Snart så!







Här har vi lite bilder på folk vi kommer få träffa där borta!


Om jag hade pengar...♥







Jag måste bara tillägga att jag ääälskar modellernas naturliga skönhet. De har absoluuut inte använt sig av photoshop. Vem skulle ens kunna ana det?

Hur ballt är inte detta?!

Jag vet inte hur normalt det här är men för mig är det en ny syn. MIN KATT ÄR GALEN I GRÖNSAKER! Hur man än beter sig med salladsskålen så ska hon försöka roffa åt så mycket grönt som möjligt. Gurka, salladsblad och tomater utan dressing?!


Inte unik

Nu är jag precis som alla andra, har facebook och spotify. Vad mer krävs det att man ska ha? -_-


Kortfattat

I fredags hade jag en rofylld bastukväll hemma hos Nadja. Vi rullade våra bara kroppar i den sylvassa snön "LOL". Jag fick rivmärken enda upp till vaderna för att snön var elak.

I lördags firade jag gammelgubben som fyllde hela 21 år. God mat och gott allt. Slutade med att vi åkte in till stan och hade skrajtan tajtan.

I söndags var det min så kallade vilodag. Jag föredrar att sova bort alla söndagar!

Denna dag har varit fullspäckad med planer. Gympa lektion, spanska möte och jobba. Måste bara få skryta lite igen. Jag var galet grym på jobbet då jag fick iväg hela 8 st MB varav två st av de säljen hade jag vunnit mig till i en tävling.

Nu jävlar blir det till att tappa upp ett rykande bad. Haaallejuja!

Storbesök

Den här dagen har jag inte haft en minut ledig!

Har fått storbesök idag. Mammas kompis och hemmes Sam på 6 månader och Jon på 3 år♥ Det finns nog lika många orsaker till varför jag vill ha ett barn som varför jag inte skulle vilja! Men bilder på dom kommer dagen då jag har dragit tummen ur röven och fört över bilderna ^^

Ist för att rabbla upp alla ointressanta detaljer så tar jag och betättar om den roligaste ist. MILLA BRÄNNDE RUMPAN HAHAHAHA :'D Vi var och solade solarium precis som alla torsdagar. När tiden var slut och Milla reste sig upp var det som att alla världens rodnader hade en samlingspunkt på Millas stjärt xD Omg detta är ruggigt kul att se. Jag njuter :'D

På tal om något annat är helgen på-tok-fullbokad!

Fredag: Nadja ska ha bastukväll med pizza och ansiktsmask, tar senbussen ut till Harkskär.
Lördag: Johan fyller 21 och det blir nog en hel del fira
Söndag: Pulka åk och grilla med en massa

Sen vill jag bara påminna alla att nästa vecka bär det av, ni borde veta vart vid det här laget :'D

Jag har varit en liten fjant precis som du! ♥





Äntligen spikat och klart

Idag var jag och Emilia på ett möte om feriepraktiken som vi ansökte om. Alla som hade kommit med men som skulle till andra länder osv kom även på mötet. Detta är hur bra som helst:

1) Vi får hela resan gratis
2) Gratis boende
3) Alla mål mat och dryck står kommunen för
4) Det är Milla jag ska dela rum med (kommer få grova magrutor)

Allt var så perfekt som det bara kunde bli tills det att vi fick reda på att jag och E är det enda paret som inte blir hämtad från flygplatsen utan vi får ta oss dit på egen hand. LOL jag är 100% säker på att kommentaren från E kommer bli: Ooooj då, eeeh vi får ta nästa buss ist. Och jag som lider av allt och stressar upp mig för minsta lilla kommer reagera lika som alltid i Millas närhet -_- Det är långt kvar så ska försöka lugna ner mig en aning!


Har varit en duktig flicka!

Det var för länge sen jag gjorde ett inlägg proppfullt med Olivia skryt! Så här kommer det efterlängtade inlägget...

1) Jag var bäst på jobbet igår, 9 produkter sålda (mohaha)
2) Jag vann månadens andra biobiljett (för att jag är kung)
3) Jag har inga former av rester i skolan (ta er)

Sen vill jag bara tillägga att jag smaskar på världens godaste snickers just nu. Muums

Flatiron


Jag vill tillbaka, det är en sak som är säker. För er som inte vet vad jag pratar om så är det New York! Själv är man den stolta fotografen över denna bild!

Jag kom på att jag vill ha klänningen NU



Han friade till mig...

Tro det eller ej men det finns bra sjuka människor. Igår då jag arbetade ringde jag upp en utvald kund. En man svarade, jag sökte hans fru. Vi pratade ett tag om olika internet och kom fram till att ett mobilt internet inte skulle passa han. Precis innan jag skulle trycka vidare till nästa samtal frågade han mig en sak...

Han: Är du gift?
Jag: Ehm whaaat, jag är bara 17 år så NEJ
Han: Då kanske jag kan gifta mig med dig? Haha hehe hoho haha (en riktigt sliskig och mörk röst)

Jadu jag vet inte om han skämtade, det lät inte som så i alla fall! Observera att han hade en fru -_-

Så rörigt, vart ska jag börja?!

HAHAHA blir det första ord som ska få ta del av detta blogg inlägg!

I fredags var jag och Milla på gamla fängelset och träffade ett stort gäng spanjorer som vi kommer få arbeta med på Gran Canaria "observera att det bara är 13 dagar kvar" ♥ Jag hade i alla fall hur kul som helst åt Milla då hon välte en stol i all tystnad, gjorde en fulfin "råttelkott" och var extremt överklantig!

