Rix FM är mitt liv <3 HAHA

Om ni inte redan har lyssnat på detta klipp "kattens dagbok" så råder jag er till att göra det Jag garvade häcken av mig! Spola till 0:58 och njut!!!


Min kärlek!



Rattfylla...

På stan igår hade en organisation lagt upp detta. En massa skor i olika storlekar omringade av en massa dödsljus. Det här skulle symbolisera hur många oskyldiga i trafiken som blir påkörda av en rattfull. Sättet de valde att visa det på drog väldigt mycket uppmärksamhet och jag älskade idén.

I flygbladen som de delade ut stod det att varje timme, dygnet runt, görs i runda tal 500 rattfulla körningar i Sverige... WTF??! Kände jag.


Olle förbereder sig...

...för just inget alls!



A mysterium

Saknar dig, saknar Turkiet, saknar Alanya och jag längtar tills vi ska göra något liknande igen!


Nu är jag där igen. I drömmarna. I verkligheten. Jag lever!


Ny design på bloggen...

...som ni kanske ser! Känner att det var på tiden då jag haft den andra designen i 2 år kanske?

Men jag är nöjd

Rockbrudarna på G


En mysig bild på mig och Jennas syster Natalee!

Woop!

Idag har varit en bra dag. Har ätit ganska nyttig mat, tränat, promenerat ute i varma solen, tagit en eftermiddagslur samt unnat mig ett varm avslappnande bad med ansiktsmask påkletad.

Njutningen fortsätter för imorgon hämtar jag ut min älskade kamera från verkstaden.

Vet inte om jag har nämnt det i bloggen men då verkstaden inte hittat något fel på kameran skulle de kräva 450 kr för att hämta ut den. Givetvis vägrade jag betala det så telefonisten jag talade med antecknade det.

Ytligare två veckor gick tills Elgiganten kontaktade mig. De sa även denna gång att summan på 450 kr måste betalas för att få kameran uthämtad. Då mamma har mer år på nacken fick hon ta detta samtal. Hon fick ingripa med den där stränga mammarösten.

M: Ja, givetvis ska jag inte behöva betala för det här då det var fel på kameran när jag lämnade in den. Tyvärr kommer jag genast vända mig till konsumentverket om detta...

Lite senare ringer de upp och säger: Hörru, vi hoppar den där avgiften. Det var vårt fel att vi inte informerat dig om denna kostnad men du får hämta ut den helt gratis.

Glad Olle :) Man ska aldrig ge upp, gå så långt man kan och i värsta fall hota med konsumentverket, haha!

How lovely?!?!?!


Jag ÄLSKAR denna låt!!


Olle is back!

Well hello :)

När jag gick i skolan kändes det som att jag hann med fler saker. Till exempel gå i skolan en hel dag, gå ner på stan och fika, därefter gymma och mot kvällen träffa en kompis. Allt detta hann jag med utan problem.

Nu är jag arbetslös, har hela dagarna fri, klockan är nu ett och jag berömmer mig själv för min egen stolthet att jag har hunnit träna samt färgat håret idag ;) Det är två grejer som har blivit klargjorda idag liksom...

I vanliga fall "nu för tiden" om någon hör av sig för att hitta på något kan jag tycka att dagens schema blir lite stramt och OM jag har tid kan jag väl klämma in en liten träff på kvällen... Why?!? Jag har egentligen hela dagarna på mig att hitta på allt från a-ö.

Ska försöka klämma in ett varmt bad i mitt schema nu, hörs!

MUMS!

I många dagar, upp mot flera veckor faktiskt har jag känt att jag vill byta doft. Har strosat runt i alla stans parfymbutiker men inte hittat den där 100% perfekta mirakeldoften. Men nu så har jag den, parfymen som alltid kommer förnyas så fort den börjar ta slut.

Ååå jag är så glad!

Åhléns, 699 Kr, 60 ml!

Klump VS Plutt

Ja, tänk vad mycket som kan hända på sex år. Vår vänskap blir ju bara fräsigare för varje ny dag som kommer ;) Har känt dig sen vi började lekis... Att man pallar :)


NEJ NEJ NEJ :'D

I början av videon tänkte jag så här: Okeeej, en wanna-be kul tjej som driver sönder alla fjortisar. Lite senare: Hm.

Hon måste vara seriös och jag gillar det inte...

NOOO

För inte så länge sedan blev jag tillsagd att byta p-piller. Så om någon  käkar Cerazette HOJTA för jag har kartor som sträcker sig för 9 och en halv månad framåt. Vill bara upplysa om att det inte är någon ungdomsrabatt på dem längre och kostar nu 600 kr per år ;)

Har börjat knapra Jasmine i stället. Så om några veckor inväntar jag min första mens sen jag var  14 år... Men än så länge fungerar dom bra. Har bara fått större tuttar och det lider man ju inte av :)

Ååå-heeeeiiij

Så här tänkte jag. Eftersom dagen började så fasligt dåligt borde väl oturen vända efter det? :) Och det gjorde den, inte!

Det som har hänt efter det är... Jag halkade på ett golv i en galleria, mitt havsfyllda paraply landade på ena låret och denna våthet tog mina jeans vara på. Med stolthet har jag därför burit dessa jeans i Gävle city idag...

