Möte mellan två människor

Hahaha xD Jag håller på att kika igenom på min dator vad jag ska ha kvar och inte. Där hittade jag en gammal text som är såå min humor =D Därför tänker jag dela med mig av den texten =) Här kommer den !

Jag mötte en man igår, han kom gående över den smaragd gröna kullarna i Brösta. Likt en ängel uppenbarade sig han framför mig. Tryckte min hand och bad mig sitta ner. Han sade att han hade vandrat från Smygehuk, och att han har kommit för att fisa mig i ansiktet. Jag ryggade tillbaka, men inom bråkdelen av en tiontusendels sekund fann jag mig liggandes på marken med hans snövita skinkor, smärtsamt nära mitt anlete. Sakta, sakta förde han det närmare och närmare precis så nära att hans ringmuskel näst intill snuddande vid min vibrerande nästipp. Sedan låg vi så, i flera minuter, och bara andades, och sedan fes han. Det var som om jag försvann för ett ögonblick. Och när jag vaknade igen, då var han försvunnen. Jag tror mig ibland se honom komma gående över landsvägen,

Tycker mig ibland höra ljudet av hans varma luft mot min kind. Men han är borta, borta, likt en vind.



                                                                       Slut


Ja men pung

Alla i klassen har snart redovisat klart projektet om ett radioprogram. Jag skulle komentera Natta och Idas presentation Eftersom LG (min mentor) frågade mig varför jag tyckte den var så bra. Till svar fick han: Ja men pung! Jag hade ingen som helst aning att jag sa det och frågade stackars Milla varför hela klassen stirrade och storskrattade åt mig. Hon sa vad jag precis hade sagt och jag förstod då att det var min (tankevärld) som hade tagit över. Det jag skulle säga var att det var bra att dom hade punkter i redovisningen. Men så blev det ju inte! -_- Har iaf gjort våran redovisning nu =) Jag, Milla & Mickis =) Det gick bra och det blev inga mer pungar xD Nu ska jag återvända till verkligheten. Det innebär att jag ska spela lite tetris =)

Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara medge att jag borstade tänderna på Svea igår =D Hehe!

Mitt är bäst

Nu har jag kommit på ännu en till anledning till varför man ska köra med Firefox och inte Explorer ^^ För alla er som är bdb kåta (inte jag då så klart) är den stora fördelen den att man kan klicka på länkar och komma direkt till dom =) Men det är ju bara så klart om man kör med Firefox =) Inte nog me att min blogg fungerar som den ska i den webläsaren ^^

Idag har vi haft orientering i Hemlingby. Boooring! Gick tillsammans med Natta, bella och Mickis =) Vi var klar efter hela 50 minuter! Okej, utan att ljuga så var det bara de 3 närmaste kontrollerna vi skulle ta ^^ Eftersom vi satsade på G =D

Snart kommer Johan hit och då ska jag klippa håret på honom =) Sen tar vi med oss Svea hem till farsan och käkar lite thaimat =D Give me! Anledningen till vbarför jag egentligen ska dit är för att farsan vill att jag ska lära honom lite i Photoshop^^

Slänger upp en bild på en skulptur som mormor & morfar har på sin toadörr ^^


Idag

Min dag ser ut så här! Eftersom det inte blir något arbete idag så ska jag unna mig själv lite tid. Det innebär att jag ska stanna kvar efter skolan och göra klart grupparbetet. Är lite snäll när jag säger grupparbete. Efter det ska jag ner på stan och testa ett par skor, sen handla morsdag grej =) Hoppas det finns kvar som jag har sett ut till henne =) Sen ska jag storfynda på dollar store. Ska nämligen köpa hudkräm, rakhyvlar och (en sak till). Sen väntar hemmet och Svea =)

Vad tycker ni om min nya bloggdesign? =D

Mozilla Firefox det ska vara!

