Vidrigt

Så klart var "Spinning-ledaren" sjuk idag. Så himla typiskt va. Jag som laddat upp med handduk, en mega stor vattenflaska och dessutom intalat mig själv att jag har kondition. Fick jag utnyttja något av det? Aaa det fick jag faktiskt!

Jag och Fredrik körde på som vilda oxar inne på gymmet, därefter avslutade vi med ett eget påhittat spinningpass helt själva i salen. Yaay!

Jag måste säga att Hälsostudion inte impade på mig... Maskinerna kommer ju för fasen från mitt gamla gym KK. De där rasselmaskinerna som fick en på dåligt humör, typ. Ingen luftkonditionering hade de heller så det vart imma på rutorna. Skojar ej. Dessutom fick jag en trasig spinningcykel som lät illa och man trampade bara luft. För att klaga lite till var det fler rasslande maskiner som var sönder. Och EN crosstrainer?!?!? EN ynka?!?!? Två gnisslande rullband och fyra svettiga cyklar. Vilket konditionsutbud, maha-hihi-woop-woop... -___-!

Friskis & Svettis♥♥♥ Så värt. Plus att det är flera hundra kronor billigare än rasselstudion från stenåldern! Barn bajsar i blöjor!

Spinning

Idag ska jag följa med Fredrik på ett spinningpass. Det är första gången för mig. Nog för att jag hört att man svettas och så där. Men Fredde ska bjuda mig på en busig shake innan passet som gör att jag svettas ännu mer samt orkar prestera mycket mer.


Jag strålar!

Suck, jag glömde dra ner persiennen igår kväll. Men heeey, jag vaknade upp med en solstråle rakt i pannan vilket innebär underbart väder. Joggingskorna på, gymkläderna på sin rätta plats och träningsväskan på axeln. Adjö hem ljuva hem och hej solen kom och ta mig!

Lite nytt inhandlat!

Tidigare idag fick jag en chock över att mina pengar var överflödiga. Så gjorde mig av med några hundralappar på behövligt skit.

Jag kom hem med en längre grå munkjacka utan ärmar med luva och en heldragkedja, två likadana tunikor fast i olika färger och två par tights. Ett par helt grå och dessa snyggingar.

Fredde säger att det här är tights som horor har på sig?!?!? De är i ett lite glansigare material vilket är bäst. Jag kommer bo i dessa så stöter någon på mig på stan eller så, så är det helt okej att kalla mig för horan Olivia :)))




Lite läsa!

Jag och mamma var på en liten bokrea igår. Fick med mig tre böcker hem. Den till vänster ska jag börja med!!



GAAH GAAH GAAH!

Jag skriker rakt ut på ett äkta flickvis. Jag har hoppat runt i alla destinationer inne på mitt rum och nu tänkte jag skriva här hur glad jag är. Jätteglad! Eller ah. Jag är super-jädrands-rackarbajsar-mega-gånger-1000-glad idag!

Jag hade det lite knapert där ett tag med hur jag skulle få ihop alla pengar till Tunisien. Två veckor med All inclusive plus en massa andra aktiviteter och fickpengar är inte det billigaste i mitt liv...

Men det löser sig sa han som sket i vasken. Det löser sig!♥

Mamma sa förresten att det är blod och lik över hela Tunisiens huvudstad nu. Kul att det är krig när man åker om några månader...


 


Marshmallow candy

Har precis gjort i ordning en stor mumsig plåt som just nu står i kylen och stelnar. Enkelt. Smält choklad, mini marshmallows, torkad frukt, krossade nötter och endast en tesked salt.





Kärlekens vindar

Många har ändrat sina relationsstatusar till "i ett förhållande" på FB! Kan det bero på att våren börjar titta fram? I alla fall jag blir en gladare person på sommaren. Jag menar, när två glada personer träffas väcks det många underbara känslor!

Det var kring maj förra året som jag och Fredrik flätade oss samman. Tänk, snart har det gått ett helt år... Det klickade redan vid första kyssen. Jag bara visste att han var min. Min man. De var jag och han mot världen. Allt annat snurrade. Mitt hjärta bankade hårt fast ändå lugnt och mina ben höll sig inte stadiga. Utan att säga ett ord visste jag att nu har jag allt jag någonsin önskat mig. Allt av det underbara!


Glitter-mani ♥

Kanske ett grymt bra fynd. Det bästa.

