INATT!

Oj, är det sommarlov? När började det?! Tiden har rusat förbi hela det här året och det har än så länge varit det bästa i mitt liv!

Inatt klockan fyra står bussen redo för att skjutsa iväg två fnillefjantar till Arlanda! WOW! Hur spännande som helst. Har dessutom fått ett besked om att vi kommer att bli totalt utan internet de här tre veckorna.. Jag lider inte utav det utan kommer snarare få spader på Emilia som kommer begå självmord efter andra natten då hon inser att det inte är ett skämt att hon kommer vara utan FB och bloggen i 21 dagar. Haha.

Just nu försöker jag att trötta ut mig så jag somnar tidigt ikväll! Det lär absolut behövas. Har även överladdat mig inför resan!

Adios amigos ♥Bortglömd?

Här sitter man dagen före ett utav mitt och förhoppningsvis Millas livs största äventyr och stirrar blint in i en vägg! Hela den här dagen har gått till spillo och jag har väntat på inget alls känns det som. Dock har jag hinnit med att packa mestadels av det som ska med till Trieste och även hunnit storstäda hela övervåningen.

Men som sagt var, dumt av mig att lägga skulden på andra när det är jag själv som egentligen avgör hur mina dagar ska se ut. Så jag tänker gottgöra allt genom att färga mitt hår. Topparna har tappat färg och lika väl som jag förtjänar ingen människa på jorden att behöva tvingas gå med en utväxt.

ÅÅ gud, imorgon natt, vad vet man som händer då? Bussen vi åker i kanske får punktering så vi kommer försent till planet och missar det?

Nä nu ska jag färga håret oc sedan mysa framför Tvn med mamma! Imorgon kommer Jonas och barnen på besök också för att säga farväl till mig :D

Latjo lajban

När dagar står stilla åker kameran fram och jag får aslust att fjanta mig framför den... Nu har jag testat en ny typ av fjortisfjantighet plus 80% photoshop och det är som givet att slänga upp dom på bloggen så jag kan skratta i mina äldre dar!Imorgon ska jag på sommarkväll med Milla, Frida, Johan och alla hans homies. Det ska bli skrajtan tajtan har jag bestämt! Inte nog med att jag och mamma ska ut och äta sushi innan alla äventyr.

Bara för att de som tagit sig tiden till att läsa om mitt kackiga liv vill jag bara säga att nästa gång behöver vi inte anteckna så hårt att albumet går sönder...

Godnatt

Magkatarr...

Ooooh yes, efter att ha njutit nästan för mycket av att ha halsfluss drabbas man av magkatarr. Lollighetsvarning på mig. Adjö nu ska jag titta på film.

Home!

Nu är jag hemma från Alfta igen och ligger på baksidan och steker.

Alftabesöket gick ut på att bygga färdigt ett garage och eftersom jag är så händig av mig så hängde jag av mig det arbetet ganska kraftfullt på Johan och Quva.

Själv tog jag mig en njutare i det gröna gräset och bläddrade hysteriskt i en bok. Utöver det blev jag dessutom spådd och vad jag själv tyckte om det vill jag inte ens säga. Vill bara spola tillbaka tiden och inte ha ett minne av det som sas eller vad som kommer att hända i framtiden. Huaa.

Nu ska jag rensa tankarna vidare ute i solen, pussa på Svea-gumsiplupp och bada. Mmmm.

Adios

Nu är väskan packad inför helgen då jag, gullet och hans partners beger oss iväg till Alfta. Där ska det byggas på ett garage och has kul!

Var det någon som kunde skriva grymma låttexter så var det väl ändå Sveriges egna Eddie Meduza ^^ Lyssna bara på denna. Klockren, sant det han sjunger om och rogivande."Ingen plockar en maskros och ger åt sin vän
Den får stå där den står tills den dör
Fast än lysande gul är den ansedd som ful
Den får stå där och känna sig utanför"


Godnatt!


So fucking beautiful

Om jag skulle få byta utsida har jag gjort en topp två lista på mina absoluta favoriter!

Den solklara ettan är så klart Jessica Alba!


Andra platsen går till Shakira!

Host...

Äntligen har jag fått tillbaka mitt kära internet. Mamma väckte mig från det dvala jag hamnat i under tiden då vi var utan.

