Hipp hipp hurra

Ett stort grattis till mig! =)

 

Den här dagen började på det mest fantastiska vis man kan tänka sig. Kvart över 6 pallrade jag mig upp ur sängen för att äta frukost och öppna paket. Först fick jag en massa pengar. Hur underbart är inte det? Inte nog med att jag kommer få 3 gånger så mycket pengar i månaden än vad jag har nu =) Sen fick jag ett lite längre DKNY linne =) Det sista som låg kvar på köksbordet var ett kuvert. Ett platt ynka kuvert. Jag tittade lite tveksamt på mamma vad det kunde vara för något. Sedan öppnade jag det. I kuvertet ligger det en bild på en kattunge. På baksidan stod det att det var min =D =D =D =D !!!!! Jag höll på att smälla av, av lycka och glädje! En helt egen katt =) Hur söt som helst. Det kommer hem till oss om 9 dagar. Gud vad jag längtar. På lördag ska jag och mamma åka och köpa kattlåda, leksaker och annat tillbehör till katten. Morsan sa att jag kommer behöva sova nere i källaren i någon vecka då katten kommer för att den ska vänja sig av med en våning åt gången. Slänger upp en bild senare på katten. Det är en blandning av en norsk skogskatt och en main coon.

 

Efter skolan ska jag hem till farsan med Johan och käka tårta tror jag. Hoppas på lite thaimat också! Får se vad vi kommer hitta på där. Btw kom farsan hem igår från Thailand =) Slänger som sagt var upp en bild senare på min katt =) Hon ska hete Svea =)


Mitt kalas =)

Igår firade vi alla mig i förskott =) Det var som sagt var jag, brudarna och Johan =D Jag fick en skit rolig datamus som liknar en mus. Blev  helt till mig när jag börja använda den och såg att hela musen blev röd :D Den är skit söt! Sen fick jag ett par högtalare till min ipod! Hade tänkt köpa det själv men milla envisades att köpa den till mig ändå ^^ Sedan fick jag ett gulligt halsband med ett hjärta på =) Det är supersött! En ros medföljde i det paketet. Av älskling fick jag en skitmaffig blombukett =) Den luktade väldigt gott och var hur fin  som helst =) Sedan fick jag en hel hög med glada miner =) Tack så mycket för att ni alla kom =) Det var kul!


En lycklig besvikelse -_-!

Nu är helgen slut och jag sitter i skolan. Fick precis reda på att vi ska vara på badhuset idag. Kul liv =( Blir till att skita i lunchen idag och åka hem och hämta badkläder. Sen kommer brudarna hem till mig på fika =) Man fyller ju bara 17 en gång så tänkte ha ett litet "förkalas" xD Gjorde en skit nice tårta igår som ska ätas upp idag.

Underbar helg

Min helg har varit oslagbart underbar! Har varit med Johan. Vi har hunnit med att baka MÅNGA kakor och negerbollar, varit ute och njutit av det fina vädret, gått till hamnen med Mackan på picknick, käkat för mycket godis och busat runt lite =) Slänger upp lite bilder På hur min helg har varit =)

       

Ett nytt inlägg

Nä men ser man på. Jag har inte glömt bort min blogg. Har bara haft ont om tid att slänga in ett nytt inlägg. Veckan har varit stressig. Två av dagarna spenderade jag på mitt nya arbete. Kul tycker jag =) Idag började vi skolan kvart i 10 och startade med ett nationellt prov. Det gick väl...bra. Ett G iaf =) Sen slutade vi skolan. CHILL DAG! =D Käkade lunch med Johan innan jag åkte hem för att sätta mig vid datorn! Bara för att jag inte har suttit vid en dator nu på en evighet så är jag tvungen att sitta vid 2 datorer samtidigt nu ^^ Man måste ju ta igen tiden då jag funderade på att sluta vara datanörd -_- Nu ska jag vänta på att Babe ska sluta skolfan. Sen pyser vi ner på stan och kikar på kostymer till studenten! =) Efter det väntar det grillat käk hemma hos mig på matbordet =) Hur mumsigt är inte det?! Den här helgen ska jag se till att den blir lyckad. Är less på mitt pms humör även fast jag inte har haft mens på 2 år ^^ Men jag skyler på att jag har det för att det ska låta så korkat som möjligt xD Ska baka kolakakor, syltkakor, negerbollar, en amerikask chokladkaka och en marsipantårta! =) Och då kanske ni undrar vad jag ska med alla de godsakerna till (A) Jag blir ju en större flicka snart ju. Övergår från 16 till 17 xD Jag som tyckte 16 var en mysig ålder^^ Får se vad mer man hittar på i helgen. Det får ni veta sen =)

