Du köper, jag får?(A)

Något som alltid är så typiskt är när det väl är jul och man får önska sig saker och man glömmer bort vad man vill ha. Det irriterande är att man kommer på vad det är när den där "du får äntligen önska dig något dagen" är slut... Så därför har jag tänkt till och tänker skriva upp lite smått och gott som jag kan tänka mig att få =D

  • En epilator (måste medfölja ett munnstycke så jag kan ha den som rakaparat också)
  • Mjuka lakan inklusive (eller) sidenlakan
  • Ett stort, fluffigt och varmt dun täcke
  • Bidrag till en utomlands resa
  • Inläggssulor
  • En ny vinterjacka
  • Pengar för övrigt
Sen är det viktigaste att alla lovar mig att visa ett gott leende! Listan kanske kommer att fyllas på innan julafton är inne (:

Hey this was my outfitt today <3


Yea ZzzZzZ!

Jag är trött och tänker bara sammanfatta min helg!

  • Varit med älskling
  • Shoppat: tröja, linne, armband, 2 par raggsockor!  Bild senare
  • Solat med Babe och Mackan
  • Grillat korv på Bill udden
  • Slappat med godis
Japp där ser man. Nu ska jag plugga vidare. Som vanligt så blir det jobb senare!

Too happy to be true

Gaaaah, känner mig lika glad som en liten skitunge som har fått 3 kronor av mamma för att köpa en godis! Har nämligen haft världens bästa dag på jobbet idag! Sålde 10 st mobila internet och jag måste säga att jag älskar det nya projektet. Inget kan beskriva dagens lycka!

För övrigt har allt flytit på bra i skolan. Har sovmorgon imorgon fram till kvart i 1. Det är nice! Slutar dock klockan 5 men det är inte hela världen.

Äntligen har jag fått besked om att min mobil är färdigfixad. Ska försöka gå ner på stan och hämta ut den imorgon!

Yooo motherfuckers I LOVE this day!

Miss you babe


LOL är mitt ord <3



It's only get better

Något som slog mig är att jag inte alls har latat mig hela helgen^^ Jag har ju faktiskt hjälp Johan med att totalmöblera om i hans rum. Det vart väldigt bra!

Något annat som av någon anledning fanns i mina tankar var ett minne från i sommars. Då det var jag, Ida älskling och hans polare som drog till donken för att köpa 45 cheesebugragre. .. ingen kommentar! Sen den gången har jag aldrig mer ätit en hamburgare där i från. Konstigt va?!

BLÄÄÄ


Nu ska jag återgå till mitt sörja liv. Varken Natta eller Bella är här och det innebär att jag är en ensam gruppmedlem på projekt och företagande. Men jag löser nog det hela (hoppas jag).

PS. Vill ha min mobil tillbaka!

As I said, wonderful

Har haft världens mysigaste helg med Älskling.

Fredag: Blev inte som planerat och kom lite sent hem till babe
Lördag: Astrött men åkte och firade en 70 åring (Håkans far)
Söndag: Ännu mer trött, slappdag

Det kanske inte låter som att jag har haft en underbar helg. Men är man trött kan man nästan döda för en säng. Om inte så har jag fått gosa med älskling och det kan man göra allt för!

Idag blir det jobb efter skolan... inte kul när man är sjukt trött. Latte blir min drog hör jag!

Det glädjer mig

Är så glad för tillfället. Har precis tittat på Idol från Gävle och en som jag känner gick vidare! Visste inte att hon hade sökt dit ens en gång!

Något som slog mig nyss var att jag börjar skolan kvart i 1 imorgon. Det innebär sovmorgon! Har dock muntlig redovisning på den lektionen. Men det ska nog gå bra!

Tänkte avsluta med att säga: Älskling saknar dig så mycket. Vill så gärna vara med dig! Längtar tills helgen


♥Johan♥


I'm back

Hej hopp, min helg har varit underbar!

Fredag: Slutate kring lunch, åkte med älskling hem till mig, mös och tittade på film!
Lördag: Kattutställning och däefter Köpis med Älskling och hans polare, hem igen och mös och tittade på film.
Söndag: Chilldag kanske jag borde säga. Varit med älskling, ätit en massa gotta, tagit det lugnt.
Idag: Mamma fyller år, Jobba, Hem och fira henne =)

Kortfattat!

