Äntligen!!

Gud vad jag saknat mitt löshår. Igår tog jag tag i saken och färgade det till min hårfärg.

Perfekt!


Mellan två världar


Mobillek!


Hahaha...

Jag kan inte släppa att mina läppar reagerade på det här viset...att en tomat kan ställa till det så här mycket?

Det är ju bra nu men ändå, tidigare idag inför 110 elever..


Hur grym?!?

Jag älskar tanken bakom denna bild! Fett grym!! Snodde den från en väns vän på Facebook som ritat denna. Häftigt!


Stört pepp!

Jag har varit inne länge på att gå till någon skönhetsstudio och fixa mina ögonbryn. Alltså tatuera in ett par! Skulle vilja ha en mer lyftande form än vad jag har nu. Jag hade ju planer i somras på att göra detta men övervägde när jag såg priset. Nu har jag hittat ett förvånansvärt bra pris. 2800 för ett par nya ögonbryn och det håller i mellan 1-3 år. När lönen kommer ska jag se över situationen. 
 
Man kan aldrig måla ett par bryn lika snygga som ett par tatuerade. Sen försvinner det efter ett tag så det är ingen big deal. Eller? Överväger.
 
 

Tomat..

Tja! Så här vacker blir jag runt munnen när jag ätet tomater!


Jocke å jag!

Idag arbetar jag inte ensam utan med Joakim. Vi har än så länge haft en lugn dag men det kan snabbt ändras!


Break a leg.

Imorgon ska jag ge mig ut på min första skola helt själv och fota. Minst tre gånger om dagen har jag varit med om att något av det tekniska strulat. Det är väl mest det jag är orolig inför morgondagen.
 
Alldeles nyss ringde Fredde. Han har kommit fram och gjort sig hemmastadd i sin nya lägenhet. Än så länge verkar allt soft. Han har dessutom Wifi på rummet vilket gör att vi kan face-tima varje dag! Bättre än inget men fortfarande inte bra! Han ska ju vara här, med mig...
 
Är glad att se han tagit detta steg. Det betyder mycket för han. Nu krävs det bara några steg till för att våga lämna det gamla, det dåliga. Jag vet att det här är en riktigt bra start. Lycka till där borta!

Så fin!!


Han kan han!

Fredde är en speciell kille. Bara så där ändå överraskade han mig med att ha köpt ett par skitsnygga skor och ett kattberlock att sätta på mitt armband. Jag älskar ju skor, katter och Fredde så lite lagom nöjd vart man ju! Nja, FETT lycklig!

 


När mesen kryper fram...

Ibland får man grina.

 

Mitt hjärta på tåget och jag några centimeter ifrån fast utanför. Innan dörrarna stängs och sista pussen ges, hur händerna glider mer och mer ifrån varandra tills de slutligen tappar greppet. Den känslan kommer jag uppleva två gånger i månaden från och med nu.

 

Elina flyttar till Uppsala igen, Nadja bor i Norge... Känns som att Jenna och Jonas kommer få en Olivia Stalker!! Haha!


Massa mys!

Jag har nu lugnat ner mig lefter att ha pratat med Fredde. Det är skönt att han är raka motsatsen till mig när det gäller att tänka. Jag är en stressfaktor och han är lugnet. Det blir en skitbra kombo, faktiskt.
 
Nu ska vi vandra ner till affären och handla snus till Freddes resa. Sen massage, en varm dusch och massa massa mys. Nu, ÄNTLIGEN kommer vi till stunden jag längtat efter i över en vecka!
 
 

Det börjar bildas mönster i mitt hjärta nu. Ingenting slutade som det skulle igår och det har fortsatt in på denna dag också. Jag är besviken. Nej, jag är helt förkrossad. Jag erkänner, det där med Norge, det ska bli förjävligt. Det är som att någon laddat mitt hjärta med en bomb som tickar ner. En del av mitt hjärta kommer att följa med dig dit. Den tomheten i mig kommer jag aldrig vänja mig vid.


Crazy!

