GLAD NU!

Motgångar i mitt liv leder till att jag tröstshoppar skor. Här är mina nya bästa vänner! Dra mig i pullhåret vad jag älskar dom

Köpt på Monkey i Stockholm, 500 riksdaler.

Man kan aldrig gå för långt...

...inte om man heter Olivia.

Jag sjunker aldrig till samma nivå som vampyren gjorde i min förra klass. För jag går inte ut med min dress, har inte gjort den själv och den har ingen svans. Men fåtölj kanske man kan kalla mig. I alla fall om man heter Svea och stortrivs!

Den är mega-ultra-skön gånger 1000! Köpte den på Top Shop i Stockholm.



Eftersom Svea nu för tiden räknas som en i familjen vill jag inte att hon ska behöva känna sig unik. Därför införskaffades dressen för att hon och jag skulle finna en slags gemenskap. Som mor och dotter liksom.

Bara driver, varför ha en jumpsuit som ser ut som alla andras. Har ju alltid varit speciell and I LÖV it!

Värsta pojkvänsakademin

Jag har börjat titta på "Värsta pojkvänsakademin" som går på kanal 3 eller där jag tittar, tv3play.se. Jag vet inte ja, det är ganska spännande, jag blir arg och tycker att delar av detta är svin-löjligt...

Det handlar om att ett antal tjejer har valt ut sina pojkvänner som de inte litar på pga olika anledningar. De tävlar om att bli den bästa pojkvännen. Några av de är otrogna och andra har ego problem.

Jag tror alla tjejer som gillar Big Brother och andra motsvarande program skulle tycka om detta. Anledningen till varför jag blir arg är för att jag inte förstår relationen mellan paren.

VEM FAN VILL VARA TILLSAMMANS MED NÅGON SOM HAR VARIT OTROGEN?!?!?!?

En kille åker ut varje vecka och mister chansen att vinna 300 000 kr.

Det har bara gått två avsnitt ännu så se till att glo och häng med!!




Jag vet inte ja...

Mitt humör går som en berg-och-dalbana, haha.

Men det ska snart bli en vändning på det. Ska nämligen till Hofors och hälsa på mina kära morföräldrar.

Jag hade i alla fall en helt otrolig tid med Mamma i Stockholm! Jag shoppade hur mysiga saker som helst och bilder på det kommer senare. Hästens säng som vi sov i var inte värd att köpas om man frågar mig. Jag menar, hundra tusen eller något för "en helt vanlig säng"... Men kuddarna hade jag en seriös lust att ta med mig hem!

GUD!

Nu åker jag till Stockholm. Ska leva livet, sova på hotell, hästens säng dessutom och shoppa med stora bokstäver!



Så jävla knas

Jag känner mig arg. Har ingen anledning att vara det men jag fantiserar om arga saker, jag lyssnar på musik som gör mig arg, jag blir arg för att jag inte vill äta och arg på grund av hunger utlöser våld och krig i min hjärna. Jag vill att något ska hända, typ som att jag ska råka springa in i ett bord och att det ska göra skitont. Bara för att jag ska få skrika. Det fungerar inte att bara skrika ändå, något måste hända.

Jag klättrar snart på väggarna hallåååå, jag varnar er

Myser hon och jag

En helt vanlig tisdag. Det är mulet väder, jag har ont i halsen, känner mig trött och är hemskt sugen på något gott!

Något jag uppskattar är när min gullunge hoppar upp i mitt knä och bara spinner. Hon värmer så skönt både i mitt hjärta och på mina ben.

Jag älskar dig♥

Så ser det ut!



Behov

Eftersom jag har ledsnat på allt tänkte jag smälla till med lite nya smycken and I love them ♥




Hur twistad i min hjärna är...

Den ena halvan säger en sak och den andra säger raka motsatsen.
Känner mig smällfet, blek och ful. Är rastlös men även stressad. Vill byta hårfärg men skulle jag passa i något annat? Min garderob, Gud, innehållet skulle verkligen behöva bytas ut. Pengar, pengar, pengaaaaar. Ett jobb kanske? Livet<3

Med andra ord, sitter här och letar fel till varför jag inte duger som jag är... Vi avslutar där

På väg till Ica! :D


HAHA!