Köpte ett nytt iPhoneskal igår. 49 kronor och det glittrar för hela slanten! Det är för det mesta i glitter-guld men beroende på hur man håller i mobilen och vilka sken man befinner sig i skiftar den i glitter-rosa ♥♥♥ Skalet är i tyg och faller därför inget glitter alls hur mycket man än gnuggar.

Ett steg närmare glamourvärlden!


SIM SALLA BIM

Det är strålande sol och jag sitter inne och veknar bort. Ska ta mig en snabbdusch och ge mig ut på vandrande fot så fort jag kan.

För övrigt har jag haft ett gäng helt fantastiska dagar. I fredags vart det en myskväll hemma hos Jenna. Skönt att slippa grabbarna (hehe). På lördagen blev det biomys "This means war". En helt okej rulle med galet snygga skådisar. Klart sevärd. Senare vandrade vi över till Skalle och spelade något bilspel. Inte min grej...men hade kul ändå!

Morr...

Gud vilken tråkig dag, vilket tråkigt liv och vilken nolla jag är. Man skulle nästan kunna tro att jag har mens också!

Jag förstår inte.. är verkligen sjukt pissigt deprimerad. Känns som att jag varit med mig själv i tre dagar nu. Jag pratar med mig själv, jag skattar patetiskt, jag kramar mig själv, jag ringer från hemtelefonen till min egen mobil för att ingen annan vill mig något. Jag klättrar på väggarna. Jag river bort mitt hår styckevis...

MEN HALLÅÅÅÅ?!?! Hej hej, Olivia heter jag. OK K BRY :))

Fin-väder!

Passade på att gå ut på långpromenad med katten. Det är 8+ ute så jag invigde nya jackan. Ett grymt fynd måste jag säga!

För övrigt tyckte inte Svea om att gå ut och gå. Hon gick i samma takt som en pensionär och gled runt som bambi på hal is. Jag skrattade. Högt! Men vi är vänner nu.


Åter igen BB!

Klockan 19.00 varje dag visar de 1 timmes live från BB 24/7. Jag mår nästan lite dåligt över hur de förvränger och klipper ihop det färdiga programmet.

Om jag till exempel tar upp Hanna Widerstedt.

I det färdiga programmet är hon precis lika dum som i alla hennes videoinlägg. Fast kollar man på 24/7 är hon inte alls någon bimbo. Hon pratar inte ens som hon gör när vi är van att se henne. Så för att försvara henne tycker jag synd om na när hon visar sitt rätta jag. Om några år kommer hon säkert mogna. Precis som bloggerskan Kissie gjorde.

 

Men som sagt. Jag HATAR alla Hannas videoinlägg och att hon med egen vilja fejkar denna sida. Blä.


MAGI

Jag är så tacksam för att brun utan sol finns. Jag blir ju rädd när jag går till spegeln och blir bemött av ett lik... Jag har dessutom hittat en som inte kladdar, luktar eller blir fläckig. Det är som en spray så man slipper ta i skiten och vakna upp dagen efter med gula handflator...

Den håller ganska länge dessutom. Använde den flitigt förra sommaren och först nu börjar den väga lite mindre. Ungefär 80 kronor på Åhléns, H&M, Kicks mm.

Lite kul så där då!

Jag är ganska lat av mig. Jag brukar oftast bara slänga av mig mina gymkläder på sängen eller på golvet fram tills det att mamma kommer hem. Är inte kläderna borta då kan jag lova att det blir liv i stugan.

Ungefär så här ser min säng ut från ett lagomt avstånd. Går man lite närmare ser man det lite tydligare!


Hemsk brud...

Förra året var jag som besatt av BB. Inte så beroende att jag stannade hemma framför att vara med kompisar men nästan. Jag tittade åtminstone på alla avsnitt på nätet när tiden fanns.

Jag har gått och varit förbryllad över att jag troligtvis kommer att missa BB finalen i år plus två hela veckor. Detta på grund av resan. MEN, men MEN!!! Jag har kollat upp hotellet och på vissa lokala områden finns det tillgång till internet. Då kan jag kolla på det i mobilen, på kvällarna! Haha...

Jag har ännu inte nämnt denna detalj för Fredrik. Men ett litet privatliv måste man väl ändå få ha... Ha ha!



