Usch!

Idag har jag inte vaknat upp på någon vidare sida. Är lite halvöm sen gårdagens träningspass och sovit för länge!

Nu skall bussen färda mig till Friskis!


Min pojkvän!<3

Fick precis ett mail från Spotify att någon Fredrik Kesälä köpt premium till mig! Sitter och poppar från mobilen för första gången på mitt egna konto! Oj oj oj så glad man kan bli.

Sånt här uppskattar jag mer än blommor. För det första dör dom i min närhet och om de inte dör naturligt har Svea varit i farten. Hatar blommor! Måste alltid stänga in de på toa på en hylla högt upp...

Nu blir det pop!


Stackars liten!!

Min kisse är lite kräsen gällande vatten. Enbart kravatten. Nu har hon väntat så länge att hon slagit sig till ro. Mitt hjärta smälter av både sorg och lycka.

Haha<3


Typ.som.i.en.film.

Idag har jag varit klumpig på en extrem grad samt haft oturen med mig. Man måste leva mitt liv för att inse hur jobbigt det är att vara klumpig. Det vanligaste som händer dagligen:
 
Jag lyssnar med ett öra (jag tror jag fattar med har tappat hela poängen) och säger något opassande i stället.
Spiller mat på kläder och bord precis exakt varenda dag!
Jag felbedömer avstånd och tappar saker.
Min kropp letar sig till kantiga saker som jag ska gå in i.
Snubblar till ofta.
Slår ofta i handen när jag passerar dörrar...
 
Dagens otur var när en bil körde så pass nära mig att en avföringsrik blaskhög badade mig. Praktiskt taget som i en film. Det roliga var att Jonas gick bredvid mig och klarade sig helt från stänk?!? Ungefär som att jag är en magnet som ber om skitiga dagar.
 
Avslutar med något roligt. Både igår och idag har jag kunnat förutse exakta kostnader och vad som komma skall? Ganska kul!
 
Känner mig som min nya profilbild på fb. Haha...

Lättare sagt än gjort!

Vilken talang jag är. Känner hur stoltheten bubblar över min bägare. Igår kväll var jag nämligen väldigt duktig. I stället för att äta av rastlöshet virkade jag en boll. Sen om jag kan virka får Du avgöra... Haha!

 


Gymma med Jon-aset!


Vad hände?

Det är lätt att gömma sig under stora kläder. Ännu lättade att gömma fettet. Jag inser att jag nu väger lika mycket som den tid jag var som fetast. Då snackar vi inte muskler. Jag fuskar med sallad, äter för mycket av det goda, kör för lite kondition på gymmet och äter samma mängd som en karl... Ett kilo till och jag svälter mig till min önskevikt.
 
Imorgon ska jag gå all in på gymmet. Jonas ska även med denna gång. Det är så tråkigt att måsta gymma själv alla gånger. Om ändå Fredrik kunde övergå till Friskis. Han får mig att orka mer än vad jag orkar. Om han kunde bli nyttig när det gäller kost skulle det också vara en fördel för mig. Jag vill inte vara sämre, menar jag...
 
Allvar nu. Min självkänsla har sjunkit. Tips som kan motivera mig är att:
 
Alltid ha tandkräm och tandborste med mig. För det är inte gott att äta med tandkrämssmak i munnen.
Ska också ta mått kring mage och lår.
Varje gång jag är på gymmet ska jag starta med 20 minuters motion samt 2 gånger i veckan ha en timmes motion.
Äta mer sallad kan vara en bra början.
Jag ska skippa salt, HELT! Jag är beroende av salt och det suger balle. Maten kanske blir äcklig om jag inte saltar. Vem vill äta äcklig mat liksom?!?
Ska skära ner på mitt ägg-intag. Äter varje morgon välsaltad äggröra bestående av 2 ägg.
Ska lämna bankkortet hemma när jag drar och tränar. Händer annars att mackor och övrig kost inhandlas.
Ska börja sticka och virka, bättre de än att äta bara för att...
 
