Avgudar det...

Ett tips. Spar aldrig på snoddar som du använt när du tonat ditt hår. Rött. Om du inte vill bli lika cool som mig som har ett permanent rött armband på handleden. Ser precis ut som att jag har haft för tighta muddar på tröjärmen... Att min katt de senaste dagarna har varit klös-ös gjorde mina händer i helhet as sexiga.

Vi gillar läget!

Skit coolt ju!

Idag när jag åkte buss kunde jag inte låta bli att titta på den här gamla gubben. Han satt nämligen med sin senaste iPhone 4 och spelade Wordfeud. Jag bara älskar när gamlingar gillar trend och uppdaterar sig!

När jag klev av bussen hittade jag 50 kronor mitt på gatan. Himla bra dag det här! Snart bio, weho!


Det kryllar av dom, tyvärr!

För ganska precis ett år sedan var jag på en fest. Som man gjorde förr laddade man upp alla bilder på Facebook för att andra ville ta del av dom. Visste inte ens att jag hade några bilder på henne men det hade jag tydligen. En bild där man inte ser något. Inte ens ett ansikte. Visste inte vem det var på bilden för den var så otydlig.

I alla fall, hon tog detta på ett ganska omoget vis som ni kanske ser! Sen vill jag bara påpeka att hon ligger och sover, ingen spya med i bilden alltså :))

Sånt här gör mig arg. Så arg och galen att jag skulle vilja göra en fondvägg av just den bilden och bjuda över henne på en fika!♥


Nytt, igen...

Jag har faktiskt letat efter ett par beigea, låga uggs och dom fanns på Ica Maxi för 49 enkronor!!! Sulan är en sån där som man går ner så den blir platt. Hade ett par såna förut och dom höll i två vintrar. Men 49 kronor! Jag som gått ut med att jag never ever hittar saker på rean... Jag gillar rea. Det gör min plånbok också!

Never mind

Nu är jag arg. Egentligen på dig. Men jag har lärt mig att man bara har sig själv att skylla. Jag är arg för att jag ännu en gång ville hjälpa till. Hjälpa någon som borde klara det själv.

Men jag önskar dig lycka till, det har jag i alla fall hjärta till att göra.

YO-HO

Nu har jag packat en ganska stor väska för en natts övernattning ute i Eskön. Jag vet, jag är lite överdriven när det gäller packning... Men det skamliga underläge man tror sig hamna i då man glömt något är inte kul.

Där ska jag basta, bubbla, äta kinamat, busa med Lillis, umgås och påminna mig själv hur bra livet faktiskt är!

Hit och dit

Som sagt, var och spelade bowling igår. Avslutade med ett glas kallt inne på Old Saints. En helt perfekt dag med andra ord.

För att gå rakt på sak, jag är inte grym på bowling. Inte Jenna heller, eller Alfonz för den delen... Men huvudsaken är att man har kul. Fredde är liksom inget att jämföra sig med. Så vi skiter i honom!




FIX TRIX

Tog mig precis ett "uppiggande" bad efter gymmet. Det var inte meningen att jag skulle bli dötrött och dåsig, haha. Men tanken på att jag, Jenna, Alfonz och Fredde ska spela bowling senare ikväll gör mig genast mycket piggare!♥

Dessutom fick jag beskedet om att det är JAG, JAAG som ska fota på Local heroesgalan för andra året i rad åt Arbetarbladet. Förstå vilken ära och mäktigt uppdrag det är!!!

Det är en gala som underhålls på konserthuset en gång varje år där Gävles bästa lokalband uppträder och har chans till att vinna fina priser som att göra skivor etc. Det är verkligen folk från alla stilar där. Punk, rock, emo, hiphop, glädjespridande musik, pop etc. Dessutom klirrar det ju till i kassan. Perfekt då jag siktar på att fly från landet efter i sommar.

Nu fixa håret!

Sven Zetterberg

Jag var och knäppte kort på Sven Zetterberg på CC-puben igår. Nästan lite country. Faktiskt riktigt bra grupp. Filmade en liten snutt som jag tänkte bjuda på då jag inte får lägga upp bilderna än. Dom kommer i Arbetarbladet imorgon!