Fredde åker till Norge på söndag och blir borta i 10 dagar. Han har fått jobb där. Därför tänker jag spendera varje minut med han från och med nu. Ikväll ska vi ha kul! Yää!

 


Oj oj oooj då :D

Det är sällan jag ser mig själv bakifrån. Men alltså shit vad långt går jag fått? Från ingen stans? Känns som att det är en dm längre idag än vad det var igår. Till helgen ska jag försöka ta mg till en frisör. Vill jämna till topparna!

 


Tröttsjuk

Fredag och jag mår illa. Bättre nu efter en kopp svart och lite friskluft. Jag ska strax gå in och hjälpa my fotofriend Janne!

 


ZZzZZ..

Tager mig en tuppis innan sista biten hem! Standard de senaste dagarna...


Sry

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu och det har sina orsaker! Mina dagar har varit så full de kan bli. Just nu är faktiskt enda gången jag tänkt göra något (ska ta en fika med Elina och Fredrik). Måste dock hem om två timmar igen då sängen väntar och nya uppdrag ska slutföras imorgon. Jag är trött. Supertrött...

 


Wohoo

Min talande GPS fungerar susen! Jag tycker det är konstigt att den är gratis? Alla funktioner man ja tänka sig plus mer där till finns. Den till och med varnar för polisbilar, fartkameror osv. Den räknar ut kilometrar och tid och ja, allt! Det som är just nu är att jag både är bajs och kissnödig...


Planering!

Jag är just nu ingen höjdare att umgås med. Är så himla stressad/nervös inför morgondagen. Egentligen är allt klappat och klart. Hyrbilen är hämtad, har laddat ner en talande GPS, kameragrejerna som ska med är kontrollerat, ringt fotografen jag ska vara där med, kollat tid och kilometrar till dit jag ska. Ja allt är egentligen coollugnt...

 

För att koppla av lite är jag på väg mot bion nu. Ska se snabba cash med Fredrik. Nu ska jag försöka skärpa mig. Bara man petar på mig skriker jag. Ett förjävligt humör.


Skit coola ju!

Det där med att platå börjar komma tillbaka har jag kunnat acceptera ganska bra. Hade ju sånna på 90-talet. Dessa var speciella och jag gillar dom!
 

Tänkte typ fira!

Det är inte alla som blir anställd som fotograf. Därför ska detta firas :D är redan lite groggy... Efter ett glas saft+vodka. Ikväll ska här blandas!

 


Kan Inte låta bli att le!

Även fast jag snart har åkt tåg i sex timmar, baklänges... Så är jag nöjd ändå.

 

Jag är nu mera utbildad fotograf och trivs med att skryta om det. Redan på måndag börjar jag jobba som skolfotograf. Det är klart, lite nervös är man ju! Tänka sig att jag har lärt mig att rigga upp en hel studio och arbeta med ny teknik!


Helt off

Jag är så himla in i bombens trött.

 

De som tror att fotograf är ett soft yrke kan ju baka bullar för resten av livet... Det är riktigt ansträngande. Efter att ha fotat tre dagisbarn rinner svetten ned för pannan. Hungern börjar leva i sin roll och koncentrationen... Den hoppar jag gärna över att förklara. Men fortfarande världens bästa jobb!

 


Testar något nytt.

Ett program i mobilen med för inställda filter, lite barnsligt kan jag tycka men kul för en dag!


Småkrypsliv.


Porträttfoto på g!

Vi har börjat arbeta med Green screen vilket innebär att man får välja sig egen bakgrund. Nytt för i år!


Teckning, Woho!

Jag är glad över att vi inte har dass, att vattnet inte smakar skit, att sängen är skön plus att jag har teckning!


Och bra går det, väl!


Flyga sej lite!

Sitter på planet nu. Har mött upp en del av mina fotovänner och inser just att den här veckan kommer bli grym! Dock kommer jag inte ha någon täckning dö borta, de har nämligen varnat för det!


Och nu, godnatt!

Vilken tur att jag faktiskt är trött just nu. För jag har egentligen inget alternativ än att gå och lägga mig. Klockan 04.00 måste jag kliva upp och 05.00 avgår pappa-taxi från vändplanen.
 