Aaaaahhiih, listan kan göras meter lång. Om någon annan har ett tips på vad som kan ändras i mitt liv så jag går ner i vikt, SKRIV! Skulle bli så glad om jag fick lite motivations tips!
 

Solig dag!

Solen skiner, glada miner. För nu ska vi ner på stan och fika och köpa mössa till F!

 


Vi mår bra! Haha


Kvällen kan sluta bra!


I'm ÅÅÅÅN!

Leker lite med blod. Man måste ju öva sig inför imorgon! Hähä.


Mitt fina gull!

Som jag längtat efter en stund med dig! Om två veckor ses vi igen fast i Uppsala!

Vi rusade runt på stan efter blod och röda linser då jag ska på en halloween fest imorgon. Även en lång lunch inne på Java fick det bli.

Min helg har börjat toppen!


Grinar till allt!

Precis som rubriken säger, jag grinar till allt. I alla fall när jag är själv! Det är som att akuta tårar tvingar sig på när jag kollar på film. Kärlekskomedier någonstans mot mittenslutet. Där rinner både en, två och tre tårar ner. Jag känner mig inte cool längre!...

Nu ska jag försöka sova. Ska nämligen träffa en sprillans ny kompis imorgon! Försöker ju skapa lite fler av dom. Vi ska ut och gå med hennes hund, Ice, på tre månader!


Haha konstigt!

När jag kollade på den här bilden ett tag började jag gråta?! Vet inte om det blev någon överansträngning för ögat när man kollade nära och intensivt. Lol.

Btw, har druckit te nu två dagar i rad. Försöker lära mig. Natta gav mig ett tips på hur det smakar godare. Och godare blev det!


Sant så sant!

Höjdpunkten med att ha fett hår är att man får tillåtelse att tvätta det!

Jag försöker nu mera inte använda mig av flera olika sorters torrschampo osv. Jag har trappat ner på det, kommer aldrig att sluta. I stället använder jag mig av en ny hårolja som än så länge verkar vara väldigt bra! Jag som annars brukar ha problem med knutar. Ska ta reda på mer vad det är för olja.

Godnatt!


Jag och Amanda idag ;D<3


Saknad!

Nu sitter jag på bussen på väg ner mot stan för att möta Amanda! Det är jobbigt att nästan ingen bor kvar i Gävle! Framför allt när man inte har ett heltidsjobb!

Har på mig ett par nya tights idag!


Ibland går det inte för sig.

Kommer ihåg när jag och Fredrik, förra året, fick en liten bakperiod. Vi lyckades inte med något av alla bakverk. Lussebullarna svällde aldrig, blev hårda som stenar och fick ingen en solbränd touch... kladdkakan tappade sin effekt och bullarna jäste ihop på plåten. Vår sista utmaning var att baka semlor. En hel plåt faktiskt. Det gick inte heller så jävla bra.
 
Jag bakar bäst på egen hand hemma i mitt kök. Å det är bevisat!

Mitt fina gullefjun!

Jag smälter, även fast hon lagt sig centrerat i sängen och snarkar ljudligt!

Jag kan inte förstå att hon aldrig gör mig arg, bara irriterad, och det är när hon slickar på påsar mitt i natten eller biter på naglarna... Jag vet inte hur många påsar jag slängt in av vrede och frustration i både byrå, skrivbord och under sängmadrassen!

Det jag älskar med dig är att du är bekväm, eller med andra ord lat... Sen att ditt långa tomteskägg ofta som i en blöt klase sitter fast i din mun, just love it. Måste alltid peta ut det... När jag sjunger låten, Det vackraste, kommer du alltid fram till mig, tittar ett tag, kurrar till och vill ha fysik kontakt. När man har bråttom och du dramatiserar genom att lägga dig på rygg och spela avdankad..

Haha, ja jag älskar dig. Så mycket, att fjärilar (som du älskar) susar runt i hela min kropp. Du är en del av mig, en del av mitt liv, en del av allt jag äger! Min ängel, Min älskade Svea

 


HHAHAHAHAHAHA!!

Fredde kan ju inte göra något rätt!!! Så här mycket vill han ha för sin sängram! Hahahaha...

 


Du sviker mig aldrig!

