga, meditationer, korrupt humor och tjatig. Han tror nämligen inte på andar och allt annat är bara dötrist. Han vill att jag ska spela pang pang, skratta åt det han tycker är kul och kunna kolla på film som om jag hade ett intresse.

Det vi har gemensamt är att vi båda älskar katter och vi tränar, fast på olika gym...

Jag är stressad, han är lugn.
Jag planerar, han lever för dagen.
Jag försöker se saker som det är, han lever i fantasi blandat med jag vet inte vad.
Jag tänker efter, han lovar sen tänker.

Det är därför vi behöver varandra. Vi är extrema på olika vis och behöver finna något mellanting. Vi hjälper varandra. Vi går vår egen väg, fast tillsammans.


Chill lördag!


Shopping-kåt

Har handlat en ny jävligt stor tröja och världens tuffaste bh!!!

Tröjan har jag inte fått en rättvis bild på då min kropp har badat i svett efter dagens träning (ville inte sätta på mig den).


Spinningskor...

Jag behöver verkligen ett par sånna! Nu ser jag folk överallt som har sånna. Till en början såg det jävligt onödigt ut att ha sånna. Nu har jag fått reda på vad de har för syfte.

Jag och skor... För det första är de stenhårda i sulan vilket gör att man inte får ont i hålfoten. Sen är det gängor under som man hakar fast i pedalen så man får ut ungefär 10 gånger mer av träningen.

Jag har aldrig varit i ett så stort behov som jag är nu av spinningskor. Detta är inte hållbart i längden. På jakt.


Myser!

Är hemma hos Fredrik och myser. Förr var det med Fredde, nu har han blivit utbytt mot Lexus.


Usse luss<3

För mig är det helg varje dag.


Wiiihoo!

Min body kom hem igår och den är bland det snyggaste jag sett, på länge. Den satt som en smäck, är supersnygg och skön + alla mina fjärilar på ryggen syns. Carlings har också fått in jätte snygga kläder. Jag vill gå lös där inne!
 
Dagen, ja den började riktigt dåligt. Därefter spinning med Emma vilket gjorde min dag betydligt mer betydelsefull. Nu på schemat står det ett varmt bad i följd av en hårtvätt. Lyx.

Inspiration!!!


Gävle stad

Ska ner till centrum och möta upp Elina och Fredrik. Där blir det en massa mys på ett av alla fik!

Om bussen vill komma någon gång dvs.


Suck...

Jag har sedan ett tag tillbaka kommit hem efter att ha sett den bästa delen i twilight!!! Anledningen till varför jag inte gått in förrän nu (40 minuter senare) är för att jag har skottat. En halv meter snö har kommit sen jag klev in i bio salongen.

Mamma fick hem en lapp för några
dagar sedan där det stod att vi gör av med mer än 100% varmvatten vilket innebär att bada är lyx. Därför ligger jag nu i stället och värmer mig på min eldrivna värmefilt. Kanske inte lika skönt som ett bad, men men.


Fantastic!

Jag älskar när jag har mycket att göra under en dag. Som idag. Egentligen har jag inte gjort något speciellt men det räcker för att jag ska känna mig tillfredsställd.
 
Nattade över hos Fredde vilket gjorde att jag tillbringade hela förmiddagen där. Därefter en promenad ner till stan där gymplikten kallade. Jag har skrivit under en hel hög med julkort, kände mig lite som en kändis. Nu ska jag beställa en massa bilder från konserten på photomic.se. Jag som fotograf får nu 53% i rabatt plus att bilderna blir tusen gånger bättre än när man beställer från stan.
 
Nu väntar jag på att Nadja ska bli klar så jag äntligen får träffa henne!!!! Vi ska på bio. Sista filmen från Twilight-serien. Tro det eller ej men Fredde frågade om han fick följa med? Jag sa med en skeptisk ton: du tycker ju inte ens om de där filmerna. Till Svar: Ja, men, troru jag skulle gå på dåliga filmer på bio (kaxigt sagt)? Han har alltså ändrat uppfattning. Good Boy!!

MUMS ♥

Bortsett från att jag har gått på stan, införskaffat mig ett par mysbrallor i skrikfärg + två träningslinnen så har jag också bakat 29 chokladbollar. Min julklapp till mormor och morfar. 
 
Jag klickade just hem den här snygga överdelen. Prisvärd och efterlängtat plagg i min garderob. Den kommer från Missme.se och kostade strax under 300 kronor med frakt inräknat. Kanske kan ha den på nyår? Hmm.
 
 

Jag....DÖÖÖÖR!!! (<3)

Igår var jag på Göransson Arena och bidrog till folkmassa under Rock Klassikers event. Jag praktiskt taget dör av lycka.
 
När biljetterna släpptes högg jag och mamma tag i biljetter direkt. Jag menar, SCORPIONS?!? De skulle spela i Sverige, i Sandviken!!! Vi kollade inte upp vilka andra band som skulle spela då Scorpions var en anledning nog till att köpa. Senare upptäcker vi att Skunk Anansie också skulle vara med. Gaaaaah, SKUNK ANANSIE!!!! Jag blev så glad att jag började dansa fuldansen, typ...
 