Okej, det här är sjukt konstigt... Jag och Milla har suttit och diskuterat varför mina bilder på bloggen blir suddiga för henne och varför den har andra färger ibland. Vi kom på lösningen. Hon sitter i Internet Explorer. BUUUH! Själv sitter jag i Mozilla Firefox som min blogg fungerar fett bra i =)

För övrigt idag har dagen varit chill. Soligt väder och sommarvärme =D Har suttit ute och solat mestadels av denna skoldag ^^ Nu slutar vi skolan. Det innebär att jag ska åka hem och äta middag, sen jobba =) Arbetar tills jag får sparken. Kanske lika bra att leta något annat arbete med fetare lön? Men får ju ändå 75kr/timme och 20 kr för varje såld produkt. Ändå ganska bra för vad man brukar få för lön.

Någon som har något tips på arbete får gärna komentera =)

Ha ett trevlig liv alla så hörs vi imorn =D

My lovely weekend

Jag går rakt på sak! I fredags träffade jag några polare från klassen. Det var kul de första 5 minuterarna. Kul att träffa folket men resten sög! Slänger ändå upp lite bilder på folket som var där. Simon fyllde år och fick en fräsig…kalsong ^^ så slänger upp en bild på det med. Efter en snabb träff med några från klassen gick jag och Jenna ner på stan där våran svarta taxi väntade =) puttrade omkring i den nån timme innan jag tog bussen hem =)

 

Dagen efter. Hade en god ost som man skulle grilla hemma i kylen så åkte ner på affären och köpte en baguette och lite olika röror som passade med varandra. Sedan stekte jag osten i olivolja och pesto och la ner alla mina köp i mackan =D satan vad gott ^^<3 efter det åkte jag hem till Johan =) vi slappade ett tag. Sedan tog vi en mysig tur på havet i deras båt. En utav de mysigaste åkturer ever ;)

 

Idag (söndag). Har sovit hos Johan =) Sedan åkte vi ut till Bollnäs för att gratta hans syster Jonna. Det var kanonväder vilket var bra =D har haft en mysig helg och det tackar jag alla för!

 

 

 

 

Nu ska jag plugga till den muntliga redovisningen imorgon i skolan… CYA

Svea och jag =)

Tänker inte berätta för mycket om vad jag har gjort idag för det tar jag imorn i samma veva som jag lägger över alla bilder på datorn =) Nu är klockan jävligt mycket men ska försöka dunka igång en rulle på datorn. Skönt att somna till filmer har jag kommit på =) Eller hur då Johan? xD Eftersom morsan är på Åland över natten blir det mys med bara Svea =) Får se hur många fler klösmärken jag vaknar upp med imorn btti. Det blir en fråga ni får fundera på tills imorn =)

Har iaf haft det kul ikväll =) det blev vad man gjorde det till =) Hade Johan varit i min närhet hade det inte funnits ett skit att klaga på =) Saknar dig babe och imorn ska vi vara med varandra =)



Hejsan =)



 

Okej vart ska jag börja?

 

Min dag har väl varit, okej. Hade som sagt var det där grymma testet idag där vi skulle jogga 3 km. Jag och mitt inget var inställt på att ta hem ett vg. Det innebar (jogga på högst 16 minuter). Jag gav upp efter halva turen. Tog mig runt på 29 minuter istället^^

 

Efter skolan gick jag och Milla in på Dollar Store. Jävlar vad man kan fynda på det stället! Hittade en hel del där. (kanske för att man inte hade pengarna med sig). Åkte hem istället och fixa lite käk. Efter det tog jag en sväng till, till Dollar för att göra ett impuls köp. Nagellack där de kostar 10 kr styck! Tappade nästan hakan så jag kostade på mig 2 nya. Och ja Milla, jag köpte tantngellacket xD

 

När jag kom hem igen blev det bad, nagelfilning, nagelmålning och inget mer. Sen klev jag upp och busade med Svea. Mitt vänstra ben är ganska så blodigt nu om jag får medge det. Fy på katten =)

 

Imorgon är man ledig precis som på fredag. Underbart är väl det enda ord jag kan komma på för tillfället. Mina planer för den dubbelt så långa helgen är:

    • Torsdag - mormor och morfar kommer på besök
    • Fredag – Träna, Milla kommer, grilla på kvällen med gamla klassen
    • Lördag – Åka hem till älskling och sova där <3
    • Söndag – Bara ta det chill hoppas jag

