Dubbelslag

Idag har jag varit och hämtat ut min nya mobil. Mitt hjärta slår ett dubbelslag så fort jag är i närheten av den. (Ni får tolka det hur ni vill). Vad mer ska man säga om den....ME LOVE

Hur som haver så har denna dag varit lika latfylld som alla andra dagar men jag klagar inte! Absolut inte. Ska avsluta det hela med ett varmt bad och en två kilos toblerone stock. Yammie!

Vilken dag!

Anledningarna till varför Olle har hamnat i nirvana:
  1. Fick sova ut till 100%
  2. Om beställde min mobil till det billigare priset
  3. Sålde bra på jobbet
  4. Har träffat en underbar människa
  5. Har njutit av världens bästa hemmaspa (bilder i det tidigare inlägget)

Olles hemma LYX








The thing you don´t have

Har varit i Harskär och firat den sista dagen av julen med Johan och hans familj. Perfekt avslut så nu kan den efterlängtade sommaren få komma tillbaka! I Harskär blev det allt från familjespel till film och mys =)

PS. Känner hur ilskan sprödar genom hela min kropp just nu. Mobilen jag beställde skulle komma inom 3-4 arbetsdagar men nej nej. Fick mail om att den kommer att komma nån gång i mitten av januari. Om inte så är den på rea nu på Elgiganten för ett klokt mycket bättre pris än vad jag har betalat. HUHUHU :'(

Just because

Hur skriver man ett intressant inlägg om julen? Jag är en sommarmänniska som avgudar solen och värmen. Problem här. Jag har iaf fått tusen underbara presenter av alla nära och kära. Bland annat:

  1. Ett täcke fyllt av 100% dun
  2. Pengar i mängder
  3. Ett datafodral i rosa siden material
  4. En epilator
  5. En hårbottensorgasm grej
  6. En mixer så jag kan krossa is och göra smoothies
  7. Receptbok till min mixer med tusentals härliga drinkar
  8. Ett fint hjärta i glas
  9. Presentkort: 500kr på Gina, 500kr på H&M, 300kr på SF
  10. Vita lyx lakan i materialet satin "me love"
Där har vi mestadels av de wonderful things som jag fick detta år =) Julen kanske inte är så tokig ändå...

Har beställt denna nu!


Ha en trevlig jul ALLA =)



★God jul★

Nu är den efterlängtade julaftonen här och jag inleder den genom att skriva ett inlägg här. Gud berömmer mig för att jag är jordens största nörd... Ska väl krypa ner i min säng som för tillfället är en uppblåsbar men gigantisk madrass. Plus två fluffiga täcken och en miljard kuddar.

Ojojoj... Jag har just insett att jag kommer tillbringa hela julaftonen sovandes i min nya säng!

Stackars mamma kommer få tillbringa sin julafton på sjukhuset då jag själv firar den med hennes särbo, hans två barn och även hans mamma.

I'm a big girl now

Dagen före julafton och jag ska snart pallra mig iväg till jobbet.

Fick nyss beskedet om att mamma ska operaras idag vilket kommer innbebära andra planer för julafton motför vad vi hade planerat. Lyckat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att operationen kommer gå bra och att planerna kommer lösa sig ändå!

Dagens måste veta:
Min pappa körde hem en Kycklingsallad från Donken till mig idag. Jag är inte lat... Ne-nä-ne-nä

Avatar♥

OMG MOTHER FUCKING LOL!

Kom precis hem från bio. Var och såg Avatar. Alla som läser detta har nu fått en order av mig att gå och se den. Hjälp vilken grym film! Har inte ord för hur mina känslor har sprödads runt denna film. Topp betyg från mig!


I see with clear eyes again



Som det ska vara

Har haft två underbara dagar på rad vilket är sällsynt! Igår tillbringade jag de första timmarna på filmstaden där jag och många andra klassen på JB var på "Bävergalan". Tillfället då media eleverna fick chansen att visa upp sina filmer som vi har kämpat med i några veckors tid. Därefter tillbringade jag min tid hemma hos Amanda där vi båda två somnade -_- Men det var mysigt!

Idag har vi haft julavslutning i kyrkan. Efter att ha snyltat åt sig skjuts av läraren dit var man lagomt stolt -_- Därefter gick jag, Natta & Bella ner på stan och mötte upp Johan. Hasade omkring och umgicks bara i princip.

Wonderful!

Nadja ♡

Har varit med Nadja idag vilket har varit väldigt kul! Hade varit roligare om jag hade varit på bra humör hela tiden....

