Yes, I'm sleeping

Överanstränger jag mig nu är det kört. Kommer att somna vilken sekund som helst. Även fast jag har sovit ca 20 timmar sen förra dygnet var vill jag bara sova vidare...

Min helg har varit underbar! Lördagen tillbringade jag tillsammans med Älskling och hans boys och även Natta, Nadya och Ida! Vi hade väldigt kul tycker jag. Singstar och kortspel mm. =)

Kom precis hem från Harkskär nu, sicken tur att jag borstade tänderna och gjorde mig redo för sängen redan där^^ Så ska väl tänka på refrängen!

Natti

Därför suger livet

Min första dag i skolan fick mig att inse att det inte är värt att leva. Utöver mina (fritidsproblem) så har skolan blivit ett helvette...

  1. Går från kvart i 9 till kvart i 4 tre dagar i veckan, annars slutar jag kl 5
  2. Kan bara jobba på måndagar och tisdagar tack vare vårat nya schema
  3. De enda fria dagarna nu i det kommande halvåret är Fredag, Lördag & Söndag
  4. Har matte B 6 timmar i veckan (dessutom är det JBs svåraste kurs)...
  5. Kommer ha tokmycket prov och hemläxor i matte och spanska...
  6. Fler anledningar finns med orkar inte deppa ihop allt för mycket

The eyes tells you the truth


And now?!

Jaha, nu sitter jag här igen på min trökigt hårdskapade datastol och gör inte ett skit. Men ska inte klaga för min dag har varit toppen!

Började med att jag gick lite på stan med Johan, därefter väntade arbetet och till min lycka så var Natta där! När jag kom hem tokmessade Natta och jag med varandra om olika (idas mormor skämt) LOL på det men det var kul. Kan ju dra två exempel. För att ni ska förstå lite så diskuterade vi om att Idas mormor aldrig hade åkt tåg, typ aldrig gjort något annat än levt livet som en asiat. Sedan spann vi vidare på det..

Natta "Hon kanske har med sig en ris kokare på tåget"
Jag " Då lär hon ta ut sina matpinnar ur håret för att hon inte vet hur man äter med kniv och gaffel"


Okej, vi kanske överdrev till hundra procent och ni tyckte säkert inte ens att det var kul. Men att ha så mysig humor som oss är obeskrivligt ^^ Och Ida ta inte illa upp. Du känner mig och Natta för väl för att du ska tro att vi verkligen menade det <3

Innan jag avslutar detta inlägg måste jag säga att jag har en dryg ramsa i huvudet. Den lyder så här:

säng, säng, säng, sova, sova, sova, säng, säng, säng, sova, sova, sova  osv.

Det är drygt, tro mig! -_-

I like volym

Okej, när jag kom hem från Johan, slängde av mig skorna och runade till Svea för att ge henne en stor kram fick jag flash backs. Tider då hon var hälften så liten och då mitt hår hade dubbelt så mycket mer volym än vad det har idag... Just nu lider jag av total dysterhet. Mitt hår ligger bara på skallen som om det vill gå emot alla mina lagar. Ingen volym, ingen Olivia. Volym och en Olivia är glad! Ville bara att mina trogna läsare ska veta hur stor plats volym har i mitt hjärta! Blir till att klippa upp det j...vligt mycket och klippa till en lugg igen =) Hade brist på ord så därför vile jag förmedla mina problem för stunden.

Ska fortsätta se klart på en film nu som jag stoppade för att skriva av mig här på bloggen. Om det är något jag kan så är det att göra måååånga avbrott i en film. Men jag lider inte för det.

Sweet dreams everybody och hoppas ni alla som inte går på John Bauer får en fin skolstart imorn ^^ Är man cool så börjar man på Torsdag!


     R.I.P VOLYM ='(  JAG OCH SVEA BTW <3

Babylondifandicase =)

Min dag kan man beskriva som dryg. Stackars Johan som har fått lida av att vara i min närhet.. <3 Mitt Smeknamn till Johan har alltid varit "babe" men jag har gjort lite förändringar. En ful ovana, något riktigt drygt. Istället för att säga babe säger jag Babylondifandicase. Det ordet har jag själv kommit på med hjärnan som lever i ett virrvarr!

Jag har varit med Johan hela helgen precis som planerat! Var ut med båten, kollade på väldigt många Scrubs avsnitt, mös och hade det trevligt!


