Furviksparken

Idag åkte jag och mamma till Furviksparken för att se Takida spela. Vi hann även ta en sväng bland deras charmiga djur. Även fast en kamel anföll mitt hår älskar jag dessa djur. Deras munnar haha! Takida var riktigt jävla as dunder mega bra live!
 
HAHAHA! Ser ni dragkraften i kamelens överläpp ♥↓
 

SNART!

Det är i en sån här bil jag kommer få åka i under hela perioden som skolfotograf i höst. Chefen har hyrt den åt mig. Är han inte helt fantastisk?!? Ops, bilen alltså!
 

En gammal nyfunnen dikt.

Du är ett vackert skal med charm och snille,

Är van vid det du gör och behöver ingen promille.

Du klarar av att få vad du vill för stunden,

Men avslöjar aldrig bakgrunden.

Att stå och stampa på samma plats,

Varför tar du aldrig sats?

Ett steg närmare verkligheten,

Att få njuta av stoltheten.

Med vilja får du det mesta,

Inte vad som helst utan det bästa.

 

//Olivia Sätterlund

 


Inspiration

Satt och kollade igenom albumet från Parkbadet. Det var i början när jag och Fredrik fortfarande dejtade varandra. Här kysstes vi inför folk för första gången, äkta kyssar alltså! Det är på badhuset det händer... Vågorna liksom för en till den andra.
 
Jag kommer ihåg dagen som om den vore min enda levande dag. Vågorna, skratten, lekfullheten, närheten, gemenskapen och svimfärdigheten av nykärlek. Ett simtag från honom och jag kände saknad. Att samtidigt, kanske, vara ett simtag från delar av min framtid? Han.

Blandsaft!

Mitt tillstånd: Trött.
 
Det blev lite ändringar med antalet folk som skulle med till Limön. Därför frågade jag min mest impulsiva vän om hon ville följa med. Elina. Limön är inte min grej. Jag fattar inte hysterin, ååå vi måste till Limön, Limön, Limön, Liiiimöööön!!!! Jag har fått uppfattningen om att det ska vara värsta stället. Att det är där det händer, typ. Vi hade i alla fall tur med vädret! Och inga myggbett.
 
Vi har ett gäng madrasser till utemöblerna i soffan. Jag somnade just på dessa. Jag låg ungefär som en regnbågs-bro över dessa dynor. En äkta latmask är ej kräsen...haha! Nu när mitt humör sakta börjar komma tillbaka är ju frågan vad som händer. Man kanske ska starta vattenpipan? Sitta och bubbla med den ett tag. Jag köpte den i Tunisien. Skitsnygg och passar perfekt i mitt "andligare hörn" bredvid Buddha i rummet.
 
Jag tog en ny bild på Fredde som han ska ha i sitt CV igår. Han åker till Finland idag med syster ♥ man! Min fina fina pojke!
 
 
 

Hårt liv!

Inte nog med att jag ska överleva en natt på mygghärskarnas ö. Fredde åker till Finland samma dag som jag kommer hem och blir borta ett flertal nätter. Därför måste jag underhålla mig till tusen dessa dagar så jag helt enkelt raderar en stor del av saknaden till honom.
 
På lördag fyller Jonas år och Takida spelar i Furviksparken. Det lutar åt Takida. Dessutom är det Ockelbo-marknad hela helgen. Så ska dit. Mormor & Morfar ville komma över en dag också! Nästa vecka då?
 
Näe...
 

Testar

Det är kanske inte alla som vet att blogg.se har gjorts om vid inloggningen. Detta hurrar jag över för äntligen kan jag logga in med min mobil och enkelt ladda upp färska inlägg!
 
Jag läste bland annat på din blogg, Jenna, att du inte längre kan publicera inlägg via mobilen. Gå bara ut på internet på mobilen och logga in som vanligt som du gör på datorn. Appen blogg.se kan ju pulla sönder!! 
 

Limön

Vilken fantastisk dag! Jag har suttit ute i solen och sytt ihop mitt längsta löshår och satt på klipps. Nu ligger löshåret på färgning och ska strax fixas till.
 
Imorgon ska jag följa med Nadja och 8 randoms till Limön. Vi ska övernatta i Camillas stuga. Jag ogillar tanken att vara ifrån storstaden så därför åker min Explorer med också! Det ska bli röj hela vägen till båten, på båten, färden från båten, i stugan och hela natten lång. Jag har aldrig varit på Limön och Nadja är den enda bekanta i detta gäng. Ska bli spännande, haha!
 

