Olle is a headbanger...?

Det är näst intill omöjligt att stå emot mitt tårbagage som svämmar över vilken sekund som helst. Kanske tog i en aning. Sanningen är att mina ögonbryn är så onoppade att man har grova svårigheter att kunna skilja de åt från en brutal turkstjärt.

Inte nog med att jag inte har något över huvud taget att dra på mig på självaste nyårsafton. Det sög visst P hörde jag.. funderar på att ha mina nyinköpta skor, svarta stuprörsjeans och naken överdel så tuttarna får gubba i takt till musiken. Eller inte... Vad 17 ska man ha för "festlig" överdel?!

På tal om annat har jag haft en utav de roligaste arbetsdagarna i mitt liv idag. Alla var så flamsiga och flummiga ↓

Det här är Lina som har gjort min dag idag, btw störd tjej♥

Glömde matlåda så jag och Troive sprang över till Donkelina och storhandlade! På rasten så klart -.-

Bara Martin som lyckas med att ha så pass bråttom in på toa att han tvingas göra en tvärnit så bromsspår bildas. Avled man som en gudinna då eller :'D


Me love!

Idag har jag varit med Lina heeela dagen. Eftersom vi båda satsar på att ta ett körkort någon gång här i livet så träffades vi på körskolan och pluggade tillsammans. Därefter gick vi på stan i några timmar där jag hittade grymma grejer. En svartvit collagetjocktröja "som typ alla har" och två helt vanliga baslinnen från Gina till halva priset.

Just nu sitter vi på jobbet och chilledillar och väntar på bättre tider.

Nya tröjan jag köpte på rean! Underbar dag helt enkelt♥

Sista paret, så värt ♥

Igår storrensade jag min skogarderob så har bara de allra bästa skorna kvar. Slängde bort sex par och hela 28 par återstår.

Jag har räknat ut ungefär hur mycket pengar jag har lagt ut på skor under de senaste fyra åren...Det är galet med ca 15 000 kronor.

Jag har i alla fall köpt mitt sista par skor för i år och det är så hårt mina nya älsklingar. 10 centimeter hög klack och det otroliga är att dom är ruggigt bekväma och att jag kan gå i dom helt utan problem. Glad olle↓


Kommer från Berglövs skor och kostade 499 kr!

♫ Nicki Minaj - Wave Ya Hand


Då det inte snöar ska det va iskallt så jag älskar livet inomhus istället!

käft..

Idag har inte orkat bry mig om mitt utseende. Många skulle nu säga: men inte behöver du fixa dig, du är ju så fin till grunden.. ÖÖH NJAA. Kom på att jag är galet ful till grunden och tvingade mig själv till att ta en massa bildbevis. Gladeligen tänker jag slänga upp alla bilderna här också! Med ett vidvinkelobjektiv och fula vinklar kan inte ens världens finaste kvinna bli fångad bra på bild :'D Se och njut då förfan↓






Och nej så här ser jag inte ut -.- omöjligt!

Hej jag heter Olivia och är inte långt ifrån att fly till ett annat land i någon månad. Har varit ute och skottat lite på gården. Mmm skottat "lite"..


Men har även gjort en massa annat som har fått mig på betydligt bättre och gladare tankar! Fotat lite med nya objektivet and I love it!

Dagens modell fick visst bli Svea som för övrigt är väldigens bästa kissekuss♥

❥❤

Herregud vet inte vart jag ska börja! Har fått så otroligt mycket grymma prylar i julklapp. Tänkte dela med mig av de mesta grejerna jag fick:

☆En värmefilt
☆Manikyr och pedikyr slipar/polering
☆Ett vidvinkelobjektiv
☆Tvålar, lotion & badskum
☆En matta som skiftar i guld och svart
☆Guldglitterspray
☆En djurjulig film "av Svea"
☆Löshår som nästan går ner till midjan
☆Broddar
☆6 gigantiska lattemuggar
☆En grå stickad tröja
☆PENGAR

Jag är just nu en dunderglad tjej som strax ska gå ner och välja vilken av alla hundra godispåsar som ska ätas upp ikväll. Därefter bada i chokladbadskummet och skrubbas med den brutalt asgoda tvålen. Självklart ska jag smörja in mig med glitterlotion innan jag gosar upp mig i min underbart varma värmefilt!