Dagen

Denna dag har börjat bra. Dock inget speciellt som har hänt, jag har bara inte hunnit bli uttråkad än. Just nu väntar filmen "The Neighbor" på mig. Har bara sett några minuter än så länge. Sen ska jag rensa gången fri från ogräs, får man pengar är det värt att göra allt! Sen bär det av till Johan. Stannar helgen ut antar jag =)

Igår var Svea en riktig buse. Hon slickade mig i ögonvrån så jag råkade ut för en jätte ögoninflamation ._. Sen imorse när hon skulle meddela mig att hon ville ha frukost bet hon mig skithårt i armen =O (hon kanske trodde att jag var en godis)?!

Nej nu blir det film igen så jag hinner ta den buss som är planerad att jag ska ta hem till Johan. Lite segt när dom går varannan timme...

Hejsvejs

Supernöjd

Jag storälskar min nya bloggdesign =D !!! Eller vad tycker ni?
Måste bara få klämma in detta i inlägget: Jag är störtkär i mina New York skor ^^ Dom som är längst upp till höger på sidan!

(beskrivning för dumbommar som inte hade kunnat listat ut det själv)

'


      Du färglägger mina dagar                  Du är den enda!


Har suttit och lekt lite i PS som tidsfördriv. Har inga speciella planer för idag om man bortser från att jag ska ut och äta på restaurang ikväll med Mamma och Jonas. Det ska bli kul!

Sörjer inte över min moppe längre ^^ Insåg att jag har möjlighet att ta körkort nästa år och då kan man inte åka på en sur moppe! Satsar stenhårt på körkortet istället och köper mig en sketen bil!

Jag tycker synd om er (?)

Vilka ni nu än är så hatar jag er. Jag antar att det måste vara ett gäng omogna legisteter som helt enkelt inte har något liv och är för kaxiga för att skaffa ett eget jävla jobb för att tjäna stålar. Därför stjäl ni... Hoppas ni åker dit, åker på ett jävla straff och ni hamnar i helvetet! När ni väl är döda kommer jag komma och skratta av lycka att. Kommer även att äta så jävla mycket så jag kan spy upp extra mycket på era gravar. Är bara lite omtänksam, vill ju bara hjälpa till med likstanken så alla förstår att ni är döda!

Tack för mig
och om någon ser en moppe som tycks vara stulen, våga stjäl tillbaka den och ge den till mig.

Var tvungen att skriva av min fasa för att verkligen hata livet

Weeeho!

Denna dag kan jag faktiskt beskriva med ett ord så ni alla fattar! Den har varit fantastisk helt enkelt.
Som vanligt klev jag upp kring 10 tiden och gjorde lite frukost. Köttbullar och mackisar! Någon minut senare dök mormor och morfar upp. Visade lite bilder från  New York och pratade lite allmänt. Efter ett tag dök Älskling och mackan upp! Blev förvånad och superglad på samma gång! Lite senare var jag, mormor och morfar ute och övningskörde. Vägen blev till Älvkarleby och sedan hem igen. För att vara tjej och som inte har övningskört så mycket har jag skills that kills ^^

När folk inte blinkar i en rondell när de ska till vänster har jag nästan lust att lägga mig på tutan och visa hela den nedre tandraden!!!!

På vägen hem stannade vi förbi en affär och köpte en ny bordsfläkt eftersom min andra var gaaanska så paj. (fick den från en loppis för många härrans år sedan), på tiden att köpa en ny kanske!?
När vi kom hem och gästerna i hemmet hade återvänt till sitt vanliga gjorde jag något som chockerade både mamma och mig. Med andra ord så har jag dammsugit hela vårat hem! Tre våningar för er som inte vet och sen har jag totalt storstädat mitt rum! När jag bytte sängkläder hittade jag två prima ballerina dubbelpåslakan där det fick plats 2 kuddar =D =D Perfekt när jag har 4 sovkuddar och en hålla-om-kudde i sängen! Blev snygg design på sängen (jag som verkligen bryr mig om det)...