Vet inte vad jag ska säga men satt och tänkte på hur jag firade mitt senaste nyår. Hur perfekt allt skulle vara och hur länge jag sett fram emot den dagen. Vi hade lokal, vi hade gänget, vi hade spriten och vi hade Natta! Det sistnämnda ställde till min afton, haha.

Hon körde med våld upp en plastblomma i min näsa och jag fick tillbringa större delen av min tid inne på toan genom att få stopp på näsblodet. Jag lyckades tyvärr aldrig så jag svimmade och därefter dog ja. Nää, men efter 40 minuter kanske... då jag städat golv, väggar och alla typer av föremål som finns på en toalett ifrån blod och tryckt upp en jävla massa papper i ena borren var jag redo för party. Men då överraskades jag av en tom lokal och ett avslutat slagsmål därute.

Jag och Jenna hamnade på slick där det var puckat folk och för många av dem.

Så detta år har jag och Jenna tänkt oss något lugnare, något lite mer privat med våra älsklingar istället. Vi har bokat bord på Akropolis där vi ska äta en massa god grekisk mat, därefter mysa med lite skumpa, ost och kex kanske och lite senare pussas någonstans kring 12 snåret.

Låter för bra för att vara sant kanske MEN vi får se!

Mys i bädden!

Hur underbar är inte känslan att komma hem till det nystädade rummet och veta att sängen är renbäddad? Det är min lycka och mitt liv när jag har fixat båda de grejerna. Och just det fick jag njuta av inatt ♥


Distanskurs

Så här kan det se ut, för er som inte har sett hur en internetbaserad distanskurs ser ut. Högst upp i det högra hörnet ser man alla i cam, under alla elever finns en liten chatt där man kan skriva till varandra "om micken inte fungerar eller om man inte vill avbryta läraren" och i det stora fältet som tar upp nästan hela sidan brukar vi visa bilder och annat som vi ska analysera.

På bilden fick vi ett uppdrag att tillsammans som grupp klura ut så många färger som möjligt. Vi kom på ungefär 20 färger. Fick lära mig att med ögat kan vi tolka fram hela 10 miljoner färger. Sinnes!!

habba habba zoot zoot

Superstolt Olle vaknade i tid för en gångs skull men somnade om igen...

Nu har jag ätit en god frukost och ska strax klä på mig träningskläderna! Blir till att gå/jogga på rullbandet ett tag. Där efter storstäda och logga in på Fronter där jag har en internetlektion. Kuli kuli kuli

Översvämning

Uppenbarligen är det grova fel på mig. Eller så har jag bara blivit normal? Är inte van vid att gråta till typ allt. Till filmer, när jag ogillar något, när jag är trött, när jag skriver mina egna sms för att de ibland kan vara så fina "ego" och till och med när jag är nervös. Ja, i de flesta situationer kan jag med mitt psyke låta tårarna få stanna kvar i mitt huvud men för övrigt är jag väldigt sårbar. Har jag märkt...

Börjar gå till överdrift nu, OMG jag ÄÄÄÄR överdriven !!!

H.U.U.M.M.M

Jaaaaa... Hur tänkte jag där? Inte kan man väl gå ut och gå i spöregn? Det är så kallt att höstjacka inte är något att tänka på. Vinterjackan hade ju varit super men den blir dyblöt bara av att titta på den. Typ. Men varför gnälla när man ska ha det bäst med Nadja lite senare!

Nu var det verkligen en evighet sen vi träffades!

Bilder.



My Man!

Älskar när man tar en grym bild och jag ÄLSKAR att jag börjar lära mig min kamera. ISO, bländare osv. Har varit ganska lost när det gäller sånt. Behöver öva öva öva!!!


JAG HAR DE BÄÄÄÄST!!!

Jag har haft det så himla bra hela helgen! Något inom media är vad jag vill jobba med. Här snackar vi trivsel på hög nivå. Dessutom fick jag en ny vän. Diana, 40 år, från Tyskland och har 4 barn Verkligen folk i alla åldrar där and I love it!


