Everything that I wanted

"It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done"


That's me!

Okej jag vet att jag har lagt upp en hel del bilder i mina senaste inlägg men nu var jag bara tvungen. Känner någon igen mig? Bild 1 är tagen 06, bild 2 är tagen 07, bild 3 är tagen 06 tror ja, resten av bilderna är tagen 07...
Why me...

 

När man är hemma och är sjuk bör man kanske ta lite tid för sig själv? Jag tog mig tiden till att kolla igenom lite bilder. Där hittade jag bland annat den här bilden...

 

Åååh, det var en utav de bästa tider på länge. En person som var på min sida, som jag alltid var glad med, som jag har så många minnen tillsammans med, som jag har litat på och som jag även har kallat för vän...  Just när man ser att personen väljer en annan väg motför vad jag själv hade valt sårar en. Att ge upp något som man så länge kämpat för. Att försöka acceptera att det är slut.

 

Att sedan stå där ensam i sin egen värld och se på stegen som var redo att ta dig till himlen rasa ihop allt mer ju högre upp man sikta...

 

När man försökte gå en annan väg och börja om på nytt med ett berg av skit var inte det lättaste. Att sedan veta att man misslyckades, sårade andra, fick den man älskade mest av allt att nästan lämna mig. Då vet man att det är dags. Något måste göras!

 

Kompisar kommer och går men vänner de stannar


♥♥♥♥

En bild på en vän som jag håller varmt om hjärtat!


Sjukhusse

Svea är min tröst för att jag ligger hemma och är sjuk... Inom en veckas tid har jag sagt till chefen på gina tricot att jag aldrig får torra läppar, aldrig blir sjuk (fick sjukskriva mig i en halv dag då jag gick i 6an). Pinsamt idag då jag var tvungen att bege min hem efter halva dagen och då mina läppar har blivit som Sahara. Just nu har jag blivit väckt av mamma då hon kom upp med min middag till sängen! Har som sagt var sovit konstant från 2- 19.


I hate to have feber...

Nya mössan ♥

Lööv it

Vad ska man säga mer än att jag har en underbar apu plats på gina tricot. Det kanske inte låter så kul när jag säger att jag får packa upp varor, larma, städa, bära tunga saker och ja ni vet allt det där... Men det är stämningen som får mig att vilja tillbaka! Det är som en underbar familj, arbetet blir kul och sen får jag ju pilla på de senaste nyheterna innan DU hinner ta på dom (hehe). Min snälla arbetspolare gav mig ett rabatthäfte idag. Jag blev så klart överlycklig när jag såg vad den bland annat innehöll!

  • Helkroppsmassage med ljuvliga oljor 200
  • 60 min thaimassage (helkroppsmassage)
  • Gratis gymkort i en månad på stan ♥
  • 20% rabatt på bikbok, inter sport, scorett osv.
  • En MASSA matkuponger för makalöst billiga priser

Hmm undra ja vad jag kommer syssla med när jag har höstlov... =D

Den bjuder jag på...


Imorn ♥

Hejhopp imorgon blir det till att ta sig till redroom för att uppfylla min önskning. Ska skaffa mig ett lite tjockare smycke i örat. Hoppas det blir något liknande som på bilden.

För övrigt hamnade jag i en chock igår då Svea sprang in i ett ljus med svansen och höll på att tända eld på huset. Väldens bästa katt :'( ♥ som tur var så hann mamma släcka elden på svansen innan den hann fram till huden. Då hade det slutat illa...


,


Funny or what?

Har hittat 2 stycken barnsligt söta saker. På den första bilden ser vi ett par öronlurar formade som nyckelpigor. Andra bilden kanske är lite svårare att lista ut vad det kan vara. Det är så klart en nagellacks torkare (haha)! När man trycker på bananerna blåser apan torrt det ny lagda lacket =)Klicka på sötsakerna för lite större och tydligare bilder! Hemsida www.onödigt.com

If you want me I must be doing something right
I got nothing left to prove
And it's all because of you
So if you need me
I will always be with you...


Lördagen

Johan Bauer <3

Hahaha jag dör av skratt! Underbara polare!Vill tillbaka

Nu har jag tagit mig tiden till att skapa ett youtube konto så jag kan slänga upp lite hemmavideos också. Här kommer ett smakprov från när jag var i New York på times Square. Gud, jag vill tillbaka ♥


Fjärtsoppa

Det skämmiga inträffade på jobbet. Jag skulle värma min ärtsoppa. När den var klar skulle jag skämta till det lite med Natta. Så jag vände mig om och in princip skrek "fjärtsoppa". Till min stora förvåning står en random utlänning där, tittade på mig med en skrämmande blick och gick där i från... Jag menar, vi alla vet ju att man blir gasig i magen av ärtsoppa så namnet jag hittade på hade faktist en mening. Så de så!

Kylskåp

Sitter här och hackar tänder som en dåre och ser ut som en eskimå... Jag hatar fjällvärme. Tror kylskåps dörren har öppnat sig och besegrat värmen som en gång fanns med den trogna kylan.

För alla som inte hänger med så firade jag och Johan 10 månader i fredags. Den dagen spenderades så här:

Vi gick ut och åt och senare bjöd älskling mig på "The ugly truth" på bio <3 Senare tog vi bussen hem till Babe!

Den övriga helgen har varit oslagbart underbar! Var ut och plockade blåbär, det blev senare en blåbärspaj (mmm). Har även tokspelat Twister, tagit ett mysig fotbad, solat, gymmat, tittat på filmer =)

Nu ska jag experimentera om det finns någon värme kvar i vattenledningarna. För att få reda på det tror jag att jag måste bada.

RSS 2.0