Det har hänt för mycket spännande de senaste dagarna så (risken) finns att jag glömmer nämna en del asroliga detaljer.

Fredag: Åkte på halsfluss. Vilade bort min feber ute i solen, vart annars?!

Lördag: Med taskig hals åkte jag och familjen till power meet. Observera att jag har velat åka dit sen jag var 13 år och äntligen blev det av! Självklart ses vi där nästa år igen!

Söndag: Värre i halsen men kunde inte skita i dagens planer. Åkte båt runt om i Sönderfors, stannade och badade på noga utvalda ställen mitt ute till havs. Med all blåst av den extrema fart båten gav med sig och kyligt vatten blev min hals som ny igen... så klart inte, vad hade jag förväntat mig -_-?!

Måndag: Åkte iväg med Nadja och badade i en sketen grop i Hille. No more och min hals skulle vilja döda mig vid det här laget. Avslutade dagen med att kackla konstant i telefonen med en massa kunder i 4 timmar. Nu ska jag ta vara på mig själv. Älska livet framför en film och ett glas läsk!

Uppdatering

Varit i Göteborg i tre dagar. Askul! Är hemma i Gävle fram tills lördag då jag åker till världens största crusing! Har inte något internet hemma heller så jag tror jag går under..

Idag har varit den mest spårade dag i mitt liv. Underdrev en aning. När man har minst tid i världen har gud kommit på att han alltid ska jävlas. På väg till jobbet gick cykeln sönder och jag hade 10 minuter på mig att ta mig till jobbet. Som räddaren i nöden akutstannar en polisbil vid mig och försöker hjälpa mig med mina problem. Jag cyklar mig svettig men kommer bara till Gävle busstation då kedjan går av. Då fick jag en uppenbarelse av Gud att jag lider av lollighet -_- Kommer för sent till jobbet givetvis och det ger ju ett superbra intryck. Nu ska jag jobba vidare och hoppas på bättre tider.

R.I.P Olle-Bolle...

Jag har avlidit för många gånger idag av många olika anledningar. Min största anledning just nu är att det är 31 grader på mitt rum. Det är galet. Inte hjälper det heller att jag har persiennen nerdragen, fönstret öppet, en fläkt på fullt flås och korsdrag. Har hinkat en liter vatten på en timme och skulle tro att jag dör av uttorkning snart. OMG så här får det inte gå till -_-

Broken heart

Har varit till Brämmen två dagar i rad då det har varit toppenväder, skållhet sol och en galet het sand. Har blivit brunare än pepparkakan själv så jag njuter för fulla muggar.

Då jag ligger där och solar ser jag i ögonvrån hur min mardröm kommer gående mot mig. Min babe utan hår. Hjärtat stannade seriöst i någon sekund. Nerverna höll på att hoppa ur min kropp av ren förtvivlan... Fann och finner fortfarande inga ord.

Många tycker säkert att jag är helgalen men är det något jag lever för så är det att hålla på med hår. Att få fixa och trixa med hår. Få klippa det snyggt. Håret gör människans utsida. No more fix eller trix på babe. Mina fingrar skakar bara av att skriva det.

Inte mitt liv, ska lugna ner mig.

Här har vi en färsk bild från idag. Jonas dog i en ganska fräsig pose, (hans huvud håller på att explodera). Mamma ligger och bara mammar sig. Ingen kommentar till mig. I bakgrunden ser man den vanliga strandmiljön och en kille som precis slår en volt xDSUCK

Jag kunde inte motstå och sen NÄR blev jag en "måste bara ha för att det glittrar" flicka? Kanske Milla känner sig skyldig? Lol, inget jag kan göra åt den saken.

Min story är i alla fall att jag skulle till Gävle Sjukhus för att få en förklaring till min puckade fot. Det vart lite tid över så gick ner på sjukhusshopen. Någonstans där i hyllorna ser jag något som glittrar och springer dit. Tar fram en apasnygg topp som dessutom kostade 74 kr!!Yoo filla floow

Nu är jag hemma från Kramfors igen!

Har äntligen tagit tummen ur röven och fixat Spotify på min stationära dator med superljudet! Har laddat min lista med en härlig låt..


RSS 2.0