Snart ska jag träffa älskade Jennifer på stan! Därefter blir det jobba så här dagen före julafton.. Jag räknar med oupptagna och asglada kunder!

Är lite stressad över att jag inte har slagit in en enda klapp och är osäker på att jag har köpt allt till alla ☹ Imorgon är liksom den stora dagen.

Hej..

..jag en superglad tjej! Hade gäster på besök idag. Dom bjöd som vanligt på mat från pizzerian och kom med årets höjdpunkt "det enorma godislasset". Jag tappar dock inte hakan när jag ser detta lass eftersom vi får det här varje jul. Jag menar, familjer med klass får ju mängder av det bästa ;)



Var dessutom på stan efter skolan med Milla och hittade/köpte det snyggaste halsbandet i mitt liv. MM glad flicka idaah!!

Julen

Den här killen är störtskön! Han berättar varför julen är så bedårande :'D
 

Den här killen har nog ätit för mycket av det goda. Precis som alla andra svenskar ska även jag vara lika duktig som han genom att dansa bort den överdriva mängd mat man stoppat i sig över julen!

JAG DRÖMMER

Idag var tanken att kliva upp ett ex antal timmar tidigare än normalt för att storhanlda snittmaterial på Willys med Emilia. Hon skulle ringa mig när hon satt på bussen, reagerade att jag fick sms en aning för tidigt.

Från Emilia Sjöberg: Imorn levereras 500 färdiga julsnittar från en köksmästare! :D :D :D

Var tvungen att gnugga i morgonögonen och läsa om sms:et.

Vi har inte oss själva att tacka för det här utan Millas pappa som måste ha käkat en talltik med guld till frukost♥


Bert Ljung är bäst ;)


STÖRT

Igår var jag på firmafest med hela call-up. Det var stört kul. Jag, Nejra och Emma tummade på att vi skulle försöka ragga många drinkar. Jag kan ju säga så här, vi lyfte inte ens vårt finger så hade vi 14 drinkar på bordet och mer än så slutade kvällen på.

När våra ben började mjukna och vi började leva för kvällen hände det roliga!
  1. På julbordet hade jag en köttbulle som inte ville vara på min tallrik. Den rullade över på ett laxfat, matduken, i mitt knä och därefter lämnade jag den på golvet...
  2. Emmas båda klackar på skorna gick av!!!! :'D
  3. Emma fick stora chockadpuddingfläckar över hela sin vita överdel
  4. Mina två nyinköpta favosmycken PAJ
  5. Tablo snodde min världsbästa kavaj =(
  6. Kom till Heartbreak med 200 kr och kommer hem med 300??
  7. Precis allt var gratis hela kvällen!!! WEE
Ååh, jag kan ju lova att jag och Emma kämpade stenhårt på dansgolvet för att bli av med den överdriva mängd mat vi stoppat i munnen. Emma utan klackar och jag med ett hånande skratt resten av kvällen ♥

Och nej alla som undrar, jag spydde inte!! Det var en engångshändelse förra firmafesten...




Bagpipes makes Olles day



Vid 00:35 i låten är den som bäst! OJOJ

Lucia 2010

Eftersom det är Lucia idag hade mamma förbokat biljetter i kyrkan för att se ett fantastiskt Luciatåg. Årets Lucia ser underbar ut och hela konserten var underbar!



Mor och dotter gillar vi


JULBORD

Idag blir det de första julbordet för i år och dessutom får jag träffa en hel hög med roligt folk. Inte nog med att det börjar bli dags för årets julfirmafest på Call-up. Redan på fredag hålls partajet då det blir förfest på call-up→Julbord på heart break→dansa bort julmaten!

Om man bortser från alla festligheter ville jag överraska mammsen med nybakt bröd till frukost imorse! Asenkelt, asgott!

2 dl mjöl
50 g osaltat smör
En nypa salt
1,25 dl vatten

Allt det där slänger man ihop till en deg och sen klickar man i lagomstora degkladdbollar i en varm stekpanna med olja i!

Fräs→vänd→ät!

Brödet heter förresten "Bannocks" och detta är en snodd bild!