Nu kommer vi till den bästa delen. Vi stod så nära scenen man kunde komma!!! GAAAH!!!  Av 10 000 personer var jag,mamma och Jonas några av de få som hade så bra sikt. Vi hade platserna trycket bakom oss villa åt! Att vi stod där från 19:30-23:30 nämns aldrig i detta inlägg.
 
Visste ni att Scorpions inte kommer spela nå mer? De kör sin sista konsert i Norge nu. Till minne av bandet som fått mitt hjärta att dunka köpte jag en T-shirt av dem.
 
Innan jag avslutar inlägget måste jag bara dela med mig av vilken fantastiskt häftig kvinna Skunk Anansie är. Det är en brud med attityd som lägger ner stora delar av sitt liv till att kämpa emot krig och svält. Hon har väldigt betydelsefulla texter.
 
Ja justja, JAG NUDDADE SÅNGAREN I SCORPIONS! :D
 
Och här har vi Skunken :D
Jag har en massa bilder och videos från kvällen. Orkar dock inte ta tag i det nu!

Jag kan inte...

Jag har många gånger sagt att jag ska lägga ner mina katt-pusse-pussiga inlägg. Sanningen är den att det inte går. Katter tillfredsställer mig mer än människor. Där sa jag det, sanningen...
 
När en katt kliver in i mitt energifält får jag lätta skakningar och enormt mycket fjärilar i magen. Ungefär som att vara nykär i tre killar på samma gång. Om det nu är fysiskt möjligt? o_0
 
När jag ser en katt som ligger och sover/snarkar/gäspar kryper det i fingrarna och jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Som tur är har jag en gräns. Kommer inte skaffa mer än 2-3 katter sammanlagt.
 
 

Titta tå töt<3

Jag älskar när jag går in på mitt rum för att kolla till Lexus och man finner han så här på kudden.

Nog med kattsnack. Måste ut och skotta. Som ni kanske märkt så snöar det ute.


:)

Jag är tacksam att jag har katterna med mig nu. Lexus har fått som vana att pussa på min mun. Han hoppar upp i mitt knä, klättrar på mitt bröst hela vägen upp till ansiktet och slickar. Först på munnen, sen ena kinden och därefter den andra.

 


USCH...

Just nu sitter jag inne och bara väntar. Jag väntar på ett besked som kan betyda livets största undergång för mig.
 
Jag tänker vara stark. Så stark som du är plus lite till. Du är min grund, min bas och det finns ingen på denna jord som betyder mer för mig än vad du gör.
 
Bryter ihop bara av att skriva detta. Jag blir arg över hur det kan gå till och hur orättvist livet är. Det enda som lugnar mig är min starka tro.
 
Allt som händer på jorden ska vi lära oss av. Enbart för att bli starkare. Vi alla har en varsin uppgift och många för bestämda stigar vi kan välja att gå. Vi och med "vi" menar jag anden, väljer just sin kropp av en anledning. En själ dör aldrig. Lika som att universum är för evigt.  
 
Många undrar vad meningen med livet är. Födas, leva, dö? Min teori är: Lämna aldrig den mänskliga kroppen nyfiken. Gaaah, det finns så mycket att se, att göra, att uppleva. Jag frågar mig själv ofta varför jag är så rädd. Rädd för att göra något stort.
 
Min teori kan sammanfattas på ett tio meter långt A4 papper. För allas bästa sätter jag en punkt här. En punkt på detta kapitel.

GAAAAH!

Jag är fast-beroende-såld-inlove! Jag älskar nya Greveholm. Jag var lite skeptisk till det första avsnittet men nu 6 avsnitt senare inser jag hur glad jag är!!
 

Pluppen

Lexus skriker så fort man inte är i hans närhet. Det vill säga att han är beroende av mänsklig kontakt.

Ja jag vet, mina senaste inlägg står det om katter... Men jag älskar ju dom så mycket.

Det jag gör just nu: kollar på Lilla Jönssonligan och har en pälskorv vilandes mot huvudet.


Lunchmys!

Svea är fortfarande lite vrång och har krupit in i buren sin. Lexus däremot har börjat chilla ner och myser ner sig totalt. Ikväll följer han med mig hem så han får se hur Svea bor. Då kanske Svea lättar på tyglarna.


Stackars liten :(

Det gick inte som jag tänkt mig gällande Lexus och Svea... De bara fräser och morrar hela tiden. Stackars Lexus sitter inklämd i ett hörn och låter illa. Han är vettskrämd.


IIIHII BRA DAG!

Imorse fick det bli ett spinningpass. En sista-minuten-bokning. Jag blir så himla glad efter dessa pass plus att jag får en massa energi under dagen. Man tycker det borde vara tvärt om. Att man blir trött resten av dagen då ett spinningpass är grymt jobbigt.
 
Nu ska jag packa med mig och Svea hem till Fredrik. Svea ska få bekanta sig med sin bror! Kanske tar med systemkameran också. Vill ha hundratals bilder på mina barn, hihi!!

Gulle<3


<3

Min mor är bra snäll hon! Nu har jag och Fredrik att göra.


Fett nice....

Känner mig inte det minsta trött idag trots att jag kom hem klockan 3 inatt och är tvungen att kliva upp nu, 6 timmar senare.

Det är ju kattens dag idag. Min och mammas tradition är att åka till valbos alla zoo:n då. Direkt efter åker Fredde och jag till glada huddik och köper katt :D


RSS 2.0