STENCOOL BRUD JU!! :D


LussePULLA!

Igår bakade jag och Fredde lussebullar. För det första jäste aldrig degen. Därför vart det inte 25 bullar som det stod att det skulle bli utan 9 stycken...

Efter lite mjölkrig och ett försök till goda bullar åkte plåten in i ugnen. Men icke. Ut från ugnen kom en plåt med platta, smaklösa och hårda bullar.

...

Här är förresten nya hårfärgen. Skiljer sig inte speciellt mycket från den jag hade innan. Nu är den lite jämnare och mer brun än orange. Jag VET, alla tycker jag passar bäst i svart but heeey this is the new ME! ;)

Håller på att blekna bort totalt. Måste fixa en brunare hudton för snart ser jag ut som ett vandrande lik. Bröllopet är på lördag. Innan dess får jag nog sprutlackera mig med brun utan sol...

Färgglada Olle

Färgade håret i helgen som var IGEN. Förhoppningsvis i min naturliga hårfärg så jag slipper slita på håret. Möjligtvis att man tonar det i en röd nyans om någon månad. Jag menar, det försvinner ju så småningom och sliter inte på samma vis. Men det är bara en tanke som jag har!

Nu ska jag hoppa i gymkläderna och pallra mig ner på stan. Blir äcklad av min lathet...

Första advent...

...och det snöar

Har varit hemma hos Fredde hela helgen och när jag kom hem har mamma julpyntat så gott hon har kunnat. Vi kan tyvärr inte skapa samma julkänsla som förr då Svea inte fattar allvaret med att prydnad är prydnad och att allt ska stå där det står.

Men en julgran har vi på tomten, en liten plastgran har jag fått inne på rummet, en massa fina jullampor i alla fönster och julgardiner! Det duger för mig

Föredrar mig som fixad...

Vart ska jag börja känner jag nu? Ska liksom ner på stan om någon timme.. Det här reder jag ut ska ni se. HM

Se där!

Slänger upp en bild på hur jag ser ut idag! Har mitt nya egengjorda örhänge på mig Men NU, libanesisk mat, dör lite av längtan!

Det är kärlek de!

Har varit ute och knäppt bilder den senaste timmen. Fick en ganska lärorik läxa från kursen som jag läser! Den här bilden tillhör inte läxan men bara för att jag är så stolt och älskar henne mest av allt bjuder jag på den ändå!

Jag älskar hennes fluffiga vinterpäls♥

Mihii

Allting känns helt plötsligt as-dunder-megabra med mig idag! Kanske för att jag har gjort världens godaste dumlekakor. Smugglade ner lite extra dumle i varje kaka plus en massa krossade lagomstora bitar mörk blockchoklad. Helt perfa!!

Dessutom ska jag och familjen + Fredde "eller aa, han tillhör ju redan familjen" äta på restaurang. Världens bästa mamma bjuder♥ Vi ska äta libanesisk mat. MMMM!!

Imorgon ska jag äntligen få träffa Jenna som kommit hem från Miami! Har inte saknat dig ett dugg och förbereder mig för en stor utskällning. Jag menar...i nästan 7 veckor har du lämnat mig i sticket, TYP!

Dessutom ska de sista förberedelserna för Jenna och Liams bröllop fixas, oj förlåt. Liams MAMMAS bröllop, haha!

Morgon+trött+humor= Pallar inte...

Redan som barn serröNI!

Jag tror att vi flesta lyssnade på Smurfarna när vi var små. Jag hade alla skivorna men fastnade brutalt hårt för en låt. Redan då var det "Drängarna- om du vill bli min fru" fast i barnstuk som gällde. Nu älskar jag båda lika mycket, haha! Jag var så besatt av denna låt att när jag var 13-14 år baserade jag en kärleksdikt åt någon av mina föredettingar på just denna.

"Om du vill bli min man
kan jag ta dig så gott jag kan
och om du inte vill
försöker jag en gång till"

HAHAHA :'D Pinsamt men sant... Efter några timmar beslöt vi oss för att bli tsm på msn "LOL". Det varade i en vecka varav varje dag var av full otrohet!!

Man tackar gudarna för att jag har det lite mer lämpligt idag! Love my Freddy-fredd♥

Hundvakt♥


Lagomt putt

I somras fick ju jag som studentpresent att hoppa fallskärm. Här är videon iaf! UTAN LJUD! Jävla bajs youtube tog bort det... Ganska meningslöst utan ljud faktiskt. Börja titta från 1.28. Så jäkla ful brud haha!