NYTT

Som jag har letat efter ett par slitna jeans. Det har verkligen inte funnits. MEN, idag när jag lallade på stan med Jenna fann jag dom. Inne på Gina Tricot. Börjar bli en standard att handla där.

Rött hår, slitna brallor och whatever upptill. Rock'n'roll yaah! Dessutom ska jag till Uppsala nästa vecka för att äntligen få se hur Elina har det!!! Hon har liksom lovat mig att Uppsala är staden som aldrig slutar rocka. Vi ska bidra till den folkgruppen tänkte jag!

Som man bäddar får man ligga

Jag har någon underjordisk förmåga att kunna förutspå vissa saker. Med det är jag allvarlig. Någon gång ibland bara smäller det till och jag kan förutspå varenda rörelse i flera timmar framåt. Detta tillhör inte vardagen precis. Kanske har hänt mig max 4 gånger på 3 års tid. Mina förfäder var säkert häxor hela högen... Haha!

Jag har Emilia som vittne för en av gångerna och det är egentligen helt sjukt att jag lyckades pricka in allt från början till slut...

Nu till exempel intog mina underjordiska förmågor att jag skulle bädda i ordning i skrivbordslådan. Jag kunde därefter se vartenda steg min katt tog. Skämt och sido för här ligger hon så gott som varje dag!





Livet

Jag har en hel bok att läsa idag. Den ska liksom redovisas imorgon. Egentligen känner jag bara för att lägga en blöt kringla i den och posta till högskolan i Falun... Den fångar inte mitt intresse för 5 öre.

För att ni ska förstå allvaret lägger jag upp den här bilden. Kände att den matchade mitt humör idag.....!.

<3

Jag var ett klick ifrån att dessa snyggingar skulle bli mina. Men jag är lite snål när det gäller frakt... Ska gå till H&M imorgon och fråga när de kommer till butik, alternativt om de kan beställa hem dom åt mig. 129 kr är ett bra pris!

Bio i massor!

Jag har insett att det kommer bli en hel del "gå på bio" nu. Det är riktigt många filmer som verkar bra som kommer ut inom kort tid! Jag koncentrerar mig som bäst är på bio dessutom. Annars är det lätt hänt att jag dunkar igång en kärleks/komedi som jag känner mig bekväm vid.

På torsdag kanske jag och Fredde ska gå och se den där nya med Johnny Depp. Är helt pantad när det gäller att komma ihåg filmtitlar... På tisdag ska jag på förhandsvisning. Någon svensk komedi som utspelar sig i Thailand. Den verkar dödligt kul.

Dessutom kommer det ut en skräckis om någon månad som verkar vara en sån där "skita på sig film" som man bara MÅSTE se på bio.

Jag har ju 4 gratis biljetter att utnyttja och finner ett stort tillfälle till det nu!

Nyår

Hittade en förtjusande bild på Jenna. Hon vart lite rolig efter 12 slaget!


Nu ska jag lägga allt fokus på att bli av med min hicka och därefter bussa till Fredde. Ska se på "Wipeout" som börjar idag. Är förtjusande att skåda alla dallrande lemmar och snopna miner när de plumsar i vattnet!

BINGO

Har totalmissat att anteckna att jag faktiskt var på bingohallen för några veckor sedan. Med Jenna och hennes Mor! Vi satt där i flera timmar och jag bidrog med noll vinster ((: Ibland har jag tur och drar hem hela 25 kronor på triss men det hör ju inte till vardagen precis.

På bilden nedan lite längre bort från Pernilla sitter en gubbe i standardåldern som jag svär gå dit varje dag. Jag vill inte bli en sån...


Hahaha.

Jag dog bara lite när jag såg den här bilden och läste: Nu äntligen har boken "Att förstå sig på en kvinna" kommit!



Nu ska jag dra på mig gymkläderna och ta mig igenom ett vidrigt konditionspass. Därefter bada med ansiktsmask så man blir len och fin!

Photoshop

Har lite halvtråkigt så har pysslat med den här bilden. Som sagt, den första är orörd och den andra har jag förändrat små detaljer som näsa, munn, småhår från pannan och ljuet. Jag tycker att det är kul när så lite kan göra så mycket, egentligen...

Visst ser jag nästan ut som Shakira på den här bilden!?!?!


