Kondens & Pandora

Igår vart det inte någon hemma-lyx-spa-kväll. Jag fick rycka in på två olika fotojobb. Det ena bandet hette Kondens. De spelar electro duo musik. Faktiskt riktigt häftigt. Senare mot midnatt Klev Pandora upp på scenen inne på Harrys.

Ikväll blir det andra puckar däremot. Jag och en hel hög med andra tjejer ska få peta på långkorvar i 3 timmar. Med andra ord ska vi på dildoparty. Sen blir det utgång. Har redan nu planerat min outfit in i minsta detalj. woop.

En av mina bilder på Pandora.

Sjukt stolt

Vad hände? När lärde jag mig att gå i klack? Det här är ju helt fantastiskt. Haha.

Just nu vandrar jag omkring i mina 12 cm klackar. Fungerar hur bra som helst. Det 2 cm platå så man kanske ska säga 10 cm. Jag är stolt!

Värt varenda spänn!!

Mitt liv. Är det inte för fantastiskt. Jag hade tålamodet, viljan och orken att för tredje gången den här veckan syna varje skohylla som finns i Gävle efter just såna här skor. Den sista butiken vilket var skopunkten fanns mina drömmar på.

Det stod redan tre unga tjejer vid hyllan som djuriskt letade efter sin storlek. När det gäller skor ser jag svart. Jag sträckte min hand genom en dimma av fladdriga händer och norpade åt mig ett par. När jag såg att det var min storlek tjöt jag till. Mina drömmar!

Jag hade hoppats på att min dramatiska historia skulle vara sann. Men nu var den inte det... Huvudsaken är att jag har skorna. Åter igen, mina drömmar!

WHY LIKE THIS?!?

När mitt nyborstade hår samlar sig i stora råttsvansar efter ungefär en kvart vet jag att det är tvättdags. När det inte ser fett ut tvättar jag inte håret. Ibland kan det gå upp mot en vecka. Senaste gången var i söndags.

Ikväll ska jag köra på en hårinpackning, ansiktsmask och helkroppsskrubb och bli renare än alla er. HAH!

Man får väl se det som så här, Caroline af Ugglas tvättade inte sitt hår på tre år...


Jeffrey Campbell ♥

Det sårar mig sjukt mycket att de här skorna ska kosta 1670 kronor. Jag tänker inte dö förrän jag äger ett par Jeffrey Campbellskor... Nepp! Frågan är om jag ska ha med eller utan nitar? De med nitar är döden så snyggt men väldigt utstickande och party. De svarta utan nitar är med träklack och är både party och till vardags.

 

Jag försökte få ett par av Fredde. Han tyckte att de inte var så dyra? Jag kände just där och då att han kunde köpa mig ett par på dirren. Inte just precis nu fick jag till svar. Mamma skulle vägra köpa ett par så dyra skor och pappa skulle skratta så det ekade i Kina.

 

SUCK! SUUUUUCK!! SUUUUUUUUUUUCK!!!!!



Mega lol

Det finns en sak på MiROi som är ganska kul faktiskt. När man ska gå in på toa för att spegla sig ser man inte klok ut. Man måste liksom sträcka på sig rejält för att kunna se ansiktet.



Strålande solsken!

Beroende på vilket sken jag befinner mig i kan mitt hår se gudomligt ballt ut. Jag älskar att det verkligen lyser. Ibland.

Kolla på färgen, inte mitt oborstade hår, tack!


Det är kärlek de!



AAA zZZzzZ

Jag känner att den här förbannade skolan krämar ur all min energi och livslust. Nästan i alla fall. Jag är trött som döden om kvällarna. Jag grinar inombords av glädje när jag får syn på en säng. Eller? Det är inte långt ifrån.

Just nu i min hjärna: En stor säng med trippla gudomliga madrasser, 8 mjuka kuddar, ett megastort luftigt duntäcke och nytvättade lakan. Jag glömde bort att nämna min lurviga Svea. Hon ska delta som en nionde kudde ♥

Ett liv med gränser

Mitt liv är nu mera begränsat till vad jag kan och inte kan göra. När det regnar ute kan jag inte bara skita i det. Jag har ett rött hår som skall vårdas som ett spädbarn. Typ.

Jag har inga som helst problem att leva mig in i den rollen.

Mys onsdag

Idag är jag lite lurig. Jag och Jenna!