Ingen sol, jobbet gör Olle!

Just idag har jag vaknat upp på ett betydligt mer trevligt vis.Jag är faktiskt på topphumör. Sitter och lyssnar på "Gimme hope jo'anna" och sjunger med. Nu blir det storfrukost som Fredde har köpt hem, för min skull. Vissa har det bättre än andra.
 
Klicka på bilden för att lyssna på en perfekt morgonstartare!
 

Jag har skrivit det förr och skriver det igen

Mina p-piller förstör mitt freaking awesome life. Varenda grej förstoras upp och alla gränser suddas ut. Hela dagen har jag varit nergrävd i en håla fylld av djup depression. Jag började nästan grina när jag tränade? Var tvungen att låsa in mig på toa ett tag och ta djupa andetag. Skakade.
 
Mina andra p-piller som jag käkade kunde jag skryta att jag inte grinat på ett helt år. Jag vet, as-ball brud! Men jag föredrar hellre att inte gråta än att vara en sprängfylld känslobomb stup i kvarten. Tyvärr måste jag äta hormoner pga olika besvär med min kropp. What to do..
 
Nu ska jag åka hem till Fredde och försöka att inte förstöra hans grymma dag. Men bara en sån sak som att han för bara någon dag sen kollat på filmen som han OCH jag skulle se tillsammans fick mig att bita mig i läppen och torka bort lite tårar. Det handlar mer om en principsak. Jag har längtat efter något jätte-länge och så skiter han i det och gör det själv. När man pratat om det länge.
 
Jag ska försöka göra en tvärvändning på mitt humör snarast.

Invigde det vita lacket!


Det där med tatuering...

...KAN vara åt helskotta jobbigt när den läker. Jag känner mig efterbliven när jag trycker ryggen mot väggen, hårt! Ibland går jag till överdrift och gör snabba intensiva gnussningar mot väggen. Jag daskar duschslangen med måtta på ryggen och spolar länge och hårt därpå med vattenstrålen. Jag blir hysterisk. Nästan så att mina ögon står ut som två jordglober, mitt huvud skakar i högt tempo och mitt inre sänder ut påhittade voodoo-ord. När folk som bryr sig kommer i närheten ställer jag mig på alla fyra och fräser. Jag höjer min kloformade hand. Gör mig redo för ett klös. Morrar lite lätt för mitt eget försvar och backar långsamt bakåt. Mina globformade ögon och mitt skakande huvud försöker hitta fäste i motståndarens ögon.
 
Egentligen kliar den lite bara. Så pass att det är värt besväret. Snart behöver jag ej fräsa mera.
 
 

DAGEN

Jag tror ingen har missat att det regnat hela dagen. Är det inte konstigt? Jag njuter? Skadeglädje. Man läser på FB var och varannan status där det står något negativt om vädret. Är det inte nu man ska passa på att fixa naglar, unna sig ett bad, äta lite gott och därefter slå på en film? Klart, man kan inte fixa naglarna varje dag men då får man vara fyndig att hitta på något annat. Exempelvis ge sig ut på maskjakt om man tycker om att fiska.
 
Jag tycker det är skitkul med lite regn för nu kan jag gå ut och ställa mig, känna hur vattnet totalt rubbar min frisyr och veta att färgen inte rinner bort. Jag ler, jag tycker detta är kul. Sommaren börjar inte förrän någon gång nästa månad.
 
Det jag egentligen skulle göra var att anteckna min dag så jag börjar nu. Jag åkte till Valbo med Fredde. Han slösade pengar på ett ovårdat vis. Jag fick en ny BH och trosa av han. Färgglad! Själv unnade jag mig 3 nya lack till naglarna. Senare dök Elina förbi som senare skjutsade mig till stan. Där bokade jag tid för en synundersökning för linser. Är less på den dagliga ögonansträngningen och känner mig ej mogen att gå ut i mina glasögon. Andra passar i det men inte jag! No no no...
 
Mysiga färger. 3 för 99 kr på gina. Nedan färgerna på mina nya underkläder.
 
 
 
 

MIDSOMMAR!

Min Midsommarhelg har varit bra, riktigt jävla bra! Har haft en form av knytkalas med en massa andra, druckit snaps, sjungit sånger därtill, dansat runt stången. Ja vi gjorde faktiskt ALLT som tillhör midsommar.
 
Bjuder på en färsk bild från idag när jag hoppade från ett hustak. Nästan i alla fall!

