Att läsa en katt haha

Bara för att det här är min älskade lilla gullgumma så är hon givetvis mest speciell för mig. Men jag tänkte ändå förklara lite grund till bilderna.


Jag fick syn på henne och kände mig tvungen att hälsa. Svea var trött...


Hon: låt mig snälla vara ifred, jag försöker faktiskt sova här...


Jag blev knäsvag för hennes sätt att sluta ögonen på och pussade henne tills hon vaknade till lite. Fortfarande trött...


Bara att acceptera läget...Olivia ger aldrig upp!

I farten igen




Nyårsfint

Helt okej att titta på när pojkvännen städar!!

I LÖV IT!

Jag kan inte säga annat än att jag verkligen ÄLSKAR min iPhone 4S♥ Laddade ner appen blogg.se så jag skulle kunna blogga lite oftare och ha med en massa roliga bilder. Men fungerade det? Nepp.. Så lite putt vart man ju. Tydigen är det bara 1/15 som sa att appen fungerade felfritt.

Som sagt, ny mobil, inga nummer inlagda. Skrev en status igår på facebook att alla skulle messa sitt namn till mitt nummer. Jag fick ett sms. Och det var från Jenna. Så jag skriver det även här. Messa namn till
076-146 78 88!!!

Så sa hon!

Här om kvällen låg jag och mamma i varsitt sovrum och konverserade med varandra. Jag frågade mamma vad hon gjorde. Till svar fick jag: Jag berömmer mig själv för tre bra saker som jag har gjort idag. Jag fattade NOLL och ifrågasatte självklart varför. Till svar: Man ska alltid berömma sig själv Olivia, det är grunden till din personliga styrka.

Jag låg och funderade ett tag. Vad sjutton har jag gjort som är bra idag. Legat inne av ren lathet i stället för att gymma eller att jag sket i att göra läxan för att få en extra jobbig dag imorgon. Men ju mer jag låg där och tänkte ju klarare bild fick jag. Jag var faktiskt stolt över att jag fixat håret och sminkat mig så fint, att jag gjorde en jättegod sallad till maten och att jag faktiskt hade sökt lite jobb. Tillslut fick jag ihop tre, fyra eller FEM...saker att vara stolt över!


Visan i den onda cirkeln

Jag känner mig som den enda åkande karusellen på ett övergivet nöjesfält. Frågan är hur länge den karusellen kommer att vara i funktion. Jag vet inte, man kanske blir ett freak av att sluta upp som arbetslös? Man får för mycket tid åt att tänka på saker och ting. Det är en teori jag har.

Jag kan räkna på tre fingrar hur många nätter jag har sovit som ett gudbarn denna månad. Till en början skyllde jag på fullmånen. Jag visste att jag inte kunde skylla på den i all evighet. Har jag turen med mig lyckas jag sova sammanlagt 3 timmar per natt. Givetvis blir jag sjukt trött, tråkig och sårbar. Jag insåg först att jag behöver GROV hjälp när jag tittade på en Barbiefilm och grinade av lycka när hon fann sin prins. JA, den teckande Barbie... Tårarna bildade floder nedför mina kinder och jag satt och skakade?!?!

Det här är pinsamt men jag fick till och med tårar i ögonen när jag såg en glittertopp inne på Lindex. Den gjorde mig besviken för den skulle ha glittrat lite mer..

När jag läser detta inlägg kan jag inte låta bli att skratta lite. För jag har verkligen blivit patetisk. Men faktiskt, jag sökte hjälp hos någon random idag!! Ett steg närmare mitt mål!

Lalleballe

Efter en helt spårad helg är jag nu återställd. Ska träffa GöteborgLollo idag runt 13.00. Tror det var mer än två år sedan vi träffades sist. Ska bli spännande, haha! :)

Nu ska jag fort som attans fixa klart bilderna från ett fotojobb från igår kväll. Hade lite halvt glömt bort det... Sen gör jag mig tid för ett bad med en bok+läsk+snabbmakaroner och köttbullar.