Nu ska jag kila över till min andra dator ett tag och göra samma sak som jag gör på denna dator. Det är ju ett tag kvar innan Johan slutar skolan. Borde nog föra över bilderna från Millas Glitterparty =) Har gått och latat mig sen en hel vecka tillbaka. Har lovat dig bilderna Milla och dom ska du få =D Tar med dom på usb på måndag ^^

Har inget att göra och känner mig lite lagomt uttråkad. Funderar på att skriva en novell här på bloggen idag ^^ Men det skiter jag nog i. Att bro på skita vet jag något jag borde gå och göra nu =D Hörs babes<3


Trött, hungrig men glad =O

För att vara så fruktansvärt trött och hungrig är jag ovanligt glad. I vanlga fall skulle jag tjura sönder för allt och bete mig som ett as. Just nu väntar jag och Milla på att Johan ska komma till skolan. Sen blir det att vi pallrar oss iväg till den "bedorande" skolmatsalen! (Inget överdriv alls) Men som sagt var ska det bli gott med käk eftersom min mage vrider sig åt alla håll och kanter och låter som ett jävla åskväder...

Sitter i skolan för övrigt och har precis haft en rolig lektion. Programhantering =) Där skulle vi göra en broschyr åt något företag här på Sörby Urfjäll. Så ut gick jag och Milla med kameran och tog tusen bilder. Undra om det var på oss eller Sörby Urfjäll vi skulle knäppa på?! xD Slänger upp en bild på mig och Milla på fotofärd genom det tragiskt iskalla Sörby!

Efter skolan blir det runa till gymmet. Sen klockan 17:00 har jag utvecklingssamtal. Önska mig lycka till. Efter samtallet ska Johan följa med mig hem. Mina kläder från Halens har äntligen kommit! Slänger upp bilder på det jag beställde. Ni andra kan ju förtsätta leva livet från det att ni började läsa igenom detta inlägg.


 

Vem tog tiden?

Sitter på mattelektion nu och gör det jag inte borde göra. Sitter och tittar tillbaka på gamla bilder på mig och Nadya =D Hittade dom på min mail. Fan vad kul det är att se hur mycket man ändras. Slänger upp två bilder på oss då ena bilden är tagen under sommarlovet 2006 och den andra bilden är tagen på alla hjärtans dag 2009.

Jag kommer så väl ihåg tiderna då man sprang omkring utomhus i tofflor och pyamas eller ett par helt vanliga mjukisar. Vi hade mod till att göra vad fan som helst. Kunde hitta på de mest tänkbara knasiga saker man kan komma på och allt var så himla roligt. Det som är mest roligt nu är att vi fortfarande är vänner! Nadya är nog en av få vänner som jag har kvar. Jag diggar dig bruden! Än idag har vi det kul tsm. Vi hittar fortfarande på många galna och roliga saker men långt ifrån lika mycket som förr. Har väl på sätt och vis mognat till sig en aning nu. Jag kan inte klaga på det liv jag har nu heller. Har börjat om på nytt. Har världens bästa pojkvän som gör allt och lite till för mig. Han finns alltid där för mig och jag finns alltid där för honom. Vi gör mycket galet tsm. Så pass galna saker att jag inte kan skriva det inför offentligheten xD Men som sagt är han bara min och jag älskar han över allt annat på denna jord!

