SOMMARNYTT!


Skavsår i hjärtat!

Även fast det är en evighet kvar tills jag ska hem på besök kan jag inte göra annat än att räkna ner dagarna tills jag får krama min fluff igen!

Mitt barn, mitt allt!

Tillsvidare får jag nöja mig med grannkatten Felicia som för övrigt påminner in Svea till färg, sätt att vara och fluffmängd. Dock inte storleken!


Äsch

Nu har jag bokat biljett hem. Åker den 3 juli!

Har fått besvär med magen. Denna gång blindtarmen. Jag vet inte alls vad det kan vara men hoppas det går över inatt. Ska sova på saken.


Tänka sig!

Vad ett besked kan göra så mycket.

Ansökte om ledighet men fick det inte beviljat... Bajskorv. Min saknad för Svea börjar spåra nu... Satan så jag saknar henne. Givetvis saknar jag alla andra också men inte på samma vis. Er kan jag prata med när som helst, inte med Svea.

Nu ska jag ta ett sista ryck här på jobbet så jag får åka hem någon gång.

Bild från igår när jag och Anton åkte till en park och matade änder. Fick bondbränna men klagar inte. Det var ju strålande sol och riktigt varmt! Idag regnar det!


Olles fantastiska helg

Och det bästa är att den inte är slut än.
 
Fredagen började med att jag skulle få hjälp med att greja hela Statkraft innan klockan 11. Jag grejade det själv minsann. Två och en halv timme för att vara exakt vilket är otroligt bra.
 
Vidare till kontoret där en lättare lunch serverades bland en massa taggade arbetskollegor. Bilarna stod redo på parkeringen och allas väskor var packade och klara. Nu vidare till Oscarsborg.
 
Där började dagen med en konferens som handlade om hur man ska bete sig, vad man kan förbättra, ändra på, vilket humör man ska vara på osv. Egentligen självklara grejer men det är alltid bra att bli påmind. 
 
Därefter lyssna på en komiker. Han ville gifta sig med mig och skämde ut mina tuttar inför hela publiken. Jag sjönk genom golvet både en-två-tre-fyra och FEM gånger!!! Det var inte allt utan bara början. Resten nämner jag inte! HAHA!

Dusch och fix för en trerätters. Till förrätt serverades ren, helt okej, varmrätten bestod av en vidrig abborre som drog ner min aptit och efterrätten är jag osäker på vad jag ska kalla den, en god smarrig bakelse?
 
Idag har vi haft tunnelkamp. Frågesport och en massa gruppövningar. En fantastisk dag!
 
Nu har jag ansökt om ledighet också. Hoppas jag får det!
 
 

Fivefinger

Första gången jag såg dessa trodde jag att det var ett skämt. Typ det fulaste jag sett. Sen jag flyttade hit har jag sett hur många som helst som har dessa. Har forskat lite vad de ska vara bra för och kom fram till att jag MÅSTE ha ett par.
 
Invigning idag för dessa fula rackare nedan!
 

HELVETE!!!

Nä men vadå, 53 svenska kronor!!! Jag tänker då inte köpa läsk nå mer i detta land! Billigare på restaurang förfan!


Trött på jobbet? Noopp!

Det är inte logiskt för mig hur man kan ha ett så chill jobb. Hoho hejhej?!

Jag måste nästan ge Kaffeknappen 5 stjärnor för deras latte! Det är seriöst mitt liv så gott det är.


Mitt jobb!

Det är många son tror att jag jobbar på ett café när jag säger att jag servar kaffe. Inte riktigt va!

Så här ser det ut. 38 såna här maskiner sköter jag om varje dag. Fyller dagligen på kaffe och tömmer de på kaffesump samt kör en helrensning på de en gång i veckan. Det är inte så enformigt som det låter. Träffar en massa nytt folk varje dag som gör mitt jobb mycket roligare!

Nu arbeta vidare!


Tå-helvete

Efter halva resan igår klarade jag inte av att köra en meter till, egentligen inte Anton heller men han blev tvungen... När vi skulle byta plats höll jag på att falla omkull. Skitläskigt, min balans var totalt rubbad.

När vi kom hem var det raka vägen upp för trappen och borsta tänderna. Bara det att balansen fortfarande var borta så jag slog i tån i ett av trappstegen så hårt att jag började blöda. Inte nog att jag ramlade och fick ett blåmärke på smalbenet också.