Nu ska jag ner och hämta en mumsmums, ta ett glas Pepsi Max och unna mig en film ^^


Mmm livet<3

Om det är något jag älskar så är det fullbokade dagar! Alltid att ha något att göra. Att hitta på något med vänner, mysa med pojkvännen, ha filmkväll (om det är tillåtet att prata konstant utan att lägga en blick på rullen), gå ut och äta, städa ett galet stökigt rum så man ser skillnad efteråt eller bara sitta hemma och tjocka! Något av dessa alternativ och något lite mer aktivt skulle göra min dag.
Dagen idag har varit mys =) Vaknade i tid och låg och gosade med Svea ett bra tag innan jag masade mig upp från sängen. Sen blev det ett långbad med frukost på badkarskanten (nudlar och grillad kyckling) ^^ Sen drog jag igång en film i all ensamhet, hann väl se till hälften innan gobitarna Ida och Milla kom på besök. De hann dock inte vara här så länge eftersom vi alla hade tider att passa. Själv hade man en jobbdag att (se fram emot)...
För en gångs skull gick tiden ovanligt snabbt och jag lyckades sälja mitt minimumkrav på bredband! Ett stort bravo till mig vill jag höra! =)


Ida Slida                         Olle Bolle                         Milla Pilla

Hej det här är jag och mitt liv

Har precis kommit hem från jobbet.. Varför har jag en känsla av att jag är så dålig och kommer få sparken inom kort?

Skitsamma. Har varit med Johan sen i Fredags vilket har varit hur underbart som helst. Fick leka fotograf och Johan fick leka modell med Svea! slänger upp lite bilder på det om ni kan lova mig att inte ta Johan eller Svea ifrån mig för att dom är så söta ^^

Nu slänger jag upp lite bilder och sedan väntar en macka på mig i köket.. =)


My lovely honey
Hoppas jag var tydlig nog, han är min

Cutie boy
Här är han igen

Johan och Svea
Johan och Svea

Svea på Johans arm
Svea på Johans arm

Are U sleeping

Suck, har sovit 35 minuter inatt.. Jag är grymt trött och mår illa -_- Kan dock inte kalla mig sjuk =)

Igår var jag med Nadya. Det var kul! Tittade på film, shoppade godis och läsk, mös och prata lite tjejsnack =)

Får se om jag rycker upp mig och orkar hitta på något idag! Johan kommer iaf hit och myser och sover! Det kan jag garantera att jag kommer att orka. Inte så speciellt ansträngande =) Ska iaf försöka ta mig ner till köket och koka lite nudlar och sätta på en rolig film. Mysa lite med Svea i väntan på att min dag får planera upp sig själv =) Får se om jag orkar dra ner till Havsfestivalen sen också. Låter kul!

Filmen som jag ska se

(Tycker dock inte att filmen är så himla bra)

One more time pleace <3



Den här låten ligger på top 1!

Johan Lindroth

En gång för nästan ett år sedan hände det som jag har gått och väntat på i flera års tid. Någon som såg mig. Någon som ville hjälpa mig upp från marken. Den där någon hette Johan Lindroth. Vi pratade på msn väldigt mycket och jag förklarade in i minsta detalj hur jag mådde. Varför gjorde jag det? Kanske för att det kändes skönt att prata med någon som inte visste vem jag var. Eller var det kanske på grund av att han faktiskt brydde sig och hjälpte mig galet mycket. Han gjorde allt och lite till.

Jag ställde frågan till mig själv. Varför vill någon ödsla så här mycket tid och energi på mig?

När jag äntiligen lyckats lämna helvetet och hittat en plats på jorden hade jag en längtan. Längtan efter kärlek!
Efter ett antal verkliga träffar med den där Johan Lindroth löd mitt motto så här: Satsa allt eller inget! Jag visste precis vad jag ville. Dela mitt liv med han och leva lyckliga i alla sina dagar. Ja tack!

Frågan var.. Tycker han om mig på det viset?

Det gick ett tag. Hela jag fylldes av glädje och värme så fort jag tittade på honom! Allt bra man kunde tänka på gånger tusen, inget kunde slå den lycka jag fick av Johan.

För varje dag som kom gick vi ett steg närmare varandra. Nu 8 snart 9 månader senare har jag levt livet som den mest belönade tjejen genom tiderna. Jag fick Johan! Vi har det bättre än vad jag någonsin har kunnat föreställa mig!

Ett liv med Johan, jag fick det <3


Olivia badar i tårar

I taket lyser stjärnornaJag har tittat på "I taket lyser stjärnorna".  Är det någon mer än jag själv som storgråter nästan hela filmen ut?