Shopping ger glädje!

Jag och Fredrik har spenderat större delen av tiden på stan idag. Jag kom hem med ett par enkla, skitsnygga jeans med en dragkedjedetalj längst ner på brallan, ett par håliga tights (kvinnan som äger 6 par svarta tights redan) och en baströja med örnar på! Allt detta från Gina tricot.

Fredde skulle köpa ett par träningsskor. Helt plötsligt drar han fram jordens snobb sida och säger till expediten: Ja, asså jag är fruktansvärt kräsen och jag tycker alla de här träningsskorna ser fula ut. Som den här tex, ser ut som att den är köpt på ÖB och kostar 2000 kr.

HAHAHA, jag DOG när jag hörde detta. Sen när vart Fredde snobb? Annars är det jag som klagar, antar att jag slapp göra det den här gången!!

Kanske slänger upp en bild på jeansen senare!

ACNE

Kör på instoppat linne i mina Acnejeans. Kul med lite smådetaljer. Inte för att jag vanligtvis står med rumpan i vädret. But I told myself, WTF! ♪

Red head!

Har som sagt tagit ett vilt steg och färgat håret rött. Så här rött är det bara i vissa ljusa sken men mitt mål är att det för alltid ska se ut så här. Trivs riktigt bra i rött! 



Så här ser det ut bara ändå! Men lite fräsigt är det ju att det skiftar så mycket. But still wanna shine red on my head.. Har även tonat håret denna gång. Nästa gång färgar jag permanent tror jag!

Falun it is!

Har tagit kort i Falun med en massa underbara människor hela helgen!

Idag fick vi klä ut oss så jag passade på att bli krullblond med barbieläppar och en hippie t-shirt! Detta är dock en ego-mobil-bild från logen. Haaha! Faktiskt helt oredigerad även fast jag inte ser ut så där! En jävla bra mobilkamera helt enkelt!


HAHA!

Haha, den här tjejen är den mest puckade fjortis jag skådat! Allvarligt! Hon har så jävla många klipp upplagda på youtube där hon bara snackar en massa skit om pojkar, snoppar, sex osv. För det är ju hennes liv. Tydligen.

Här har de gjort ett klipp så det låter som att hon är den hon klankar ner på. Så jävla kul! Blir kanske roligare om man har sett något klipp med henne förut och hunnit skapa sig en uppfattning!

Just love it!

Jag tog ju ett gäng privata gånglektioner förut och då grundade jag mig på att jag skulle lära mig denna låt felfritt. And I did it! Men nu är jag tillbaka i samma stadie som när jag började öva.

Jag har hittat en app på mobilen, lite av karaokestuk som faktiskt är riktigt jävla bra för alla som älskar att sjunga. Kvittar om du är bra eller dålig med detta program! Finns hur många låtar som helst att välja bland och jag valde denna.


Besvärlig kille, besvärlig present.

Har farit runt på presentjakt till Fredde då han fyller 25 år snart. För ovanlighets skull hade jag turen i oturen med mig (haha-hoho-hiiiih). Det fanns bara en/ett kvar och den/det var jag snabb att hugga tag i. Oturen var att jag inte fick med mig "detta hemliga ting" hem. Hemligheten står för tillfället inne i fikarummet i någon av Gävles alla butiker och anledningen till varför får ni veta första mars... Vissa saker i mitt liv är skrattretande, japp!

Lagom lack brud!! (((:

Fast beslut!

Jag har bestämt mig för att inte koka snabbmakaroner och köttbullar till frukost någonsin. Min mage har blivit spänd och rundare sedan jag började med detta omogna beteende.

Just nu äter jag 1,5 dl keso med ananas i form av klyftor. 60 kalorier ungefär! Inte alls farligt plus att det ger en bra kick för träningen jag ska på alldeles strax. Till lunch blir det laxsallad!

Dessutom ska jag inte supa något mer fram tills sommaren! Kul kan man ha ändå

Nytvättat

Gudarna ska veta vilken lycka det är att tvätta håret!

Nova

Har precis kommit hem från en utav mina bästa stunder i mitt liv, haha! Har varit hemma hos min nya högskolekompis Diana. Ni vet hon på 40 bast, som har 4 barn, 8 katter (ena katten trycker ut ännu fler ungar på fredag), en hund och snart en papegoja?!?! Snacka om livat hem!!