Balla balla

Lär byta BH storlek från B till C. Just sayin'

Linda

Långt tillbaka i tiden. Så lång tid att jag endast var fem år gammal. Då hittade jag min första riktiga vän. Vi bodde på samma gård och var med varandra så gott som alltid. Några år senare började vi på samma skola. Hon var ett år yngre än mig så vi ordnade upp med lärarna att hon skulle få bli mitt fadderbarn!! Kommer ni ihåg? Alla hade ju ett eget fadderbarn att ta hand om på skolan. Ialla fall där jag gick.

Som sagt. Jag tänker på dig ofta. Jag ser dig ibland på bussen. Ingen hejar. På något vis är alla våra minnen tillsammans det som jag verkligen, jag menar verkligen kommer ihåg.

Gick in på din blogg för inte så länge sedan och hittade en text som jag tyckte var riktigt sann och bra.


0:a

Du vilker dig för att du vet att jag har rätt. But HEEY I love it

Jag har inget att vara arg eller ledsen över för jag har det bra. Även fast det just nu känns som att jag har svalt mitt hjärta. Just nu skulle jag vilja radera dig från kontaktlistan, blockera dig tillfälligt och hata dig i nöd och lust för att du sjönk till en så låg nivå. Tänker inte hamna där så jag skiter i allt radera-block whatever...

Pysseldag!! :D

Att vandra i osynlighet.

Så gott som hela natten har jag följt mitt liv som död. Livet som en ande. Har svaga minnen av att jag och Fredde busade med varandra, jag ramlade av en kraftig smäll från Fredde och överlevde helt enkelt inte.

Jag fick leva mitt liv som osynlig, bara vissa hade förmågan att se mig. Mamma, Jenna och Natta. Större delen av tiden spenderade jag hemma tillsammans med min ledsna mamma. Det var riktigt hemska ögonblick... Ytterst en liten tid spenderade jag hos Natta som gav mig olika råd och tips.

Jenna gick i skolan så jag följde med henne dit ibland. Jag var dock tvungen att sluta med det då läraren började få en massa skumma misstankar om föremål som rörde sig diskret.

Mitt liv: Förlorat så gott som allt, en pojkvän som inte kunde se mig, vänner som levde på som vanligt utan mig, bara gå runt runt runt.

Allting var så verkligt i drömmen. Ingenting spårade ur eller var orelaterat som drömmar i regel brukar vara. Jag fick bara följa mig själv som DÖD.


.Jag älskar också den här låten. Så fin! Och den berör mig.

Well Hello

Den här dagen har inte kunnat bli bättre! Det som botar mig när jag är fast bestulen om att vara putt är någon som rosetter mig och håller mig igång. För det är jag inte kapabel till att göra på egen hand har jag märkt.

Klockan sju i morse ringde en viss Fredrik och bad på sina bara knän om att få komma hit och mysa. Why not?!? Och så fick det bli! Efter en massa mys och flum drog vi till varsitt gym och tränade. Måste säga att jag är stolt över mig själv vilken energi jag hade idag. Ååå nu då? Mamma kommer snart hem med färdiglagad restaurangmat och därefter ska jag vara med Nadja! Halv 10 bär det av mot bio.

Happy happy!

Uttråkad Olle... HM


Happy & in love!

Snart gifter sig Jenna och Liam. Nä, men Liams morsa iaf hahaha!

3 december är det dags att se så här fin ut!! Givetvis med ett snyggare hår, mitt glitterarmband och en snygg pojkvän som krokat fast sig i min arm.

Nuuurååå, kan tiden rusa?!?!

Därför Svea ♥

Nu när kylan har bestämt sig för att stanna har jag brett ut min värmefilt över hela sängen. Hann knappt vända mig om så låg Svea redan där som en slapphög... Kände mig illa tvungen att lägga bredvid henne. Pressen var enorm! Haha.


Snart bär det av till biosalongen med mamma. Ska se någon ny film "Drive". Den sägs vara dålig. Men imorgon, då jävlar ska jag på bio igen. Jag kan nästan garantera att filmen kommer att vara GRYM! Breaking Dawn med Nadja!!!

HAPPY

Den här låten gör mig glad!!

OH GOD!

De senaste dagarna..hmm veckorna..eller jag menar MÅNADERNA har mitt liv varit en cirkus.

Ska jag vara ärlig vet jag inte vad som händer med mig själv. Jag menar, familj, världens bästa katt, vänner, pojkvän och lycka har jag ju!! Jag är oftast väldigt  glad och lever för att dela med mig av min lycka. Men rätt som det är faller jag bara, lider av ångest, oro, ensamhet och kraftiga grinattacker?

