På jobbet...

-Hej mitt namn är Olivia och jag ringer från tele2, jag söker Abdullah!
-Jaah, det är jakh!
-Jag ringer för att tacka dig genom att sänka kostnaden på ditt internet, vad har du för hastighet?
-NÄJ NÄJ NÄJ jakh inte har.
-Okej men då får jag önska dig en trevlig kväll ist!
-JAKH HAR INTÄÄÄÄÄÄÄ! HEJDÅH
I luren (tut tut tut)


Kul jobb :'D

LALALA

Idag va det så gott som ingen skola alls. Första lektionen inställd och andra lektionen fick man arbeta med rester eller gå hem. Ganska stolt Olle då jag har gjort klart både en samhällskunskapuppsats och en hemtenta i religion! Nu när jag kom hem kände jag bara för att avlida så där 30 minuter i sängen vilket jag också gjorde. Endast en aning piggare ska jag städa klart och därefter jobba.

PS. Förbannar mitt liv över att Nejra inte arbetar med mig idag!

AKON WTF ♥


Den här låten har varit mitt liv i några dagar nu! Hur cp bra är inte Akon?!?! Han har så unik röst att gåshuden ställer sig dirr! Kan inte han komma till Sverige!

SHOPPING

Idag åkte jag och Mamma till Uppsala och shoppade en del. Jag kom hem med en dunderstor kortlek, en vit kavaj, svarta stuprörsjeans, ett rödbrun linne med dragkedja på ryggen och en stor blomma man kan sätta i håret.

På bilden har jag kavajen och min bästa kortlek!

!


Nya naglar!


LÖV IT

VITNOS


För några månader sen hittade jag Vitnos stendöd i buren. I och för sig vart han 9 år. Mot slutet blev han så fruktansvärt dålig att jag hellre såg honom död än levande... Något sa mig att han skulle få det bättre någon annan stans.

Det här är helt otroligt och jag vet inte om jag riktigt har trott på teorin förr... men idag stötte jag på Vitnos, i en helt annan kaninkropp, svart päls. Jag och mamma var på zoo och skulle köpa kattsand. När vi va där inne va det som en självklarhet att jag skulle slänga en titt på kaninerna. Det va han, samma närhet, beteendet, ALLT! Den kaninen talade till mig, det kan inte ha varit någon annan än han...

Det där med att födas om på nytt, ibland har jag trott på de och ibland inte. Men från och med idag har jag ändrat syn på det hela. Det som gjorde mig så lycklig va att när ja stod och tittade på han kom en mamma och en liten dotter och pekade ut just han. Som en bekräftelse att han kommer hamna i en trygg famn!

Blir gråtfärdig bara av av att tänka på det, en lycka♥

yooo


LÖNINGSHELG!!! Röj med chips, saft och filmer blir det för mig och ett gött gäng eftersom jag är dunderförkyld!

Nu städa övervåningen till rolig shake shake musik!

BAD U

Ligger i sängen och tänker på allt och inget. Trasslar ut olösta trådar och bara lever. Känns skönt.

Snart sommar, snart studenten, snart arbetslös, vad ska jag ha för skor på studenten? Pengar..ja tack, ååh det där linnet skulle jag döda för, kissis men orkar jag lämna sängen? Gaah prov på måndag, fredag, vad ska jag ha för kläder? Fest? förkyld, längtar tills jag får träffa alla! Hoppas på många leenden, vad händer i helgen?

Ja jo ni fattar, funderar!


Så där ja!Och en bild på fotografen↓

Gaddad hihiiiii ;)


Så går det till!

Jag och Nötskalet snackade lite lätt om fylletabbar. När jag har druckit är jag vid liv så länge jag står. Ramlar jag går jag i ide. Thomas lägger sig ner och solar :'D


FET LYX

Har precis äntrat ett underbart bad med en matbricka som består av grönsaker och dipp. Spelar dessutom mysiga kärlekslåtar som jag sjunger i kör till. Väntar bara tills en arg mamma bankar våldsamt på dörren och ber mig lägga av.

Nu har jag en kvart på mig att bli ren för snart börjar BB! Åååh jag vill varken att Nicky eller Katarina ska lämna huset. Hur dött kommer inte huset bli om Katarina försvinner? Och Nicky? Mytarn hallå! Hur som haver ska någon av dom ut.

Nu sjunga vidare och må i en kvart till!

OVERKILL


Den här helgen har varit cp-kul! Fredagen hade inte kunnat sluta bättre och lördagen var tänkt att bli lite av en repris men icke sa nicke. Vi "samma gobitar från fredagen" skulle på någon inflyttningsfest på stan. Var inte där i mer än en timme. Döden vilket trist folk som var där!