Bortsett från min katt finns det bara en till sak som aldrig svikit mig. Drängarna och Nordman. Sedan tidig ålder har jag varit trofast vid dessa artister. Glada fioler är min favorit!! Fredde brukar köra med några av mina favoritlåtar när jag är sur. Jag brukar oftast gå iväg och skratta när ingen ser då. Haha... 
 
När jag var 8 år släppte Nordman albumet med bland annat Vandraren. Jag och mor satt och tittade på tv när reklamen för albumet kom upp. Jag hörde inte mer än en kort snutt innan jag bestämde mig för att köpa albumet. För mina sparade veckopengar! Vi gick på en gång. Sedan den dagen har jag spelat albumet repetitivt.
 
Nu väntar jag på att Fredrik ska skrubba klart alla väggar inne på toa. Därefter ska vi ut och gå. Till affären. Undra vad man ska äta till middag? Vi får la se. Ska träffa Jonas senare också! Solsidan ikväll, det får vi inte heller missa! 
 
 En favo i repris!

Barn igen!

Upptäckte precis att det var väldigt kul att umgås med Fredriks lampa!


HAAAAALLLÅÅÅÅ!?!?!

Jag har gråa ögonfransar. Hur?! Va?!? Ursäkta?!? Varför?!?

Gode, jag är 20 år gammal.


Men herre min J....

Nu börjar den riktiga färgen komma fram. Jag är just nu i det hemska mellanstadiet då det är pinsamt att vandra på stadens gator. Pinsamt!


Nuså!!!!

Jag är blek, plufsig, har ovårdat hår och är hungrig. Inte bra!


Mat, vin och Ramblin.

Fredde har inte lagat mat mer än antal fingrar jag har på min vänsterhand sen vi kom hem från Tunisien. Fem månader sedan... Jag hamnade i grov chock när han ville bjuda mig på middag hemma hos sig själv ikväll. Så chockad att jag vandrade in på bolaget och köpte en box, måste firas! 
 
Efter middag och vin-mys ska vi gå till CC-Puben och kolla på Ramblin Romeos. Har fotat de vid ett tidigare tillfälle och tyckte de var superbra. Sångaren rockade loss på munspel kommer jag ihåg. Hur ska jag kunna glömma? Det var grymt!
 
 
Bilden som hamnade i tidningen.
 

På vägen till gymmet...

...köpte jag en ny träningströja! Lika mjuk som Sveas mage. Tjocktröjan är gammal, den under som är ny. Så klart är det Nike. Älskar deras träningskläder.
 

Dagen: gymma, städa, bio!


Vi myser idag!

Tidigare idag träffade jag Jenna som sagt. Det blev en sväng in på redroom för att klämma fast mitt ena örhänge. Jag har ju lite tjockare ringar med kulor i. Kulan är väldigt svår att få dit så jag spar mina bekymmer till proffsen!

Jag sov för länge idag så har varit trött hela dagen. Sen att det utöver det regnar får en inte att tagga till. Jag tror det har regnat precis varje dag sedan maj månad? Vanligtvis klagar jag inte på vädret. Men det här börjar bli deprimerande.

Hösten brukar vara mysigast på året. Blad som yr runt i virvlar på gator och torg. Hur man ger sig in i en av virvlarna på jakt efter att fånga ett av alla löv. När man fångar buntar med löv och slänger upp i det tomma intet. Eller när man binder ihop flera löv till ett låååångt rep. Det finns inte på världskartan denna höst. Alla löv ligger ihopkletade i varandra, andra flyter omkring i stora pölar men de mesta ligger som stora grötklickar under alla dessa träd.

Jag tror vintern kommer bli kaos. Nytt snörekord, snöstormen Dagmar som återvänder till Sverige osv! Jag har tappat hoppet om en solig, lika fantastisk vinter som förra året!

 


Mot Jens!

Nu ska jag träffa plutt-jens (jenna) på stan. Jag och mina välformade vaselin korvar. Jag längtar tills dom blivit sin naturliga färg. Tålamod!


Svar på tal!