Min intressanta dag

Har precis slutat arbetet för dagen och det gick väl inte bättre än vad jag hade förväntat mig heller! Gick hem med 3 sålda i alla fall. Min hjärna är så gott som död och jag orkar inte tänka för 5 öre. Tyck synd om mig för jag är skithungrig också =)

 

En av mina anledningar till att vara trött är för att Svea den jäkeln hade ner en glasflaska med vatten i på vårat trägolv mitt i natten. MYS. Bara att ta av sig det gosiga täcket, ta fram mängder med papper (2 st toarullar), dammsugare och sopkorg. Efter en timmes städande mitt i natten kunde jag bege mig till sängen som precis hade kallnat. Men vad gör man inte för en katt? =D

 

Imorgon kan ni kalla mig för hurtig för då ska jag jogga 3 km och gymma därefter. Vem mer än jag kommer vara dödare än alla lik tillsammans på denna jord?

 

Nu ska jag yra mig in på toa och göra inget. Sen väntar den tomma och kalla sängen på mig. Man hade ju alltid kunnat önska att Johan låg där men nej nej.

 

Blir väl tvungen att säga god natt här och nu då =) Natti


Gud kissar

Okej, jag har egentligen inte tid till att slänga upp ett inlägg idag. Men vad gör man inte för bloggen? xD

 

Idag har det varit stressigt. Vaknade på tok för sent och inbillade mig själv att det var det där tönteritestet då vi skulle springa 3 km på idrotten. Vilken jävla otur att jag har gått och kånkat på en dubbelt så tung väska hela dagen i skolan! Första lektionen var det film. Mysigt. Synd att filmen sög gammal aparm -_- Nu sitter jag på mediekunskap och stressar mig igenom ett arbete som ska redovisas nästa vecka =O Det är mitt största bekymmer just nu.

 

Har bestämt mig för att jobba idag istället för att ta mig igenom vårruset. För det första regnar det ute och för det andra får jag betalt om jag arbetar. Inga av dessa fördelar har jag om jag ska tvingas vara ute i Sverigekylan i det pissblöta vädret och äta blött fika. Nej tack, sitter hellre och ringer en massa kunder, får lön för det. Om inte kan jag ju alltid titta ut genom fönstret och se människorna utan liv runa förbi xD

 

Efter lektionens slut tar stackars jag moppen hem. Bra! För då slipper jag duscha när jag kommer hem..

 

Avslutar mitt inlägg genom att slänga upp en bild på mina söta ringar jag fick av babe när jag fyllde år =)

 

 

 

 

Hej svejs.


Hoj hoj!

Ett stort grattis till mig =D Som sagt var så fyller jag år idag, eller inte... Sanningen är att jag vill höra ett grattis för att jag har lagt in mina bilder på datorn =D Har till och med tagit mig tid till att göra detta underbara kollage på babe nummer 2 =) Hon är så söt<3 Kollaget tog jag lite inspiration från ett av Millas verk =)


Idag, hmm.

 

Borde jag köpa en kalender kanske? Skulle jag ens våga titta i den? Nej, klart som fan jag inte skulle göra. Därför skiter jag i det och får skylla mig själv över att jag är så klantig och glömmer tänka med min hjärna.

 

Det är vårruset på måndag och jag har panerat in mig för att jobba då -_-. Vet inte vilket som är roligast. Kanske skulle kunna sjukanmäla mig? =D Sen är det där äckeltestet i skolan också där man ska springa 3 km på tid… KUL -_- det vill säga 8 dryga km på en vecka xD att bro på ingenting så har vi spanska prov idag med. Hoppas läraren har glömt det, för det gjorde jag tills det slog mig samma dag som det var. Får iaf en kebabrulle ikväll av Annemarie och Lennart. Tack gode gud!


Mys



Den här är så grym xD Snacka om fantasi! Jag och Natta har kul under lektionstid =)

-


För fem månader och 9 dagar sen hände något underbart. Om underbart hade samma betydelse som jag hade menat hade jag kommit lätt undan. Just det datumet var det någon, inte vilken som helst utan Johan som var i farten. Han hade verkligen satt mina känslor på en hög nivå. En nivå jag aldrig fått uppleva, helt nya känslor och framförallt fått mig att inse vad sann kärlek var. Han är min än idag och det är jag hur stolt och glad över som helst. Hur mycket jag än får kan ingen ge mig lika mycket som min älskling har givit mig. Av alla människor på denna jord är det bara min älskling jag ser. Något mer behöver jag inte eftersom hela du säger allt. Genom att titta i dina ögon ser jag hela världen. Att få höra dig prata får jag reda på allt och genom din närhet får jag uppleva all värme och kärlek som ingen kan slå. Att hela världen kan finnas i EN person på denna jord kan jag förstå. Anledningen till varför jag förstår det är för att det bara finns en Gud. En Gud vid namnet Johan!

