Brun utan sol


FREDAG

Har gått och blivit krasslig lagom till helgen. Som tröst har Fredde anordnat en mysig filmkväll hemma hos sig. Dessutom kommer Jenna och Liam över så jag tippar på att dagen kommer bli ganska lyckad ändå!;)


WAYNE'S COFFEE

På Gävle Strand har de öppnat ett nytt skitmysigt Wayne's coffee. Dit kommer jag dra mig fler gånger!


HAHAHAFredde lärde sig att man inte kan parkera cykeln vid Interpool bara en stund. Framför allt inte framför en soptunna :)

Min högsta önskan

Just nu, mer än allt annat på denna jord, ber jag om en fet glödande sol och negerhud ;) Huden har för tillfället samma lyster som en pankakssmet...

MEN! Ingenting händer av sig själv. Därför ska jag ta mig till ett solarium inom den närmaste timmen och därefter införskaffa mig en ny brun utan sol som tydligen inte ska lukta vider. Ja, 50% chans säger att det kommer bli bra. Får välla seee.

Gapa och säg AAA

Min mun är på helspänn åt alla håll och kanter. Ord för hur trött jag är finns inte att få tag på. Men har ändå varit en dutti flicka och har gjort en hel del vettiga saker idag :) Och ännu mer vett ska det bli för strax blir det Valbo med pappa och därefter hem och ladda för en megakul dag imorgon. Sista sommarkvällen, raj raj på stan och som alltid, träffa underbart folk!:)

Absolut INTE coolDags att skärpa sig med kosten. Jag som varit så duktig gällande träning och vad jag stoppar i min mun i några veckor nu. Börjar bli för mycket chill och latheten smyger fram igen. Om 3 timmar öppnar gymmet. Ska jogga tills jag grymtar som en stucken gris.

O-STIL
NYTT I RUMMET


Å GUD

Kärlek gör en löjlig ibland.

När man är van vid att ha en ständig kontakt via telefonen och plötsligt svarar han inte mer. Givetvis tänker man sig det värsta som någonsin skulle kunna hända, gräver ner sig i smyg och önskar sig inget hellre än ett livstecken.

En viss tomhet, tankar som snurrar runt innanför skallbenet och ensammast på jorden. Ironiskt va? :(

Bruno Mars - Just The Way You Are


MUMS!

Kanske ska göra om min blogg till kattema? :) AHFASTNÄ.

Är helt såld i min underbara Svea. Hon ligger på så tokiga vis, är mega-klantig och as-vimsig. Dessa egenskaper avgudar jag ;) Slänger upp lite färska lurvbilder på en bedårande slapphög.

Svea ッ♥Myser när det regnar.

STILL DREAM

Om det jag skrev i mitt förra inlägg.

Drömma om nöjesfält

Det tyder det på att man måste vila och slappna av samt ha lite tid för njutning.

Bli jagad
Det tyder det på att man har ångest. En ångest man vill fly ifrån.

Bli övergiven
Tyder på kraftfulla barndomskänslor. Representerar rädsla för att händelserna ska dyka upp igen och man är mycket vaksam över vad som händer i verkliga livet för att se om paralleller till tidigare händelser finns. Man är rädd för att bli lämnad, vara oälskad eller att ha ett osäkert förhållande.
Om man själv är den som överger andra i ens egen dröm tyder det på att man har en dold ilska, att man är beroende eller att man vill stödja anhöriga.

Många drömmer om att de faller. Faller från höga höjder. Så tog även reda på vad det står för.

Falla

Du har känslor av hjälplöshet, osäkerhet och ångest. Det indikerar också en känsla av misslyckande eller ett missat tillfälle.

Att drömma i svartvitt har jag inte fått fram en säker källa på men det ska tydligen vara vanligt att inte drömma i färg. Att man endast drömmer i färger när man har riktigt starka känslor.

DRÖMMAR...

Drömmar kan vara det bästa som finns. Man kan finna så mycket inspiration samt glädje i dem. Men bakom en öppen dörr kommer man alltid fram till en stängd.

Jag har tidigare nämnt i bloggen om att jag ofta drömmer om nöjesfält. Hände även inatt.

Att jag går dit med någon som står mig nära→Det händer konstiga saker i parken som endast jag lägger märke till→Alla försvinner och jag står ensam kvar→Jag går omkring ensam och för varje nytt steg jag tar virar jag mig längre in i spindelnätet→människor som jagar (ibland vill döda) mig. Drömmen är också alltid svartvit.


BILLUDDEN

Har haft en helt fantastisk helg som har inkluderat en massa mys, träffat vänner, fotat Da Buzz och varit till Billudden med familjen + Fredrik!

Här kommer lite bilder från idag↓
TAGGAR GYM FÖR HELA SLANTEN


Mina rakastan sinua


Hahahaha, han får mig att bli knäsvag...

SOMMARKVÄLL

Var på sommarkväll igår med Jenna, Fredde & Liam. Bra väder, ett gäng med glada miner och som alltid ett avslut på Interpool!
MY LOVELY LADY

Älskar min lilla lurvboll till katt. Mitt krav har alltid varit lurv...annars får det vara :) Hon ser dock väldigt oborstad ut, but still fluff!LIVET SOM RÖVARE

Igår for vi och klippte klorna på min älskade Svea. Inne på zoo hittade hon på en korg som hon näst intill vägrade att stiga ur. Fick köpa hela faderullan och hon älskar den. Kom även hem med en supersöt kattgodisburk!DAGENS O

Har rensat bland olika klädlådor och har funnit lite smått och gott. Lyckan! Bland annat min Peace and Love tröja som jag tänkt bära idag↓


VAD TUSAN...