En massa bilder på Johan<3

En galet snygg ansiktsmask

Sorry för kvallen men vi är så söta ;D



There they are

Dessa basic skor ska jag köpa idag. Ska även försöka lämna in min mobil på lagning. Är lite smått irriterande när knapparna fungerar lite som de vill.. Hur som helst så slutar jag skolan klockan 5 så får drömma vidare tills dess!

 


Saknar dig Johan!



I love BIO

Har varit på bio idag med mamma och Jonas. Gaaah vilken sjukt bra film! Tro det eller ej men jag måste erkänna att filmen var GRYM =D


Här är kommande filmer som jag ska se sen =) Den som är här under var mitt på times square när jag var i New York. Sverige är liiite efter ^^
Är ett måste att se iaf. Premiär på Fredag :D




Och den här filmen verkar vara så underbar =) Den visades också I New York =)

 

 

En sista sak som jag måste tillägga är att stan var öppet idag till klockan 9! Tänka sig att jag hittade ett par skor som jag glatt ska köpa imorn efter skolan!



Once apon a time

Okej, jag förstår inte alls varför det inte går att ladda upp ett collage som jag har gjort =/ (Bilder på mig och älskling)

Jag har en känsla av att den här dagen kommer att bli otroligt lååång. Klev upp klockan 6 imorse (inte frivilligt, skulle till tandläkaren)... Sitter i skolan nu och ska jobba sen. Gaah när jag ska få sova egentligen.


Kamping i Söderfors

Har varit i Söderfors med älskling och familjen hela helgen. Firade både Jonas och Yasmines födelsedag. (Det innebär mycket gotta och en flottigt fet Olle)...

Nu sitter jag och kämpar mig igenom skolan. Var lite seg på en uppgift och ligger ganska långt efter nu. Har även en läxa om kroppsdelar. Hur ska man hinna med allt när dagarna är fullbokade. (Hade inte tänkt roa mig precis utan jag ska jobba). Tid över till läxa får jag klura vidare på sen.


Always you and me

Du är den finaste människa på denna jord. Jag älskar dig Johan!

Heart beat...

Okej, har precis hittat lite arband som lirkade sig runt mitt hjärta. Slänger upp ite bilder p de 3 sötsakerna =)


A day to remember

Tiden har gått väldigt fort, med andra ord så är det hela 9 månader med mig och Johan idag <3 En underbar kille som vet vad jag uppskattar!

Idag hade vi bara en lektion. Läste lite betygskriterier fram till rasten. Slängde en hastig blick på Milla och förstod att jag skulle titta åt motsatt håll. Där stod han. Världens mest underbara Johan med en bukett rosa rosor! Åååh, har inga ord för hur glad jag blev (är dock fortfarande lika glad) =D

Fick sluta lektionen tidigare än planerat så gick till fots ner på stan med Johan. Jag vet, jag föddes till en atlet! Sen blev det bussen hem där mamma väntade. Den stora dagen var nämligen inne då Olivia skulle få en sprillans ny cykel! Bara därför var jag så duktig och cyklade hela vägen hem från stan med min nya hoj =) Puuuh!

När jag väl var hemma beslöt jag mig för att köpa hårfärg, så ni kan ju gissa vad jag har sysslat med den här kvällen. Mörkare hår igen, yes <3 Har även badat, skrubbat hela kroppen, filat naglarna, lagt på ett härligt rosa lack och älskat livet som flicka =)

Det är bara Johans närhet som fattas just nu... =(


Hungry

Är hungrig och sitter i skolan och plågas =) Dock har vi en väldigt rolig lektion där vi latjar i Photoshop och Indesign. Senare ska jag pålgas ännu mer genom att arbeta i 4 timmar efter skolan! Skoj...

Imorn slutar jag skolan kl 5 och det garvar man inte precis över. Men ska åka iväg och titta efter en ny cykel efter skolan med Moderkakan =) Det kommer att göra min dag!

RSS 2.0