Därefter bar det iväg till en Kinarestaurang. Självklart blev vi bjudna på den smarrigheten. Sist men inte minst... vi fick sitta på ett möte hos kommunen i 3-4 timmar om jag minns rätt -_- Inte nog med att en gammal gubbe ställde sig upp mitt i mötet, var vriden åt Millas håll och sa till alla att det verkade som att vi ville gå hem. Vad skulle jag göra?! Kanske dö av skratt :'D

Lördagen spenderades först på parkbadet med samma gäng! Hur kul som helst då Milla fick sköta snacket igen (A) Därefter åkte jag vidare till Hofors och firade världens bästa mormor på födelsedagen!

Sedan avslutade jag det hela genom att åka till den spanska avslutningsfesten. Där skulle jag och Milla presentera olika svenska rätter, provsmaka olika hissar och dissar och även dansa. Dansen var grymt fartfylld "limbo, fågeldansen, flaxade med armarna, snurrade runt hela golvet... tror jag inte behöver förklara mer men det var så himla kul i alla fall :'D

Gran Canaria och Trieste, samma år!

Snacka om att jag och Milla har haft ett bra flyt.
Resan till Gran Canaria sökte vi oss inte till utan vi blev tillfrågade. Hur stor är den chansen egentligen?! Inte nog med att vi kommer åka på feriepraktik i hela 3 veckor i sommar. Vi trodde att det skulle bli GC igen men nej nej, vi ska till Trieste i Italien :D Nästan ännu bättre ju. Städa på en internatskola och leva livet. Inte nog med att det är ca 30 grader i skuggan perioden då vi åker. Herre gud. Happy me and Milla ♥

Snart ska jag vara extra hurtig och gymma med Ida, man måste ju bli av med det överblivna nu när bikinisäsongen börjar!

Ett måste ha till Trieste ♥ Från ellos


*jäsp*

Hur kan man vara så mesigt piskförbannat trött -_- ?! Som tur är har vi bara en lektion idag till min stora räddning. Sen ska jag unna mig 25 minuter i solarium! Mys♥

Stjärnkockarna

För några månader sen var jag och alla som läser rörlig bild på en tv inspelning. Vi fick sitta med som en vacker publik och se glada ut och även se hur det går till bakom kameran.


Klicka på bilden för att se hela programmet!

Skrytet själv

Idag inledde jag dagen med att sola solarium med Milla innan skolan. Känns skönt att vara tillbaka på min hederliga plats här i skolan efter 4 veckors uppehåll, faktiskt.

Men vem bryr sig om att jag har varit och solat?! Det jag skulle säga var att jag är grym på mitt arbete!!! 18 mobila internet på 8 timmar, hallå =D

Aja nu ska jag kämpa vidare här i skolan!

Grattis Svea 1 år ♥









Fredags mys

Efter att ha legat och dragit sig allt för länge i sängen med det stora fluffiga duntäcket var det på tiden att börja utföra dagens planer:

Städa som alltid måste göras i min närhet.
Övningsköra.
Köpa gotta så man senare kan flotta.
Jag och Johan pyser till Ida och myser.

Tänk om tiden kunde gå bara lite snabbare, Gran Canaria ♥

Fotodagen









Jahahaha

Hur ska man beskriva denna dag?! Rolig, överdriven, trött humor, fartfylld och ja...skulle kunna säga hur mycket som helst men låter bli. Har iaf träffat och varit med överdrivet många och underbara människor och ni vet vilka ni är =)

Godnatt *alla mina fans* xD

Inlägget sköter Milla bäst själv

Klicka till höger om pilen. Latheten överväger för att jag ska ta mig tid till att fixa så man ser länken
--->http://emiliasjoberg.blogg.se/2010/march/the-negermode-is-on.html#comment

Viktigt att veta!

För det första åt jag soya som var 3 år gammal igår... (mår psykiskt illa)

För övrigt har jag har övningskört i Hofors hela dagen med morfar idag ♥ Har iaf haft det hur mysigt som helst och det tänker jag fortsätta att ha genom att pysa till gymmet nu och färga håret när jag kommer hem =)

Imorgon ser dagen ut så här:

Luncha med Milla, Ida och Natta vid 12.
Köpa brun utan sol piller.
Sola solarium.
Vara med Nadja.

Förresten har Svea kastrerats idag och det ha gått toppen! 

Tack för mig!

Imagine me and you

Vilken underbar film! Snyft, gråter fortfarande över filmen♥




Så värt att göra

Ett måste till sommaren!

Tre drinkar:
Ca 20 frysta jordgubbar
Två stora och färska bananer
Tre msk kokosflingor
Två msk kanel
1/3 förpackning av vaniljyoghurt

Mixa ihop och waaallaaah, smarrigt värre!





Shopping igen

Har införskaffat mig lite träningskläder...igen! Den här gången fick det bli en väldigt praktisk väska med medföljande skopåse. Ett par gymbrallor och tre par basic T-shirts från Stadium.



Jag tokälskar silverdekorationerna på hela väskan♥




Efterlängtat, oo ja

Nu är det lov och det ska firas med att sitta uppe för sent bara för att, slösa bort tid jag skulle ha lagt på annat och sova några timmar extra. Har faktist väldigt mycket planerat och jag tänkte dela med mig av den planeringen så andra kan anpassa sig efter mig. Om någon vill hitta på något så klart!

Måndag: Lunch med Cassandra, fixa ett Visa kort, framkalla fotografier, titta efter nya gymkläder, gymma med Johan.

Tisdag: Gymma, jobba.

Onsdag: Till vetrinären med Svea, ta bussen till Hofors för att övningsköra med morfar.

Torsadag: Ev. vara med Nadja, gymma.

Fredag: Free

Lördag: Free

Söndag:
Jobba


Jag kommer definitivt att bli en kattkvinna när jag får ett eget hushåll! Mmm dom är så gosiga! Jag som vill ha en till kissekatt att gosa med...









RSS 2.0