MYRORNA

Jag blir äcklad, jag hatar det. När man inte vet vems kläder det är man köper... Men ändå, jag behövde en ny jacka som man kan ha nu när plusgraderna börjar visa sig. Jag tog ett gäng vilda steg ner till Myrorna för att leta efter ett fynd. Jag stortrivdes där nere. Har aldrig hänt mig någonsin.

Jag kommer absolut gå dit oftare och en jacka rikare blev jag. 160 kronor var den väl värd. Den är riktigt mörkbrun, nästan svart and I digg it!



Så här stod det på påsen. Känns riktigt bra!

Turkiska ögon

De nya stadsbussarna är ju gjorda i Turkiet. Idag slog det mig varför alla säten är blå med en massa prickar. Det är de turkiska lyckoögonen i mönstret! Eller? Jo det är klart de är så.


Mogen mor!


En livlig dag

Jag vaknade tidigare än vanligt idag. Riktigt skönt. Nu kommer jag iväg till gymmet några timmar tidigare än vanligt. Sen då...

Ikväll ska jag träffa en gammal kompis. Egentligen tycker jag synd om han för att han verkligen har satt sig själv i skiten. Vissa människor måste man ge en hjälpande hand eller en kikk på rumpan. Det är inte speciellt krävande. Sen finns det dom som har accepterat att det är kört. De som är deprimerad på riktigt. De som inte fejkar. De som klistrar på ett glatt leende när dom ska träffa andra.

Känslan när man vill hjälpa till, hjälper till med inte får något utav det...

Big Brother

Jag sökte ju till Big Brother i år. Jag började till och med planera vilka kläder jag skulle ta med mig in i huset. Vart inte ens intervjuad. Jag ska göra mig mer intressant till nästa år i stället, haha.

BB börjar som sagt ikväll och håller på i tre hela månader. Så hejdå alla och hej fina tv-apparat :))

HAHA

Har precis kommit hem från stan efter att ha umgåtts med en gammal sköning!! Egentligen vill jag bara grina rakt ut för att vi aldrig hinner ses. Du bor nu mera i Stockholm och jobbar där. Jag sitter som fastlåst i Gävle.


Dutti

Egentligen tänkte jag hoppa över gymmet idag men vafan. Man måste ju ändå utsätta sig aktivt minst en timme om dagen för att kropp och hjärta ska må bra. Dessutom ska jag ner på stan och fika med Milla snart. Man kan ju inte både äta av kakan samt ha den kvar?


Om Lisa själv får berätta...

Att tappa förtroendet är lika lätt som att bryta en nagel. Det tar lång tid att få den perfekta formen men minsta lilla snedsteg och den går av. Eller så fejkar man tillståndet. Man bär lösnaglar!

Jag har nämligen sparat ut mina naglar i all oändlighet. Tyvärr klarade inte tummelisa av bördan av att bära på det tunga bagaget. Nu dessvärre tvingas hon börja om från start, igen. Med detta har hon tappat form och tvingas känna sig underlägsen gent emot de andra.

Du.Jag.Vi

Ett brustet hjärta uppdelat i flera små bitar
Borde symbolisera livets alla nitar.
Att sedan försöka bygga ihop bit för bit
Är som att slänga hjärtats delar hit och dit.
Men finner man någon man kan lita på
Är man om man vill helt plötsligt två.
Två själar med samma värdighet och vilja
Som aldrig låter hjärtats delar skilja.

/Olivia



FLODER...

Jag grinar så ögonen står rakt ut. Mina kinder svider efter stelnade tårar. Det går inte att sluta. Det strömmar så det står härliga till. Filmen är så gripande... Ändå är det andra gången jag ser den. Gaah, snorar gör jag också...


Sally Mann





Hon tar sjukt utstående bilder som man tittar på en sekund extra. I alla fall om man frågar mig!

Jävla Sverige

Har suttit och kollat igenom resan till Alanya. Man är ju ett lik om man jämför med hur man såg ut då. Dock hatar jag att jag blir ljusare kring näsvigarna när jag solat. Why...

Byta ruta så här dags, jaja :))

Igår var två omogna ungpojkar här och bytte ett fönster inne på mitt rum. Kärlek vid första ögonkastet! Till både försterbytet och dom där två omgonga killarna. Jag skojar inte att det kom in en och annan snövirvel. Den gjorde piruetter på mitten av mitt golv. Det enda jag tänkte var: KALLT! STÄDA! Kärlekens vindar. Kärlekens vindar!♥


Bilder från 2012-14/2





Han visslar

Efter gymmet satte jag mig på bussen och skulle lyssna på chillad musik. Men då sitter en kille snett bakom mig och visslar i endast två toner. Ja, så satt han faktiskt hela bussresan? Han kanske var sjukt glad. Stängde av min musik och lyssnade på honom i stället. Det var ganska roande. Haha!


