Bob!

Var ute och gick igår med Bob. Så fin^^


Spännande!

I restaurangen där jag jobbar har de satt upp flera tvapparater som visar en dokumentär om vad de gör här på Statkraft. Jag har liksom aldrig fattat vad de sysslat med. Fattar fortfarande inte vad alla datorer och tabeller har att göra med vatten, vindkraftverk osv? Skulle vilja veta mer hur det verkligen går till. Hur det hanteras och så vidare. Det stör mig att gå runt med vagnen och titta på alla datanördar som jag över huvud taget inte vet vad de sysslar med. Jag vill veta. Kanske ska fråga.

Jag exploderar av nyfikenhet!


Smakrikt jobb!

Och så var vi där igen, latteskum!

Det öser verkligen ned från himlen nu. Jag och min kaffevagn får jobba flitigt tillsammans dagar som dessa. Hur jag går där, stirrar mig drömmande blind på kontorsmänniskorna som dricker en värmande kopp kaffe, choklad eller te.

Jag tog tillfället i akt och uppfyllde en av mina dagdrömmar!


Gaaah!

Jag blir tokig på att inte veta om jag kommer in på högskola till hösten. När är det man får veta det? Någon vecka innan kursststart?

Jag hoppas och vill väldigt väldigt mycket komma in på utbildningen i Falun. Men samtidigt vill jag jobba och få pengar nu när det ändå rullar på. Men utbildning går före. Skulle verkligen behöva samla ihop de pengar jag gjort av med här borta och börja gå plus. Långt kvar dit...


:)


Slående!


Det öser!

Som vanligt ska det även regna idag. Jag ogillar att det är bra väder i Sverige. Tor borde hamra lite över svensk mark också.

Idag blir en lång dag på jobbet. En massa maskiner sin ska rensas från grunden har jag bestämt. Lika bra att få det överstökat. Har dock inte sovit mycket alls inatt så det känns lite tungt att starta med dryggörat en måndagsmorgon! Men snart är det lunch. Vrålhungrig!!


Dagen till ära!

Midsommar slutade upp med en livad hemmafest med 15 talet personer och två trasiga glas. Jag hade det riktigt kul. Så kul att dagen efter blev mindre kul. Nu har vädret tillåtit oss att ligga inne och glutta film hela dagen. Var trots allt duktig och mig mig till gymmet. En promenad om dagen, eller hur var det?

Amanda jobbar ju på ett fik och kom idag hem med grejer som hon mixade ihop i mixern och serverade. En god fruktig apelsinjuice blandar med frysta hallon. Mmmm ums!


Midsommar!

Det regnar här idag. Jag jobbar. Det är midsommar. Jag är inte ett dugg sugen på en massa folk hem till oss senare. Får se om jag hinner ändra mig. Hoppas på det. Det kommer ju en massa kändisar hit idag och spelar. Det vill man ju inte missa!!

Nu dricka te och äta ägg. Sen fortsätta jobba och därefter till kontoret. Tjoho min norska mobil har kommit!


PENGAR!!!

Trots att mitt inlägg jag precis skrivit försvann så är jag lika glad för det! Solen skiner, jag har blivit bjuden på något spännande som jag tyvärr inte kan nämna i bloggen (vet inte vilka som läser) och jag ska strax få min andra lön. Skulle dock behöva ett till extrajobb så man får in lite mer!

Igår köpte jag nya hörlurar då mina andra sjöng på sista versen. Dessa är sååå mycket snyggare, bättre och positivare! Nu är det bara spotify P som måste införskaffas...

Imorgon är det midsommarafton. Det firar vi med grillkalas hos oss. Det kommer väl 12 personer åtminstone.

Nu ner mot stan och möta upp Anton. Han ska shoppa skor... Amanda handlade tre par nya igår... Jag då? Ska jag aldrig få handla skor? Det var då själva fanskapet!


Felicia!

Åå hon påminner så mycket om min älskade Svea både till ut och insida. Snart får jag äntligen omfamna min lurviga igen!

Det är inte långt kvar alls nu. Både tills jag ska hem och tills sommaren är slut... Tiden går fort när man har kul.


Livet!!

Och nej det är inte ett par ytligare nya skor. Vist de är nya men de är inräknad i mängden 6 par skor jag lyckats samla på mig här.

Jag vet inte hur populärt det är i Sverige med TOMS-skor? Det här är dock ett liknande märke. Jag dör så sköna de är. Jag tror ingen kan föreställa sig? Köpta på Urban outfits. Har ett par nästan likadana i marinblå också. De ser dock ut som äkta TOMS. Kan ta en bild på de senare.

Jag har iaf bestämt mig för att inte köpa nå mer skor på hela sommaren. Om jag skulle bli bjuden på ett par då och då, vist! Men inte köpa, haha!



Laddad!

Jajamen, handlade på mig lite olika sorter av balsam i för mitt nya fräschare liv när vi var i Sverige senast. Så fort mitt schampo tar slut ska jag börja med balsammetoden. Är ordentligt påläst så hoppas att även jag märker ett friskare resultat. Vi får la se. Det bästa är att jag får använda min favoritprodukt osis. Under bara att det är så dyrt. Får vara sparsam eller bosätta mig under en keps större delen av mitt liv på jorden helt enkelt!



Sverigetripp!

Idag for vi till Sverige och handlade lite kök och sånt som i vanlig ordning. Då är man laddad ett tag till då!