Jag har på sätt och vis kollat upp vart det är jag ska flyga imorgon. Ronneby heter flygplatsen och stället vi ska bo på ligger i Alvesta, Södra Hoka. Det ligger mellan Skåne och Göteborg.
 
Resväska för hela veckan är packad, biljetter check, ja, det enda som fattas just nu är myggspray. Jag överlever inte en dag utan den.
 
 
 

Hundvakt


Mitt nya jag, strax!

När man kliver upp klockan 6 på morgnarna får man mycket tid över till just precis allt. Så jag passade på att lägga i samma färg som innan i håret. Det jag hade innan blev solblekt. Även en frisk ansiktsmask fick det bli!


Gör jag rätt??!?

Hade en gräsfläck, en tomatfläck och jordränder på mina skor. Jag har nu lagt de i klorin och så vitt jag kan se tar det sig. Spännande!


Ett nytt revir till Svea!

Idag köpte jag den här mysiga kojan till mitt barn. Jag har en jump suit i samma mönster plus att den här också har öron. Precis som mitt plagg. Jag har även min datastol och rumsmatta i det här materialet så den platsar bra, eller vad säger man?


Bild på nya brallan!


Jag, Olivia

Eftersom jag och mamma förra veckan var med om en krock i Rättvik innebär det även att bilen ska hämtas ut i de trakterna. Mamma är på semester, helt ovetande om att hennes bil är klar och att det är i den bilen jag ska hämta upp henne i från stationen. Hon hade räknat med att vara utan sin pärla i 1-2 månader! Jag ska alltså bussa ut till Hofors där morfar och jag åker tillsammans till verkstaden i Falun. Därefter poppa musik på obegriplig nivå och hoppas på att jag gått tillväga rätt. He-he-he!


Svea ligger åt fel håll...

...och Sveas tand. Jag brukar peta på den tills hon får humörsvängningar...

 


Nöjd brud!

Bortsett från att ha fått ätit på restaurang, fått nya jeans plus skjorta så fick jag även det här superbraiga skyddet till min padda! Nu är jag både mätt, glad och stolt. Om någon timme kommer Fredrik också, wohoo!

 

Den översta bilden (där man ser skalet minst) gör rättvisa till vilken färg den är. De andra bilderna bara blev som de blev, okeeej...


Väck mig.

Jag hoppas det bara är en riktigt hemsk mardröm som inte går i uppfyllelse... Jag kan inte vara utan dig så länge. Inte ett halvår.

Vad tänker du med.

 


Woatt-ah?

Det där med att stiga upp tidigt är inte min grej. Det har jag märkt hela dagen. Det är faktiskt så illa att jag känner mig sjuk, spyfärdig och har en konstant hunger plus huvudvärk. Jag praktiskt taget sväljer mitt kräk.
 
Nu puttrar tre stycken pitepalt på spisen. Det låter vidrigt med det är faktiskt raka motsatsen. Jag hoppas det kan göra mig till en piggare Olivia. Om några timmar går jag och lägger mig. Jag måste!

JAG VILL.

Jag saknar mitt färgstarka hår... Däremot tänker jag inte upprepa misstaget att färga det rött då det var för mycket jobb med det. Jag undrar om orange är lika besvärligt?
 
Om någon vänlig själ har/känner någon med orange hår skulle jag uppskatta en kommentar om det är besvärligt eller ej. Ska se om jag hittar något på forum nu.
 
 
Antar att jag får vänta tills någon kommer på en permanent lösning. Jag som så gärna ville, liksom...

Mr.Cool! Hell yä!!

Till att börja med. Jag är uppe i tid för en gångs skull. Ska kliva upp 05:45 med Fredrik hela veckan för att bli en van "tidig uppstigare". Jobbet börjar närma sig så medan jag kan måste jag vänja mig vid dessa tider!
 
På bilden nedan ser vi Martin, mammas svärson. Jag såg den här bilden på hans Facebook och kan fortfarande inte fatta hur cool han har blivit?!?!! Hur gammal kan han vara... 12 år kanske?
 

Just something good!