Vi ska överraska våra gubbar med öl och biljard på IP ikväll. Man måste ju fira våren ordentligt.

NIRVANA!!

Äntligen har jag nått mitt mål gällande mitt hår! Jag gav upp alla tankar om permanent hårfärg för det röda biter inte på mitt hår, tyvärr. Har testat de största märkena som Schwarzkopf, L'Oréal och Syoss men allt sånt kan ju gräva ner sig i graven tycker jag.

I stället gick jag in på stans enda EMO-butik och köpte den rödaste toningen som går att få tag på. Eftersom jag inte är superblond blev inte mitt hår riktigt så rött. Men jävligt rött räcker för min del. Taaadaaaah!







Bakislyx

Igår (bakisdagen) levde jag upp till till fullo. Men jag trotsade min egen lathet för trevlighetens skull. Jag och Fredde åkte ut till Valbo och fick en massa nödvändiga saker inhandlat till lägenheten. Inne på Köpis hade de gratis ansiktsbehandling och make up och vem tackar nej till det?


Ola Salo

På första raden i konserthuset idag kommer jag, mamma och Jonas sitta bänkade och lyssna på Ola Salo. Gruppen The Ark splittrades ju så det är bara sångaren vi ska se. Det kommer bli riktigt kul. Jag längtar redan!

Innan ska vi gå ut och äta någon stans. Muuums!

Döden

En liten uppdatering om vad jag gör här på MiROi. På förmiddagen lyssnar jag på ointressanta saker. Saker som att under 1800-talet fanns det mer jobb just för att vi inte använde oss av maskiner. Varför inte spola tillbaka till stenåldern när hon ändå håller på?

Efter lunch sitter var och en framför varsin dator. Där sitter man på Facebook, skriver blogginlägg, sms:ar, går på toa superofta, tar sig en bensträckare. Ja inte fan söker vi jobb inte.

Jag lämnade in mitt CV och personliga brev i hopp om att få lite att arbeta med, förbättra, göra vad som. Det var tydlgen bra som det var. Coot. Jag är uttråkad.

När jag träffade Elina på lunchrasten frågade hon vad jag gjort med mitt öga. Om jag hade en kraftig alergisk reaktion eller om jag hade fått en smäll. Njaa, jag kliver upp 06:49 varje morgon för att sitta här och bara sitta.

Blöööö!!

U.S.A

Idag har jag varit runt och sökt lite sommarjobb. Som första intryck tänkte jag inte klä mig i svart. Helst i starka färger så man blir ihågkommen? Fast fortfarande väldigt vardagligt.

På mig har jag min USA-tröja från Carlings, mina nya blå-blåa jeans från H&M, mina vita lysande skor från H&M samt en svart skinnjacka från Cubus. Jag ska rocka på alla mina anställningsintervjuer hade jag tänkt, haha!

Sen ska jag och Jenna söka jobb i Norge. Hellre det än allt annat. Kul om det skulle bli av så man får göra något som man vanligtvis inte brukar göra.

Rocki'n da feta fuck or what-e what?!? ;)

Herregud

Jag har en muskel som krampar i värsta fall en gång i sekunden. Enda sen i tisdags har detta hållit på. Det gör så himla ont. Jag kan endast andas lite in och lite ut, alltså inte som man ska. När jag försöker blir det extrema ryckningar som jag dessutom har filmat. Lol.

Jag vet inte vad det är för muskel? Sitter precis under tutten i alla fall. För varje gång muskeln drar ihop sig tappar jag en massa luft. Läskigt!

Mamma gissar på en helt vanlig muskelinflamation. Därför är detta en lagom lunch. Se videion nedan också. Haha.

Yammie!

2 Stycken kiwi
En banan
Cirka 1 dl vaniljyoghurt
Krydda lätt med kanel
Mixa mixa mixa

Så jädrans gott!


Bra sugen!

När jag och Fredde kommer hem från Tunisien ska jag tamejfan bli poppy red. Solbränd hy och rött hår! Mitt hår kommer däremot inte få den här röda färgen. Man kan ju alltid drömma!


MEGA-PULLA

Hahaha. Lite kul åt sig själv måste man få ha! Det här är min nya baströja från Gina. Den är väldigt urringad bak på ryggen. Jag såg lite senare att om jag drar bak axlarna så formas en pulla över hela ryggen. Grrr, sexy lady!