Här kommer bilderna!


My weekend

Vet inte vart jag ska börja. Har haft en underbar helg iaf! I fredags var jag och Johan på Millas glitter tema kalas ;) Vi käkade lite godsaker och hade en hel del trevliga samtalsämnen. Sedan följde älskling med mig hem. På lördagen var jag, Johan och Nadya på utbildning på Call up. Förutom att det tog upp typ hela dagen så var det ändå helt okej. Nu har man arbete där. Får se hur det går. Efter utbildningen och utan käk på 12 timmar åkte vi ut till Harkskär. Där käkade vi grekisk  mat. Iaf jag (A) Johan offrade sin mat för mig ^^ <3 I söndags blev det inte så mycket gjort. Tittade på 1 och en halv film, sov, käka, var ute och gick en snabbis och levde livet =) Mysigt!

 

Slänger upp lite bilder från Millas Glitter tema snart =)


Idag är det min dag ^^

Har namnsdag idag =) Har aldrig firat den förut men imorse låg det en kaka vid min frukosttallrik. Snacka om att jag blev förvirrad ;D ^^ Tog med mig den till skolan dels för att jag inte hade tid imorse att äta den och för att fresta resten av klassen xD 

Min nya bloggdesign som jag har nu har milla hjälpt mig med =) Hade lite problem med koderna ;) BTW vart är du nån stans? :O<3 Slänger upp en bild på milla för att jag inte har nå bättre för mig =) Hämden är ljud för den som har en bild på min röv som ett helt fotbollslag troligtvis har sett!!! xD


Pilutta dig!

Vilken underbar dag! Solen skiner jag jag sitter inne och jobbar för fulla muggar i skolan -_- Om man bortser från att jag tar mig tid till att skriva ett nytt blogginlägg. Allt sket sig igår när jag skulle skriva ett blogginlägg. Men ger det en ny chans idag.

Snart är det hamburgare till lunch eller "hambujajaja" som jag sa när jag var liten xD Hade skolmaten varit mer värd och näringsrik kanske jag skulle ändra uppfattning och faktist tycka att skolmaten smakar något =O Saksamma det är bara att gilla läget. När jag har slutat blir det dra till gymmet med min älskling =) Det var ett jävla bra tag sen vi var där nu. Min fruktansvärda mördarslinga som jag har börjat jogga ska jag försöka utnyttja varannan dag =) Resten av dagarna blir det gymma. Till sommaren ska jag väga 56 ^^ 3 kg lättare!

Igår var jag och älskling på stan. Var där från att de öppnade tills det att de stängde. Älskling köpte ett par skitsnygga skor som han ska ha på studenten. Fan, ingen kommer vara snyggare än min älskling den 12 juni ;) När ni ser han kan ni alltid tänka. Honom ska jag inte röra, ska inte ens tänka tanken på att vilja ha honom för han är min =D Bara min! Sedan bjöd han mig på en sub way macka =) Det var gott! Tanken var att jag skulle bjuda han sen på Inter pool. Men nej nej det sket sig. Åkte hem istället och käkade kyckling med ris och brunsås ;) Själv köpte jag en väldigt praktisk och liten borste med spegel. Vad hade inte kunnat vara bättre för mig? Sedan fick älskling mig att testa att par skor. Jag tvekade en aning. Med andra ord så köpte jag dom. Hur snygga som helst! Om det inte hade varit för min älskling hade jag gått miste om ett par snygga skor! Jag omkring 25 par skor nu, hehe.