Lyxig dag!

Klappar!


Tyvärr har jag inte tagit bilder på allt. Långt ifrån allt men här är iaf grejerna jag valde ut själv.

Träningsbyxor.

Träningsskor

En väska som ersätter min gamla.


Ut över detta fick jag:

En massagedyna
Prydnadssaker som kommer hamna på bild senare
Sänglakan
Kamerabatteri
Årskort på Friskis
Pengar mm.

Dessutom ska jag och pappa gå på stan någon gång under nästa vecka då jag ska få välja ut en iphone 4S. En vit ska jag ha! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAAAD!

Jag har världens bästa familj + släkt, en bra pojkvän för en gångs skull, en katt som har erövrat mitt liv, måttligt med vänner men det bästa, kärleken...

God jul och gott nytt år allesammans!

JULEN!

Efter att ha slagit in mitt sista paket och skrivit klart mina julrim började jag spåna runt på dekorationer. Dekorerade bland annat glaset jag förvarar tops i och julglitter runt låset på ytterdörren. Mamma älskade det!!

Se där↓

Som sagt. Julafton imorgon. Jag vet redan vissa saker som jag kommer få.

1) Ett par skitsnygga joggingskor
2) Nya joggingbyxor i en mörkgrå nyans
3) Väskan i mitt liv
4) Pengar

De tre första grejerna har jag varit med och valt ut. Bara det att jag var tvungen att vänta till julafton. Mormor och morfar♥ Mamma brukar oftast sticka ut med sina paket.. Alltid lika roligt att öppna de för man får aldrig det man har önskat sig.

Ego som få

En bild på Fredde var länge sen, haha. Även fast han är en tönt är han MIN älskling och så ska det vara! Förevigt.

Drömde att vi skulle gifta oss inatt och att han hade köpt kanske gjordens fulaste ringar. Jag grinade i smyg och smet från bröllopet.. HAHA.

Pantad pojke

Julafton är imorgon och julstressen är idag. Där tänker jag och Fredrik befinna oss ((: !!! Min pantade karl tillsammans med den oemotståndligt grymma flickvännen ska nämligen gå på stan. Fredrik har inte handlat EN ENDA julklapp. Jag har ett julkort att handla så är jag klar sen...

På tal om annat. Igår vid matbordet gick mamma lös och sa BG Olivia, BG!! Det betyder tydligen "börja grina" på ungdomsspråk haha.

Byter miljö en stund.



GLAD.

Lyckan att inte kunna sova en blund på hela natten och vara uppe tidigare än tuppen♥ Har sprängande huvudvärk, superont i ögonen och får kväljningar?...

Har dragit på mig myskläderna och ska gå ner och göra i ordning en dunderfrukost, ta mig en eller två alvedon, slå på tv:n och titta på Vakna med the voise. Har mensvärk dessutom och den vetskapen gjorde lilla Olle ÄNNU lyckligare. Weeho !

FOTO

Jag önskar att jag hade min systemkamera lite oftare till hands. Kul att ha bilder att se tillbaka till även fast de inte är något märkvärdigt. Det är ju det att den är stor och tung. Jo, jag ska ta med mig den. OFTA!

Saknar att pussa på dig min lilla ögonsten♥ Ja OM du bara var min...

Slapphög

Idag är en sån där dag då jag inte vill göra något. Bara lyxa till min tillvaro här i hemmet med något alldeles extra. Jag har tränat 8/10 dagar på gym och känner för en dags vila. 

Så här ser listan ut som ska betas av idag:

1) Bada+ läsa bok
2) Äta korv och makaroner
3) Ringa runt till olika ställen
4) Hasa mig fram och tillbaka i hallen med raggisar
5) Gå till Ica och kika efter gotta
6) Äta gotta
7) Mysa med mitt rumssvala täcke

Där har vi lite av allt roligt som kommer hända idag!