Alla hjärtans dag var det ja!

Se där, fick ett par iPhonelurar i rosa! Grymt söta. Ska inviga dom nu tillsammans med ett outhärdligt gympass.

HAHAHAHA, kvällshumor ♥


Vi med öppna ögon

Vi var bästa vänner, vi hade vänskapen, vi slutade upp som kompisar och nu är du en främling som blundar. Jag börjar se ett mönster (hej flickvän, adjö vänner).

Klart det känns tungt att gå ifrån en vänskap som har varat i 7 hela år. Men jag har ögonen öppna. Efter många om och men lever jag det liv jag vill leva. Med öppna ögon. Jag ser vad som händer, jag säger till när det händer och med mitt själviska ego skäms jag inte över att stå i vägen.

Man eller mus.

Man måste våga för att klara det, aldrig vända ryggen till utan visa hela framsidan så man står öga mot öga, hjärta mot hjärta. Den oärlige flippar så småningom ur för att bygga en hatisk fasad. Sen attack! Men med din inre styrka och vetskapen om du du inte gjort fel är du redan från start vinnaren.

Många sörjer över att dom inte var värd (det som än hände). Sant. But heeey, what doesn't kill you makes you stronger!


Alla Hjärtans Dag klädsel

Så här tänker jag se ut imorgon. Överdelen köpte jag idag på Vila. Tycker inte bilden gör den rättvisa men bättre med en dålig bild än ingen alls? Älskar att paljetterna matchar jeansen i alla fall!

Jag och älskling ska ut och äta imorgon. Ska bli spännande. Jag tycker inte att Alla Hjärtans Dag är något man ska förstora. Det är en dag då många faktiskt mår riktigt dåligt. Dom som inte har någon att dela dagen med, de som aldrig får en ros i skolan även fast de är de som förtjänar den som mest osv... I've been there! Men å andra sidan är det okej att trösta sig med choklad. Vilket jag tänkt göra ändå.

Nu jäklar

Efter en brakfrukost som bestod av en Skyr-yoghurt, en kopp proteinrik välling och en skål med färska jordgubbar är jag redo för vilda äventyr på stan. Eller aa, jag ska se om jag hittar en topp att ha på mig på Alla hjärtans dag, lämna in försäkringskasselappar och träna.

Ikväll ska jag dessutom träffa Danne som jag inte har träffat på år och dag... Men ska bli kul!


När far vi?!?

Jag är gladast på jorden. För här ska jag och Fredrik ligga och glassa i två veckor med All inclusive. Jag är så sjukt taggad. Dels för att jag och Fredde är världens bästa resekamrater (det gick ju sjukt bra i Turkiet menar jag) plus att vi blir borta ett längre tag denna gång.

Va? Vart? Va? Vi ska till Afrika. Låter mer pampigt att säga så än att vi ska till Tunisien. Men faktiskt, det är inte långt ifrån öknen. Skulle vilja åka på någon safari eller något. Krama lejon och vara allmänt carzy! Måste skrolla fram lite mer fakta om landet.

I maj, då gör vi himlen osäker, jag och Fredrik♥...


Godmorgon ♥


NUUUUSÅ!

Resultatet från igår. Färgning och klippning. Jag applicerade en ljusare slinga i luggen så jag skulle få en skiftande lejonman, haha! Tycker den smälter in ganska bra faktiskt! För övrigt är jag hur nöjd som helst. Senast jag klippte mig var i samband med studenten förra året. Ändå tog dom bara bort 2 cm. Impad.

Nu ska jag sluta prata om hår i bloggen haha!!

A men, nu bara blev det så...

På en utav punkterna i inlägget nedan skrev jag att jag är allt annat än impulsiv. Blev tokig på mitt svintohår så ringde till frissan direkt. 40 miuter senare klev en stolt Olle ut från salongen. Får ta kort någon annan dag då mina ögon har rullat iväg åt olika håll just nu. Tro mig, det blir ingen bra bild...

Funderar på att färga håret och löshåret ikväll. Börjar få en liten utväxt som uppmärksammas i de flesta ögon. Denna gång i permanent färg. Dock kommer det inte bli så här rött då jag har mellan-mörkt hår! Synd dää.