Hon är verkligen inte en sån där "galen katttant" som bara ägnar sin värdefulla tid åt sina katter. Nej nej, hon är kattuppfödare. Föder upp Bengaler. Som sagt, hon väntar en ny kull nu på fredag och jag dör av längtan tills jag får hålla om dom små lurvbollarna!

På bilderna ser ni Nova. Min favorit! Pälsen var som det mjukaste babyhår du kan tänka dig!



Procle Lip Balm Volume Booster

Jag har precis beställt hem ett läppbalsam som enligt folks kommentarer ska vara grymt. Det ska tydligen ge en hållbar volym i två timmar. Jag läste att det är chiliextrakt i som irriterar läpparna så de växer! 29 kronor och fraktfritt kände jag att det var värt.


Den ska jag få/ha...

Det här är kanske den snyggaste bikini jag någonsin skådat! Dock vet jag inte än hur mycket den kommer att kosta eftersom den inte kommit ut än. Men under 500 kronor och den ska vara min! Kanske skulle få den av Fredde i födelsedagspresent. Jag fyller faktiskt 20 år!


Klick klack

Det är precis som att någon lagt en isbana över hela Gävle... Jag skulle gå från Interpool till Brynäs C i klackskor. Kändes som om jag tog 10 steg i sekunden på hal is. Färden som i vanliga fall tar 10 minuter att gå tog denna gång 40 minuter.

Nyss tog jag, mina klackskor och min tomma mage en vågad promenad till affären för att köpa tacos. Kände att mitt liv inte fanns där då köttfärsen faktiskt var slut och jag tvingades gå hem tomhänt...

Är grinig, hungrig, tjurig, ledsen men framför allt, besviken. Besviken på att jag taggat tacos sedan tidigt, jag menar TIDIGT imorse (((:

WEY!

Jag hade en helt otrolig dag igår. Jag och Nadja festade lös precis som planerat. Var på någon random förfest och drog vidare till Interpool senare. Känns som att jag träffade alla igår. Det gjorde inget att Nadja återigen försvann med killar då jag själv gick där inne större delen av kvällen haha. Annars brukar jag få panik att gå själv.

Nu pasta carbonara!

Repeat old times

Dö snart och leva livet som död hela dagen imorgon. Det är vad jag har tänkt mig! Då Fredde har fått en skruv lös ska jag och Nadja gå lös i stället.


Dagens budskap

"Förlåt och acceptera det som är svårt att acceptera, för det är rädslan som inte vill förlåta, inte vill acceptera. Var er själva, öppna era hjärtan".



Jag bubblar...

..av glädje!

Har inte alls sovit bra inatt men man kan vara glad för det! Det slog mig precis vilka fantastiska vänner jag faktiskt har. Ingenting speciellt har hänt, bara säger! Kan vara bra för alla att påminna sig det ibland. Hur bra vi är.

Min lilla kattunge!!



MJAA

Enligt mamma har jag växt i hennes ögon. Haha!

Nervös

Om en kvart sitter jag på ett betygssamtal via internet. Är riktigt nervös för har varit lite slarvig måste jag erkänna... Ååå Gud, jag vill bara få det här överstökat. Tänk om internet dör, min mick inte fungerar eller att dom ställer skyhöga krav för att jag har glidit på en räkmacka genom hela kursen, typ.

Jaja.

Stinkkuddar, far åt skogen med er. Allihop

Jag gick på stan som vem som helst men som vanligt ska jag sticka ut lite mer än alla andra. Vi alla har väl fått en sten i skon när vi har varit ute och gått?!? En liten rackare som skaver.

Jag fick en kudde som landade lite mjukt vid hälsenan. Just då uppfattade jag allt som en konstig känsla och fortsatte att gå. Först när jag kommit till gymmet och sliter av mig min halvvadsstövel trillar en snus ut. Ni vet den där "nära döden upplevelsen"... Jag kunde nästan se tunneln! Någon annans snus. Herregud. VIDRIGT! WÄÄÄHÄÄÄ! :'(

En kudde som har legat under läppen på någon som kanske var dödligt sjuk?! Kan ni fatta riskerna att tralla över stortorget. Avlider av tanken...