HOFORS!!

Om bara några timmar finner jag mig själv sittandes på en buss. Flera mil skall jag färdas ifrån min älskade Svea, mamma, pojkvän och övriga vänner. Men man måste ibland ta en kula för laget. Vissa offrar kroppsdelar och typer som mig åker bara och hälsar på sin älskade mormor & morfar ♥ Ska få bo där tills på söndag då jag ska plugga i Falun hela helgen.

Spännande

PUUH...

Vad händer med mig? De senaste nätterna har jag haft helt sjuka drömmar. Jag vet inte om jag kan klassa de som mardrömmar. Dom har bara varit konstiga.

På sätt och vis är väl detta en dålig men ändå bra dröm. Danne körde ihjäl sig. På något vis var jag med under hela färden men inte i samma bil. Jag följde med honom till andra sidan "blev en ande". Där fick jag uppleva världen på ett helt annat vis. Det var ganska häftigt men samtidigt oroväckande.

Natten efter handlade mina drömmar enbart om andar. Det var som att de ville visa sig där. Drömmen var så verklig. Deras syfte var att skrämma mig. De smällde i dörrar. Tände och släckte lampor osv. Jag avled inombords...

Inatt var jag på Dollar Store med en megafjortis. Vi skulle handla fula, rosa klänningar som hade en massa hål i sig?!? Billiga, vedervärdiga och icke kvalitetskläder... Hon gick jag sjöng på " En rosa helikopter" så det ekade högt i hela butiken. Jag hatade livet och gick till godishyllan för att fynda där istället. Bland en massa godisremmar ligger det flera tuber med Hydrokortison. Drömmen slutade med att jag handlade en hel påse med salva till samma pris som lösviktsgodiset... 

Drömmar ställer till det.

Lite bilder

Känner att den här dagen var behövlig. Ska nämligen till Falun hela helgen och plugga och behövde en massa tid för gos och mys! Näsblodet som valde att träda fram på badet hade jag gärna skippat dock...








Idag plaskar vi!

Badhus är väl det mest ultimata stället att träffas på när man har dejtat ett tag? Så gick det till för mig och Fredde i alla fall :D Där kysste vi varandra inför folk på ett seriöst vis för första gången. Sen den dagen och vi varit som lim och klister.

Snart ska vi gå till Fjärran Höjder och veva med armarna där! Ska bli spännande och ASkul!!!!! Hihi

Om det vore så väl

Kände att jag ville ha lite av detta.

Jag menar, hur snyggt hade det inte varit med en glitterjacka till den perfekta middagen, när man spelar bowling eller festar som en "superstar"?!?!



Eller checka in detta då. Hur cool klänning var inte den här? Tillsammans med en skitsnygg jacka med nitar på. Jackan är i alla fall ett måste. EH älskar ALLT!


Det luktar höst!




Lite nytt!




0_0

Jag klev upp från sängen, kikade ut och insåg att solen var så stark att den bländade mina morgonögon. Jag gottgjorde detta genom att klä på mig det första bästa och sjöng under tiden: Nu äre sommar nu är det sol!

Men icke, må hända att jag tog lite för kalla kläder... "Skenet bedrar".

BIG WHAT

Ligger i sängen fortfarande. Känner att det är dumt att kliva upp när jag har funnit en fantastisk position här. Dessutom låter det som att det droppar där ute. Till min stora gissning antar jag att det är,,,,regn!

BRA DAG!

Idag fick jag brev om att hämta ut mitt körkort! Glad flicka→Springer till posten→Öppnar kuvertet→Hatar livet→Ungefär! Bilden ser ut som att någon slitit upp mig från sängen precis. Men jag har ett körkort i alla fall

Ikväll blir det fotojobb på cc-puben. Inget band jag känner till så ska bli spännande. Var på Slick City igår och knäppte på Sahara Hotnights. Kommer i GD imorgon.

Nu väntar jag in mamma för så fort hon äntrar någon av fossingarna på hallmattat blir det full fart mot kebaberian

En dag som denna!