TYP JA! ↓

PINSAMT!!!

Varför?! Jag håller med Fredde när han säger att jag är svår att förstå sig på för igår invigde jag och Nadja våra nya liv. Livet som sten-cool, mega-seriös och allt som hör till.

Dåligt ljud, dåliga brudar och en dålig syn. HAHAHA!

Ni vet.

Jag har min mamma, världens bästa mamma som ingen någonsin kan ersätta. Jag har vänner som alltid finns där i ur och skur. Jag har min underbara Svea som inte alltid förstår mig men hon bor i hela mitt hjärta ändå.


Jag fick dessutom chansen att finna min tröst, ro och all trygghet i en kropp och själ som skiljer sig från mängden. Hos dig får jag skrika. Hos dig får jag gråta. Jag får slita i ditt brösthår om så behövs. Det bästa är att vi behandlar varandra rättvist. Att vi båda kämpar. För dig. För mig. För oss!

 

Jag önskar inget hellre än att jag kunde visa hur jag känner för alla i min närhet. På det vis ni förtjänar. För jag är så tacksam, så glad och grinar ibland av glädje. Vi alla borde vara tacksam för det vi har och inte hänga upp oss på det vi inte har. Vi har det bra. Du och jag.


What to do?!


zZZzzZ

Jag har haft så konstiga, spännande och en del skrämmande drömmar på senaste. På något vis gillar jag det så mycket att jag sover ungefär en timme längre än vanligt bara för att få drömma vidare.

Under den där timmen vaknar jag ungefär varje kvart och kan på något vis bestämma vad jag vill drömma om. Vara med och styra lite. Det är så häftigt. Jag kan drömma om ett helt liv när det bara har gått 10 minuter. Jag hinner med så mycket och stöter på allt i mina drömmar.

Jag älskar att få komma bort en extra timme varje morgon. Befinna sig i en helt annan värld där inget är förutsägbart. Där hjärnan är berättaren och då jag vid vissa tillfällen får hjälpa till att komma på något nytt.


Jag är fast

Min mamma avgudar mig när jag öppnar en bok med vilja. Jag tycker det kan vara kul att läsa någon sida ibland för att fylla ut tiden och med detta menar jag att det kan ta upp till ett år för mig att läsa klart en bok på 250 sidor.

Förra veckan öppnade jag en bok som inte går att stänga. Jag drömmer om den, jag lever i den, jag är bästis med huvudkaraktären. Jag till och med upplever allt i boken som om det vore på riktigt.

Har snart läst ut den. 350 sidor tror jag det är. Dessutom är detta bok 1/5 Åååå dessa möjligheter dyker kanske bara upp en gång i livet. Att få ändra sin livsstil helt. Till att helt enkelt bara sitta i stilla ro och läsa. Mina ögon ska få ploga sig igenom flera rader text.

AHFASTNÄ! Men jag är glad över att jag hittat den här serien!

Så här ser första boken ut!

BRB, bad+bok!

Kesha- Blow


IT'S ÅÅN!

BURRR

Jag är så avis på Jenna som befinner sig i ett varmt klimat Själv sitter jag och laddar för en vända på stan med mamma. Vi ska nämligen kika på en vintermössa! Ja det lär ju behövas på kvällarna nu för tiden.

Jag vet inte..eftersom jag har en äggskalle anser jag mig själv att inte passa i platt hår eller åtklämmande mössor. Det får mig att framstå som fet. Känner jag mig själv kommer jag inte komma hem med en ny mössa idag. För jag har höga krav på hur den ska vara

Annars brukar luvan vara min bästa vän när kylan omfamnar mig.

GUDARS!!

Hade som fotoläxa att fixa en bild i RAW och JPEG format. Den första bilden är tagen i JEPG. Kolla vad mycket information (färger, osv) som dämpas och försvinner...


Den här är tagen i RAW format. Visa lite hänsyn till att det är första gången jag arbetar i det programmet. Men kolla vilken skillnad det är på bilderna. 

I den första bilden blir den vita kartongen så ljus att den smälter in i min vita bloggbakgrund. Huden ser plattare ut för att vissa linjer i ansiktet så gott som försvinner.

I den nedersta bilden har vi de rätta färgerna. Det som alltså finns på riktigt fångar en bild tagen i RAW upp.

Standard är dock att man fotar i JPEG... No more för Olle!

^^

Den här bilden kanske är ett bättre exempel på hur mitt hår faktiskt ser ut. Har alla färger man kan tänka sig. Det är mörkt, har vissa blonda partier men i största delen lite mer åt det röda hållet. Det hade kunnat vara bättre, lite ljusare, mer brunt och mindre färgglada partier.