Woop woop

Har handlat ett par nya vita skor då de andra var hmm... gul/brun fläckiga? Skitfult. Därför hamnade de i soporna och dessa skor från H&M fick bli de nya ersättarna.

Handlade även ett par färgade blå jeans. Lite urtvättade. Kom även hem med en lysande turkos baströja från Gina.

Underbart väder, underbar klädsel!


Nu har jag faktiskt rensat lite i skogarderoben. Jag gillar det för då får jag plats med nya skor som kommer vara tusen gånger snyggare. När jag såg dessa skor kände jag att dom var mina. Helst igår... Olyckligtvis är de slutsålda men varför hänga läpp över det? Jag bevakar nämligen skorna vilket innebär att så fort de kommer in på lager skickas ett mail ut till mig.


 


Skrajtan tajtan

När man inte har något bättre för sig kan man lika gärna kasta is i stjärt. Träffar man skåran trillar det pengar ut från baken. Baken svänger, ibland krafsar han där och då och då fiser han grön rök.


MiROi

Det här med Arbetsförmedlingen måste vara ett skämt. Idag har i alla fall folk i "klassen" börjat prata. Lite roligare. But still...

Jag kunde inte låta bli att ta kort på den här WOW nörden igår när stämningen var som ljuvast. Hahaha. Ungefär så här satt alla 8 personer igår. Dom bara liksom... satt där!

GLAD

Idag har jag hämtat ut en klänning som jag beställde för några dagar sen. Påminner om en illrosa klänning som jag redan har. Den här är riktigt blå i stället och i ett lite annat material.

Nu ser den grå/marinblå ut pga ljuset. Den är riktigt blå annars!

Här är den illrosa klänningen jag pratade om. Vet inte hur illa den skär sig med mitt "röda" hår nu. Annars är klänningen oslagbar♥ Bilden tagen på min 18 års dag!


♥♥♥

Sedan 13.00 har jag suttit och inte gjort något annat än suttit. På samma fula stol där jag fortfarande sitter kan jag välja mellan att lyssna på ljudet som elementen ger ifrån sig eller ljudet från den tickande klockan. Fyra timmar om dagen skall jag befinna mig i denna livade miljö. Woop wooooop.

Vi är en grupp på egentligen 20 personer men endast 8 livlösa kroppar fyller upp det annars tomma rummet. Ibland kan jag höra hur någon återuppstår och suckar till. Sen dör ljudet bort i ljudvågorna igen och jag tvingas tillbaka till samma tråkiga atmosfär. Något mirakulöst hände för cirka en kvart sedan. Någon började gapa väldigt stort och en sukt efter andan hördes. Det var tydligen huvudnumret i den akt han frivilligt tog på sig.

Ungefär så intressant är min dag idag! :)

Alltid lika kul!

Vad otrevliga folk det finns. Har blivit tipsad om att kontakta en speciell person angående ett sommararbete. Så klart ringer jag inte helt oförberedd utan har givetvis en del saker jag vill hinna nämna i samtalet. Vett och etikett kallas det för.

Jag ringer, jag kopplas fram och jag blir gladare och gladare. Så svarar han. Mannen som kanske kan rädda mitt liv. Jag presenterade mig glatt och försökte snabbt komma till sak. Eftersom han sällan är på jobbet och det är väldigt viktigt att mina papper hamnar i hans händer skulle jag ringa och kontrollera om jag kunde komma förbi någon speciell dag och tid. Jag hann inte mer än att nämna sommarjobb så avbröt han mig: Pratar ej i telefon. Torsdag och fredag. På eftermiddag. Kort och gott och sen la han på?

Jag blir så besviken. Jag hade tänkt mig något helt annat och mycket trevligare. Jag lovar att han inte rörde en enda muskel i ansiktet när han pratade med mig.

SUG DÅ!

Arbetsförmedlingen har fixat så jag och 20 andra ska få proffsig hjälp. Från och med idag och i 6 veckor framåt från 8:30-16:00. Än så länge vill jag bara meddela att detta sög saftig pulla. Men vad gör man inte för att fortsätta få bidrag..

Oa hela natten?

Ikväll blir det inte som planerat. Det blir röj viskade någon i mitt öra.

Först ska jag säga hej till min pappa och ge han en försenad julklapp med tanke på att jag inte träffat han sen dess. Därefter äta något regält och hoppas på att mättnaden håller i sig natten ut!

BLOPPIS!