Nu ska jag arbeta vidare på mitt visitkort i skolan och sedan printa ut det =) Slänger upp en bild på mina fräsiga sommarskor =)


Helgen med babe<3

Den här helgen har varit underbar, rolig, mysig och allt annat som jag inte har nämnt! Åkte på fredagen till älskling för att sova där under helgen. När jag kom fram var Johans underbara släkt där. På kvällen om jag minns rätt så spelade vi "med andra ord". Det var kul kul kul =) Nästa dag var kylig. Fanns inte så mycket man kunde göra. Samma kväll spelade vi "galen pannan". Tror det heter så. Det var kul men tragiskt nog var jag så jävla trött och kunde inte gissa. Om jag ska vara helt ärlig utan att ljuga så är jag okunnig. Kanske därför det inte gick så där super bra^^ Idag "söndag" vakna vi för sent. På tok för sent! Det var strålande sommarhetta ute och jag fick en aning ångest för att jag hade legat inne och sovit ist för att vara ute i den underbara solen och sola... Senare tog jag och älskling cykeln på 7 km sträckan =) Jag var så duktig att jag skjutsade babe nästan hela vägen ^^ Man måste ju öva inför vårruset -_- Första gången jag ska vara med och troligtvis sista också. Kommer nog känna mig en aning missplaserad när jag står vid start för att runa iväg ^^

Nu ska jag och mamma se klart på Babel! Slänger upp lite bilder på min och älsklings helg =)


Today

Idag ska jag hem till älskling. Skönt! Blir till att packa min väska och bege sig iväg snart. Ska ta mig ett varmt bad först och fräsha till mig. Får se vad vi hittar på.

Glad påsk på er alla!

Glad, lycklig & SLUT

Idag har jag varit med älskling i stort sätt hela dagen. Vi åkte till Köpis och var där i cirka 5 timmar! Hittade en del kanonsnygga saker. Kan lova att butikerna vill jävlas med mig för att jag inte har nå pengar -_- Fyller år snart så kan ju alltid önska mig (A) Älskling har varit så mysig och underbar hela dagen! Är glad att du ställde upp för mig att åka till Köpis fast du egentligen inte borde ha gjort det <3 För alla som inte vet så har han varit sjuk.

Jag har sagt det här många gånger men säger det en gång till. Nu blir det hullborttagning! Träna med andra ord. Kom precis in från en joggingtur i nattskenets regndroppar^^ Det var mysigt tills det att jag höll på att dö! Jag menar totaldö! Om det inte hade varit för det Johan hade sagt till mig hade jag gett upp och gått halva vägen eller valt en kortare väg. (jag lever bekvämt, okej). Men som sagt var, jag valde en hyfsat lång väg och gick inte ett steg! Fy fan vad stolt jag är över dig Olivia/ Olivia =) Om jag är på humör (annars tvingar jag mig till att vara på det humöret) så ska jag kämpa mig igenom samma jäkla dödsslinga några gånger i veckan.

Nu blir det bada, dricka pepsi max, sakna älskling och läsa Bellman historier! My life is rocking for the moment =)

Jag har vingar

Han är sjukt galen and I love it
Han har verkligen fått mig att inse vad kärlek är!
Han är min ängel och jag är hans vingar!
We are made too be together

Babe I love you<3


Prima start på lovet!

Imorse när jag vaknade var det skinande sol ute och fåglarna kvittrade! Fort som fan runa jag upp från sängen och duscha av mig lite snabbt. Gick ut och självtorka i solen samtidigt som jag käkade nykokta nudlar. Smarrigt! Sen ringde älskling =) Underbar start på dagen! Nu ska jag gå ut i solen och slänga datorn åt helvette och vänta på att mormor & morfar ska komma =) Ikväll blir det sova hos älskling med =) Något jag har längtat efter sen senast vi sov med varandra!

Puss på denna dag<3 Bye!

Helgen

Den här helgen har Mikaela sovit hos mig. Vi var personliga assistenter på Idol. Det var kul. Jag fick världens lyxjobb. Satt i en solstol och var vakt halva dagen. Mysigt de! Min älskling har varit på studentkryssning i helgen. Hoppas du hade det kul! Har tänkt på dig varje dag och saknat dig nå otroligt mycket! Imorn får man vara med dig =)<3 Mormor och morfar kommer imorn också =) Det var ett tag sen :)

Nu ska jag kika vidare på tv. Något jag aldrig i vanliga fall brukar göra ^^

Miss you babe<3


RSS 2.0