Jag och Danne plockade upp Nadja och vi gjorde allt och inget. Tog en långresa med bilen runt så gott som hela Gävle, provgick på ett 2,5 meter djup på hav, avled på en kyrkogård och därefter slut på det roliga!

Idag blir det mysa med mamma hela dagen! Vi har köpt en massa grönsaker och dipp som vi ska smaska på till Solsidan & Big Brother!

TIHI

Jag och Nadja var stensäkra på att chilla med saft och chips. Vart det så? Nja, Skalle bjöd över oss på nån bira och hela kvällen slutade med ett dunderkul gäng och upp mot 10 öl...
En kväll som görs om!HEJ

Jag bönar och ber om att det ska bli fredag nu! Ska träna, leva lyx och vara med Nadja. Tanken var att vi skulle röja som aldrig förr. Så klart ska ingen ha pengar så vi får härda en vecka till då löningshelgen är! Såvida ingen av oss blir sjuk.

Nu över till mitt glamorösa liv. Skrubba toa & dammsuga!

BRA DAG!


LIVSKRAFTEN..

..är när jag så kämpigt hasar mig upp ur sängen för att bege mig till skolan och vet att jag är ledig dagen efter. Döden så trött jag är. Det finns inte i min värld att detta endast för förmiddagslektionen och att en 3 timmar lång samhällskunskapslektion väntar efter lunch.


<3

Lång historia men ska försöka kortfatta mig.

Buddha är något som får mig lugn, på andra tankar. Har alltid varit och kommer alltid att vara. För kanske ett halvår sedan la jag upp bilder på en mini buddha som man kan sätta rökelser i. Vart som frälst.

Nu när jag och mamma kikade runt i butiker fick jag syn på ett mirakel. Ett dunderstort Buddhahuvud! Jag visste att den tillhörde mig men ack så dyr den va. En dag senare då jag kommit hem från jobbet, assliten så kliver jag upp på rummet. Då har mamma köpt detta huvud, bäddat ner den i min säng vilandes mot mina kuddar. Snacka om glad flicka!Även vår nyrustade hall hade hon fixat i ordning med nya möbler osv! Så underbar mamma♥Och som avslut, världens bästa mamma!

MORMOR 70!

Hela söndagen har spenderats i Hofors med smörgåstårta, lyxig gräddtårta, massa fikabröd, samma gamla vanliga + vår nyblivna 70 åring! Har än så länge inte lagt in några bilder på datorn men det kommer! En dag.

Blom - Let me be free

I min klass går en stjärna! Brukar vanligtvis inte lyssna på den här typen av musik. Som person välkomnar jag nästan allt, även olika musikstilar och jag måste säga att jag gillar't. Lyssna råååh↓

JAAAA

Äntligen har jag hittat studentklänningen! På MQ 499 kr! Har hängt undan den tills imorn då klänningen ska bli en utav mina ägodelar. I grund och botten är klänningen helvit men jag funderar på att temporärt sy fast ett svart sidenband och knyta en rosett som på bilden.

Den här klänningen på sommarbränd hud... Oj oj oooooiiiii ♥

Snacka Kina

Tittade igenom alla möjliga bilder på när jag var liten och då slog det mig att min faster måste ha varit otrogen. Hur i hela friden kunde hon föda en tvättäkta kines? Hon är ett år yngre än mig, grovt kortväxt och alla tänkbara drag drar sig åt Kina♥

Jag "3" & kussen Frida "2"!

OFF

När jag beslutar mig för något, till exempel att idag ska jag vara nyttig, gå till gymmet, träna extra hårt och plugga. Det blir det alltid raka motsatsen. Jag blir omotiverad när jag försöker motivera mig.

Sitter just nu vid datorn, har inte gjort något vettigt idag och jag tänker tröstäta tårta från igår och mysa framför Big Brother med mamma.

Mitt tillstånd just nu: Levande DÖD!

 


Svea 2 år!

Idag har jag och familjen firat Svea 2 år. Som givet att hon skulle få ha sitt eget kalas med en egen gräddtårta med kattgodis till topping. Själv gjorde jag en annan tårta som vi andra kunde smaska på istället.

2 hela år♥

Du föddes på kvinnans dag för två hela år sedan. Tiden har susat förbi. Ååå vill inte att du ska bli nå äldre, vill att du alltid ska vara min kissekatt med tanke på att du inte har samma livslängd som en människa...

Så fort jag vaknat till liv ska jag pysa till affären och köpa tillbehör till en grädd/godistårta! Din bit ska vara fylld med extra mycket grädde och kattgodis, annat blir det på min bit!Ungefär JAAA!