Neva-evaaah!

Det slog mig precis att jag och Fredrik aldrig kommer kunna flytta ihop. Såvida HAN inte ändrar på sig. Han vill att sovrummets element ska stå på maximal värme och jag vill inte ha elementet på alls.

Vad är skönast, hans eller mitt sätt?

Bara stupa sig i säng utan att ha en tanke på att dra täcket över sig. Man kan till och med vara nakenfis utan att frysa. Eller att ha tagit en varm och lång dusch, bara längta tills man får krypa ner under det där stora, väldoftande och fluffiga täcket och skapa värme. Därefter njuta av den friska luft man andas in!

Nå? Ligga och fläta sig med täcket i ett kokhett rum eller uppleva friheten under det stora omfamnade täcket med en blandning av sval/frisk miljö...

Hår ner till naveln. Det är mitt mål.

Alla kan ju inte få långt hår. Jag vet inte hur långt jag kan få innan allt går av. Har en cm under bh-bandet nu. Fortsätter kämpa och pusha på hårsäckarna!! Hellre lite kortare hår med fräscha toppar än långt och slitet.

Jag har i alla fall slutat fixa/tvätta håret varje dag. Tvättar min skalle när jag från människa börjar övergå till något lite mer snuskigt. 1-2 gånger veckan! Försöker använda mig av så lite produkter som möjligt som sliter och kletar i mjukgörande droppar istället.

Ny hårfärg!

Denna gång tonade jag håret för att se vilken färg jag passar bäst i. Jag var inne på det röda spåret, tyvärr vart det inte lika rött som jag förväntat mig så nästa gång jag tonar lägger jag i en RÖD färg.. Men den färg jag har nu är grymt snygg och fräsch.


Microdermal piercing

Jag vill ha tre sånna här i nacken! Lite läskig pryl att trycka in bara Men snyggt sen när de har läkt! Undra om dom gör sånt här på Redrum? Ska gå dit och fråga...

Eller?

Jag håller med alla andra nu. Jag passar verkligen bäst i mörkt hår. Men jag är sugen på rött! Skulle ju vara skitsnyggt att färga hela håret mörkrött och lägga i svarta slingor. Men det är omöjligt att hålla utväxten ifrån sig då. I kläder är ju röd den färg jag passar bäst i.

Har en utväxt på en cm nu. Avlider och måste komma på något bra. Fort.

AH OKKOOK

Efter inatt vaknade jag upp med en obeskrivlig smärta uppå skallen? Ah, det gör bara ont när jag tar där och vad gör jag, jag tar där. Lika när man börja blöda på fingret. Vem är inte där och klämmer tills en lagomstor bloddroppe bildas och man torkar bort det...

Vi är så onödiga ibland. Haha!

PLÅGA SÅGA

Imorse vaknade jag upp bredvid en orolig Fredde. Det första han frågade var om jag sovit bra. Ööh aa det har jag verkligen!?! Är sjukt utvilad. Tydligen har jag legat och sparkat på stackarn vid 5 tillfällen under natten. Kom på att jag precis drömt att mitt ex låste in mig och försökte anfalla mig på alla möjliga vis. Måste ha varit under jakten att fly som jag låg och sprang i sängen hahaha.

I alla fall, jag är inte ett dugg utvilad. Har somnat lite här och där. Därför blir detta en mega chill fredag och jag lider ej. Mamma har liksom köpt en läsk till mig, jag sa läsk!

Ny SHO-HO!

Jag kom på mig själv att jag faktiskt inte har införskaffat mig ett enda nytt par skor på hela året.. Och dom här är så sköna och lätta att gå i. Jag som annars är sämst på att gå i klack! In love♥

På jakt...

efter ett par nya skor! MM

LOVE

Har gjort klart ett projekt från fotokursen. Man skulle fota 3 sammanhängande bilder och leka med skuggor. Tycker jag lyckades ganska bra faktiskt :D

De två första bilderna är ju helt klart lättast att koppla ihop med varandra. Den sista bilden gäller det att man leker lite med fantasin. Som Fredde sa: någon som blåser ut ett ljus?!? Fantasifullt.



