Halloween

Igår var det jag och de flesta tjejerna från klassen som hade maskerad. Tanken var att vi skulle på förfest hos Malin och därefter krogen men inte vart det så inte! Malin sen donken fram till kl 2... Jag hade det iaf grymt och en massa bilder togs även under kvällen! Underbart!








Halloween

Halloween närmar sig och jag har hittat den mest ultimata klädsel som även går hem till fler tillfällen än om man ska klä ut sig till en djävul!

Tanken är att ni ska få se min klädsel och inte de konstiga ställningar och miner jag har valt att göra. Ställningarna härstammar från min brutala nackspärr -_-

Body, bikbok 199 kr & tubkjol, gina tricot 99kr♥

Tycka-synd- om -mig-inlägg

Snacka om att jag har sovit gudomligt bra inatt. Som kompensation för en underbar natt vaknade jag upp med jordens nackspärr...

Så nu sitter jag med vetekudde på axlarna, äter pizza med beasås och tittar på "bröllopsduellen"♥

OMG FUNNY



(hurra)

Åkte ner och väntade på stan ensam i 2 timmar, umgicks i knappt en timme. En skrikande mage i hopp om att få något ätbart och slappa ögonlock. Inte kul med andra ord... snarare en plåga!

Något roligare var att vi fick Windows 7 på skoldatorn + internet 100 mbit/s upp och ner! Dock hurrar jag inte över det men ett litet leende på läpparna kan man väl ana -_-

För att göra denna dag till den bästa ska jag gå och tömma magen på skit, tappa upp ett bad och bara ligga där och stirra upp i taket :O

Mitt hjärta


You give me no rest


Even though I'm awake it´s you I dream of...
Your love will kill me, sweetheart!



 

Vilken fredag...

Igår var jag på personalfest med Nejra. Hur kul som helst va det trotts kvällens tabbar.

Förfesten höll hus inne på självaste Call-up där det bjöds på mat, dricka och tilltugg. Samt lite frågesport om musik och så. Senare hade vi vip på Goya vilket vart grymt.

Dansade som aldrig förr, lite för vinglig i benen staplar jag mig upp på nå bord för att göra ett försök att se ut över dansgolvet "tokig idé". Eftersom jag var personen närmast kanten och trappan är det som gjort att jag ska ramla ner där...

Så sexig trappans avbild i min värkande rygg vart...

Nejra vid det här laget hade hunnit spy 3 rediga lass under kvällens gång. Så stolt som jag var när jag skådade henne då hon spydde, kläckte jag ur mig att jag aldrig spytt av alkohol.

Kvällen slutade med att jag spydde på Nejras arm och ben, hela min klänning och mina skor, mitt på dansgolvet och på dörrvaktens ena sko. Där var det med andra ord tack och adjö "förståeligt".

Dagenefter bilder på intorkad spya



Övriga bilder från kvällen





Hua


Luva har aldrig varit min grej :'D Skåda min manliga look!♥♥

yabba dabba dooh

Askul, klickar upp Facebook, klickar ner Facebook, klickar upp Facebook och tro det eller ej men sen så klickar jag ner Facebook! Lyssnat på samma låt i kanske 5 år nu och tittar på mobilen i hopp om att någon vill skriva eller ringa till mig. 

Min ipod är dessutom borta... så nån promenix i sin ensamhet lär det ju inte heller bli av. R.I.P min musik, kommer du fram igen min lilla ipod så lovar jag att ta vara på dig i tid och evighet därefter -_-

Idag

  • Hungrig
  • flottsugen
  • deppig för att min vilja alltid borde gå igenom
  • skrikhumör
  • fixat sig i brist på annat
Jo vad jag försöker säga är att jag vill ha ett matbord fyllt av allt gott och ätbart, en iskall öl, jordens bästa film och ett grymt sällskap. Ska det vara så jäääävla svårt att få det? :O


Skåda och njut av fotbollsstjärnan :'D

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Lika bra att läsken är slut nu..


Angel..


...Come and make it all right

Helgen

Eftersom jag är snorrik och kan slösa hela 9 öre om dagen för att få allt att gå ihop med min ekonomi så har jag njutit på som fan. Andra får helt enkelt betala åt mig!

Fredag:
Istället för att sitta hemma och gräva navel hela fredagen fick två bekanta Sandvikensbor svänga förbi Bomhus med bilen och stå ut med mig några varv runt om i Gävle. Det var inga mer än Alex och Åberg.

Lördag: Eftersom jag inte träffat Johan på år och dag var det då ett ypperligt tillfälle att ta chansen här och nu till att ses. Åkte då ut till Sätra och tittade på en skitfilm samt mös med en massa gotta och läsk!

Söndag:
Idag har det varit mor och dotterdagen! Åkte ut till Valbo och storhandlade i roliga butiker. Därefter vart det raka vägen ner till centrum där de spelade in "postkodslotteriet" samt bjöd på en massa fika. Gratis är gott♥

Har nu avslutat helgen på det mest ultimata sätt man kan tänka sig. En film, något ätbart, hela familjen samlad och en underbar tid!