Idag är jag trött som få. Därför har jag inga planer alls!


:D

Klockan är nu strax efter 21 och vi är fortfarande i Sverige.

Ja just nu inne på en sportbar och tittar på Sverigefinalen. Åter igen, ställa upp för laget.

Inte nog med att jag ska köra härifrån hela vägen hem till Oslo senare. Göteborg-Oslo!!! Jag tror nog Anton blir tvingad att köra halvvägs hem. Först kolla klart på sporten. Jag har ju åtminstone en tröstande kall Pepsi Max som är på min sida!

Dagen på Liseberg har kanske varit hur grym som helst!!


Göttlaborg

Amanda, jag, Micke och Anton sitter just nu i en bil och försöker enas om vilken musik som ska spelas. Jävla-bitch-färd!

Vi ska till Liseberg och åka karuseller som äkta ungar. Ska bli så himla himla himla kuuuul!!!


Där borta regnar det!


17 maj!

Det var helt otroligt vad mycket folk det var! Vilket firande!! Wooohoo!

15 personer var i här igår på champagnefrukosten som började redan kl 8. Med andra ord startade festen ganska tidigt. Min fest slutade däremot efter det att vi kommit hem vid 16 tiden och följde därför inte med de andra ut på krogen på kvällen. Migrän och kvällsmacka roade mig istället.

Jag hade en awesome dag och jag hoppas jag får fira det här fler gånger till i livet.


Ödet i en kaffeböna

Jag kanske är speciell ändå. Idag på jobbet har jag mosat kaffebönor med två av mina fingrar för att se om de höll eller krasa. Undertiden tänkte jag på olika personer och försökte få fram ödets information. Om det funkar vet jag ju inte, lol, men jag hittade en okrossbar böna där i mängden. De sägs att man kan spå i kaffesunp liksom.

En bild från Sverigeäventyret får pynta detta inlägg.


En dag!

Just nu sitter jag på jobbet. Jag har nu mera insett att jag får ta del av deras nätverk vilket är bra. För då kanske jag kan uppdatera mig lite oftare här på bloggen. Jag arbetar ändå på i ett väldigt bra tempo så kan vara kul med ett nätverk som tidsfördriv.

Igår åkte vi till Sverige och handlade mat. Är helt slut idag då vi kom hem rätt så sent och på det var tvungen att portionera upp allt i olika fryspåsar.

Imorgon är det 17 maj. Norges nationaldag. Jag som i flera års tid velat vara med på det firandet skulle väl aldrig ana att jag en dag skulle bo här och på riktigt få ta del av det. Allt är införskaffat. Klänningen som jag la upp igår och halsbandet. Halsbandet tänkte jag på dig Elina när jag handlade. Änglavingar!!

Nu ska jag torka mig i baken och börja veckans sista arbetsdag.


Min 17 Maj-klänning!


Spännande morgon...

Under cirka en veckas tid har jag snittat på att ha fått ett bett om dagen. Vad det är för bett eller vart de kommer ifrån vet jag inte. Igår fick jag två stora på ena armen, idag ett lika stort på magen och under frukosten fick jag ett på handen? VAD ÄR DET FÖR NÅGOT?!??

Hur som haver mailade jag denna bild till min kära mor. Hon visste på en gång. Helt hundra var hon. Jag har loppor. Jag har försjutton fått loppbett... Jag ska då aldrig vara duktig och gå långfärdspromenad i skogen. Icke sa Nicke!


I väntan

På bättre tider.

Såvida inget strular kommer jag bli klar astidigt idag. Hihiii!


Tågstationen!

Ja här spenderar jag cirka 9 minuter av min morgon varje dag i väntan på att tåget ska rulla in.

Idag skulle jag behöva lämna in kontouppgifter till stället som jag fick sparken från samt till det företag jag arbetar på nu så jag kan få lön! Ska försöka jobb på bra idag så ska det bog gå för sig.

Skulle behöva handla hårfärg och lite sånt till 17 maj också så man lyser upp den dagen!

En sverigeresa imorgon också! Många planer.


SEG!

Det verkar vara förkylningstider på G. Jag har då blivit en av de utvalda. Börjar bli tjock i halsen, hes och snorig. Härliga tider det.