Man skulle kunna tänka sig att någon har glömt att blåsa ut ett ljus. Därför hjälpte en andre med ett "hjärta" av guld att blåsa ut det.

Om man ska vandra sig iväg ännu mer som dessutom är motsatsen till mitt tema kan man tolka det så här, kanske? Det lilla ljus som finns kvar ska strax blåsas ut av ett evigt mörker.

Det är sånt här vi får lära oss på kursen. Analysera bilder, använda fantasin, leka! Älskar det!

Tipp topp dripp dropp

Jag är så glad att jag äntligen kan sova ostört om nätterna nu. Jag är utvilad, glad, trevlig och har ett humör som ofta är på topp!

Har precis tagit ett renande bad med dubbel dos schamponering av mitt hår, inpackning och skrubbat hela kroppen. Känner mig ett kilo lättare, haha.

Strax ska jag slänga mig ut i regnstormen i hopp om att kunna hugga tag i en vind och blåsa till stan. Vore häftigt. Men det var inte sanningen... Det varken blåser eller spöregnar så det ser ut som att jag får lifta vid busshållplatsen istället. Har jag tur stannar bussen!! Woop.

Sida efter sida

För några månader sedan skrev jag att jag var som tokig i en bok. Det visade sig att jag är som frälst i de flesta böcker... Det förvånar mig faktiskt. Att nästan ha läst 1000 sidor på mindre än ett halvår?!? Det säger väll allt, vilken bokslukare jag har blivit?

Hur som haver. Idag läste jag en fras som jag älskade. "Jag är inte rädd för dig, jag är rädd för din skull". Tyckte det lät starkt och självständigt.

2011 var mitt år

Till en början singel och helt spårade fester som jag tyvärr har lagt på hyllan nu.


Jag och Millade planerade att fira våra födelsedagar tillsammans. En GRYM barbiefest vart det!


Jag bekantade mig mer med Fredrik och insåg snabbt att det var kärlek redan vid första kyssen. Som förövrigt var i onyktert tillstånd...haha


STUDEEENTEN!!!!




Som studentpresent fick jag bland annat hoppa fallskärm. Gör det. Så jävla kul!


På midsommarafton i Öregrund antar jag att alla förstod att vi var ett par vid det här laget...HAHAHA. För övrigt var det en jävla bajsresa som tog pris i alla roligheter?!?! Har sjukt roliga minnen därifrån men skulle vägra åka tillbaka.



Fredrik skulle egentligen ta med sig Liam men bytte snabbt ut honom till mig som parter till hans syrras bröllop. Andra gången jag träffade henne och jag kysste henne på munnen med slemmiga afroläppar. HAHA. Gjorde lika med Fredriks moster. Ååh gud. Men jag är accepterad. Tro mig, hade inte kunnat bli mer nöjd!!




En regnig och kall sommarnatt begav sig jag, Elina, Fredrik och Alex till Skara sommarland för att stanna över dagen. Synd för kylan HAHA. Kommer ihåg att Elinas läppar var blåbärsfärgade mot slutet och att vi duschade oss varma, jag vet inte hur länge!!



Jag fick fota Da Buzz!!! Jag kan inte komma på en enda dag då jag inte lyssnade på dom som liten. Dock var de en flopp live, but still Da Buzz!


Jag och Fredrik åkte iväg till Turkiet. En resa som behövdes. Bara han och jag, i en hel vecka!!




KÖÖÖRKORT!!!! Tro mig, ni mår bättre om jag INTE lägger upp en bild på det...

Jag kom in på en fotokurs!


Jag deltog i ett joggingrace!


Jag fick gå på Liams mammas bröllop. Var dessutom den stolta fotografen till brudparet!


Världens bästa julafton med världens bästa och kanske fick jag världens bästa grejer!

Dessutom fick jag min första kyss vid tolvslaget! Annars har jag bara haft otur och bråkat med mina vider till ex ((:

Jag lovar. Det här måste ha varit det bästa år någonsin. När jag var som starkast fick jag min älskling, jag har bara bra vänner kring mig. På tal om vänner så träffar jag Jenna mer än någonsin, lika med Danne! Så kul. Dessutom har jag lärt känna Elina, Michelle, Jenny och även bekantat mig med ett nytt gäng att festa med.

2011♥

RSS 2.0