Nya frisyren då♥

Sämst kvalle men bäst frilla^^


Så bra HAHA


IT MEDIA VAR FETT


Linus


Eftersom jag var på risketta idag missade jag den stora sorgen i skolan. Tur på sätt och vis var väl ändå de.. Fick ett rakt sms från Milla av att det inte var någon skola idag. Självklart ifrågasatte jag varför och till svar fick jag precis vad denna artikel säger.

Linus, du har en ängel som vakar över dig då du överlevt denna brutala smäll. Vi alla vill ha dig tillbaka till klassen! Krya på dig vännen.

OOOH NOOO

Klart som fan att pengar inte är allt som många "även jag" har uttryckt sig. Men nu har halva månaden gått och jag har redan gjort slut på lönen och studiebidraget. Detta får bli en engångsfason för nu har jag till punkt och pricka 2,75 kr att livnära mig på i 13 dagar.

Låter som att jag får sitta ensam hemma och pilla navelludd när alla andra är ute och roar sig. Detta blir en ny utmaning för mig. ÅÅH ILLA :'(


Idag var jag och mamma på bio "Himlen är oskyldigt blå" men eftersom vi kom ner så tidigt hann vi även gå igenom lite butiker på stan. Jag köpte mig lite rökelser och en liten Buddha som jag nu har tänt på rummet, luktar asgott inne på mitt rum nu!

Och bion var väldigt bra tycker jag!


Man blir väldigt lugn av röken, Sveahjärtat ligger helt salig på min säng dessutom♥

Impuls

Var ut och övningskörde med moderkakan nyss. På väg hem stannade jag vid Ica Maxi för att köpa färg till mitt hår! Har funderat på att lägga i en röd slinga men jag vet redan nu att det kommer sluta fail. Får vänta och se helt enkelt. Det bästa av allt var att det medföljde en liten plattång när jag köpte färgen och hårinpackningen♥




Tatuering!

Okej i flera års tid har jag velat tatuera mig. Tre saker som betyder och jag har mina aningar hur det kommer sluta.

Som det ser ut nu vill jag ha mitt stjärntecken i nacken "oxen" i form av ett o som i olivia.


De andra två tatueringarna ska vara tassavtryck och texten "mamma". Tassarna ska vara små och gå i ett S som i Svea vid troslinjen. Min mamma ska få skriva "mamma" på hennes vis och den tatueringen hamnar troligtvis nere på foten!


Den här helgen har varit salpp till tusen! Jag har egentligen bara suttit hemma, varit med familjen varenda tänkbar minut och sovit ut! Det behövdes..

SHOPPING

Idag har jag införskaffat mig lite nytt igen. Gick ner på stan med mammsen och Jonas för att fika och handla lite kläder. Jag kom hem med två par nya tights, en kjol och en stickad kofta! Fann endast bilder på kjolen och den stickade!


Tyck synd om mig

Börjar bli sjuk och då är det allvar.. är aldrig sjuk. Förkyld är vi alla ibland men febrig, yr och betongkepa på samma gång är sällsynt om man heter Olivia. Ska sova i hopp om att ha energin att ta sig till skolan imorn för det är ett måste. Lite kris med mitt och Millas projekt som har deadline på måndag. LOL

A bit odd


Where all my thoughts go hiding, right under your clothes is where I find them.

JÄVLA SKIT ASSÅ

Igår när jag skulle gå till busshållplatsen var det något som inte ville mig väl. När jag väl var framme och stod och väntade på bussen inser jag att jag har glömt att ta med mig min matlåda till jobbet, runa allt vad jag hade hem och hämtade den...

Tillbaka på busshållplatsen "ännu inte missat bussen som tur var" så hittar jag inte mina nycklar... LOL! Springer hem IGEN som aldrig förr och ser att dom sitter kvar i dörren.

Tillbaka ännu en gång vid busshållplatsen, helt svettig och slut efter allt springande så sätter jag mig ner på bänken och väntar på nästa buss eftersom jag nu hade missat den andra..

Till all min glädje efter 10 minuters väntan ser jag hur bussen kommer, jag ställer mig upp och ska se till att börja gå ut från busskuren tills det tar tvärstopp. WHAT?! Min jacka satt fast i bänken och eftersom jag inte kunde ta mig ut från busskuren åkte bussen förbi mig..



Satan så kul

Helgen har varit satans kul då jag har hunnit med att leva livet som en bondlurk och även testa på lyxlivet hemma i stan^^

Var ut till stugan i helgen där jag och Nadja bland annat sprang omkring på en bajsåker i gummistövlar.. Tro mig, det var askul!

När jag fått nog av småkryp och livet som bonde åkte jag hem, köpte mig en ny hårfärg och en massa efterlängtat godis♥

Avslutade söndagen med att övningsköra ut till Söderfors där det bjöds på en apagrym middag. Senare vart det ut i skogen med fyrhjulingen och bränna lite mark!

Så nu ska jag gå ner till badrummet och bli fräsch i skallen och äta godis i ett rykande bad! Mmm livet kallar!

RSS 2.0