Inte okej humor :'D


ÅH! ♥


Okejråå

Fick ett ganska mysigt samtal från nöjenchefen på Arbetarbladet idag. Hon erbjöd mig ett jobb på lördag kväll/natt som lät ungefär så här:

Hej Olivia skulle du vilja gå på kändisgala och knäppa bilder på alla som är där och på alla band som kommer dit och spelar? Givetvis får du mingla bland alla kändisar och äta maten som serveras där, Och ja justja...jag fixar dig ett backstage pass med ditt namn på så du får träffa kändisarna i enrum.

Ja jo, det lät väl intressant eller nå ;)

WOPWOP

Igår var en utav de mysigaste skoldagarna på riktigt länge. Fick fika på både för och efermiddagen! Till en början en Kolaburk och en kanelbulle, därefter kaka, fruktsallad och grädde. Om-nom-nom-nom ♥



Senare begav jag mig iväg till arbetet där jag och Nejra inte hade någon hejd. För mycket flum och på tok för lite fokus på att sälja...

Då jobbet slutat blev det ett spontanbesök till Donkelina med Emma. Där delade vi på en team box meny med chickenbits och 3 olika dippar!


Helt OK dag!♥


=)

Jag tycker att så få ord ändå kan ha sån stor betydelse. Ordspråk och citat är goda exempel och jag tycker det kan vara vettigt att läsa några av de. Har valt ut ett antal personliga favoriter här nedan.


°Enda gången jag backar är när jag tar sats.

°Brustet rep kan knytas ihop, men knuten sitter kvar.

°Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

°Stirra dig inte blind på en stängd dörr. Det kan finnas en öppen bredvid.

°Droppen urholkar stenen icke genom sin kraft, utan genom att ständigt falla.

°Döden är inte sorgsen; det sorgliga är att de flesta människor aldrig riktigt lever

°Om man önskar att ens drömmar ska gå i uppfyllelse är det bäst att vakna först.

Power meet 2010

Gud vad jag längtar till sommaren! Kommer ihåg förra året på Power meet då det var en obegriplig hetta.. Alla avled, folk gick i underkläder men lämnade ändå efter sig en fors med svett. Hellre glitterdroppar i pannan än blåa händer!

När denna bild togs hörde jag skratt från alla håll och kanter. Så värt! Skulle köpa "raggarmunkar med fläsk".


Jag var så stolt över mina tärningar att jag ploppa dit dom i pannan och gick rund så precis hela kvällen! Eller nja, ställde upp för ett kort och inget mer!

Nästa år vill jag tillbaka till power meet. Avlider om jag inte kommer iväg dit.

Nu har jag bestämt mig, tänker inte ändra mig nå mer. Ska försöka släpa med mamma till en tatueringsstudio och boka tid! Många vet nog redan vad det ska bli men vart jag placerar den kommer vara en hemlis tills dagen är kommen! Nuuuråååå :D


.

Just nu sitter jag och sörplar bottenslask ur mitt saftglas med ett sugrör och väntar på att klockan ska bli 8 då Solsidan börjar.

Vid dessa stunder hatar man att vara singel och ensam då det ultimata hade varit att mysa ner sig i en varm och stor famn framför tv:n. Hatar't!


ooooooliiiiviiiaaaa 0_o

Den där mor och dotterdiskussionen som oftast innehåller gräl, gnäll och tjat är alltid lika mysig! Det tokiga är att jag vet vad som är rätt och fel men mitt otroliga sug gör så att jag inte kan hejda mig från det goda...

Mamma var dagens höjdpunkt då hon hade köpt jordnötssmör och placerat lite fint i kylskåpet. Jag visste att den var till mig fast hon inte hade sagt något om de och jag visste lika väl att för varje ny macka jag tog med detta ljuvliga pålägg skulle mängden i burken minska till tusen..

"jag sitter uppe på mitt rum, hör hur mamma där nere öppnar kylskåpet, ett lock åker av och sen...japp det klassiska, ett rop på mitt namn i en väldigt utdragen och förbryllad ton... OOOOLIIIIVIIIAAAAAA!!!

M: Varför är halva burken med jordnötssmör borta?
O: Jo, du förstår, jag har bara ätit det på några mackor och då slängde jag några för att jag vart mätt, så jag har liksom inte ätit en halv burk på mindre än 2 dagar...
M: "var 100% säker på att jag ljög", Nu blir det inge mer smör för din del på hela veckan!!

En dag senare

M: Nu har du varit och ätit jordnötssmör igen Olivia.
O: Ja men endast på en ynka macka, jag looovar.
M: Skärpning på allvar nu, vet du vad det där innehåller?! Snart slänger jag burken om du inte kan hejda dig.

När jag flyttar hemifrån, säger då bara de ;)

=)

Igår var jag med Jenna en stund på kvällen. Som vanligt inte en tyst sekund och lika kul som alltid! Vi började med att gå till Interpool och tog den klassiska drinken där↓

OM-NOM-NOM-NOM så gott det var!