Jag tänkte göra mig av med lite kläder till riktiga kompispriser. Det är ändå saker som bara hänger på en och samma galge. De förtjänar att få komma ut på vilda äventyr!

Om mina plagg intresserar någon kan man antingen ringa/messa 076-1467888. Eller maila till [email protected].

En svart stickad halsduk. Cirka 2 meter lång och 3 decimeter bred. 20 KR!


En "BAD HAIR DAY" mössa. Använd i några timmar så den är så gott som ny. 20 KR


En svart överdel med paljettbroderier i en matt guldfärg. Använd endast ett par gånger. 10 KR


En tunika med tryckt text samt silverpajletter. Är som ny! (Jag hade blixten riktad mot en gul vägg, därav ser pajletterna guldiga ut) 10 KR


Ett linne i storlek M. Det är tryckt text där det står "style". Väldigt bra skick! 10 KR
SÅLD


En lite större Large-tröja i riktigt mjukt tyg och i bra skick. Finns även en likadan fast i grå/svart. 10 KR


En riktigt mysig tröja som är lätt och luftig. Storlek 36/38 Så den sitter lite slappare. 10 KR


En helt oanvänd tunika i storlek S. Det är trekvartsärmar och längst ner på tröjan är det en enkel mudd. 10 KR


MOBIL: 076-14 67 888
MAIL: [email protected]




Oj oj OJ då!

5 kanske inte så självklara saker om Olle!

Bokom min dörr har jag en form av trumpet som jag gormar i när mamma hör mig dåligt...


Ibland överskattar jag min kunskap till att kunna förvandla ett gammalt plagg till något personligt och unikt. Och ungefäääär så här känner jag mig då!


Jag kan inte dricka alkoholhaltiga drycker utan att bli ett vandrande psyk. Senaste gången pös jag på egen hand från festen. Kände mig bortglömd. Gick hem till Freddes tomma lya. Slog i sängen och skrek. Sprang ner på stan så ingen skulle hinna uppfatta att jag var hysterisk? LOL. Blev rasande när Fredde ringde och runade hela vägen hem igen?!?! LOLLOLOLOLOL.

Jag har inte gett upp mitt läskdrickande helt. Men jag är faktiskt inte beroende av det längre.

Jag blir sjukt ledsen när jag inte träffat min älskade Fredrik på två dagar och uppåt... Jag kan till och med grina i smyg när jag är med han bara för att jag trivs så mycket. Favoritplatsen är att vila med huvudet på hans bröst med huvudet vridet lätt mot halsen och känna hans andetag skapa en virvel i håret♥ En puss i pannan och jag smälter!



Dagens utsida!



Ställen jag varit på!

Norge 2-3 gånger.
Estland en gång.
Danmark 10-11 gånger.
Cypern 1 gång.
Turkiet 3 gånger.
New York, Manhattan 1 gång.
Gran Canaria 1 gång.
Italien 1 gång.
England, London 1 gång.

Om några månader bär det av till Tunisien beroende på om tillståndet där borta hinner ändra sig. 13 grader, regn och krig låter inte speciellt inbjudande, haha!

Har dessutom åkt på en hel campingtripp genom nästan hela Sverige. Vi började på Gottland och slutade i Kramfors. Åkte självklart genom Norge också och tog båten över till Estland i några dagar. Däremot har jag inte varit i Finland.. Även fast halva min släkt bor där. Skam!

Jag har varit snäll i år...

Jag blir mordbenägen. Jag tappar kontrollen. Jag spårar. Varför är inte jag en bortskämd snorunge för? Jag blir så besviken.



 


Bara lägg av. OK?

Jag hatar näsor som tjuter. Det vrider sig i hela min kropp. Sluta tjut! Snagga och resna hålorna... NU!

Han som är snaggad i Lyxfällan. Allvarligt... Är hans kusar formade som visselpipor?!? Ja-a, det är dom faktiskt... För att beskriva hur jag känner vid dessa läten: Mina ögon vrider sig 180 grader och sedan ut och in. Hela skallen skakar tills den blir allderles röd. Kroppen stelnar och armarna åker rakt ut. Som en zombie ungefär!

Allt jag ber om: Sluta tjut. Jag blir lätt uppjagad annars.



Nytt ord!