Bortsett från lite morgongnäll har jag precis ätit lunch på jobbet. Då jag jobbar på det lyxigaste området som Kaffeknappen har hand om bjuder restaurangen här mig på mat varje dag. En lyxig salladsbuffé samt två varma rätter. Inte nog med det har de även givit mig tillgång till deras gym. Nu tränar jag på Elixia men det är omtanken som räknas.

Nähä, dags att fortsätta dagens arbete. Den längsta dagen i veckan. Har mest att göra på måndagar. Tur man är ledig på fredag och måndagen därefter. Långhelg med andra ord!


Sommar och sol!

Just precis vad dagen har att erbjuda.

Idag ska vi grilla och därefter snurra runt i Oslo City hela natten lång. Hela min norska familj samt mina andra vänner. Vi ska ha kul! Jag är däremot lite skeptisk då jag vräkt i mig en två år gammal skinka till lunch. Den har legat i frysen och togs fram här i dagarna men ändå...
 
Som jag längtat efter denna kväll och så klart ska man vakna och vara svullen i halsen... Har därför druckit te med honung i, usch och fy för honung... Men vad gör man inte för laget!? Eller snarare för sig själv!
 
 

MAGFAN!

Min magkatarr har bara blivit värre och värre vilket har slutat upp med att jag haft en lättare feber i två dagar. Jag är lättirriterad, grinar i mina tankar och uppskattar egentligen inte så mycket. Jag försöker så klart att detta inte ska gå ut över min familj med flit men känner mig osäker på om jag lyckats med det eller ej.
 
Dagen till ära har spenderats i hemmet. Malin och hennes svenska kompis kom på besök för att se "Sune i Grekland". Det är nu tredje gången jag sett den och så bra är den väl egentligen inte, men man måste ställa upp för laget!
 
Nu håller jag på och skickar 63 bilder, en och en, i mail till mamma. Mitt liv leker!
 
 
 
 

DÖR

Ibland kan jag inte sluta tänka på de skor jag ser. Sedan dag tre här i Oslo har jag spanat in dessa lovers varenda jävla gång jag passerat en skobutik. Jag har petat på dem, klappat på dem och hållit dom i ett tryggt förvar i famnen intill hjärtat.
 
När jag fyllde år hade jag framfört väldigt tydligt för de jag bor med att min skostorlek är 38,5 men 38 går också väldigt bra. Jag tror de inte hajade mina vibbar. Då måste man ta tag i saken själv. När min första lön kommer, då ska de bli mina. Jag räknar dagarna. 1/20.
 
Förstås, om det finns någon godhjärtad själ som läser min blogg, skulle jag, hemskt gärna, bara vilja få...
 

Amanda! :D

Jag har inte gjort mig tid till att blogga sedan Amanda kom hit i fredags. Det är hur nice som helst att ha henne här. Det känns rätt!

I fredags var vi ut med Amandas föräldrar på hard rock café.

Igår var vi ut på nattklubben med alla mina Oslokompisar.

Och idag har vi storstädat hela huset och myst ute i solen. Jag har haft tre fantastiska dagar och är nu laddad för en ny arbetsvecka.


HOHO VA?

När jag kom hem från jobbet idag bemöttes jag av en lapp på köksbordet. Helt obestämt var Cliff tvungen att åka hem till Sverige? Undra om något har hänt... Nu är jag helt själv här i huset. Hatar livet! Nä nu ljög jag. Musiken på högsta volym, allsång och tunga danssteg passas på att utnyttjas.
 
Hahaha!
 
 
 

FUCKING MYS!

Jag saknar ompyssling. Vill ha en fet underbar kram och tusen pussar av min älskade Fredrik. Desperat. Nu får du se till att komma hit. Jag vill att alla mina underbara kompisar ska komma hit. Amanda kommer på fredag. Hon ska få en stor bamse. Milla planerar en tripp hit redan i slutet av denna månad om jag förstod det hela rätt. Satan så nice det ska bli!!
 
Nu är det sport på tv och så tapper man är ställer jag även denna gång upp för laget och kikar. Lol.
 

DAGEN!

Det kändes tungt att vinka farväl till Mor och Jonas idag. Tiden har ju gått så himla fort. Jag brukar aldrig reagera med tårar vid ett hejdå...
 
Vi har haft helt fantastiska dagar. Turistat runt i Olso och sett en massa sevärdheter. Har lagt upp en del bilder på Facebook men kan även lägga upp något förenklat här.
 
 

RSS 2.0