Vi skyller på vädret..

Jag sover aldrig längre än till 10.00 såvida feta undantag inte blockerar min vardag. Sen förra veckan har det slagit om helt. Även fast jag går och lägger mig samma tid är skillnaden att jag vaknar kring 12.00 ist... Ställer jag klockan vaknar jag men hinner somna om när handen och mobilen fortfarande är i luften.

Mot all min vilja dumförklarade jag mig själv till att ha sovit för länge och slet mig ur sängen. Kan inte påstå annat än att jag är som en levande död just nu. 

Imorgon ska jag ställa fyra alarm och hoppas på att ett mirakel sker. Jag skjuter liksom upp mina besvär: Imorgon, ja då ska jag kliva upp tidigt. På morgonen när jag vaknat: Okej, från och med IMORGON kliver jag upp i tid för jag är så olidligt död just nu..

Då jag är en hederlig och helt vanlig människa finner jag all tröst till att skylla på något annat än mig själv. Den här gången är det vädrets fel!


Vider

Igår var jag på ett fotojobb åt GD på Maxim. En full, vidrig och tjock raggare trodde han visst var något när han drog mig i håret, ville ta på min kamera, förföljde mig och ställde sig framför kameran och förstörde många bilder...

Att jobba som nöjesfotograf har sina nackdelar med. Men bandet var helt okej i alla fall.

Lillis med familjen!


Imorse kom Fredriks syster, man och Lillis förbi på frukost. Det var riktigt mysigt och gott. Nu ska jag byta om till träningskläder och förflytta mig till en svettig miljö.

Liam fyller dessutom år idag så det blir till att fira han lite senare!

En dag smäller det


Så här grön och fin är vår gräsmatta♥

En dag smäller det och vi har snökaos och tvingas åka pansarvagn genom staden typ. Som året det faktiskt var så illa att folk gjorde det.

Vädret är som en flicka, svår att förstå sig på!

När det är varmt är det en sinnessjukt hetta och när det är kallt ska väderguden även överdriva åt det hållet. Därför väntar jag på en smäll och vips har vi så mycket snö att skolor tvingas stänga, folk inte kan ta sig till jobbet osv.

Ja det skulle inte förvåna mig. Man ska alltid förvänta sig det värsta!!

Stolt Olle

Jag förstår inte varför det ska vara jobbigt att redovisa ett arbete inför folk. Dessutom redovisade jag via internet. Ingen kunde liksom se mig...

Känner att jag har varit lite ouppmärksam när det gäller fotokursen jag studerar. Igår, SENT igår kväll fick jag reda på att en stor uppgift skulle redovisats idag. Givetvis vaknade jag i halsfluss alldeles för sent och hade inte mer än 3 timmar på mig att fixa ihop en uppsats med tillhörande bilder plus en powerpoint. But I made it, 2 minuter innan deadline...

Kan ju vara därför dubbelhakan darrade i takt till mitt nervösa tal

Richard Avedon


Ska det där vara svårt eller? Pfffft...

PS, I love you!


JAG VILL JAG SKA!

Känns som att alla flyttar, skaffar jobb och barn förutom jag. Skrattretande. Ett arbete hade inte varit helt fel så man får in lite pengar och kan kliva ut i världen

Något jag SKA göra inom fem års tid är att spara ihop pengar till en lyxkryssning som avgår från Amerika. Ni vet när allt ingår och du kan göra allt från att spela långgolf, klättra på bergväggar till att få daglig massage, bli brun och bada!

Jag menar att man kan göra typ ALLT på dessa kryssningar. Priset landar kring 20.000 allt som allt! Men snacka om livsupplevelse. Man mellanlandar bland annat i Karibien plus 4 andra exotiska lyxställen och är borta i lite mer än en vecka.




Tidsfördriv

Är du i ett förhållande nu? Ja

Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 6 ½ månad

Vem var du tillsammans med sist? En dator med snopp, typ.
Får man fråga varför det tog slut? Listan kan göras lång

Har du haft ett seriöst förhållande? Absolut!