Idag vet ja att jag och Jenna kommer få vara med om en olidlig resa. Den kommer börja glatt med mycket energi och därefter tvärvända till två buttra slutkörda miner.

Vi har nämligen gett oss den på att träna tills vi MEGA-AS-TVÄR-DÖR idag. Känns väldigt lovande ;) Så ska se till att ladda mig med vett, energi och ännu mer energi till kl 13.00. Adjö då...

BIG SMILE

Har haft en helt otrolig dag idag. Började med lite plugg, därefter ett stencoolt träningspass och lite senare en fika på stan med Jenny. En fika kanske inte passar så bra till min träning men wtf...ska pressa på som en vild oxe imorgon på gymmet med Jenna :)

Nu på kvällskvisten fick jag finbesök utav en underbar Fredde. En mycket bra dag ska bilderna föreställa. Gav typ upp :(JAG LEVER...

...Men inte här. Jag har förflyttat mig till den där världen som vi alla har drömt om att leva i.

Du var bara en helt vanlig människa precis som jag, eller hur? Vi tittade knappt på varandra, pratade endast för att döda den pinsamma tystnaden och du hade någon...precis som jag. Vem hade kunnat ana att vi flera flera år senare skulle ta tag i varandras händer och med hjälp av all styrka tillsammans kunna ta oss dit. Till världen som man bara kunde drömma sig till.

I din närhet blir jag omänsklig, drömmande och alldeles varm av kärlek. När det är vi bildas det en bubbla kring oss. Allt som är utanför snurrar så snabbt, det finns inte...för i den här är bubblan, där är det bara du och jag.

Jag har gått i ide...och snälla, väck mig inte för det är här jag vill leva. Leva i min dröm. Vi två. Där känner jag mig helt fantastisk, tillräcklig, omtyckt och älskad.

Jag är så glad för din skull att du fann mig. Delvis för att jag kommer att behandla dig rättvist och på ett sådant vis som kommer få dig att förstå. Förstå att du inte bara är en helt vanlig människa och att det jag säger har en stor betydelse. Tillsammans är vi inte bara två helt vanliga människor. Utan vi har viljan, orken och den trygghet som behövs för att kunna fungera hela vägen.

Än så länge är vi bara på kapitel 1. Vi har en hel bok vi ska ta oss igenom. En massa äventyr, en del konflikter och ett gott slut. Denna historia, den kommer läsas om och om igen♥DAG 2 & 3

Det där med att föra korta anteckningar om hur min träning har gått var något jag kläckte ur mig i all hast. Finns inte en chans att mitt mega-minne skulle komma ihåg den detaljen ;)

Det gick väldigt bra att träna på Hälsostudion. Var där två dagar i rad tillsammans med Fredde som hjälpt mig en del. Föredrar dock Friskis framför Hälso då Friskis har mycket fräschare maskiner som är lätta att hantera och för att det ofta är nytt folk där.

Träningsverken börjar lindrigt försvinna från de flesta kroppsdelar nu. Ska tappert kämpa mig till gymmet även idag och trampa cykel. Heja :)

Inner Circle - Sweat
JO TACK

Idag vaknade jag upp med en oundviklig träningsverk i armarna, ryggen, axlarna, vingarna och brösten. Kul att träningen tar, precis vad jag var ute efter :) Smärtan bryr jag mig inte om för tillfället för ikväll väntas massage från min älskade Babe!

Ska ge mig på ett utmanande träningspass idag med. Spännande, har aldrig tränat på Hälsostudion förut ;)

Det gäller att man ligger i så kanske dubbelhakan slipper förstöra mitt liv?↓DAG 1

Okej... Kommer föra lite korta anteckningar om min träningsprocess under ett par veckor. Mestadels för min egen skull.

Idag har jag varit till proteinbutiken. Fast besluten om att gå ner i vikt. Köpte en burk vid namnet "Red Stack". Det är ett uppiggade piller som gör att man orkar mer, ökar kroppstemperaturen och ökar matsmältningen om jag inte minns helt fel.

Tog ett piller idag till träningen och det gjorde susen. Har aldrig varit med om maken vilka svettningar jag fick. Efter 20 minuters hetstramp på cykeln rann det längs armarna, telefonen gled ur handflatan och ansiktet råbölade från varje por.


INTE OK...

Det här är jag om en vecka...OM jag fortsätter med det levnadssätt jag har. Har bara mig själv att skylla för att jag är så glupsk. Till hjälp har jag en underbar pojkvän som inte vill se mig annat än lycklig och en mamma som hugger på mig så jag ligger i!

Jag har redan begravt mina sista godisar....;)

AJ AJ KAPTEN


DET UNDERBARASTE


En minut motsvarar en timme och tre timmar motsvarar en hel helg... Det svider i hela mitt hjärta att säga hejdå även fast det bara är några timmar kvar tills vi ska ses igen. Mitt hjärta i dessa stunder känns som en färdiganvänd bilsvamp som ska ses till att vridas ur.

Du får mig att älska på ett främmande vis. Det är märkligt att man kan må så här bra. För det gör jag, jag mår verkligen toppen :)

NYA JENAS
Jag välkomnar ett par nya jeans, fräscha underkläder samt två nya toppar till min garderob.

GUDARNA SKA VETA

RSS 2.0