Så efter det tänkte jag så här :) Nu ska jag tammefan tröstshoppa! Gick runt i varje butik i hopp om att iaf finna något! Kom hem med en burkläsk. Weeee!

Tack på förhand// Cut-cut

SICK.


Inte en bra dag, emo cut cut "typ".

Det spöregnar ute. Jag var tvungen att gå ut och bli svinblöt. Det jag gjorde gick åt skogen och nu sitter jag här. Självtorkar och har sett på snyftfilm.

Några fler tips som kan göra dagen lite värre än vad den redan är? :) haha

Hate it...

... När man är hungrig men inte alls är sugen på något! ♥

Har gosat med Fredde hela helgen och inte gjort något ansträngande. Bara letat reda på myskläderna och bänkat oss framför massvis med filmer.

Strax ska jag ut och övningsköra. Hatar det ordet, hatar den fula gröna skylten man måste sätta upp och jag hatar att säga att jag inte tagit körkortet än. Inte nog med att mammas kompisar, släkten, pappa...ja egentligen alla som är vuxna och har något med mig att göra frågar hur det går med körkortet, om det börjar bli på G snart, ja jag har ju hållit på med skiten i snart ett år.

Jalla jalla Olle, hur svårt ska det vara ;)!!

RUFFS

Mor gillar inte vad jag har gjort med hennes X-jeans :( Men det gör jag!

Tycker det kan vara småfränt, rockigt samt lite eget att göra sina egna hål på jeansen...

Nu väntar inget annat än bio med mamma. Någon ny film igen på förhandsvisning. Det här innebär alltså godis i överflödiga mängder. Eller så hade man inte råd med det...

Så till bion kommer jag i trasiga jeans, ovårdat hår och tomhänt. Vet inte om det vart så kul med ett biobesök helt plötsligt.

Bäst just nu ♥


OOPS

Har blivit som besatt i the sims på Facebook att jag glömt bort bloggen totalt ;) Känns lite nödigt.

För övrigt så har en massa skoj hänt de senaste dagarna. Allt från att ha träffat en massa olika kompisar till att spåra totalt. Har även firat Jenna som fyllde år i Fredags!



Himmelriket

Idag har jag klippt bort en decimeter av mitt hår samt fixat naglarna.

Bilden ljuger för i verkligheten glittrar de 24/7! Riktiga ögonstenar. Med stolthet ska jag visa upp dessa. Och ska absolut försöka hålla efter det här nu!!! Ser mycket kvinnligare och stilrenare ut ;)


PERFEKT :D

Jag uppskattar att det regnar just nu. Skapar perfekt stämning till vad jag har tänkt mig att jag ska göra idag.

Ska strax iväg och klippa håret, snacka om att jag längtar sönder. Därefter ner på stan och köpa en tjocktröja jag lagt undan samt beta av några timmar på körskolan och sist men inte minst, fixa naglarna :)


Freddes coola verk ;)


HEEY?!?

Vi har varit tillsammans i flera månader. Man tycker att det där med att vara nykär borde ha övergått till en vardaglig rutin och lite småtjafs ;)

Hur fel kan man ha?

Ingen känsla är den andre lik, du förvånar mig med något nytt och spännande så gott som alltid, vi har det roligare och bättre nu än när vi träffades första gången, ett leende på läpparna är vårt motto och kärleken...den är äkta!

När man har allt detta är det svårt att sluta tänka på de, svårt att sluta längta, svårt att vara ifrån dig... Veckan i Turkiet, vart tog den vägen liksom? Alla andra stunder hit och dit, gick dom bara upp i rök?

Ja, hoppas ni förstår vad jag vill få fram här? Inte nykär, jag är stört förälskad i han den där!


Glad Olle!!!


Har varit en ganska fullspäckad dag idag. Dock lika trött fortfarande?!? :(

Körde till Söderfors, grattade Jonas och Jasmine och blev bjuden på fika. Ett mycket fagert ögonblick. Har också bokat en nageltid hos Jenny då jag ska få gelénaglar för första gången. Vet precis hur dom ska se ut, hiihiii :)

Absolut mys


Då tröttheten fortfarande hänger i från resan har jag nu bestämt mig för att överge allt utom filmen, täcket, godiset och Fredde♥

Men tröttheten har även en rolig sida. Fantasin, skrattanfallen och synen på allt fick gå lös igår. Var med Jenna till en början då vi hittade på en massa stojiga historier osv.

När pojkarna vart pussugna och ville kika förbi spårade jag och hela Jennas familj totalt... Frågan är om det är kul att läsa om.

Men i alla fall. Vi klädde ut oss till banditer med luft pistol och ett slagträ och hoppade in i backluckan på en skåpbil. Världens coolaste förare hade vi också. Vi kallar honom "Patrik den store". Vi åkte runt i kvarteret tills vi funnit de jävlarna. Skåpbilen ställer sig och blockerar vägen för dem, "Patrik den store" kliver ut och börjar röra sig på ett hotfullt sätt mot dem. Senare öppnar han dörren till skåpbilen. Där sitter de, coolast av dom alla. Stans farligaste banditer och "typ asgarvar".

Det va kul... ASkul att utföra :)

Yes, I do!


Dina ögon, jag smälter!

T-Spoon - Sex On The Beach



RSS 2.0