Nu på kvällskvisten mötte jag upp Jenna och Fredde på stan för att spela lite Bingo i Bingohallen. Ganska lol men roande. Finns ju lotter som bara kostar 5 kronor så jag satsade på stort på dem. Gick ju som det gick... Jag vann noll, Jenna vann 10 kronor och Fredde kammade hem 300 kronor.

Mitt nya ord för dagen är: As-kula. Dessutom tycker jag att det är as kul!

E-Type

Var och fotade den gamle legendaren E-Type i lördags. Vi flesta har ju faktiskt vuxit med hans musik. Han var lika bra om inte bättre live och han körde bara igenom alla gamla godingar. Sjukt nice kväll.

Lägger upp tre av bilderna som kom med i Arbetarbladet idag plus en låt för att göra bilderna lite mer levande! Haha.



En helt vanlig dag!


HAHAHA

Jag bara älskar den här reklamen! Den kärleksförklarade blicken hahaha!


Bra egenskaper hos karlar!

Enligt mig är det här 10 punkter som jag uppskattar hos ens partner. Är man minsta lilla svartsjuk är det tack och hej! Det är okej att bry sig på måttlig nivå men inte mer än så!
  1. Han ska inte vara lat.
  2. Han ska själv känna sig snygg med sin kropp och snopp.
  3. Han ska nästan alltid vara glad.
  4. Han ska inte vara stel, här snackar vi humor.
  5. Han ska vara längre än en själv. Helst.
  6. Han ska inte gå omkring i mjukisar bara för att.
  7. Han ska vara kostmedveten.
  8. Han ska INTE vara svartsjuk.
  9. Han ska vara beskyddande.
  10. Han ska kunna visa kärlek på offentliga platser.

 

 

 


Olle som bebbe!









YÄÄÄÄ!

Jag har inte sett ett enda avsnitt av melodifestivalen i år. Sparade mig till finalen. Helt klart rätt låt som vann. Perfekt att lyssna på gymmet.


SÅ JÄDRANS GLAAD! :D

Det är inte speciellt mycket jag saknar från "yngre dagar". Min bästa tid var mellan sexan till sjuan tillsammans med Jossan. Är det något som sätter fart på minnena så är det den här låten. Vi lärde oss den utantill och sjöng oss hesa på gator och torg. Jämt.

Kommer ihåg att jag och Jossan sjöng denna låt på min karaoke. Vi gjorde värsta showen av det hela. Det vi inte visste var att min mamma hade släppt in Walle & Jeppe (statusgrabbarna som man helst inte ville skämma ut sig för) som stod utanför min stängda dörr och lyssnade på hela showen. Vi avled, dom med. Sen vart jag och Jeppe ett par. I två veckor. Ha-ha!


.:.-.:.

Jag orkar inte äta några äckel hormoner nå mer... För 2 minuter sen grinade jag skalle-ballen av mig, någon timme innan var jag på sjukt bra humör, nu är jag bara allmänt arg och har gått runt och sparkat på en jacka som legat på golvet. Nu är jag i stadiet då jag kan välja om jag vill bli på ännu sämre humör eller kanske bli glad igen.

Har ingen anledning till vara vara något alls egentligen!

FÖR SÅÅÅ (          )HÄR KUL HAR JAG DET NU =)

SVEA 3 ÅR ♥









Well, hello!

Har lekt lite med mobilkameran och photoshop!


Svea 3 år!

Idag är det ingen mindre än Sveas födelsedag. Över på fika kommer mormor och morfar. Tårta och grejer från Lido kommer att stå framdukat för min lilla sockertopp, haha!

Det är Kvinnans dag idag också! Glöm inte det.

På teater

Idag bjöd jag min kära mor på middag nere på stan! Därefter gick vi till teatern och såg kanske en utav de roligaste shower jag någonsin upplevt! Faktiskt riktigt kul.

Helt otroligt vad världen är liten. För på stolarna framför mig och mamma satt inga "mindre" än Jenna & Cicci! Haha.


Före & efter

Ja, egentligen skulle jag vänta i några veckor med att färga utväxten samt mitt missfärgade hår. Men synen var så pass outhärdlig att jag tog tag i saken redan idag.. WALLA

Lev med att mitt hår är oborstat!


Fetknopp

Jag ogillar verkligen överviktiga djur. Det ser så illa ut. Svea är inte fet. Hon har brutalt mycket päls på hela framsidan och en mage med så mycket löshud att man skulle kunna gunga på den. Just i vissa vinklar är hon bara för rund och go!