Då garderobsflickan försökte tvinga oss till att hänga in jackorna "25 kr" pös vi till Saints istället. Vi tröttnade ganska snabbt och åkte hem redan vid 11 på kvällen.

Idag blir det slappkväll med chokladpudding och filmer till tusen hemma hos Ida! Passar mig bra de!

hahahahahahahhahaha

Det finns en person som sitter och skickar videos som denna till mig! Ett gott kvällsskratt ♥

MM ♥

Bara för att jag älskar min Mamma och Svea MEST på denna jord!

... och för att jag har lärt mig att göra bakåtkullerbyttor som är min nya drog!

RÖJ

Som jag misstänkte. Har varit så fruktansvärt trött idag. För ovanlighetens skull inte flumtrött. Men nu är jag pigg som jag vet inte vad. Varför alltid piggna till när man strax ska sova?

Hittade en gammal tröja. En Eddie Meduzatröja vill jag tillägga! Men han är ju min idol så whatever.


HAHAHA

Om det är ett humör jag älskar samt hatar så är det när jag är flumtrött. Jag hittar alltid på så tokiga grejer som egentligen bara jag tycker är kul. Så kul att jag skulle kunna ägna min resterande tid jag har kvar att leva till att bara skratta sönder...

Hittade en ganska färsk bild från en utav alla flumdagar förra veckan i skolan↓

På bilden ser vi en fröjdig Emilia som knappar hej vilt på sitt tangentbord. Vad hon inte vet är att busolle har smugit ett alldeles nyplockat tuggummi från munnen och lagt det där datorn pulserar ut som mest med varm luft. Detta gjorde jag i hopp om att få se ett kladdigt mirakel och en vresig Milla.

Då hon aldrig upptäckte vad busolle utsatt sin dator för började Olle bli otålig. Emilia flyttade runt på sin dator ett ex antal gånger"med tuggummit hack i häl". Hon började svagt misstänka att något inte stod rätt till då jag garvade varje tänkbar sekund och strax därpå insåg hon sitt fatala misstag.

Snipp snapp snutt så var den sanna sagan slutt!

Dutti flicka

Hua vilken röra jag ständigt lever i. Mitt rum såg rent av ut sagt ut som en svinstia tidigare idag. Som givet med för och efterbild!

Före- HEE HEEEE ._-


Efter- taaadaaah!


What..

Jag sitter på mitt rum med stängd dörr, lever i min egen värld tills det att mamma kommer upp på rummet och frågar varför det luktar bränt. Jag ser mig om, förstår ingenting...

Lampan som har skinit upp mitt glashjärta som jag fick av Johan för länge sen var smält, hade bränt hål i nattduksbordet och glashjärtat är "rökförgiftat".

Hmm, tack och lov för att mamma finns ♥

Mr.President Coco Jambo



Hei

Som jag har skrattat. Nog för att min humor inte är riktigt klok men gårdagen gjorde mitt liv!

Började med att jag och Nadja spontanbesökte Skalleman och hans vän. Där va det fotboll på tv:n i högsta hugg och jag hatade livet då jag inte ser någon mening med att titta på en boll som far hit och dit. För att göra det bästa av situationen körde jag och Nadja en lek då den som kunde komma på flest godissorter vann. Jag förlorade -.-

Vidare till sjömanskyrkan där Gille jobbade. Där var det ett skitgött gäng som vet vad Ollehumor går ut på! Vi tävlade i pilkastning, tittade på tv och spelade vändtia. Alla sjuka kommentarer och trötthetsglädjen som var i rummet där och då är obeskrivlig.

Detta görs helt klart om en annan gång, så de så ♥


New life

Amen tja. Påbörjar "mitt nya liv" nu. För andra gången i mitt liv har jag åkt på magkatarr. Anledningen till varför är för att jag i snitt dricker lite mer än en läskburk per dag och har ätit två nudelpaket om dagen sen julavslutningen. Hmm.

Tanken är att börja dricka mer vatten och ett glas saft när jag blir läsksugen. Då slipper jag kolsyran iaf. Nudlarna ska få bli en lyxvara då de få gångerna jag är extra bra ska få smaska i mig ett paket. En ballanserad kost på detta samt grymma träningspass på friskis.

Längtar tills jag har kommit in i mitt nya liv helt. Adjööö!

Love & other drugs

Va och såg Love and other drugs på bio igår. Den var som vilken kärlekskomedi som helst. Dvs väldigt förutsägbar. Helt OK film men kanske ingen bio film? Sitter hellre hemma i tvsoffan med gotta och myser ner mig till denna.

Ojsan då ;)



Det där med att vi fick tillbaka proven vi gjorde strax innan lovet glömmer vi då jag landade på ett mycket svagt G-. Man kunde som max få G ändå så, så vem brydde sig?!

¿

Mina ögonlock hänger och fladdrar ner till tårna och mitt huvud headbangar i takt till min trötthet. Har fetinglust att pysa iväg till affären och köpa en chipspåse och 16 olika dippar. Men orkade man det?