GILLA

Igår gjorde jag en bred slinga i mitt hår! Så här vart resultatet↓


För övrigt ser det ut som att denna dag blir motsats från igår. Har inget alls planerat. lol

HJÄRTA

Dagen började ganska tidigt för min del då jag ställde klockan i extra god tid för att hinna färga mitt hår två gånger. Först utväxten och sen en flott slinga.

Därefter skola "trodde jag", läraren va sjuk så jag och Milla bestämde oss för att åka ner på stan och shoppa julklappar! Efter en och en halv timme.........va vi fortfarande i skolan...! Men därefter så vart det inte bara en kasse utan en hel hög med onödiga grejer som jag lyckats köpa -.-

Nu sitter jag i min ensamhet, ska äta mig fet på thaimat och därefter ÖL med Nadja!

ÅÅÅH..

...Just nu finns det ingen hejd! Mina nerver skakar, jag känner mig tomhänt. Finner inga ord för min ensamhet... Ett par nya skor behövs införskaffas! Åh jag skulle bli världens lyckligaste med ett par nya skor.

Jag må säga att jag har många skor men inte av den högklackade varianten. Vill ha ett par snygga skor man kan använda till vardags och till fest!

Dessa jag vill ha! JAG VILL HA!

Storlek 38 blir bra. Ni köper dom på Scorett! TACK

Första mobilen!

Vi alla kommer nog ihåg hur vår första mobil såg ut. Min morfar tillhör den äldre generationen och har en kopia av min första mobil!

Taaaadaaaaah!

HAHAHA

JAG HAR ALDRIG SETT NÅ ROLIGARE :'D

TRÖTT

Det är okej att vara flumtrött men det här, oj oj, det leker man inte med! Mina ögonlock dinglar ner till tårna och lika så mungiporna! Jag sitter i min ensamhet och är arg, tjurig och irriterad och skriver detta inlägg för att folk ska tycka synd om mig. Ja tyck synd om mig nu -.-



ÅÅH

Idag fick jag reda på att det var julmarknad lite här och där i Gävle och det lät ju askul så tjatade mig hes på mamma att åka och se efter. När vi kommer fram är det ett ex antal bord varav en gammal tant står bakom varje och säljer dyra pepparkakor -.- Jag va iaf dit och det är det som räknas!

Som kompensation åkte jag och mammsen och storhandlade på Ica maxi då jag köpte blonderingsmedel till håret så jag äntligen kan göra en illröd slinga! Ska iaf försöka.

t.A.T.u - Kalinka


HAHAH ÅÅH

Eftersom jag inte har något liv för stunden tittade jag igenom lite bilder och gled in på en skumt album.. Att det var den första skoldagen på JB och vi knappt kände varandra "om man bortser från milla" så förstod jag att jag skulle trivas i denna klass!







Olle trökar!

Idag har jag övningskört genom hela Gävle känns det som! Askul! Stannade dessutom förbi Dollar store och köpte julglitter och 3 liter läsk, ops*.

Senare var planerna att parta loss! MEN, eftersom det bara är jag och den tappra Ida som ställde upp på att hänka så vart det inte av. Får se om vi iaf går ut och tar en öl!

För övrigt har hela fredagen och lördagen varit klockren!

Jag kämpade med ett julkort i ps i ca en minut också! HAHA. En bild i tidsfördriv som vart den fulaste i mitt liv! Har iaf glittret som jag köpte på skallen!


Ninja-Olle-har-tråkigt


UNDERBART!

Hahahaha :'D Så kan jag beskriva min dag! Jag är så otroligt flumtrött att jag inte finner några ord för min humor.

Dagens roligaste!

Som vi alla vet är Milla typen med glitter och klackskor. Det kom så plötsligt då hon gjorde ett snabbt breakdance move som bara jag fick se. Ett väldigt udda move!

Ja, min hjärna förväxlar verklighet med grova fantasier ibland.

Det riktiga storyn var att jag och ett gäng coola brudar gick ut en supersnabbis. På den korta tiden hinner den underbara snön polera sig under Millas ena klacksko. När vi kom in i värmen halkade hon till♥

Den sanna berättelsen är inte lika rolig som den som spelade sig uppe i min hjärna!

Godnatt -.-

Så här ser Milla ut för alla som redan inte vet!

RSS 2.0