Har du någonsin varit full? Beror på hur man definierar ordet "full" HAHA

Har du testat droger? Alkohol?

Röker du? Nej

Snusar du? Nej

Saknar du någon just nu? Alltid!

Hur många tabletter tar du dagligen? 1

Bästa minnet från sommaren? Resan till Turkiet!!

Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Turkiet

Är du rasist? Verkligen inte. Snarare avis på vissa...

Har du helt svenskt ursprung? Är ju halvfinne hallå!

Ser du fram emot någonting just nu? Julafton!

Har du fått ig på ett prov? Matte & NO = killing me slowly

Anser du dig vara intelligent? Nej men klok när det behövs!

Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? HM? Händer ju grejer hela tiden.

Vilken va den värsta tiden då? fjortisperioden!!

Har du mått dåligt psykiskt? Ja

Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Gjort mig själv illa..jag föddes till klant

Har du haft sömnproblem? När det närmar sig fullmåne...?

Hur ofta gråter du? Oftast när jag har mens.

Vad gör du när du mår dåligt? Tänker på gladare tider!

Vill du ha tillbaka någon av dina ex? HAHAHAHAHHA :'D

Vilken klass går du i nu? Arbetslöshetsklassen.

Vilken skola? Gick på John Bauer.

Är du stolt över dig själv? Det vore dumt att klaga!

Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Glad, snäll & klumpig!

Vad får du ofta komplimanger för? Från tjejer: Håret "när jag har tagit mig tid till att fixa det. Från killar: Rumpa, bröst? Att mitt skratt låter som långben...

Har du lätt att få folk att skratta? Ja det tycker jag!

Cider elller öl? Öl

Har du några talanger? Försätta mig i pinsamma situationer ((:

Vet du om någon är kär i dig? Så klart!


:(

Märker hur handikappad jag blir när jag varken har telefon, tv eller internet hemma... Allt detta kommer att vara nedstängt i några dagar nu. Com hem säger jag bara.

Och nu det här!


Idagg är de fredda

Efter att ha motionerat lite ska jag belöna mig själv med en promenad fram och tillbaka från Ica för att köpa en läsk. Ja det är sant, en LÄSK! Vet inte när jag drack en sådan senast... måste ha varit så sent som i måndags/tisdags whatever!

Sen ska jag plumsa ner i ett varmt bad med en bok och min läsk! Därefter har nog mamma slutat jobbet och vi ska äta på Amigos ♥ Kebab och en till läsk!

Senare bär det av mot bio! En toppen fredda säger jag ju. Jag sa. Fredda.

När man pratar om trollen

Igår la jag upp en låt som jag tyckte var perfekt att motionera till. Idag hittade jag dansen till den. Den ser ganska lätt ut att dansa men det är den inte... Inte om man heter Olivia. Den är dessutom rätt så jobbig att ta sig igenom om man repeterar två gånger. Testa ;)

Om man frågar mig...

...Så är det här en perfekt låt att träna kondition till! Weeeej.

För kärlekens skull ♥


Kanske hur grym som helst!


Två stiliga damer! :)


Mår bara bra tack!

Idag är den stora dagen då Liams mamma gifter sig. Har precis tagit ett renande bad då jag har tvättat håret med lyxprodukter, skrapat bort gamla brun utan solrester och rakat benen. Snacka om att jag är ren och fräsch!

Men nu börjar det roliga! Ska fixa håret, klä och sminka mig samt packa kameraväskan. OH YÄ!!

HAHAHA

Det är sjukt hur vissa tolkar låtar. Hittade den här nyss där de skriver olika svenska tolkningar som faktiskt är hyfsat roliga!!

Nu ska jag inte ödsla mer tid framför datorn. Jag ska nämligen på 6:års kalas. En viss Natalee blir tant idag förstår ni!♥

2 december!!


Känner igen mig...





RSS 2.0