Vi bestämde oss iaf för att åka ner till stan för att göra inget alls men vi orkade inte kliva av bussen så hamnade i Sätra centrum ist. Där passade jag på att köpa klart mina julklappar. Därefter var vi så illa tvungen att åka in till stan då Nadja blev sugen på donken food. Sen tänker jag inte skriva om vad som hände sen...


LOL

Smakprov

Här har vi då våran trailer till filmen som vi har kämpat konstant med i 1 vecka =)


Idag har jag varit med Johan en liten stund. Gick omkring på stan och fastnade inne på H&M. Otroligt nog fick han mig att testa en kjol gjord av skin. Eftersom den var som gjord för mig köpte jag den! Därefter blev nästa inköp en stor latte.

Nu ska jag grilla ostkrokar. Ett tips som Natta gav mig och som jag rekomenderar starkt! Mycket godare, jag lovar =)


Tidsfördriv= redigera löjliga bilder ^^


Vad gör jag...

När jag tänker efter ödslar jag för mycket energi på att få uppmärksamhet hos de jag inte har uppmärksamheten hos men som ändå befinner sig i min närhet... Jag ställer frågorna till mig själv:

Varför lyssnar dom aldrig på vad jag säger?
Av vilken anledning hatar de mig?
Dom kanske bara inte är min typ?

Det kanske är fler som tänker lika där eller så är jag ovanlig -_- Varför inte bara lägga ner egergin på de som verkligen betyder istället och låta vännerna komma till mig istället för att jag ska leta...


Bjuder på den här kåtfulla bild... Milla, Olle och Jenna så klart ^^

Mammie




Happy

Fan vad underbart. När jag kom hem efter en slitsam dag i både skola och jobb är det första jag ser är tre STORA och överfulla kassar med alla typer av godissorter man kan tänka sig!

Höhö... Så alla kanske kan gissa vad jag sitter och gör nu om man bortser från att jag skriver detta inlägg. Jag har invigt en pimpim påse, en zoo ask, en surt och blandat, en gott och blandat, en Algrens bilar påse och även ett lass med djungelvrål.  MMMM GOTT. Hmm undra vad jag ska ta för gottigt imorn. Kolaremmar kanske eller varför inte en hubba bubba ask eller sura hattar♡

PANIK!

Hur kommer allt att sluta?! Om cirka ett dygn slutar filmprojektet och vi har inte ens börjat redigera ihop eller hittat musik till filmen.

För övrigt så blir det jobb efter skolan och det kommer suga då Natta tänker säga upp sig =/


I need U..


Behöver dig. Du bara försvann. Du lämnade kvar mig. Jag vill inte.

Ingenting finns kvar längre. Lukten på mina kuddar. Känslan av att få vara i din närhet. Tryggheten i din famn. Hemligheterna som ingen mer än du fick veta. Mitt hjärta...

SUCK!

Har precis kommit hem från dagens filmprojekt och jag tror att jag dör av köldskador. Sitter just nu och huttrar vid min dator med en utav de bästa uppfinningarna. Med andra ord en vetekudde. Vem skulle annars värma mig...

Glöm dina bekymmer, imorn kommer nya

Jobbig dag idag därför att:
  • Jag var tvungen att kliva upp 05.30
  • Har haft full dag från kl 7-20
  • Har "hjälpt" en gammal man som såg död ut efter ha vurpat
  • Mamma fick åka in på akuten där de gipsade hennes brutna arm
  • Jag ramlade utanför matsalen och blev lagom snöig och blöt
  • Saknar min babe mer än något annat efter 3 dagars ensamhet...

Just some ego pictures


091214

Två dagar som ensam men jag gräver inte ner mig för det. Försöker hitta nya lösningar hela tiden.

Denna dag har varit lång med ändå fartfylld and I like it! Denna vecka kommer inte bestå av vanliga skoldagar utan vi håller på med ett filmprojekt. Det är väldigt kul och lärorikt och jag uppskattar det verkligen! Den här filmen ska bli bra, hihi

Efter inspelningarna och då vi ansåg oss vara klar för dagen gick jag och Natta överlyckligt in på Subway. Där blev det en stor latte och en behövlig pratstund.

Nu väntar jag på min kära mor eftersom vi ska handla lite julklappar ^^ Förvänta er inget (många kallar mig för snål)

Nya inköp ♥

Har varit och shoppat med mamma idag. Första dagen som ensam valde jag att trotsa mig själv genom att köpa en tight sidenklänning. Den är snyyyyygg! Lika bra att komma över alla negativa tankar och bara acceptera hur man ser ut. Så laddar upp lite bilder på mina nya inköp. Klänning, skinnbyxor och vita inomhus uggs =)








Uggs: Scorett, 299 kr (fick 20% rabatt)
Skinnbyxor: Lindex, ord. 349 kr (rea, 174kr)
Klänning: Bikbok, 399 kr

Continues to cry


Friday

Idag ser mitt schema ganska så fullt ut. Sitter just nu på lektion och väntar på att få uppgifter om hur jag ska skriva mitt långsiktiga träningsprogram. Därefter måste jag skriva en loggbok. Detta kommer ta tid och jag berömmer mig själv för att jag själv har tagit reda på det!

