Vilken stjärna.

Den här dagen började bra och jag trodde också att den skulle få sluta lika bra. Men nej inte då...

Börjar med att blöda näsblod i mängder så fort jag hade vaknat. Fräsch start på dagen men tänkte inte mer på det.
Skoldagen rullade på fint om man bortser från att jag glömde bort min mobilladdare som är mitt enda hopp om att leva.
Vidare till jobbet. När jag sitter med en kund i örat känner jag hur näsan spelar spratt med mig igen. Om man förvärrar näsblodskatastrofen imorse gånger tre börjar vi närma oss det blodoffer ja var för cirka en timme sen.

Nu sitter jag hemma utan mobil eftersom den har dött då jag inte har haft en chans att ladda den, lever ett riskabelt liv då min näsa verkar vilja tömma min kropp på blod och gruvar över att imorn kommer bli en lååång och tuff dag.

LOL Emilia får tala för detta inlägg!

Strippkväll på Nivå

Igår var en spårad kväll...

Jag, Ida och Nadja skulle göra ett gott försök till att dra ut på nattklubben (en aning sent ute för att få stämpel). Vi satsade stenhårt på att komma in på Slick men vakterna sa ganska snabbt ifrån (LOL). Vårat andra försök till att komma in på Goya gick verkligen inte. Tillslut bestämde vi oss för att gå in på Nivå. Alla där inne var otroligt utmanande och strippigt klädda.. hmm undra varför?

Kanske för att Nivå hade en strippkväll?
Denna bild var den sista som togs på kvällen. Et gott försök till att borsta tänderna när man var lite (bara LIITE) full... Näsan är full i tandkräm, det rinner från läppen och ja... Ser ut som att någon har späsat sönder mitt FULLA face :'D

Meningslöst

Sitter och njuter för fulla muggar (andra skoldagen). Håller på med ett projektarbete som vi ska arbeta med tills den dag vi tar studenten. Så klart har jag och Emilia slagit ihop oss och har nu kommit på den finurliga idéen att göra ett sällskapsspel för barn mellan 3-4 år! Önska oss lycka till haha!Vilken start

Inget mer sola, värmen försvinner och kylan kommer att våldta Sverige! Hösten är här och vi är så illa tvungen att välkomna den.

Mitt glada humör ligger nästan minus på gladhetsskalan då jag gått och blivit lite halvsjuk. Tröttheten har slagit revir i min kropp och det enda jag suktar efter är en gosig säng som kan bota min trötthet.

Man måste helt enkelt göra det bästa av situationen så därför har jag placerat mig ute på baksidan med datorn och Svea. Frisk luft, härliga vindar och ett roande program på tv 4 play!
Röda korset

Bara för att jag har gått ut så hårt med att jag aldrig skulle köpa något begagnat plagg i hela mitt liv så har jag köpt mitt första plagg som någon annan har svettats runt i. Mamma och jag knatade iväg till röda korset där jag hittade ett par blå Adidas shorts för 5 löjliga kr! Prima att gymma eller jobba i så är väldigt stolt över mitt påkostade köp!

Trieste 2010

Äntligen hemma från utlandet och har varit det ett bra tag nu! Dags att uppdatera sig lite. 60 stycken bilder av 1007 som sammanfattar resan lite kort och gott finns så klart på Facebook.

Jag finner nästan inga ord för hur rolig, lärorik, spårad och ja, allt det där våran resa har varit. Vi har testat på allt från att sova i P-hus till att ta ett glas vin i solnedgången i det lyxigaste hus man kan tänka sig med sikt utöver hela havet.

Utöver resan har jag dessutom köpt en ny mobil! Kanske den bästa genom tiderna. Ni med iphone kan pulla sönder i ett lolligt hörn när coolingen Olivia befinner sig i närheten :D Experia x10 mini pro är det jag snackar om!

Jag och Milla hittade våran favoritbar redan efter andra dagen!


Här stod vi i solnedgången på Europas mest romantiska torg


Huuuur goooda soooom heeeelst


eeh men vadå, det är ju bara ett sommarhus med privatstrand...


En finare del av Trieste


Den berömda platsen i lyxhuset med ett glas vin


Våran lolliga natt i p-hus


Mina fötter, visst är dom bedorande ^^


Oj glömde nästan bort att vi åkte dit för att städa :'D


Dessa minnen sparas för tid och evighet♥


Kunde inte undgå för att slänga upp en bild på min ya mobil också!RSS 2.0