Yea I like this

Hejsan hoppsan!

Hur ska jag förklara denna dag?! Det började med att Mackan, Älskling och resterande från gänget hämtade mig vid Hemsta. Sedan blev det en (mysig, tjatig, skrikig, katastrofal, lekfull och glad) bilresa till Brämmen. Fy satan vad underbart väder och vattnet var nästan skönare än badkaret själv ^^ Utöver vädret och badet råkade jag kliva på Quvas fot på nå konstigt sätt så vi båda två fick blodiga rivmärken. Sen får jag inte glömma bort att jag råkade träffa Lufs öga med det ena benet av mina tights xD Sorry grabbar men jag skrattar än åt hur kul det var att vara så klantig!

Efter allt åkte vi hem till var och en för sig och fixade oss. Drog därefter ner på sommaryran och hatade Johan Palm. Men inte deppa ner för det, jag fick faktiskt vara med min underbara vän Nadya där också =) Kul att träffa dig gumman! Sen skiljdes vi åt tråkigt nog och jag hamnade framför datorn med thaikäk. Mumma det =)

Nu ska jag sova för imorn blir det bada hemma hos Johan, ska även sova där och det kommer bli mys!<3 Har längtat efter det hur länge som helst! Är galet kär i min älskling! Kan vara bra för resten av världen att veta. Är det något jag aldrig kommer att tillåta är att Johan skulle gå ifrån mig! Vem kan leva med ett hjärta som slutat slå?

Natti natti folket!

This is funny

Sommar i mitt hjärta! Kanonväder idag och flera dagar framåt! Så här ser min dag ut idag och imorn:

Efter detta inlägg kommer jag att ta ett ljuvligt bad, utan Johan dock =( Därefter blir det packa väskan och åka till Söderfors där Morsans särbo bor. De har köpt en katt, skit söt! Hon (Silvia) är en dag yngre än Svea bara! Blir kanon ju när man ska fira deras födelsedagar ^^ Måste bara få nämna det men Svea fyller år på Kvinnans dag! "Respekt". Ska försöka vänja de två hårbollarna med varandra. Håll tummarna för oss!

Imorgon ska jag övningsköra hela vägen från Söderfors till stan, HJÄLP! Därefter ska jag och Nadya sola, kanske åka iväg och bada. Senare blir det sommar yran med Gubben, hans polare och Nadya så klart =) Sen tar jag mitt pick pack och drar till jordens Elvis wana be! (Pappa) -_-<3

Hetaste sommartipsen!

Vad är inte godare än en Kycklingsallad och en isdrink när sommarsolen steker? Tänker dela med mig av mina smarrigheter så här kommer receptet =)

Kycklingsallad

En påse bladsallad
Feta ost
Soltorkade tomater
Avokado
Grillad och strimlad kyckling
Valfri dressing (jag föredrar en mild syrlig dressing)

Isdrink

En mixer
10 jordgubbar
En banan
5 isbitar

Detta är mitt heta sommartips =) Själv har jag njutit av detta idag!



Hey det var ett tag sen

Okej jag känner att jag inte har haft ett skit att skriva om fram tills nu!

Dagen började med att jag fixade mig i all hast för att hinna ner till stan i tid för att möta den coolaste av de alla! Ida slida =D Vi lunchade och shoppade och hade kul som vanligt.

Sedan var det dags för en jobbdag.

Jag har varit sämst och bara lyckats sälja ett bredband de 3 senaste gångerna. Nu kommer jag att berätta det omöjliga som aldrig kunde hända men som hände ändå ^^ Jag fick 7 stycken sålda och fick även en belöning för det.

 

 (Nu kommer den roliga delen)

 

Den som hade lyckats sälja 3 stycken bredband först efter rasten fick en biobiljett. Jag visste att den skulle jag ha. Jag fick mina 3 sålda och skulle gå för att ta biobiljetten. I samma veva ser jag en överlycklig kille som hade tänkt samma sak som mig. "Biljetten är min". Med lika långt avstånd från biljetten och då våra blickar möttes gjorde vi det. Med andra ord så runade vi till biljetten och självklart var det jag som tog hem segern =) Vem annars "haha"?

 

Mina nyinköpta kläder, allt från Gina, tröja 149 och tights 99 =)

 Me like!<3


RSS 2.0