What the F...

Sleeping in calss

Jag har grova fel på mina ögon. Jag läser som en kratta. Inte så konstigt att det tar hundra år för mig att läsa och förstå en text när jag gör så stora tabbar.

Tex. Jag läste precis en mening som löd så här "Så fort jag tog upp dem ur påsen var lillskiten där och nosa, hehe".

Genom mina ögon kunde jag inte förstå vad som stod eftersom jag trodde det stod så här "Så fort jag tog upp dem ur påsen var illustrationen där och nosa, hehe"

lillskiten = Illusrationen

Bra där...


Just lived my life

Försöker kortfatta den grymma helgen.

Fredag: Kikade på idol hemma hos babe, hade ett allmänt flott liv.

Lördag: Blev en slapp förmiddag. Därefter thaifest med Ida (kommer ett inlägg när jag för över alla bilderna på datorn). Fick njuta av maten som åts där borta två gånger. Ena gången när jag åt den och andra gången då den kom upp igen...

Söndag: Enligt mina planer skulle vi sova hela dagen men ist åkte vi (jag och Johan) ner på stan och firade invigningen av bocken :) Därefter åkte vi hem till mig och tittade på "I love you, Beth Cooper". Älskar filmen!

Kan ju inte skriva ett inlägg utan skryt. Såg filmen när jag var i New York och den har fortfarande inte kommit på bio i Sverige -_- Herre Gud, jag var där i somras...Följa med på thaifest?

Svara om det låter intessant♡


Underbart!

Idag har det varit en helt okej skoldag då vi började dagen med att åka skridskor. Toppenbra väder och perfekt is, hade det kunnat bli bättre? Efter skolan beslöt jag och Milla oss för att åka ner på stan för att fika men i första hand göra spanskaläxan. Självklart prioriterade vi fikat före spanskan, hallå?!

Nu ska jag färga håret och efter det får det väl bli spanska... Måste noppa ögonbrynen också, kul....

Soveri på Call-up


Take me thereWhen I have wings, I can promise that you will see me in heaven...
Sötis

Svea är det sötaste katt på denna jord! Hon är galen i vatten. När man badar vill hon nästan bada med en och hon dricker allt som är flytande. Hur omöjligt det än är att få vattnet är hon en tapper kämpe. Bild bevis här nere. Så klart skulle hon välta omkull glaset med vatten i också. Men det var det värt, för hon var så söt!Äntligen klar


Vet inte hur många gånger jag har tittat på våran video xD Den är så grym! HAHAHAHA

Efterlängtat

Idag har jag fattat ett vettigt beslut. Ska vara lite hurtig! Nadya undrade om vi skulle gymma. Självklart! Då vet alla mina trogna bloggläsare det!

Förut gymmade jag varannan dag. Det var underbart! Men eftersom mitt schema i skolan blev ändrat fanns inte tiden för att röra på hullet... Nästa år blir det ett nytt gymkort! Då ska jag ge mig fan på att träna de dagar jag kommer att ha tid!

Panik

Jag anser att det är grymt fel att sätta ut ett prov på något man inte har haft genomgång på...

FEL FEL FEL

Mår inte bra^^

Ibland lyckas man bara inte. Fick lite tidsbrist imorse då jag missbedömt tiden lite. Men vem bryr sig, jag hann ju till skolan i tid så =D

Något som glädje mig nå fruktansvärt mycket idag är att jag fick ett roligt sms från min chef. Från igår då den första timmen gick skit på jobbet och chefen hade hotat med att ge mig sparken så gjorde jag ett uppryck! Hur som helst, i sms:et stod det: Kollade precis statistiken från igår.. Bra jobbat, jag visste att du skulle klara det!

Villa bara skryta lite.

Nu sitter jag i skolan och har gjort lite vettigt. Har gjort en varningsskylt för bajs.


Klicka på den


Monster Jam

Hejhopp, nu laddar jag upp lite bilder från grymma Monster Jam. Åkte till Stockholm igår med mamma, Jonas och hans två barn för att se den balla showen. Hade även lite shoppingtid innan den började så det fick bli två nya tunikor.

Jag gjorde ett försök ^^

Hör knappt själv vad jag säger


En timme som var gjort av guld

På en dag förändrades väldigt mycket. Allt som man har ignorerat, allt som man "har inga ord för det"... Hur som helst gick jag ifrån skolan med ett leende. Ett riktigt leende som kom från insidan och strålade på utsidan. Har inga ord som beskriver min lycka! Om man hade kunnat backa tiden några månader och rätta till allt som blev fel skulle det aldrig ha blivit så här. Men det sägs att man lär sig av sina misstag. Håller det i sig den här gången kommer jag att tacka Gud flera gånger om!

Ett tacksamt tack till er som verkligen har peppat mig för detta som jag pratar om! Nu ber jag er hålla tummarna för oss ♥

Now U know why!

Okej, nog vet jag att jag har vita tänder och så men ni kan inte påstå att dom är raka. Därför ska jag till tandläkaren "ännu en gång" för att ta lite fler bilder mm på lördag nästa vecka. Tänka sig om jag kommer få räls. Har lovat Nadya att flumma lite extra med henne eftersom att hon också har räls.

För övrigt har jag lunchrast nu och hittade inget bättre tidsfördriv. Blir spanska sen....wohoo *asgarv*, sen hem och städa och lata sig framför tvn.

Kallar ni detta rakt, skaffa ett par glajor!


When I'm walking on the clouds I still can't touch heaven


With closed eyes you can not see the problems but you can still here them. It is easier to hide but there are only the smart ones that can solve the problems. Many wish they could be smart but they never get there. How can people be so stupid that they do not understand that they need too fight for their goals? I know why because I have been one of the stupid ones.


Ooohnoo

För första gången på tre veckor har jag hittat tillbaka till min trogna plats här i klassrummet. Okej, det var pest och pin att kliva upp då väckarklockan försökte väcka liv vid mig men klart att det är skönt att börja skolan igen. Bara för att min lathet övervägde i sängen sitter jag nu här i skolan med otvättat hår och risiga kläder. Oh gash, jag ska jobba efter skolan också...

Inside, that's what I'm talking about
091102 ♥

♥ Underbara 11 månader med Johan, jag älskar dig, min älskling ♥

Önskar jag kunde beskriva med ord hur enormt stor plats du har

I mitt hjärta hoppas jag alltid du kommer finnas kvar

Du är så himla fin och underbar

Du är det bästa jag har

Johan


Wejhej

Okej, då har man en veckas lov att att se fram emot =) Ska fördriva dagarna så här:

  • Måndag firar jag 11 månader med babe. "planerar inget för då skiter sig allt och det är de sista jag önskar nu"
  • Tisdag blir det en dag med Natta på jobbet och även lite före
  • Onsdag ville Ida slida hitta på något
  • Resten av dagarna får ja försöka ta som de kommer.

RSS 2.0