Kanske det fulaste!

Men ändå det fräckaste!

Sen jag flyttade hit har jag handlat 5 par skor och fått ett par... 6 par skor sedan första februari?!?!

Skickade denna bild på mina fivefingers till mamma. Hon sa att de inte var OK att ha dem i hallen, hahaha!! Men dom är ju sköna otroligt nog.


I soliga Oslo.

Solen skiner i storstaden. Trots alla motgångar har jag lyckats lösa upp några knutar i livet. Till och med så jag börjat skina.

Jag har varit frånvarande ett tag från bloggen på grund av olika anledningar. Försökte skriva ett inlägg igår som försvann så gör ett nytt försök idag.

Min största knut har varit mellan mig och Fredde. Tyvärr valde vi den enkla vägen att bara klippa snöret. Jag bor här, han bor där, jag kommer bo här tills jag kommer in på högskola, han kommer satsa på fast tjänst i Gävle. Man behöver närhet också. Vi är så klart goda vänner och har tagit detta på ett vuxet vis båda två vilket känns skönt. Jag tror vi båda var eniga om att kärleken inte fanns kvar utan bara vänskapen. Bara och bara, att få ha en vän som Fredrik ska man vara stolt över. Tiden vi har haft tillsammans har varit bra och det gläder mig att se tillbaka på alla bilder och övriga minnen vi skapat tillsammans.

Mammas arbetskollegas dotter har flyttat hit. Jag känner henne inte på minsta vis utan har träffat en gång här. Jag hoppas på en vän för livet och att vi ses fler gånger! Kanske ses idag på volleybollen!

Annars har jag spenderat en dag på stranden, några dagar på jobbet, andra dagar i tankarna men mest hela tiden arbetat med mig själv. Jag är ändå väldigt lycklig. Att jag tagit mig hit, jag har ett jobb, jag omringas av bra människor dagligen, ja, listan kan göras lång.

Som mamma skrev till mig: Livet är egentligen en stor blomsteräng. Bara man öppnar ögonen finns massor att glädjas åt! Visst, getingarna finns där, men blommorna med alla vackra färger och dofter är så många fler!!!


Fis!!!

Skrev ett väldigt långt inlägg som försvann. Hatar livet. Därav det tidigare inlägget med oförklarliga bilder. Sånt som händer!


Ute i solen!


Längre hår! :D

Jag är sugen på att testa balsammetoden. När man enbart tvättar håret i balsam, inte använder nå silikon, sulfater och så var det nå mer. Detta inkluderar även att jag inte får använda hårprodukter med denna ämnen i. Ska testa efter att jag varit hem till Sverige tror jag.


Plötsligt vänder det...

Motgång på motgång med en salig blandning av stress och panik, hej här är mitt liv, välkommen!
 
Ibland kan man inte få som man vill. Vad vill man egentligen? Jag vet inte. Jag vet inte vart det kommer att leda mig. Jag är ett hjärta lättare. Jag föredrar nog det tunga hjärtat med vingar på så man kan flyga lugnt på plats. Nu då? Gilla läget? Va?
 
Jag behöver aktiviteter som får mig att tänka om, åtminstone tänka på annat. Min livsbok är inte slut än hoppas jag. Det jag vill göra nu är att fort bläddra igenom de närmaste kapitälerna, förlita mig helt på ödet när det är dags att börja läsa igen och därifrån bara vissla som att jag inte har fuskat. Eller bli en tvärtemot björn och gå i ide till sommaren.

GLAAAAAD!!!!!!!


Oslo igår?!?

Eftersom jag bor på ett berg fick jag inte uppleva denna översvämning som skedde igår i Oslo. Jag trodde det var ett skämt. Fattade det egentligen aldrig förrän jag läst tidningen. Det här är då Oslos mest kända gata som sträcker sig genom hela centrum.


NURÅ!!

Igår sa Anton att han kommit på att han köpt en födelsedagspresent till mig som han gömt undan och helt enkelt glömt bort att säga åt mig att leta. Jag fyller år i april. Så i all hysteri tillbringade jag en timme av kvällen igår till att leta. Vad jag skulle leta efter vet jag inte. Vet ingen storlek, ingenting! Så jag hittade inget. Jag bad honom att försöka rimma så jag skulle gissa mig till. Då sa han: röret och smula. Det jag hade hoppats på var snöret och sula. Hahaha! Men tydligen inte.

Idag innan kvällen ska han avslöja... Jag hatar sånt här. Har inte tålamodet till det. Jag vill ha vad det nu är helst igår. Och helst leopardconversen! :') men dom ska det tydligen inte vara enligt mina gissningar igår. Jag ska tydligen bli lite arg men ändå mest glad när jag får den. Den.

Btw, mitt ben är brunare än det andra. FULT!


Igår i bilder! :)


HJEM-IS!!

På söndagar kommer den efterlängtade bilen till gatan. Den gång slog Anton till på stort och handlade ett paket trollerimix och ett familjepaket.


Frognerparken

Om jag inte har fel är väl det Oslos största park? En vild gissning. Vi blir en liten liga idag som ska spela kubb, grilla, mysa med lite dricka och ha allmänt kul. Dock säger vädret på SMHI att det ska regna varav yr säger strålande sol. Jag tror på regn för det tillhör min vanliga otur!
 
 

RSS 2.0