Oh SusieDagen började tidigt med en liten vända ute i solen. Därefter plockade Danne upp mig med bilen som tog oss runt i så gott som hela Gävle. Stannade även förbi Skalle och bytte några ord med han.

Nu tänkte jag ta ännu en till promenad fast till Ica. Knata med en nyöppnad läsk i detta underbara väder och bara lyssna på fåglarna och låta tankarna rulla på som en långfilm. Det gäller att man är i skick för skolstarten imorgon!


HIIHIII

Den här helgen har varit grym! I fredags slog jag och brudarna till på stort. Började med förfest hos Nadja och därefter vidare till Heartbreak!

Igår vart vi ett skapligt gäng på Saints. Alla gamla godingar var där och hade även då hur kul som helst. En lite lugnare kväll helt enkelt!

Alla öste lite halvt mellan mina ben. NICE


Skalle, jag, Nadja & Danne va kanske 1/4 av alla som senare tröck in sig vid oss! Myyyyyys♥

KUL

Är som sagt hos pappa nu. Lever på thaimat. Hade ett gudomligt liv fram tills stunden då jag begick ett oerhört fatalt misstag var kommen.

Jag brassa på en redig portion med käk och kunde knappt hejda mig från att äta dirr. Efter flera tuggor ser jag med blotta ögat att det ligger något rött och lurar i min maträtt. Om-nom-nom-nom som jag slafsade i mig. Några sekunder senare slog det gnistor från alla håll och kanter och mitt liv förberedde sig för en drastisk undergång. En chili. En hel chili hade jag omedvetet malt in i min mun.

För att tillägga, min tunga dansade balett i munnen och gav ifrån sig flera salivanfall. Men maten var god trotts att mina smaklökar har blivit så gott som snedvridna. 


Kanske inte riktigt så jag reagerade men han viste iallafall vad som skulle komma skall!

Hello Kitty

Igår på senkvällen vart det lite donkenkäk med Nadja. Jag tog ett Happy Meal och fick en liten Hello Kitty figur med i boxen. Så de som älskar Hello Kitty, vräk i er donkenmat! Personligen har den figuren inte intresserat mig så värst mycket med barnsligt söt är den iaf.

Taggen


Pyser strax till pappsen för första gången på en evighet. Blir otroligt nog där hela helgen. Och kulikul skall jag ha!

HA

Senast igår hånade jag Milla då hon för länge sedan fick det tunga beskedet från tandläkaren: Du har HÅL!

Personligen har jag aldrig haft hål tidigare så jag satt där och skrattade lite fröjdigt åt Milla... Den som skrattar bäst skrattar även sist.

Var till tandläkaren idag. Efter att ha röntgat alla mina tänder inleder tandläkaren med att det inte riktigt såg så bra ut. Höööm. Kan fortfarande skryta om att jag inte har haft något hål men karies hade jag så det räckte och blev över på två ställen i munnen. Med ett lager jordgubbssalva & en spruta bedövning öste borren för fulla muggar i min mun.. Det gjorde inte alls ont. Inte ens sprutan.

Men nu i efterhand känner jag mig så oerhört öm där sprutan äntrade att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det är en plåga att sänka ner hakan endast en nivå.

Ska lägga av med allt skrattande och hånande. En dag. MM!

Så här låter det i min skalle :'D


Bildz.

Kikade igenom gamla bildmappar på datorn. Mitt utseende har ändrats... hahah

Pluttfistiden↓

Stencool va liksom mitt motto!↓

Blond som liten, förvandlades senare till en råttfärgad bajsbrun färg...↓

Tiden då allt som innehöll färg och kunde få mig att sticka ut!↓

Vem har inte varit fjortis? Jag och Jossan↓

Började övergå till något lite mer tonårsutseende↓

14 bast, älskade Ultima Thule, Sverige och tuttar :'D↓

Avslutar med en ganska mild bild tagen på toa!↓


Har så sjukt många bilder från yngre dagar. Älskar att kunna se tillbaka och ha alla minnen i bilder. Flest kort finns nog på mig och Nadja eftersom jag har känt henne genom hela ungdomen!

:D

Var iväg och klippte mig tidigare idag och oj så underbart! Äntligen ett kortare överhår så folk kan känna igen mig för det volymtroll som jag är! Snart bär det iväg till jobbet. Alltid lika spännande och se om man lyckas få iväg iaf en produkt eller om chefen har fått för sig att sparka mig. Det går verkligen skitdåligt för alla just nu! Men träffa Nejra kommer jag att göra!

Känner att min blogg rasar samman och innehåller mestadels en massa emo-cut-cut-inlägg. Det händer inte så mycket intressant och jag är bara allmänt trött. That's it hallå! Keep on smiling =)

RSS 2.0