GLAD!

Vad glad jag blir att Nadja hörde av sig tidigt på dagen! Då kanske man hinner göra något, haha.
 
Vi ska spendera vår dejt på stan. Innan måste jag lägga mig i badet och hyvla bort mitt hårlager på benen. Det ser ut att vara äckligt varmt ute så det får bli fladderbyxa med passande överdel.
 

zZZzzZ

Nu känner jag igen mig själv. Olle den mörk-brun-hårige. Sjukt tråkigt. Väldigt vanligt. Det tog mig två färgningar för att få bort det rosa till en brun färg. Hade det inte varit så himla jobbigt att underhålla den röda färgen skulle jag aldrig någonsin ha bytt tillbaka. Om jag tvingas bära peruk någon gång i livet ska den vara röd. Enkelt, smidigt och bra. Fram tills dess får jag helt enkelt stå ut. Ett litet tag till i alla fall.
 
Denna dag har spenderats med både Jenna och Jonas på stan. Vi alla tre hade ärenden av olika slag så det var perfekt att smälla ihop 3 flugor i 1 smäll! Jonas blev ett par skor rikare, Jenna blev mätt i magen och jag var tvungen att handla min "andra" hårfärg eftersom den första färgningen gick käpp rätt åt skogen.
 
Nöjd och glad ska jag krypa ner i sängen med världens bästa bok.
 
Majs rimmar på?....

BIG NO!

Jag ger upp mitt liv. Jag bor i Sverige där det regnar allt för ofta för att kunna ha den hårfärg jag vill ha. Den rättare sagt rinner som blod ner från skallen när lite vatten äntrar hårfästet. Jag tog ett hastigt beslut idag och ska redan imorgon kväll bli chokladbrun, PERMANENT färg. Acceptera läget.
 

Ny gaddad!

Har precis kommit hem från tatueringsstudion. Eftersom den är nygjord syns inte alla färger än. Gul och röd är det! Lite konstig vinkel men det får duga än så länge. Är riktigt nöjd! Tog bara två timmar att göra!!


Tand

Ååå, när hon låg och sov fick jag sitta och peta på hennes tand precis hur mycket och länge jag ville. Så söt. Ibland hänger tungan ut också!


Annan färg på tippar.


Färgglada Olle.

Bara för att mamma ogillar mjukisar hämtade jag upp henne på stationen i min ROSA jumpsuit. Så klart hade jag mina färggladaste skor också. Mammas liv är svart, brun, beige, vit och i färgväg..marinblå. Jag däremot, raka motsatsen, gör mig redo för strid när mamma ber mig testa en brun blus ute i butik.


Lol, mitt liv leker!

Jag måste säga att jag har haft en utav mina bättre helger denna helg. Lördagen spenderades till en början ute i Hofors med Mormor & Morfar, Svea följde så klart också med. Vi hade det riktigt mysigt. Jag visade bland annat bilder från Afrika-resan.

Mot kvällen hämtade jag upp en färdig-fixad Fredde som taggat party hela dagen. Jag däremot hatade livet och ville raka motsatsen. MEN. Jag ångrade mig tvärt och såg genast fram emot att planera kvällens outfit. Det slutade med en perfekt alkoholhaltig kropp, njöt av kvällen till max och åkte hem i tid, kanske lite för tidigt. Eller nä, allt vart helt perfekt!

En bild när jag och Fredde står under Tunisiens största vattenfall. Det är ungefär lika stort som det vi ser på bilden. Skitlöjligt!

Jag saknar dig.

Det är så mycket jag vill visa dig. Saker du aldrig trodde fanns. Jag önskar att du en dag kommer kunna se det. Alla de saker jag aldrig nämnt. Flickor vill hitta sin drömprins att leva med. Precis som i sagor. Jag trodde en gång att jag var en av dem.

Jag valde en annan väg. När verkligheten inte passat har jag använt min fantasi till att skapa något bättre. En hel värld. Det var där jag träffade dig för första gången. Det var dig jag skulle leva med. Även om du bara fanns i min fantasi. Eftersom jag hade dig där letade jag inte efter dig på andra sidan ögonlocken.

Första gången jag fick se dig i en kropp. Första gången jag fick krama om och kyssa dig. Det var då jag förstod att det var du. Känslan när vi rörde vid varandra var mirakulös. Ungefär som att du sögs ut från mina drömmar och formades till en riktigt människa. Det har alltid varit du och jag, även under de svåraste tiderna.