Så här skulle jag vilja beskriva mitt tillstånd..


löööv it

Vilken jävla dag! Som kanske ingen har missat började skolan idag. Tror alla inklusive jag har försökt att vända tillbaka dygnet i tid just för att slippa tröttheten de första skoldagarna. Eller ah.. Jag har asflabbat mig hela dagen. Tjöt som en stucken gris.

Som tur är äger mitt nya schema då jag kommer vara helt ledig på tisdagar och fredagar. Resten är dock heldag från 9-16.

Nu vare visst jobb och inte bloggen som gällde!

o_0 Hej?!

Tjollahopp så tråkigt jag har. Sitter och tänker på allt jag kan tänka mig att göra inom kort tid:

◄Älska livet på det nya Interpool
◄Göra allt från a-ö med närmaste älsklingar
◄Tjäna pengar
◄Resa dit värmen har gömt sig
◄Färga håret
◄Mysa

Heipa

Samma gamla visa

Imorgon börjar skolan.. kl 9..hmm. Jag tycker om skolan, älskar att få träffa allt folk varje dag men att börja kl 9 direkt efter ett lov. Inte okej.

Idag:
Har tränat stenhård kondition på gymmet, lirkat in läkörhängen i mina minihål "aj" och har slöat hemma. Vettig dag!

CHILL

Idag har jag varit en dutti flicka! Kom precis hem från ett grymt gympass med Lina. Nu har jag lite chilltime för mig själv då jag smaskar i mig en matlåda och kikar på Ronny och Ragge. Wee!

Strax blir det till att dra tummen ur röven och börja fixa mig. Ska nämligen hem till Emma om några timmar. Hon är så söt då hon redan har handlat en massa thaimat och förbereder sig för att göra mina favoriträtter. Wee på det också!

En söt sommarbild på Emma Singha!


Sjuk humor

Har kommit hem från en galen släktträff. Finnar och deras udda humor ♥

Markus: Olivia, såg du det sprang en mus alldeles utanför Bikbok
Jag: NEJ :O
Markus: Det sprang en skrikande dam efter med händerna mellan benen...

haha..

Markus: Olivia :O Vad äre för äckligt du har runt näsan?!
Jag: VAA?! :'((
Markus: Måste gå närmare så jag ser vad det är.. nä men oj, det är ditt huvud!

Långsökt men så kul :'D

NU

Väntar på att padre ska hämta upp mig då det snart bär iväg mot Valbo med släkten. Ska bli kul att se hur det kommer att gå då jag är sämst på engelska och finska kan man ju inte ett ord av..

Laddar upp mina batterier genom att gosa med Svea!

IIHHI

Älskar när mitt liv är så gott som fullbokat! Ska snart iväg till jobbet och träffa Emma, därefter hem till min oplanerade spakväll! Det löser sig alltid.

Imorgon däremot ska jag få träffa mina tremänningar och allt som hör till. Inte så ofta man får träffa dom då halva släkten bor kvar i Finland. Vi ska till en början åka ut till Köpis och shoppa dittan och dattan och därefter smarrig thaimat hos självaste fader.

Fredagen kommer bli lite av repris då jag ska vara med Emma och även då äta thaimat som två små slafsiga grisar.

heipa!

avliden

Trodde seriöst att mina öron skulle gå av, trumhinnorna värker som F och mina kväljningar kommer snart ut i det fria. Ah, så kallt är det faktiskt ute.

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att få höra alla skrikande kunder i mitt öra också, yea!

Det vart inte mer än detta som köptes i Köpis! En grymt godluktande body splash och ett galet stort nagellack från H&M! Blev även bjuden på en grym latte och som avslut kebab m. bröd♥


Idag är en bra dag. Ska snart iväg till köpis med familjen och därefter ska jag leta efter en utlandssemester. Smaskens!! ❤

2010

Sista dagen på året började hur bra som helst. Var ut och åt med familjen på Östens pärla. Därefter åkte jag hem till Nadja där det blev en lätt förfest med knepiga häxblandningar. Planerna därefter var att åka till en lokal i Sätra.

Under den korta tid som vi var där hann det bli slagsmål och alla personer hade så gott som dragit därifrån. Allt detta hände då jag och Natta var på toa... där hon dessutom bad mig att lukta på en plastblomma och körde upp den I näsan på mig. Skoja vad jag blödde näsblod. Väggar, golv, toastol, hela handfatet och toarullar övergick snabbt från färgen vit till röd.

Kvällen slutade med att Jenna fick bli min räddare i nöden och vi drog till Heartbreak innan 12 slaget. Där var det allt från knepigt folk till knepigt folk och för hög musik.

Innan sängdags halsade jag 2 Resorbtabletter så är helt återställd idag. MEN..har istället åkt på magsjuka, spytt si så där 4 gånger och snarkat bort hela dagen. Måste ha varit nå tok med maten på restaurangen då även Jonas blev dålig efter det..


Förfest hos Nadja

Nu väntar jag på att klockan ska bli 21:30 då det är Mamma Mia på kanal 3!

RSS 2.0