Staden talar

Sitter på en buss som ska färda mig till centrum. Jag ska lämna tillbaka ett par skor som jag köpte nyligen. Kom på att färgen på de inte var okej och att kilklacken var för låg. Ha-ha-ha!


Så här fungerar jag!

Egentligen är jag inte ett dugg rädd för karuseller. Jag åker utan problem allt. Men har jag någon bredvid mig, som den här gången var Fredde, som är rädd, nervös och sprider orolig energi. Ja då blir jag likadan.
 
Varje gång jag är på nöjesfält åker jag fritt fall. Det hör ju till! Men just den här gången kände jag en viss ångest. En ångest jag var tvungen att övervinna. Fredde vart så rädd att han fes där uppe. Hur som haver så lyckades bilden fånga min och Freddes olyckliga tillvaro. Vilket var kul.
 

Åka buss med nallar!


Mysdag på G-Lund med babe!


På väg igen

Idag bär det av mot grönalund med han som aldrig kan planera något över huvud taget! Hoppas att de flesta från Pride festivalen åkt hem vid det här laget... Annars kan jag tänka mig att det är snorfullt inne på nöjesfältet. Men jag ska dit! Jag har längtat i över två år nu!


Pride festivalen

Vilken grym dag det här har varit. Hela dagen i Stockholm med familjen. Vi tog bilen. Ingen annan än min man tog tåget till Stockholm och överraskade mig där. En dag gifter vi oss, haha!


När sista pusselbiten läggs tillrätta!

Pussel ska vara svåra. Man vill utmana sig själv. Egentligen, varför? Att sitta och leta efter alla tusentals bitar, försöka fatta ett samband, man tittar på bilden hur pusslet egentligen skulle se ut, man testar sig fram, gör fel, blir irriterad... MEN!! Men, när man lägger en bit rätt blir man riktigt glad.
 
Jag har byggt mina pussel på många olika vis. Tagit delar från mitten, ett hörn här och där och ja, jag har till och med försökt lägga bitarna upp och ned, haft sönder bitar eller pressat ihop felaktiga delar. Alla dessa pussel har slutat med en katastrof, soptunnan!
 
Den här gången skapade jag bilden själv. Den perfekta bilden om hur mitt pussel skulle läggas. Ramen är alltid lättast, eller hur? Det är mer in mot mitten det blir komplicerat och det hela avgörs om man någonsin orkar lägga klart alla bitar. Jag har testat mitt tålamod, ibland fick jag byta ut delar och det lärde jag mig av. Skillnaden var att jag fortsatte bygga. Jag gav aldrig upp. Tack vare den styrkan har många bitar självmant fallit på plats. 
 
Det som återstår är några få bitar. Gud vet hur lång tid det kan. Men som jag redan bestämt, ska det vara du och jag som lägger den sista pusselbiten.
 
Det var en del av mitt: Livets pussel.
 
 
 

Mellanmål

Hallon och rysk yoghurt är mums!


Förlåt mor ;(

Jag gissar på att jag måste rena luften hemma efter att mamma har fått syn på mina nya två par skor. Påsen har en egen plats bredvid mig och guppar lite fagert i bussens fart. Jag kräks på mitt skoberoende snart. Det är så illa att jag blivit tvungen att utöka med ännu en dubbel skohylla! Hihihi!<33


Sebbe din sötnöt


En bra dag i Falun!

Förutom att ha besökt en gruva 64 meter under marken har vi ätit grekisk mat och kollat på fina vyer.
 
Imorgon ska vi förhoppningsvis åka till Rörberg och köra gokart. De som inte testat det, pass på ba! Det är riktigt kul. Bara för att mamma har semester kan jag ju passa på att säga att vi ska till Stockholm på Lördag. Pridefestivalen är då sista dagen och årets tema är glitter och glamour. Jag hört från många att det ska vara riktigt kul att se. Det kan jag faktiskt tänka mig.
 
 

På väg

Till Falu koppargruva! Om jag minns rätt ska det vara rätt så intressant där. Fet-Mats bor ju där!


Sommar i 2 bilder.


RSS 2.0