 

Det ni precis har läst nu är egentligen bara text, men för mig betyder det mycket. Det är ord som kommer direkt från hjärtat. Jag hoppas du läser det här gubben och jag vill att du ska förstå hur starka känslor jag faktiskt har för just DIG!

 

I min värld finns det bara en, och det är du!


-

Min lathet drabbar bloggen xD

Ja okej jag är lat på helgerna men nu börjar skolan igen och jag lovar att slänga in ett och annat inlägg!

Min helg har iaf varit wonderful  =)! Jag och min missekisse har hittat på många satyg tillsammans ^^ Hon har lärt sig att hoppa högre, lärt sig vad hon heter, fått  ett hum om vad hon får och inte får göra och mycket mer =) Något jag verkligen såg fram emot var att älskling kom hem till mig och sov över en helgdag!<3 Blev verkligen glad eftersom jag vet att han egentligen inte hade tid. Vi var ner på crusingen och det var kul =) Det var väldigt många bilar där. Ovanligt mycket från vad det brukar vara. Det var min uppfattning iaf.

Något mer spännande har jag inte varit med om. Nu sitter jag i skolan och ska läsa olika utdrag från olika fantasy berättelser. Kul? Nej, därför passade jag på at skriva detta inlägg. Sen blir det en snabb lunch och efter det far jag och Millius hem till mig och gosar med Svea =)

C YA

ååå!

ååå är det rätta ordet! Var som sagt var och hämtade min underbara katt igår. Hon är så hilma söt, klumpig, lekfull, lat och kelig (A) Har haft väldgt roligt idag då jag har granskat min knasiga Svea. Är hon så ouppmärksam att hon inte själv kan se när stolen inte är nå bredare men fortsätter att gå ändå ^^ Puuumps och en yr katt går vidare för att utföra ännu en till klumpighet xD Okej, hon är ju trots allt bara 9 veckor så jag får ta hänsyn till det =)

Saknar dig Johan =( Vill att du ska sluta  skolan för dagen och komma hem till mig nu! Du betyder mer en merst för mig! Har varit utan din famn för länge nu. Det är inte kul! Miss you mer än allt annat! Puss<3

Nu ska jag fortsätta med att busa lite med knasbollen i väntan på Johan =)

Jag är lat, jo jag vet..

Min lathet drabbar de stackars bilder jag tar som aldrig blir överförda på datorn. Bara därför tänker jag slänga upp en hög med bilder från helt olika dagar. Men så klart behöver ni inte oroa er för att ni inte förstår bilderna för jag har en smart hjärna nog och tänker beskriva på sidan av alla mina bilder ^^ Do I have a life?

Här har vi då min söta Svea som jag ska hämta imorgon<3 Henne kommer ni få se ett antal bilder på då jag väl tar mig i kragen till att ladda upp dom på datorn!

Det här var kasen som jag, Johan och hans polare var och såg på =) Den var varm och mysig. Precis vad jag behövde i fittkalla Sverige! Ps. det var kasen vid högskolan för alla som var intresserade ^^

Här har vi en mysig bild på mig och älskling då vi firade våran 5 månadersdag =) Underbart väder var det då också! För alla som inte kommer ihåg så var vi ut och åt en 3 rätters middag på Kinesrestaurangen uppe på söder!