Om du får för dig att kommentera mina smickrande inlägg ska du också veta att jag svarar på allt. Det är bara att gå tillbaka till inlägget du kommenterade så ligger kommentaren precis där under. Jag tycker det är jättekul att få svara lite.
 
Jag undviker många gånger att lägga upp saker på Facebook för det är aldrig någon som gillar. Vad är vitsen med att lägga upp något då? Helt jävla sjukt egentligen. Att ständigt måste ha bekräftelse från andra. Bloggen är till för mig. För jag tycker om att skriva. Här handlar allt om mig, mitt och mina. Sen de som väljer att läsa den, kul, jättekul! Det uppskattas.
 
Svar på tal ↓

Just love it!


Nämen!

Då var det gjort. Pigmentering av ögonbryn. Helt klart värt vart enda öre! Satan så nöjd jag är.

Under första veckan kommer 25-30% av färgen försvinna. Det kommer alltså inte vara så här extremt stark färg sen. Formen kommer upplevar som smalare efter läkningen också!

Jag har alltid varit missnöjd över mina ögonbryn. Har aldrig kunnat fått till en bra form på grund av en låg markering samt virvlar. Mina hårstrån har i princip slagit knut på varandra. Nu ser jag inte så förvånad ut vilket jag fått höra av många!

 

Dock tycker Mor att det ser skitfult ut. Hade det varit hon har hon sjukskrivit sig fram tills bättre tider... Smaken är som baken. Det kanske beror på att mina bryn för tillfället ser svarta ut, är inkletad i vaselin, är blodiga och efterbliven färg som bladat sig med vaselinet.

 

Det finns 4 olika nyanser att välja på. Ljusbrun, brun, mörkbrun och svart. Jag har det näst ljusaste, det vill säga brun. Jag hoppas hon ändrar sig sen, om en vecka, då läkningen borde vara klar.

 


Dum.


I drömmar!

Det är där vi lever!


En strävan

Att vara som alla andra. Det är inget alternativ som passat mig, inte ens i de jobbigaste tiderna. Även fast jag försökte. Det var praktiskt taget min enda önskan?

Gång på gång har jag misslyckats. Jag ville det inte tillräckligt mycket. Jag ville det inte alls. Det enda jag egentligen ville var att vara omtyckt, inte utstött.

Det jag insåg med tiden var att jag hellre lever mitt liv som halvt osynlig än att umgås med påhittade personligheter.

Det tog mig hela 19 år att hitta min grej. Det som lämpar mig bäst. 19 år! När jag fotar får jag beröm av både arbetskollegor och kunder. Jag blir sedd. I den kretsen är jag omtyckt och högt rankad. Till och med glad. Så glad att jag kan koncentrera mig och arbeta snabbt och proffsigt. Det är första gången jag kan. På riktigt!

Jag slutar aldrig tänka på alla "normala" människor. För mig går ni miste om hur livet kunde vara.

Det vill säga, som det ska vara...

 


Eva Dahlgren!

Du inspirerar mig.

Har precis varit och sett Eva Dahlgren på konserthuset med mamma, världens bästa mamma.

 


Tandblekning på en dag!

Testade den nya omtalade tandblekningsmetoden och ja, än så länge ser jag ett litet resultat. Efter endast en dags användning!

Före och efter-bild.


Hej mage, jag hör dig!

Nu har jag tränat måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag, idag!

Fredde frågade mig vad jag egentligen vill med min träning. Jag mår bra när jag tränar. Få byta miljö ett tag och samlas kring andra som tänkte lika som mig. Ett tillfälle att dra igång pepp musik plus att man får mer energi för resten av dagen!

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Grinfärdig. Jag är så jädrans hungrig. Det växer horn ut från pannan när magen börjar tala!


Mums!

Lite föda innan träningen. Ett minus att hela skallen fryser till is när man smuttar i stora lass!

 


Ny jacka! 5500 kr 0_o!?

Slipper frysa denna vinter åtminstone!

 


Träningsföda!

Jag måste verkligen dra ner på mitt chipsintag. Tredje dagen i rad jag drar och tränar nu. Skönt! Äntligen!

 


Tips på en kul grej!