5,5 KG. 7 KG får hon väga som fullvuxen. Min vandrande kudde♥

Två BB-töntar

Fredrik är lite rolig så där han. För mig kan han erkänna att han ska se Big Brother på kvällen men nämns detta då någon annan är i närheten blir han helt plötsligt karl!

Fredrik på alldeles eget bevåg letade upp någon som streamar ut BB live 24/7 gratis. Jag har aldrig någonsin nämnt detta. Aldrig bett han göra det. För desperat är jag inte. Enligt Fredrik själv var det för min skull han fixade det. Jag bah: Bulli-bulli-bullshit! Fast fortfarande, pojkvän är bra att ha.

Han hjälpte mig även så att jag fick det på min dator. Det jag menade med att jag inte är en BB-tönt och superdesperat är att jag inte skulle betala ett öre för det. Men nu när det är gratis... Lite töntig får man vara!

Rödtotta

Om några veckor börjar det bli dags för att färga håret igen. Än så länge står jag ut med min utväxt. Jag hittade någon "ny" hårfärg inne på H&M från Schwarzkopf. En illröd permanent färg. De här färgerna har säkert funnits där i all oändlighet. Värt att testa. Finns i många fler färger också. Bland annat en ascool lila färg.


Döden liksom...

Jag kräks över min lathet men berömmer mig själv för att jag är så himla duktig. Just idag.

Jag har känt mig asball som hoppade över senaste läxan från högskolan. Skoja...Vetskapen om att jag brydde mig noll och sket i att lämna in uppgiften när man skulle har ätit upp mig inombords. Jag har gått och tänkt på detta i en månad nu. Men, som jag sa, just idag är jag duktig. Är nästan klar. Jag har bara detta kvar:

Beskriv bibetydelsen, de associationer du får som bygger på kunskapen om de bildkoder som vi i vår kultur delar.

Undersök om det finns metaforer och metonymier.

Redogör för vilka retoriska grepp som används i bilden.

Lägg särskilt märke till vad kroppen signalerar och blickens betydelse.

Redogör för din specifika kunskap och din egen ingång till bilden.

Någonting säger mig: Kill MEEE!




FOTOGRAFERING

Idag har jag bland annat fotograferat snygga Jenna och hennes lillasyster med kompis. Perfekt väder att fota i. Här är ett smakprov från dagen. Lite avis är man ju på Jennas yttre...







Spruta hit och dit!

Jag verkligen hatar sprutor av alla dess slag. Jag vill inte. När de där nedrans nålarna lurar i min arm börjar jag oftast skratta. Panikskratta. Jag dog inte. Jag lever. Tog mot livmorderhalscanser!


Spår åt helvettet

Jag kanske borde visa lite av de få bilder jag faktiskt tog under kvällen på Freddes mycket uppskattade dag! Som sagt, det började bra i alla fall! När Fredde fick för sig att bada i gavleån blev jag sur för evigt och slutade ta bilder. Haha!

Förklarar lite kort till bilderna x)

Som sagt, när Liam kommer på att han vill ha krusigt hår ger man gärna en hjälpande hand fort som satan innan han ångrar sig. Han trivdes i det dessutom hahah :D

Skyller på maten... Den fick mig att spy och skita tre gånger under kvällen!

Hela ligan på 10 personer satt och mös inne på O'learys

Elina gav mig helt makalösa pussar inne på Interpool!

Kusinerna!

Sista bilden innan Fredde spårade och Olle blev aggressiv, typ!

Helt värdelöst!

Fredrik så gott som däckade i sängen igår. Jag raka motsatsen. Han har varit så besvärlig och tagit hela sängen för sig själv. Eller okej, jag fick plats att ligga på sidan. Hälften madrass och resten sängram gjord i trä! Dessutom har jag haft en armbåge på huvudet hela natten...

Det jag försöker säga är att jag inte har sovit ett dugg! Kom väl hem vid 2 tiden och 05:20 gav jag upp hoppet och klev upp. Känner att jag bara vill hälla en hink vatten på han just nu! Så glad är jag så här på morgonen :))

GRATTIS 25 ÅR! :D

Idag fyller min Fredde hela 25 år! Grattis grattis grattis! ♥ Idag ska jag också avslöja vad min bökiga present är för något. Lite senare!


SÅ JÄVLA PARTY!!!



RSS 2.0