Jag följde mina drömmar och det var vad jag fick uppfyllt. Min dröm...

SALT

Jag står på salt. Det är ett gammalt hav. Jag ser salt så långt ögat kan nå.

Det ni ser var för länge sedan ett hav i Sahara som dunstat bort men lämnat kvar saltet. Det är saltet vi använder på våra bilvägar. En riktigt häftig syn.






Turkiska

Ibland läser jag helt fel saker. Okej, det händer rätt så ofta. Med hundra procent säkerhet yttrade jag mig och sa att det stod turkiska. Jag läste det flera gånger, drog med fingret på katalogen och fick det fortfarande till t-u-r-k-i-s-k-a... Jag läste meningen: Innehåller turkiska till Furviksparken. Jag lärde mig att acceptera detta och skulle just se till att gå vidare med livet... Men DÅ, plötsligt såg jag. En lista som ska ge en tur. Hur fan det nu skulle gå till...


Dom glittrar mer i verkligheten.


Olle visar!

Jag har inte lagt upp några bilder på min nya hårfärg. Jag har ångrat mig. Jag vill aldrig byta hårfärg. Jag får färga håret på gräsmattan nästa gång för att det kladdar så... Har även shoppat lite stuff.





I shoppingväg blev det en rosa jumpsuit, den nya deodoranden från Rexona och min favorit brun-utan-sol.

390 kr, Intersport.


Tofflan i bakgrunden...

Deo 99 kr, Spray tan 130 kr, Åhléns.

Deodoranten är svindyr... Men faktiskt, det är den värld. Elina, du som ofta luktar dig i armhålan, det här är deon som du ska ha!!

Uppdatering

Mamma brukar hyra in killar till vårt hus ganska ofta. Denna gång ska det renoveras fönster i hela huset. Dock inte övervåningen då de redan är nya.

Stackars Svea tvingas vara instängd på mitt rum hela dagen. Hon är ju en innekatt och det är inte så praktiskt att ha henne lös i huset när fönster och dörrar försvinner. Själv ska jag ta mig ner till gymmet och göra ett snabbt ärende på stan. Därefter en prommis med katt i koppel!

Bild från spökdalen i Sahara!

:)

När jag var i Tunisien längtade jag hem efter min garderob med högar av kläder. Nu vill jag bara lägga en stinkande kringla i alla mina lådor för att jag är så less. Less på mina kläder. Jag har alldeles för många skor att välja bland också. Det är inte lätt när det är svårt.

Snart kommer Elina och plockar upp mig och systemkassen. Vi ska fira Johannes student i efterskott med grillning+skål! Kläder? Skor? Tick tack...



WHY

Jag lät verkligen mitt yttre gå till botten. Nu har jag noppat ögonbrynen som har glömts bort under två veckor, gjort en fransk manikyr med rosa tippar och även färgat håret till rose red. Plommon lila/rosa... Jag tänker aldrig mer köpa denna emofärg igen. Färgen är mitt liv men den håller i sig i 2-3 tvättar. Pallar ej. Antagligen blir det någon tråkig mellanbrun färg efter det här. Så himla tråkigt då jag trivs skitbra i starka färger.

Blä.

Ooooppaaa

Mina närmaste dagar innehåller så himla många efterlängtade delar.

Ikväll ska jag bjuda Jenna på bio med tilltugg. En present från mig till henne. Imorgon ska jag till Elina och grilla mm och på onsdag blir det mysa med min F-ör-äder-ick-ick-ick!

Jag sitter och ler ungefär på samma vis som geten nedan. Haha!

Fish spa!

Jag har alltid velat testa fisk spa men varit för snål. Jag tog tillfället i akt på ett zoo i Tunisien för en löjligt billig slant. Lite läskigt att fiskar mumsade på mina fötter men det var kul. Det gör inte det minsta ont utan kan kittlas till ibland. Dock inget märkvärdigt resultat efteråt så skulle inte göra om det om jag var tvungen att stå för pröjset.


SWE

Jag är hemma, Kallt.

Jag har tagit riktigt fina bilder på en massa häftiga djur där borta. Här nedan är en bild på den dromedar som färdade mig en timme på sanddynorna mitt ute i Sahara. Skithäftiga djur! Där var det 38 grader i skuggan. Vart var skuggan?

Fler bilder och en MASSA nödvändig information dyker upp senare så håll utkik för spännande lär det bli.


RSS 2.0