TJOOHOO!

Alla kontakter kvar MEN alla mina appar är borta samt att mitt fel kvarstår?!?
 
Håller på och strular med apple support nu och det verkar vara tydligt att det sitter något bugg någonstans. Däremot är jag rätt så ensam om att ha det här felet så de ska ta till högre makter inom apple som ska hjälpa mig. Om det går att lösa dvs.
 
Jag har nollställt telefonen två gånger från grunden nu. Jag tror att jag måste lämna in den. Vad gör jag under den månaden. Har inte ens ett sim-kort till någon annan fån då Apple ska vara så märkvärdiga och ha eget allt.
 

AAAAAGGRRRRRHHH!

Fasar frukta.

Jag känner en djup depression över min mobils härskare. Jag skulle vilja slänga den längst in i dallerdalens kladdiga mörker. Det där med att ljudet inte fungerar går mig på nerverna.
 
Jag har fattat ett tungt beslut som tvingar mig att gå hela vägen. En total återställning... Lyckas jag inte få tillbaka mina förlorade kontakter som jag har i luren kommer jag att grina ut mina ögon. Får la se vilket humör jag är på om några minuter :))

Min mörkaste kärlek


Sometimes, when dark hits you!

Directly from your fast beeting heart. That's why my lips are red, bloodred.

 


Vad gör man?

När man är hjälplös. När grundaren till mitt hjärta har blivit tilldelad detta hemska liv skapat i helvetet.

Alla tankar till dig, my everything!


Idag ska jag vara duktig!

Jaha, då var det dags att skriva in sig på Arbetsförmedlingen igen... Lika bra att gå dit idag så man får det överstökat.
 
Sen, ÄNTLIGN, ska jag ta tag i träningen igen! Det har knappt funnits ork och energi över efter mina arbetspass. Min bäbismage och kärlekshandtag börjar göra mig ångerfull. Så hej och hå!
 
Kör en gammal bild idag!
 
 

Du är tråkig.


Myser!


Nytt, igen!

Nya byxor, ny överdel! Det invigs en dag som denna med Jack Daniels, cola, hockey och två glada mungipor.


Äntligen mys med N!

Som jag saknat dig! Jag är så himla glad att äntligen få se dig. Även fast du åker tillbaka redan på måndag morgon...

Nu ska vi titta på skräckis!


En speciell dag.

Vem har missat att det är kanelbullens dag idag? Bulle hit och bulle dit, en jävla hysteri har det varit både på radio, reklam, debatter osv? Det är även djurens dag idag. De om något borde uppmärksammas.
 
Givetvis är min familj inte så unik som vi låter. Har nämligen också köpt bullar idag... Svea går på diet så det blir ingen bulle för henne. En tesked fiskspån ska hon få i stället. Det är något nytt godis som är nya favoriten. En burk för 98 kronor. Det ska vara dyrt att leva. Burken räcker länge så det blir billigt i längden. En tesked, bara för att det är djurens dag!
 

Klippte mig för ett tag sedan!


Waaaah spännande!

Har precis bestigit en bilfärja som ska ta mig till gräsö. Spännande!


Play with ma lips.


Musik räddar många liv.


Staden som Gud glömde

Jag har nu vandrat igenom Östhammars mest intressanta delar. Det gick fort.

Jag har blivit tipsad om att fika på Adas kaffestuga så jag tänkte göra det närmare kvällen. Adas kaffestuga, hahaha! Det är säkert mysigt!


Stortrivs!

Inatt ska jag sova över på ett hotell i Östhammar. Snacka om fräscht rum! Vad snyggt det är.

Dock är det lite för vitt för min smak. När jag flyttar kommer jag satsa på en mer mysig boning med varma, välkomnande färger och dofter. Lite som man tänker sig indiska.

Nu ska jag ut och gå, jag och musiken. Lite bilder på mitt rum!

 


Godnatt!!

Jag har haft en lång men ack så bra dag. Avslutade med mat på churchstreet med hela fotogänget vilket alltid är superkul!!

Nu är det sängdags! Ska upp 05.15 :))


RSS 2.0