Det är dåligt väder. Då tycker jag att man ska pyssla om sig själv på en överdriven nivå. Därför har jag nu tappat upp ett mysigt skumbad med frukost på sidan. Därefter laddat med en film "New York Minute" med Mary-Kate och Ashley Olsen. Från stenåldern I know men perfekt dagar som dessa

Får inte glömma bort att nämna min heta ansiktsmask! Grrr

OH YES

Jag är verkligen dunder glad idag. Har hunnit med allt och inget, varit med hur många som helst och dessutom fått tillbaka min bärbara dator precis som jag ville ha den!

När man lämnade in den på skolan installerade de Vista. Eftersom det sög pung har min dator legat i ett hörn och dammat igen. Men nu har jag Windows 7 igen + Photoshop CS4! Tackar gudarna för att Fredde är "en före detta datanörd" som fortfarande finner ett intresse i detta när ett ingripande krävs.

Killar som är datanördar suger också pung, ooh yes they do!


Ja, solen skiner iaf!

Inte för att jag klagar med det gör nog Danne

Igår fick jag provköra en gammal bil. Si så där 24 år gammal. Jag har aldrig någonsin äntrat min fossing på en gaspedal från stenåldern förut. Efter någon minut började jag förstå mig på bilen en aning och jag tog mig fram!

Danne blev lite missnöjd över min parkering, klev ut från bilen och böt plats med mig för att backa ut därifrån och gör om parkeringen. Jag är kung på att parkera men bara för att han är kille ville han ha det på sitt vis. Han backade i ett skapligt tempo "med bildörren öppen" helt omedveten om en varningsstolpe han strax skulle backa på. Dörren böjde sig så olidligt mycket att den inte gick att få på sin plats igen

Idag var det inte lika roligt tyckte han. När jag gick förbi hade han skruvat bort hela dörren, haft sönder bilrutan försökt hamra till bucklan som blivit och resultatet var en skrikande Danne.

Det slutade med att han la ut den på blocket. En bil som endast har en fungerande bildörr samt att det saknas en bilruta. HM

Wooow vilken dag!

Har liksom tagit körkort idag. Bara det gjorde min dag men har även hunnit klämma in en massa annat också. Bland annat tog jag, Fredirk och Svea en tripp ut till Valbo med bilen. Där klipptes det klor för fulla muggar Plockade upp Liam på vägen hem och gjorde ett storkok hemma hos Fredde. Mmm mums! Sen har jag bara glidit runt på stan och visat den tuffa sidan av Olivia...


Hell yäää

Äntligen kan jag hyva den där fula, äckliga, kräkframkallande, gröna skylten som talat om i ett års tid att jag varit för lat för att skaffa ett körkort. Men nu har jag det Mamma tyckte att jag skulle elda upp skylten. Bara för att jag får lär man ju testa.


Sånt där som alla undrar, vissa frågar vilket innebär att jag konstant måste upprepa mig och andra håller bara tyst och spånar efter rykten. Klarade teoritestet på första försöket, 57 rätt. Gick inge vidare på första uppkörningen då jag var toknervös. Men på andra körningen kammade jag hem mitt körbevis.

Ultra-mega-dunder...

...nervös Andas, chilla, tänk på annat, tyyyyp.

Ett spänt inlägg så slänger in en uppiggande bild.


Min älskling fortsätter

Fortsätter att förtrolla mig.

Jag har inte tänkt på det tidigare men vi brukar inte skämma bort varandra med att ge bort en massa saker till varandra. Därför trallade jag på rosa moln igår då en stor helt fantastisk ros väntade på mig i hallen. Dessutom en oplanerad middag hemma hos Fredde med Jenna och Liam.


Jag är så kär

Jag kom just på att de flesta har något negativt att säga om sina killar. Något som verkligen stör dem. Men jag är så himla lycklig. Jag har min dröm, har funnit min trygghet och kan ligga i världens mysigaste och mest omfamnande famn precis när jag vill!

GLAD!


Nu ska jag vara med Milla för första gången i mitt liv känns det som! Ska bli spännande

RSS 2.0