För omväxlings skull tog jag med en svartvit bild =) Med den här bilden vill jag bara säga att Sverige är underbart då det är sol och smällhett (Y)

Ja vad ska jag säga om bilden. Det är Min älskling jag beundrar och inte de två plast brudarna i bakgrunden ^^ En sak till jag stordiggar och borde införskaffa mig nån dag är penistofflorna som ligger i skyltfönstret. Lite svårt att se dom kanske men dom var fräna, och då menar jag ruggigt fräna xD

Bara för att jag älskar Johans nackhår mer än någon annans nackhår på denna jord slänger jag upp denna bild. Ni kan inte göra annat än att hålla med =) Hela han är fin att beundra <3


Den här bilden beundrar jag! För alla som inte vet så arbetar jag som en telefonförsäljare. På bilden ser ni vem som har sålt mest under kvällen. Det är ju extra tydligt på denna bild för att jag ville att n

Kanoners du ;)

Hej hopp! Undra vart jag ska börja… J

 

Min super bästa dag var med andra ord igår =D först var jag ner på stan och kikade på lite saker. Efter det väntade arbetet… som vanligt kom jag dit med en icke positiv inställning och deltog i mötet. En ny vara på marknaden som vi skulle sälja -_- ååh nej tänkte jag, då kommer det verkligen gå skit. Men som sagt var så sålde jag mest under hela kvällen =D =D =D Snacka om att en glad Olivia gick från jobbet med ett glatt leende! Har som max sålt 4 mobila bredband om dagen men igår, då sålde jag hela 7 stycken, nästan dubbelt så mycket från vad jag som max har sålt förut ;)  kul att få vara etta på listan för mest sålda under kvällen för första gången =)

 

Nu lämnar vi det!

 

Det är bara 3 dryga dagar kvar tills det händer. Då blir Svea min =) längtar efter henne som fan och kan redan nu tänka mig hur mjuk och söt hon kommer att vara! Det sura är att det är crusing på lördag och jag måste vara hemma. Stackars Svea måste ha en mammas närhet under de första dagarna. Men har man en cool morsa som ställer upp för en så är allt chill. Far ner på stan en sväng på kvällen iaf för att kika lite =)

 

Idag blir det arbete igen. Hoppas det går lika bra som igår. Men hur stor är den chansen? Ska ner på stan en snabbis innan jag börjar för att testa ett par tights =) längtar efter Johan som en jävla dåre nu. Får panik om jag inte får vara med dig! Saknar din famn!!!

 

Nu ska jag lira lite tetris och försöka slå rekord på det med. Om jag gör det verkar det som att turen har hållt i sig från igår.

 

Bye bye =)


Tja, det var ett tag sen

Min helg har varit… UNDERBAR!

 

Slutade skolan på onsdagen. Det var härligt. Jag sov över hos älskling den natten. Vi hittade på mysiga saker och hade lika kul som vanligt!

 

Torsdagen började… vet inte hur jag ska formulera mig så ni förstår mig rätt. Den började skit. Stackars älskling hade jordens otursdag. Jag med min vanliga otur hakade på som ett jävla släptåg. Vi lyckades få till dagen till slut iaf. Vi hamnade framför en kase med Johans kompisar. Vi blev ett litet gäng. Efter drog jag och älskling hem och käkade en riktig festmåltid =) gud vad gott det var.

 

På fredag morgon var jag, älskling, mamma och Jonas klar för att åka iväg. 8.00 satt vi alla i bilen med ett sömnigt leende. Vi skulle åka på marknad. Solen stekte hela dagen och man fick sig en lite solbränna när dagen var slut. Jag köpte 21 par strumpor, en skitsnygg tunika och ett par solglasögon. På kvällen var man lagomt slut och jag och Johan började titta på ”yes man”. Sen somnade jag.

 

Lördagen var hur underbar som helst. Min och Johans 5 månaders dag. Kanonfint väder, varmt och underbart. Vi firade det genom att gå ut och äta en 3 rätters middag. Det var gott! Innan hade vi gått och pumpat min fotboll och i samma veva gick vi in på dollar store och gjorde stora fynd. Jag köpte 2 par navelsmycken, kattgodis, 4 superbra nagelfilar, naturgodis och något mer som jag inte kommer på just nu vad det var. Allt det gick iaf på 90 kr. johan fyndade olika skitsnygga smycken! En utav mina mest lyckade dagar fan :D<3

 

Idag med andra ord söndag. Älskling har åkt till Valbo med Mackan. Mormor och Morfar är här och snart ska jag ta bussen till jobbet. Have a nice day!

RSS 2.0