Denna dag ska inte bara bestå av tråkigheter så jag åker ut till Harkskär med första bästa buss efter skolan!


Inte okej




Bajamaja

Hua, är helt slut i skallen efter att ha haft ett matte nationellt prov i 4 timmar -_- Sitter och försöker lära mig samma sak om och om igen men lyckas inge vidare. Inte ens värt att fortsätta skriva.

Dagens fail...
Enligt min uträkning kommer jag att få ca 10/44 poäng rätt på provet. Yeey, höjdpunkten med att heta Olivia!

Fy Olle

Sitter just nu och utnyttjar en väldigt behövlig rast i skolan. Skulle kunna gå oh lägga mig och vakna upp strax innan jag skulle dö. Med andra ord så är jag förbannat trött! Inte nog med att jag ska jobba efter skolan. Men är ändå ganska pepp för det.

Dagens skryt

Jag lyckades sälja hela 11 Mobila Bredband på 3,5 timmar senaste gången jag jobbade! Inte illa när kravet är att sälja 4 st!

PS. Matte nationella imorgon " :'( "

Hejhopp


Har haft denna låt i skallen sen jag vet inte när. Gammal men grym!


Smaken av julen

Igår var jag och hur många som helst på julbord i Söderfors. Det fanns inte så mycket mat att välja på men stämningen och mysigheten gjorde allt. En väldigt stor herrgård med ur åldrade plankor till tak, knarrande golv, palats liknande möbler, gamla tavlor och brinnande ljus ist för taklampor. OMG jag måste övertala min filmprojekts grupp att vi SKA vara där!

För de som inte hänger med så ska vi på IT-media göra en film som sedan ska spelas upp i filmstadens största salong. Det komemr bli hur nice som helst!

....


Yes Box

Här kommer lite nya bilder från igår och idag. Måste ju visa hur mina nya skor ser ut och hur mumsigt det var att klämma i sig en fika på stan ;D




Mardrömmar

Vill inte gå och lägga mig. Det kommer betyda att jag vaknar upp en fredag morgon klockan 7 för hinna till skolan och ha matte i 6 timmar... OM jag kommer att somna kommer väl natten att bestå av mattematiska mardrömmar.

För övrigt har jag skrivit två av mina loggböcker till filmprojektet och även städat hela övervåningen och tittat på mammas pojkar. Måste också medge att jag har rengjort tre av mina 29 par skor varav ett par är nyinköpta idag. Hjälp, snart överskrider jag 30 gränsen...

ooh my ooh my!

Herregud, vilken toppen kväll!

Började med att jag och älskling tittade runt i lite butiker på stan och därefter blev det middag. Sedan trallade vi vidare till en skobutik (A) Finns skorna kvar i strl 38 är det Gud som säger att dom är mina. Jag vet att jag går emot Johans vilja men converse är snyggt! I alla fall, det hela slutade med att älskling överraskade mig med ett biobeskök. Vi såg självklart på "2012". Helt klart värd att se =)

Känner mig som nykär igen. Hjälp mig, mitt leende tar upp all space i mitt face. Idag är jag den lyckligaste, just för att jag har världens bästa pojkvän.

Kan man tänka sig ♡


Idag är det inte vilken dag som helst utan det är min och älsklings ett års dag! Ett helt år sen vi låg där i sängen med armarna hårt runt om varandra. Dagen då både han och jag visste att det var VI. Att det var värt till hundra procent att gå ett steg närmare varandra. Nu ett år senare är jag lyckligare än någon annan. Elden som jag hade men som blev till glöd lyckades någon tända igen. Johan ♡

Buhuu

Imorn kommer jag att börja dagen med idrott (innebär att man lär kliva upp extra tidigt). Därefter svenskalektion vilket kommer bli ganska kul skulle jag tippa på! Men det är inget att hänga läpp över eftersom jag och världens bästa Johan firar våran ett års dag då!! ♡

För övrigt har min katt roligt. Hon har blivit galen i lökar -_- När hon väl är där och krafsar i lökskålen blir det catfight om man försöker ta bort henne ^^


Thaifest 09

















RSS 2.0