Men i verkligheten ser det lite bättre ut ändå. Får duga...än så länge!

HMMMM

What to do?

Håller på att bleka håret för att kunna få en lite ljusare brunnyans motför vad jag har nu. Mitt näst intill svarta hår vägrar ge med sig.

Just nu ser jag ut så här: 2 centimeter megablond utväxt som tvärt övergår till min mörka hårfärg? WHY!?!

Barbados - The Lion Sleeps Tonight

Låten jag har valt här nedan passar in till mitt humör idag! HAHA


NURÅ

Tänkte bara säga att jag vill ha hem dig nu... Det börjar fan bli tråkigt på riktigt, haha!

Nu ska jag ta en promenad till Ica. Handla julmust eller något. Har nämligen laddat mobilen med 100 nya låtar och ser gladeligen fram emot att plugga i lurarna för en tid framöver

FYLLON PÅ G?

Man skulle nästan kunna tro att det är mig dom krattar löv med. För idag har jag verkligen känt mig som en. Vid 12 tiden kände vi oss bekväma med att ta oss ner till pizzerian. För mig fick det bli en sallad. Perfekt och mättande frukost!

Lite senare dök Milla upp för att hämta lite prylar. Då snackade vi om en sliten brud i samma nivå som mig! Hahaha

För att göra något vettigare än att sitta och stelna i sängen begav jag och Fredde oss ut mot Valbo. Och som ett perfekt avslut på dagen gjorde vi tacos tillsammans. MUMS!

Här har vi oss <3


TROLL

Idag ska jag, Milla och Nadja till Engeltofta!! För de som inte vet är det maskerad där ikväll. Har aldrig varit på det evenemanget förut. Bara hört tvistade åsikter. Redan när jag vaknade imorse snurrade två bokstäver runt mitt huvud: ÖS!

Milla ska vara en leopard, Nadja en blodig zombi och jag ska vara ett troll. Nu är frågan hur jag ska kunna efterlikna ett troll... Jag har håret helt utan tvekan, en ganska passande klänning och ett par ballerinaskor. Det jag inte har är svans och ett stort pärlhalsband.

Jag saknar Turkiet, jag saknar din närhet, jag saknar delar av min framtid.
Jag saknar tiden som har varit och jag saknar alla nya spännande känslor.

Kärlek vid första ögonkastetTänkte bara säga att jag fick köra pappas bil igår. 200 hästar sa han att det var. Detta är något som aldrig egentligen intresserat mig men det lät bra. Fick testa att gasa från 50 km/h till 110 km/h på treans växel. JÄVLAR vilket drag hahaha! Och snabbt gick det...

Just nu sitter jag på en distanslektion och lär mig basgrunder i Photoshop. För det kan man ju inte hahah! Men fick faktiskt lära mig hur man gör rundade hörn på en bild med hjälp av 2 enkla steg!

Senare ska jag iväg på ett fotojobb. Troligtvis något lokalband för känner inte till gruppen.

Häftigare liv än så har jag tyvärr inte

Kuli kul

Är hos pappa och leker med datorn... Nog allt har jag kul haha!


Varför?

Har precis tittat klart på en dokumentär på tv3play.se. Svenskarnas hemliga liv heter den. Den handlar om tjejer som arbetar med porr av olika slag. Porrfilm, telefonsex uppvisningar osv.

Jag måste säga att de är väldigt modiga! Jag skulle aldrig verkligen ALDRIG landa på det planet. Har absolut inget emot folk som arbetar med detta då det är väldigt uppskattat hos många. Dessutom är sex ett utav världens äldsta yrken

När jag tittade på den här dokumentären ålade jag nästan ur min egen kropp för att jag kände mig obekväm. Nästan lite barnslig för att jag reagerade som jag gjorde. Det sägs en hel del vettiga ord i filmen och jag tycker att ni alla ska finna lite tid över till att titta på den!

Länkar den här→ Watch me

Det är höst...

...och den glittrar!The Sweet

Fick ett fotojobb av Arbetarbladet i Fredags. Skulle nämligen inte knäppa på några andra än THE SWEET!!! Så jävla coolt! Dock är dom gamla gubbar på 60 bast nu. Helt otroligt att de fortfarande håller ihop.

Här är en utav deras mest kända låtar som släpptes någon gång under 80-talet?!?
Och här är bilden som jag tog. Gamla gubbarna haha. Dock är Steve den enda riktiga från bandet då två av dom andra är döda och den tredje vet jag inte något om. Det är Steve som fokusen ligger på iaf!


RSS 2.0