Det som sällan näms

  • Jag har ett hjärta av guld men är inte mer mänsklig än någon annan.
  • Jag är rättvis. Kanske för rättvis.
  • Jag kräver aldrig ett tack men jag vill kunna se en tacksamhet.
  • Jag lyssnar på deppig musik när jag är ledsen för att skapa stämning.
  • Jag lyssnar endast på Drängarna för att få fart på en fest. Sällan annars.
  • Kaxigt och uppkäftigt bemötande förvandlar mig till djävulen! Annars lång stubin.
  • Jag har lika lätt för att bli glad som när jag blir en tjurskalle.
  • Jag har alltid några Westlife låtar inlagda på mobilen.
  • Jag är allt annat än impulsiv.
  • Jag planerar så mycket att jag blir besviken allt för ofta.

Röda läppar

Är det något som passar alla dagar så är det rött läppstift. Om man inte orkar lägga ner mycket tid på sminkning, kladda då på lite mascara, en lätt rouge och rött läppskift. Walla!

Som på bilden nedan (en bild från när jag fotade på galan). Hade jag inte målat läpparna med något färgstarkt skulle det bara vara en vardaglig sminkning. Till vardags: en slarvig knut, en lätt pudrad hud, rött läppstift med lite glans på.

Rött läppstift äger.  

Djur överlag...

...jag älskar er allihop!

Som kanske alla vet är jag en katt. Eller aa man skulle nästan kunna tro det! Man blir så glad av djur. Det är den bästa vän man kan ha!!

Har precis varit hem till Diana och hälsat på alla nyblivna. Fyra små rackare då den femte inte klarade sig i mer än några dagar... I alla fall. Jag är kär på nytt!




Kolla de små händerna, HELT otroligt♥


Nytt

Nadja har precis börjat göra gelénaglar och behöver folk att öva på. Så jävla kul för nu kan man ha fia naglar jämt!


Vardagssyssla!


Fick detta på mail, haha!

När jag duschar händer det ibland att jag tvättar kroppen med hårschampoo.
Idag läste jag på flaskan "För extra volym och fyllnad" - Skit också!!!! Inte konstigt att man går upp i vikt!!!

Nu blir det banne mig till att duscha i diskmedel istället! På flaskan står det - "Tar bort även det svåraste fettet".

Tänk vad enkelt, nu kan man äta hela godisskålen och sedan lite diskmedel på magen...

Så nu blir det Japp och Yes i fortsättningen

NEEJ HEMSKT!! :'(


JAA! haha


Jag ba:OK

Idag var jag till Redroom för att höra vad det skulle kosta att operera in en blingsten under örat, typ. 900 kronor. Varför inte pröjsa det på en gång. Eller förresten, när jag ändå håller på kan de väl trycka in 10 till? :))

Jag tänker önska mig det. Jag fyller ju faktiskt 20 år snart. En fjuttig liten blingebling är jag faktiskt värd!

Sen har jag ju en sån här piercing uppe på örat. Kulan ska jag byta ut till en vit blingkula. Det kommer bli så bra. I know it!

Skjut mig, hehe hoho haha

Gudarna ska veta hur trött jag är. Känns som att jag inte har sovit ut sen i tisdags på grund av att andra roligheter har kommit i vägen.

Igår var jag som sagt och dokumenterade med hjälp av bilder på Local heroesgalan. Bilderna ligger nu uppe på arbetarbladet.se. Klicka bara --> HÄR

Ska avsluta min livliga dag hemma hos Fredde med täcke, kuddar, myskläder, film och något gott tilltugg. Det serveras nämligen kokt potatis till middag här hemma idag. Så vidrigt.

En bild på min chef som varit en av de som planerat hela galan!

JAPP

Vi söp inte bara i Uppsala utan vi gick även på teater. Romeo och Julia. Jävligt bra faktiskt. Har pysslat ihop en intressant video på mig och Elina också. Det bästa klippet sparar jag på. HIII HIII

Karatefylla

Nu har jag kommit hem från Uppsala. Det är sjukt vad jag har skrattat under de här dagarna! Efter två kvällars ös med skumpa, roligt folk och ingen gräns önskar jag inget annat än en hemmakväll framför tv:n med kinamat. Just så ska min kväll se ut också! Mer bilder från min visit i Uppsala och vad vi gjorde där tar jag senare.


RSS 2.0